GOTT NYTT ÅR!

GOTT NYTT ÅR!
Snart är det dags för ett nytt år, ett år som kommer bli köng!
Sitter just nu hemma hos SB<3
Vi träffades vid 11 tiden och åkte pulka osv, nu har några (läs Erica och Emma) gjort mat och några (läs Maria och jag) precis duschat.
Det blir fixa sig innan det det blir tre rättersmiddag, myspys. Sen tar vi bussen till stan och sen blir det hamnen och fest.

UNDERBAR NYÅR KOMMER DET ATT BLI!
Erica, Maria, Emma, Sandra, Rebecka och Carro, vi är grym!

ÅRET SOM HAR VARIT 2008!

Januari
 Året började väl kanske inte som väntat med en tidig hemgång på nyårsafton. Jag fick spendera kvällen med många människor som betyder mycket för mig, men Maria var inte där. Trotts det så var det en bra kväll och 12slaget pussen fick jag fira med Sandra! Haha =) Och det jag känner nu när jag kollar tillbaks på bilder och sånt skit är att januari månaden spenderade jag väldigt mycket tillsammans med Sandra. Förövrigt tror jag inte att det hände någonting speciellt denna månad. Jag kollade Marias gamla blogginlägg och där stog det att vårat nyårslöfte år 2008 var att göra det vi ska på lektionerna... Hur gick det med det? Umgicks självklart mycket med Maria, som alla andra månader...

Ett stort plus till alla mysiga hemmakvällar under januari!

  

  

Februari
I februari hände det mycket småsaker. Umgicks även här flitigt med Sandra och Maria. Allahjärtansdag spenderades med dom 2 och Martins födelsedag var lätt en av höjdpunkterna, sjukt roligt! Även en till kväll kommer jag komma ihåg väldigt mycket, men den kan jag dock inte skriva om här. Nu blev ni nyfikna va?

Friluftsdag med världens bästa klass, allahjärtansdag, mys med tjejerna m.m, guldstjärnor till det!

  

  

Mars
Jag säger bara en sak, KENT på Eon arena den 8 Mars, jag och  Maria var på plats, en av årets bästa kvällar. Kent var grymma! Så obeskrivligt bra var dom!

I mars vad jag såklart mycket med maria, men också sjukt mycket med Sandra och Emma. I slutet av mars blev det middag och fest hos Malins Acke men mycket trevligt folk, ett extra plus till den kvällen. Också till dagen då jag, Sandra och Emma gjorde en utflykt!

  

  

April
Världsmysiga kvällar/dagar med brudarna, trevliga utekvällar och stockholmsresan 19 april.  Jag, Maria, Sandra, Amanda, Malin och Emma åkte till Stockholm för att se H.H, Shoppa och mysa på, en mega rolig resa som är oförglömlig! Sedan tog jag och Carro upp kontakten igen som vi av någon anledning hade tappat bort, det gillas! JUSTJA, MN FICK KATTUNGAR DENNA MÅNAD!



 

  

  

Maj
 
Emmas födelsedag+firande, sjukt kul. Drakgborgen med tjejerna, party, mys hos E's farmor. Massor i skolan på slutet. Den 25:e Maj åkte jag med familjen i spanien, hur mys som helst.

  

Juni Min bror tog studenten, mycket bad och sol, grillning i mängder, bredsandsklipporna och så jävla underbart. Skolavslutning, övernattningar, umgicks och bara va. Skit nice! Hade många trevliga dagar med klassen innan skolavslutningen. Midsommar spenderades med världens bästa kuss. Den 29 Juni drog jag till Italien med pappa och Aggi, och deras fotbollslag. Hur trevlig resa som helst måste jag säga.  Juni= UNDERBAR MÅNAD:

 

Juli
Jobb jobb jobb. Sedan självklart bad och mys, som alltid under sommaren. Den sista Juli åkte jag på den roligaste resan jag har gjort hittills i mitt liv, Östersund, Storsjöyran 2008, med Maria, Carro, Sandra och Emma. SÅ JÄVLA ROLIGT!

  

Augusti Y
ran fortsatte ändå in i augusti. 3 nätter spenderade vi i Östersund. UNDERBART. Så jävla roligt att jag inte finner några ord. Drakbåtsfestivalen, tältning med världens bästa. Cypern med Maria och Mr.H och Eva är en oförglömlig resa, så jävla roligt.  Sen hände en tråkig grej, Emma flyttade till Lidköping, knäckt,knäckt,knäckt. Sen började skolan, helt okej. En ensamhemma helg hos mig, en bror som flyttade till Gävle, ett framsteg som blev ett bakslag i kärlekslivet. Sammanfattning av Augusti= En händelserik månad. Plus att Kussen började skola i Sundsvall! Det gillades eftersom de kommande månaderna bodde hon till och från hos oss.
 


September
Skolan rullade på, Emma kom hem och hälsade på, Extrajobbade, party, klassdagar, övningskörningen gick rejält framåt. Den 25.e september åkte jag, Maria, Carro och Sandra till Lidköping för att hälsa på Emma, shoppa i Göteborg, kolla på älskade H.H som var bättre än någonsin. Även min födelsedag 29/9 var lyckad.




Oktober
Min födelsedag firades genom överrasknings fest hos SB, många kom och gick och det blev en riktigt lyckad kväll! Det viktigaste......-> Erica började i våran klass! Nicenicenice. Sa upp mig från extra jobbet...Inflyttningsfest hos Rebecka, somning i mängder med Johanna och Maria, öppet hus på mittuniversitetet som fick mig att tänkta ännu mer på Journalistutbildningen i framtiden, party kvällar+hemmakvällar, maria och jag tog en tripp till östersund. Emma kom hem och vi tillbringade ett mysigt höstlov tillsammans med alla tjejer<3<3 Bodde några dagar hos Sb med tjejerna m.m.

 

November
 
Månaden började i stort sett med att Ems åkte hem till äckel Lidköping. Det var sjukt mycket i skolan med plugg och UF och allting. Jag och maria var ambassadörer för de blivande entreprenörerna, Aggi tackade Ja till matfors Lucia, Obama vann ett val som jag inte vet så mycket om, Maria och jag var på Tiger Lou konsert. Det viktigaste för mig denna månad var att jag fick en riktig jävla tankeställare om mitt liv, vad jag ska prioritera och vad som är viktigt, det var skönt. Jag fick även extra jobb varannan helg, det bästa var att jag skulle jobba tillsammans med Maria. En storförändring i mitt liv hann jag också med, jag gick från blondin till brunett! Maria fyllde 17, det firade vi med en underbarkväll där vi bubblade, bastade m.m.

  

  

December
 
Hade NP i matteB och engelskaB någonting som jag helst inte vill prata om....haha! Det blev jobb, myskvällar, UF mässa. Julafton var grym, jag älskar mitt jul-lov, fast jag har varit grymt sjuk(är fortfarande). Har jobbat lite och varit med MN, även Emma kom hem. Sandra fyllde 17 år den 27, det blev firning av henne plus att jag köpte mig en kamera. En bra månad hittills och jag hoppas den får ett bra avslut imorgon!




Sammanfattning år 2008

Året har varit mycket givande, jag har lärt mig mycket av livet och av mig själv. Mina underbara vänner har jag delat många fina stunder med. Sommaren var den bästa i mitt liv hittills! UNDERBART!

Ett stort tack till alla som har gjort mitt år så jävla bäst!<3
Maria som alltid har funnits och lyst upp mina dagar, Sandra som är så jävla bra, Carro som är så jävla rolig, Emma som flyttade men jag blir alltid lika glad när du kommer hem, du är underbar, Rebecka är jag skitglad över att jag har börjat umgåts med närmare. Erica som ställer upp och finns där! Ni är dom som står mig närmast, jag älskar er<3


Inför 2009

Jag har sjuuuuukt mycket att se fram emot.

Håkan Hellström 12/2 och I Skövde den 6/3. Allas 18-års partaj, utomlandsresan med tjejerna<3 och Familjen<3, min egen 18-årsdag och körkortet!!!!!!!  Yran 2009! Pengarna som kommer rulla in!

Jag ser fram emot 2009! <3


Det längsta inlägget

Godkväll!

Jag bloggade inte igår av en anledning, jag orkade helt enkelt inte. Där kom sanningen fram.

Var som sagt i Stockholm med Maria och Johan igår, jätte mysig dag men lite fina inköp här och där. Jag httade dom perfekta nyårsskorna, dom fanns dock inte i min storlek så jag var nära att börja grina. Sedan kom våra smarta hjärnor på att vi har skopunkten även i Sundsvall! Men mer om det besöket senare....
Åkte och hämtade H-O på arlanda innan vi begav oss hem mot sundsvall, en lång men helt klart värd resa hem. Mer detaljer ska vi inte gå in närmare på!

Imorse klev jag upp klockan 6! Har inte sovit en minut idag! om man inte räknar dom 10 sekundrarna i solariumet....
Mina ställen som jag hade idag skulle egentligen vara fram till klockan halv 4! Men det var lite folk på kontoren plus att jag fick Maria till hjälp så det gick sjukt snabbt och var klar redan vid halv 12! UNDERBART!  Vi gick och solade och käkade innan vi åkte mot skopunkten. VI SLET FÖR MINA SKOR! Dom fanns i 38, dom var dyrare än i stockholm, vi fick gå en väldigt lång sträcka i kyla, vi missade bussen, ALLT FÖR SKORNA! Det kallar jag för att strida! Det bästa just nu är att dom är helt klart  värd det! Jag är kär i dom, och dom ska sova med mig i min säng i natt!

Imorgon bitti blir det jobb igen, får även lite hjälp av tötnoten imorgon, så då jobbar jag även fredag och hjälper henne. Sen blir det solning och massa andra saker inför nyår. PEPPA NYÅR TJEJER!
Imorgon kommer det ett långt inlägg med min årliga "året som har varit"-inlägg.
Det här blev ett långt inlägg. Tänkte ändå passa på att lägga in bilder på mina skönheter(skorna alltså), dom ser ni nedanför.

GODNATT!



float on

Godkväll!
Ligger just nu i min dundersköna säng och tänkte sussa.
I dag har jag hunnit med att kolla på för många avsnitt av The hills, övningskört, handlat med Far, umgåtts med MN, spelat GH i mängder.

Nu ska jag sova, ska upp vid halv 7 imorgon för att bege mig till huvudstaden med Maria och Johan. Ser fram emot en mysig dag. Ni läsare bör se fram emot den också, eftersom massvis av bilder utlovas!

GODNATT<3

I am not what they say

Idag är det lördag, eftersom klockan är över 12 så är det lördag. Imorgon (söndag) åker jag till stockholm för att shoppa på mellandagsrean med Maria och Johan. Kommer bli superdupermega bra!

Ikväll var det firning av Sandra som fyller hela 17-år idag!
Jag, som egentligen inte kunde vara med hade sagt till alla utom Maria att jag inte kunde komma.
Där ljög jag. Vid 10 åkte jag till Matfors och Älvrinken där tjejena skulle överraska Sandra med tända ljus över hela planen och sedan åka skridskor. Som den roliga lilla filuren klädde jag ut mig till en okänd tomte och gick dit. Det var så sjukt roligt att jag grinade av skratt! Fick även träffa Emsi som jag saknat!
Efter skridskoåkningen begav vi oss till E's farmors place där vi sjöng, hade presentutdelning och körde fejkchampange på 12 slaget. En lyckad kväll enligt mig.


Nu ska jag se The Hills som vanligt innan jag ska sova så sköööööönt!

(Klicka på bilderna för att få dom större)

 




 


GRATTIS SANDRA!

Sandra är en av dom finaste vänner man kan ha, hon är underbart snygg, snäll och bra.

17 år fyller du äntligen idag, av mig får du ingen fyllepuss men du kan få ett famtag..

Du ställer alltid upp och finns där, du är en fin människa och allt vad det innebär.

Jag tänkte att eftersom jag är grym på att rimma, varför inte passa på?
Ett rim till SB, som en god vän får det mig att framstå.


Sandra är en av mina absolut bästa vänner, hon är en av dom finaste jag känner.

Ni andra behöver inte deppa ihop för att ni inget rim får,
ni behöver inte bli ledsna och fälla en tår.

En annan gång det är eran tur, ni kanske istället får en fin present t.ex. ett kräldjur.


Åter igen, grattis världens bästa Sandra på födelsedagen,
 hoppas verkligen inte att du blir ihjälslagen.

För du vet, jag klarar mig inte utan dig,
så jag hoppas att du uppskattar det fina rimmet ifrån mig.

GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA SANDRA!<3


Kameraköp

Jag är glaaaaaad som ett as idag! Jag har varit och köpt min älskling! Den meningen kan misstolkas, att jag har varit och köpt mig en man som jag kallar älskling men så är icket fallet! Jag har varit och köpt min kamera! Det tråkiga var att den i rosa var slut, den var så himla fin. :') Så det fick bli en svart istället. Bild ser ni här nedanför. =)

Jag somnade 5 inatt p.g.a några otrevliga besked som gjorde mig jävligt less. Hade ställt klockan på halv 9 men jag var totalt död så jag gick upp 45 minuter senare. Klockan 10 var vi på plats på elgiganten. Efter handling var vi hemma en timme senare och jag slocknade i sängen efter lite lek med kameran, det där lät nog konstigt men med "lek med kameran" menar jag att jag knäppte kort och prövade den. Jag sov enda till 4. Helt sjukt.

Nu ska jag hoppa i duschen för att jag inte ska framstå som en ofräsh människa.
Imorgon fyller världens bästa SB år, då väntar en stor fet överraskning här i bloggen!
Ha en trevlig kväll!


GH<333333

Seriöst , jag och min älskade lillebror har spenderat timmar framför hans tv och xbox. Vi har spelat guitar hero world tour så sjukt länge så jag har ont i handlederna. Icket bra! Vi har kört karriär varannan gång och vi blev beroende, så nu har jag kört Kent- vinternoll2 så många gånger att jag kommer drömma om den inatt. 
Det jobbiga just nu är att lyckades övertala pappa om att vi skulle åka och köpa min kamera imorgon. Han var väldigt emot det med tanke på att jag hade sjukskrivit mig från jobbet imorgon. Men jag lyckades, som med allting annat, övertala honom. Det lät ungefär såhär:
"Meeeeeen pappa*snyft* Jag missar jobb....... jag missar en av mina bästa kompisars födelsedag...... jag missar Emma som kommer hem *snyft igen* sen kaanskeee jag missar stockholm.......... *tittar på pappa med ledsna hundögon* Den enda glädjen i mitt liv just nu är den där kameran som bara ligger och väntar på mig....SNÄÄÄÄÄÄÄÄHÄHÄHÄÄÄLLA!*

Jag lyckades!
Nu blir det nörda min Björn Gustavsson DVD. 
Tänkte bjuda på ett av mina favoritklipp... WOW Jocke! HAHAHA
 

JUUUUUUUUL

Jag har skrivit typ 3 inlägg dom senaste dagarna som inte har blivit publicerade. Det gör mig arg på blogg.se.
Jag har inte alls kryat på mig, inte det minsta. Min förkylning har blivit värre. Det är inte alls roligt speciellt inte nu när världens bästa SB fyller år på lördag, och att världens bästa Emma kommer hem och för att jag ska till världens bästa stockholm med världens bästa MN på söndag. INTE KUL!

Gårdagen var i alla fall bra. Jag måste ha varit grymt snäll i år med tanke på att jag fick nästan allt jag hade önskat mig.
En ny plattång, Kents samlinsbox, parfym, smink, pengar till en kamera, presentkort på Birsta City, USB-minne, Hårspray och skyddspray från frisören, krämer och sånt i mängder, örhängen m.m. Det är nice.

Mest glad blev jag nog över Affes julklapp, Giutar hero world tour eller vad det heter. Hur roligt som helst! Speciellt när jag är grym på skiten.

Nu ska jag fortsätta med mitt viktiga liv, att ligga i min säng och göra absolut ingenting. =D
PUSS!




godnatt

Nu tänker jag säga godnatt!
Har precis krypigt ner i sängen och tänkte avnjuta x antal avsnitt av The Hills.
Affe kom precis och frågade vad jag ville ha i julklapp av honom..." Mamma tyckte hårspray från frisören, men jag tycker låtsasbajs! Vad vill du helst ha?"
Jag ville verkligen inte ta Affes glädje ifrån honom och erkänna att hårsprayet lät mer lockande utan föreslog att han skulle köpa båda. Men då tyckte han att det blev orättvist mot dom andra...... Så det får bli en överraskning helt enkelt. Spännande! Jag menar, jag har ju bara betalat ca 150 spänn på några samlingskort till honom, så varför inte få låtsasbajs? Samma värde....

Hittade det jag skulle på birsta i alla fall. Det är bra!
Imorgon blir det ligga i sängen hela dagen. "Sova och dricka" som mamma sa, det tackar jag inte nej till!

Sov gott!<3

världens sjukaste

Jag har legat i sängen precis hela dagen! Det är på fullaste allvar. Jag är hostig, febrig och min hals ser inte allt för mysig ut. Mamma tvingade mig att ringa och sjukanmäla mig från jobb imorgon.... Sen fick jag inte umgås med tjejerna, inte städa mitt rum. Konstigt nog fick jag åka till Birsta en sväng, det kan ha berott på att det var hennes julklapp som jag skulle köpa! Så ni som ska på Birsta, akta er för mig, annars smittar jag er! 8-)

Så om en ca en halvtimme kommer gudmor och hämtar mig, sedan plockar vi upp Maria i stan för att senare, somsagt, åka till Birsta!

Krya på mig själv.

Hos Joel

Sitter just nu hos Joel. Bion var faktiskt jävligt skön, det blev efter många om och men "Yes man", den med Jim Carrey. Den var bra förutom att jag var kissnödnig mestadels av filmen och sen var det en mycket hostig gubbe bredvid oss.

Efter filmen gick vi och hälsade på Joelponken. Issas pappa kommer väl så småning om och hämtar oss.

Bjuder på en charmig bild på Joel som en ekorre utan päls!


Utkast: Nu har ...

Nu har jag äntligen tid och ork att skriva.
Denna helg var det somsagt jobbhelg för mig och Maria. Gick bra, men hade oflyt.
Igår åkte jag och familjen ner till hudiksvall för att träffa släkten för lillajulafton. Riktigt trevligt! Speciellt att få träffa favorit kussen igen!
Har sovit typ hela dagen, är sjukt trött plus att jag är förkyld somfan, så känner mig hängig.
Men Maria har i alla fall lurat med mig på bio ikväll! Eller, jag följer med självmant. Issa ska också med! Blir skoj!
Ledig imorgon! Ska njuta och peppa inför tisdagen, då blir det jobb igen!'

Ha det bra!

trött

Jag är trött, och därför orkar jag inte skriva så mycket utan prioriterar heldre sömnen.
Just nu ligger jag hemma hos Maria, hon ligger bredvid och räknar får. Men hon hittar på egna grejer, det vart tyst efter "Anna får" , nu räknar hon figgar också.....

Mystiskt.
Imorgonbitti blir det jobb.
Godnatt

Godnatt

Nu är det dags för mig och Maria att sova. Vi ska upp klockan 6 igen för jobb så det är på tiden.
Ikväll har vi softat, jag har slagit in julklappar och sedan har vi gjort en hemlig sak som inte vi fick säga för m & p, men jag kan säga en sak, jag stinker eld! BUSIGT. Men jävlar vilken känsla.

Nu-----> SOVA!

GRATTIS TILL MIG SJÄLV!

Jag har sjukt glada nyheter!
GISSA VEM SOM FICK ALLA RÄTT PÅ MATTEPROVET?

Jag är så sjukt nöjd, jag finner inga ord. Jag gjorde som tidigare nämnt ett komplementeringsprov i Matte B för att fixa kursen och tro det eller ej så fixade jag den!  JAG ÄR GRYM!

Efter skolan gick jag på stan med Maria, sedan kom även Sandra. Maria kirrade julklappar och jag köpte roliga grejer till mig själv, bl.a. en tröja, strumpbyxor, skärp och örhängen. Jag var värd det!


Nu är vi hemma hos mig och väntar på käk, jag hungrar arslet av mig snart.


Ha en bra fredag!

Imorgon väntar jobb!


Godnatt

Jag och erica har suttit och haft mattekonferens nu i telefonen!
Blev vi någe klokare?
Nja, lite i alla fall.

Nu ger jag upp matten, kan jag det inte nu så kan jag det ännu mindre om en timme.
sov gott!

My soul slides away

Lång dag, mycket att göra lite tid. Jag tror på fullaste allvar att om jag skulle dö nu, då skulle det vara p.g.a av stress, helt och hållet! Jag är lite av en expert på att tycka synd om mig själv också...... MEN DET ÄR SYND OM MIG!

Fotbollsturneringen idag var faktiskt jävligt rolig, trotts det att vi förlorade våra matcher och fick åka hem. Jag och Maria åkte tillbaks till skolan där hon kämpade på med UF, och jag kämpade på ännu hårdare med Matten. Från klockan 12 till halv 4 satt vi där, jag är stolt över oss.

20 i 4 bussen till matfors där jag och Sandra hade julavslutning med småtjejerna. Det gick kanon!
Efter det trodde jag att min mor skulle vara snabb och skjutsa hem mig med tanke på allt jag hade att göra. Men icket! Vi skulle ut till birsta och hämta Anton. Efter mycket väntan m.m så var jag hemma klockan 8. Då var jag less, hungrig och trött. Jag ställde mig och laga mat till mig själv (bra anna), sen åt jag den så fort som jag bara kunde (bra anna) innan jag sedan satte mig med matten (bra anna!!!!).

Jag tror faktiskt jag kan allt som ska vara med på provet imorgon, och det är inte en inbillning, jag tror faktiskt jag kan det!
Nu ska jag läsa igenom allt en gång till, för säkerhetens skull innan jag ska sova så skönt, så skönt.

Jag hoppas att alla tänker på mig lite extra imorgon klockan 13.00! BE TILL GUD NU!

JAG SAKNAR ER! <3(+ världens bästa SB)

stress

Ska iväg just, precis nu. Det är JBs årliga fotbollsturnering på nordic.
Efter det blir det matfors mellan 17.00 och 18.00.
Vi hörs efter det!
Puss.

som det var i en dröm jag var

Jag har jobbat så flitigt så att mitt rutiga kollegeblock är slut! Det är vad jag kallar flitigt!
Jag tog en pause för pappa är på jakt efter ett nytt block, och jag surplade mig mig en Red Bull.
Men trotts min flitighet så fick påstod folk (läs Johan) på min msn att jag ljög! Dessa personer (läs Johan igen) trodde inte att jag har pluggat hela denna tid som jag har hetat det på msn. Jag är ledsen att behöva erkänna det, men det är lite sanning. Jag kollade på ett avsnitt "Little Brittain USA" med Affe också.....

Nu blir det stenhårt plugg en halvtimme till innan jag ska sova godare än någonsin förr!
adios

Det blev varmt igen

Det kommer bli en grymt dålig uppdatering ikväll. Det blir självklart matteplugg för mig heeeeeela kvällen. Jag har gått och blivit en pluggis på hög nivå! Vill man nå sina mål här i livet så har man inte så mycket annat att välja på, även fast det resulterar i tårar osv.

Ärligt nu, jag har grinat 3 dagar i rad på skolan nu! VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG? Innan det har jag nog aldrig gjort det. och nu, 3 dagar i rad?!?!??!?!?! VA? Jag som inte är den pjåliga typen! Jag är ju en härdad människa!
Jaja nog om det.

Hade fotboll på idrotten idag som var skit rolig! Sedan på psykologin delade vi in oss i grupper och gick ut på stan och gjorde experiment. Så jävla rolig! Joel var grym! Han låtsades tappa nycklar, hejade på okända människor och gick och satte sig vid bord där folk satt och åt. Så jävla klockrent!

Och som ni kanske förstår så gör jag det igen, jag undviker matten.
Men nu är det dags, bort med msn, fram med räknaren, boken och häftet.

Ha en bra kväll!

PS: Ett Godkänt i matte B står högst upp på min önskelista, så snälla tomten, gör så att jag fixar provet på fredag! DS:

I can't even convince myself

Dagen har varit skön, men alla dagar har sina brister, även denna.
Gjorde klart en uppgift på Info & Layouten sedan gjorde jag även ett ryck med engelskan, så nu har jag bara en del kvar! Det känns obeskrivligt skönt.

Efter skolan gick jag och Maria och skickade iväg lite armband till kunder, sen träffade vi Sandra och Rebecka en sväng och sen tog vi bussen hem till Maria. Som vanligt kom jag på mig själv med tusen olika ursäkter till varför jag inte skulle börja med matten. Till slut tog jag tag i det och upptäckte att hon hade gett mig en jävla massa uppgifter som vi inte ens har gjort! Måttligt less jag blev, det var grin-varning!
I alla fall så käkade vi sen åkte vi ner hit, jag gjorde ännu mer matte och det börjar sakta med säkert gå upp ett litet ljus i min hjärna! That's nice.

Nu ska MN lämna mig och min vackra lägenhet. (skämt o sido, jag har ingen lägenhet...)
Ska även bjuda på de 3 vackraste sångrösterna i hela universum,

Peter Jöback, Rebecka Sahlin och Anna Johansson! NJUT!

JB-Update

Sitter just nu på skolan som ni kanske förstår. Jag, Maria och Amanda var precis på hemmakväll och köpte karra och PK.
Hade matteB i morse, och JA, jag är fortfarande knäckt över NP. Men vi gick iaf igenom provet och jag lyckades fixa så att jag slapp kap.7, så nu är det stenhårt plugg inför kap.8  på fredag.

Nu är det Info & Layout, sen blir det somsagt hem och jobba matte.............KUL JUL!

Hejdå


Wonder if you’ll understand

Jag har faktiskt varit grym ikväll! Jag har gjort mycket engelska, och det är bättre än bäst.
Nu ska jag avnjuta några vänner avsnitt innan john blund kommer och besöker mig!
Godnatt<3

Bjuder på en gammal bild på mig och världens bästa cookie<3

So I'm not moving

Nu ligger jag på min säng efter en lång dag som egentligen var kort... Sjukhusbesöket gick fort, fick klartecken att operera bort halsmandlarna vilket kändes skönt. Bihålerna var det bara att härda med enligt honom, jag vet att jag är en härdad människa men inte hur jävla härdad som hellst! Hoppas att jag får göra operationen under APU veckorna så slipper jag missa en jävla massa i skolan!
När det var klarre på sjukhuset skjutsade mamma mig till Maria. Vi tänkte för ovanlighetens skull se på film, och eftersom Maria är så efterbliven så blev det Titanic, hon vet att hon har sett den men kommer inte ihåg den!? HUR KAN MAN INTE KOMMA IHÅG DEN? Vi såg i alla fall ungefär 10 minuter innan vi somnade på soffan.

Vet ni vad jag just kom på?
Jag sitter och berättar massa dryga grejer endast för att jag ska slippa göra engelskan! DÅLIGT ANNA, MYCKET DÅLIGT!
Ska fan avsluta den här dagen med att göra någonting vettigt.

Wish me good luck!


JB-Update

En jävligt tuff morgon.
Mycket tårar och ledsamhet. Men det ordnar sig med allt.
Ska åka till sjukhuset om en halvtimme och kolla halsen och bihåler. Jag ber till Gud att det går bra!
Fick förresten 10 poäng på NP, 12 var Godkänt! MEDLIDANDE TACK? Jag är fruktansvärt arg och less.
Efter sjukhuset blir det nog en sväng till Maria<3


But I can't do it

Städningen gick utmärkt, engelskan har jag ärligt talat inte börjat med än........
Kvällen och natten kommer att spenderas med Joel med lite människor. Det blir funnybunny.

Nu tänkte jag bjuda på lite bilder från fredag kvällen:

   
1.Emma och Ebba. 2. Kajsa vinkar glatt! 3. Barnen sjunger. 4. Våra 4 innebandytjejer som var med

   
5+6. Matfors Lucia 7+8. Aggiiiii

 
9. Jag och Nattis 10. Carro och jag

The fire in your heart is out

Samma låt spelas om och om igen. Underbart!
Har legat i sängen hela dagen tills ungefär för en halvtimme sedan då jag klev upp, åt en macka och duschade. Jag bestämde mig för att göra någonting vettigt av den här dagen, det blir alltså städa sen sätta mig med engelskan som jag har skjutit upp allt för länge!
Har kollat på vänner i princip hela dagen, jag älskar vänner. Man slipper tänka över huvud taget.

Hur jag än vrider och vänder på allt så blir det ändå inte rätt.
Ha en bra kväll.

Anyway, what you gonna do about it?

................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
MEN VA?
fan


Natti natti

Jag orkar inte ta fram kameran ur väskan för att lägga in dagens bilder.
Var på en fin lucia i tuna kyrka. Agnes var en världsfin tärna och jag var en mycket stolt storasyster! Personligen skulle jag nog aldrig ha vågat, men det var jätte fint och speciellt roligt av 4 av mina och Sandras innebandytjejer var med i barnkören.
Efter det åkte jag, Carro, Rebecka och Sandra hem till Sandra där vi kikade lite Idol. Carro och jag hade myror i bena och beslutade oss för en stadsfärd. Synd bara att bussen aldrig kom så vi vandrade mot Nattis place istället.
En riktigt trevlig kväll med ett umgänge jag i vanliga fall inte umgås med, men alla var jätte trevliga och kvällen slutar i min dundersköna säng som jag precis har landat i!

Nu blire cola och vänner i mängder innan jag somnar! Imorgon utlovas bilder! LOVAR PÅ HEDERSORD DENNA GÅNG!

Fast min Cookie bara har varit borta en dag så saknar jag redan min andra halva! MARIA, KOM HEM!

Fredag

Idag är det fredag, det gillas! Min klass + EN1 och EN3 har Entreprenörsdag uppe i Skönsberg. Men jag orkade verkligen inte pallra mig dit. Mår halvdåligt så jag kände att en heldag i sängen lockade mer.

Igår var en bra dag till och från. Esteten var bra, engelskan var jag inte så effektiv. Men hade betygsprat med Mallan i Svenska B, Engelska B och Psykologi A. Jag är sjuuuuuuuukt nöjd! Så nu är det bara att satsa!
Träningen med småtjejerna igår var full av bus och skratt, jag och Sandra diggar dessa småtjejer så otroligt mycket, vi kan inte få nog av dom! Maria och Rebecka var också med och tittade, Maria var fotograf så nedan kommer lite bilder från gårdagens träning.
Efter träningen gick jag, Sandra, Maria och Rebecka och käkade.

Nu inväntar jag vänner säsong 9 som har 10% kvar.
Ska även laga lunch åt mig och Anton som jag har lovat.... hur det ska gå, don't ask me....

Ha en trevlig fredag!





JB-update

Imorse hade jag allvarliga problem med att kliva upp ur min underbara säng. Det var bland det värsta jag har varit med om! Men efter många om och men konstaterade jag att jag var så illa tvungen eftersom jag måste göra klart min tavla på estetisk verksamhet. Gjorde mig i ordning och fikade på 15 minuter innan bilen rullade till skolan. Tavlan blev klar, det ryktas om ett MVG så det gillas! Är faktiskt nöjd över min insats.

Äcklig lunch, bihåler som värker, ett väldigt oklart engelska arbete om Tsunamin.
Maria och jag sitter i ett grupprum nu. Jag vet att maria läser det här om någon minut så till dig säger jag:
Nu börjar jag med engelskan. HEHEHEHEHEHE hata mig inte!

Efter skolan blir det matfors och innebandy träning med småbrudsen och SB. Även maria hakar på för efteråt blir det myskäk!

Godnatt

Dagen har varit lång. Mässan gick superbra och vi är nöjda och glada! Jag har dessvärre sovit hela eftermiddagen/kvällen men är endå lika trött nu.

Kom precis på att jag inte ätit varken lunch eller middag. Jag är hungrig, men för lat för att kliva upp ur sängen för att hämta någonting ätbart. Jobbigt.

Imorgon kommer bildet och mer info från mässan! =)
Sovgott nu!

90210

Jag som trodde för att hela helgen var förstörd för att alla mina kära vänner vart upptagna på lördagen, men icket då! SB kom som en räddare i nöden och hade ändrade planer! JAG ÄLSKAR DEN SÖTA LILLA SAKEN!

Jag har gjort klart powerpointen inför morgondagens mässa, starkt jobbat mig själv!
Nu blir det ett avsnitt 90210 sen sova! =)

godnatt

It's a small crime

Jag gjorde en sån fet jävla tabbe nyss! Jag hade laddat ner nya avsnittet av gg,  och skulle precis titta på det och råkade radera hela filen. Fan då.

Matte nationella, ja, vad har jag och säga om det? Det gick varken bra eller dåligt. Bättre än väntat, gjorde många av uppgifterna men frågan är dom är rätt....Ber till gud att jag klarar ett G!

Orkade inte vara kvar på skolan på eftermiddagen. Alla vi matteB:are åkte hem p.g.a att vi alla hade slitit arslet av oss inför detta.

Nu ska jag äntligen se gg, som är nedladdat på nytt!
Hörs sen.

Imorgon väntar UF-mässan med denna vackra produkt

I hope you forgive me

Svar till Gudmor: Imorgon Eva, då jävlar! Jag och Maria ska peppa "The secret" hela dagen och ha den i baktanken hela dagen! Promise!

Drog i mig min sista Red Bull för kvällen för ca 15 minuter sen. Smart tjej! Så nu blir det 90210. Pluggningen tog slut för ca 5 minuter sen, det var konstigt nog lättare att koncentrera sig när Affe hade gått och lagt sig.... Elak storasyster.
Jag tror jag kom upp i ca 20 sidor i blocket idag. Lite småstolt över mig själv och min insats, men frågan återstår: Hur mycket kan jag?

Jag hoppas alla mina kära bloggläsare tänker på mig extra mycket imorgon, från klockan halv 9 och 4 timmar framåt.
Jag ska be innan jag går och lägger mig.
110% Sanning.
Godnatt
Amen

olla?VA?

Vad är det för fel?
Jag har varit totalt ofokuserad på matten de senaste 30 minutrarna.

Vad kan det bero på?

Svar: Affe har tränat skateboardåkning i hallen. Han ska tydligen lära sig att "olla", det är inte vad det låter.... Det betyder tydligen att man ska hoppa med skateboarden så båda hjulen är i luften. VA?
Ni kan ju själva tänka er hur det ljuder låter mot vårat golv.... Tydligen räcker det inte med att göra det en gång heller, utan 3873897389 gånger.

Lycka till Anna.

Tack affe, för stödet

Jag ska blogga om min dag sedan, ta det lugnt bara. Sitter just nu och sliter arslet av mig för äckel matte B. hatahatahata.

Affe är ialla fall universums sämsta stöd....

Affe-"Hur går det Anna?"
Jag-"Det går kasst!!!!"
Affe-" aha......ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH VAD DET ÄR SKÖNT ATT VARA LITEN!"
Jag-"ja, jo, det är väl det....."
Affe-" När får man lära sig det där konstiga*pekar på min mattebok*?"
Jag-" När du går i tvåan på gymnasiet.........*suckar*"
Affe-" YES! Då har jag.........6 ÅR KVAR!!!! Aja, nu ska inte jag störa dig mer. LYCKA TILL!"

Sen flinade han retsamt och lämnade mitt rum.
Tack Affe, att du tror på mig menar jag........ 




Godnatt

Det blev nästan inge mer plugg för mig. Jag har i stort sett gett upp, fan jag som inte är en sån som ger upp.
Har sett världens bästa AA nu, sjukt bra 3 avsnitt! Jag kommer inte kunna vänta en vecka tills nästa avsnitt.

Behöver min skönhetssömn nu, även fast jag inte är speciellt trött. Men jag har en fullproppad vecka, jag som trodde jag skulle kunna vara ledig nån kväll........
Måndag: Skolan, PLUGGA MATTE SOM ETT JÄVLA AS!
Tisdag: Skola, NP i Matte B, fixa och planera 454359 grejer inför UF mässan.
Onsdag: UF-mässa
Torsdag: Skola, sedan träna småtjejerna i innebandy
Fredag: Entreprenörsdag med skolan, Agnes lucia, IDOL-final

FYFAN. Onsdag kväll har jag ingenting, det är ju bra iaf.......
Tror det är dags med ett Godnatt nu.
Godnatt.

Kom precis på att jag och Maria var med varandra från halv 9 I fredags morse till klockan halv 6 ikväll, vi har inte lämnat varandra en sekund. 57 timmar. OMG


Dö matte B!

FYFAN VAD JAG HATAR MATTE!
Jag har suttit och kämpat på med kap.6, som är hyfsat klart i min skalle. Men nu när jag har kommit till kap. 7 vill jag dö! Helt seriöst! Det var det här jag fick IG på, och jag förstår ingenting! Jag förstår inte heller hur komplicerade saker får vara. När jag är klar med Matte B ska jag elda upp bokjäveln! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. Jag blir tokig!

Någon mattekunnig jävel kan väl slå mig en pling så jag kan få lite hjälp?
Om du inte är mattekunnig får du ringa ändå, du kan vara mitt personliga stöd, och jag får en ursäkt till varför jag inte ska jobba mer matte.

JAG ÄR SÅ SMART! VARFÖR FÖRSTÅR JAG INTE KAPITLET FUNKTIONER OCH LINJÄRA MODELLER? vad fan är det?

Bajs

Nattinatti

Nyhemkommen nu efter en trevlig kväll hos Johan med lite okända människor. Hade trevligt trotts att jag ritar så fult.
Fråga inte hur Maria fick min katt till en "glad kille":.... .
Fick även träffa Johanna och Utter som skjutsade hem oss, det är sorgligt att vi aldrig umgås längre!

Nu ska vi faktiskt slå på ett vänner avsnitt för att sedan sussa.
Imorgon blire uppgång klockan 6. Inte lika många timmar på schemat så det känns jävligt skönt! =)

Godnatt

PS. Jag vill också säga att min gudmor är bäst! Ds.

God morgon

Jag och Maria sa Godmorgon för andra gången i dag för ungefär en timme sedan.
Klev upp vid 6 tiden, sjukt jobbigt men det gick så jävla bra. När det var dags för andra och sista stället är det nått fel på larmningen så istället för att det står avlarmat står det typ "BRAND sirener tystnar". Jag och Maria höll seriöst på att börja grina! Vi gick ut och väntade på att hela poliskåren skulle komma samtidigt som jag försökte få tag på våran arbetsledare som jag förövrigt råkade väcka...........

Vi hade jävulskt oflyt, men vi bet ihop. Och jag måste säga att jag är mycket stolt över oss!
Nu har vi precis duschat och ska kolla lite vänner.

PUSS!

Fredag kväll

Just nu är jag med Maria, eller rättaresagt vi ligger i ett varsitt rum, så långt ifrån varandra så möjligt. För att hon ska se klart vänner säsong 7 och jag ska se på greys! Vi som skulle plugga matte, visst.......

Imorgonbitti blir det jobb, sen lök på eftermiddagen. På kvällen blev vi bjudna på spelkväll!
Önska oss lycka till på jobbet!

Den rosa pricken symboliserar vart jag befinner mig och Den fula gröna pricken symboliserar MN!


JB-Update

Idag är en sån här dag som man bara inte orkar bry sig. Jag var 13 minuter tidig till skolan, även fast jag försov mig som vanligt. När jag klev upp tog jag första bästa kläder och drog på mig, håret och sminket blev fel,fel,fel. Men jag orkade inte bry mig! Jag satte mig istället ner och åt min fukost. Mina rostade mackor blev mega brända. Men jag åt dom ändå för att jag orkade inte göra nya. Sen glömde pappa bort att släppa av mig, så han frågade om han skulle vända och skjutsa ner mig, men jag orkade inte tjafsa så jag gick jätte långt. Nu har vi egentligen Personlig försäljning, men eftersom vi matte

Godnatt

"Killar slutar aldrig förvåna!"
Det är nog det hetaste samtalsämnet bland tjejerna i min klass just nu.
Jag kom och tänka på det ikväll. Jag kommer nog aldrig mer lägga ner tid och energi på någon annan än mig själv och mina vänner, det är inte värt det!

Jag har sett klart vänner säsong 7 nu för 93429032 gången. I helgen ska jag och MN ha vänner marathon! Det ser jag fram emot. Det är jobbhelg för våran del också. Lämnade in lönerapporten för November. Har jobbat 2 helger så inte helt fel!

Nu ska jag försöka sova!
Imorgon ska jag slita upp mig själv ur sängen!
GODNATT!

Den här bilden har ni sett allt för många gånger, och fler blir det!


Damien Rice

Under ca. 2 veckors tid har en låt dykt upp i min hjärna om och om igen. Sen när jag ska sjunga den för någon så har jag helt plötsligt glömt den! Idag har den kommit upp i hjärnan x antal gånger! Så jag nynnade den för maria, vi satt flera minuter och funderade. Jag höll seriöst på att bli tokig! Sen kom Agnes in och frågade vad vi höll på med. Jag nynnade låten för henne och hon säger på direkten: "Jaha? Ni menar Damien Rice med Cannonball?" JAG HAR ALDRIG ÄLSKAT MIN LILLASYSTER SÅ MYCKET SOM JAG GJORDE JUST DENNA SEKUNDEN! Nu kan jag somna ikväll!

Jag blev hemma från skolan idag. Min kropp ville inte lyfta sig ur sängen och ställa sig på fötterna och gå till skolan. Det är väl inte mitt fel? Så jag sov länge, sedan gick jag till bussen vid halv 4 mot matfors. Jag och SB skulle kolla på våra små innebandyälsklingar som skulle sjunga julsånger på deras julmarknad med skolan! Dom var så söta och duktiga hela högen! Och än en gång har det visat sig att jag har större respekt än sandra! HAHAHA.

Nu ska jag torka håret, sedan självklart se vänner. Jag har bara 2 avsnitt av säsong 7 kvar! JOBBIGT!

MARIA OCH SANDRA?

Jag är besviken!
Jag vet nämligen att mina två trognaste bloggläsare är Sandra och Maria. Och trotts att jag uppdaterade inlägget om tatueringen för lite över en halvtimme sedan har ingen av dom ens ägnat en lite fråga angående hur jag hade tänkt mig! VAD ÄR DETTA?
ÄR NI INTE INTRESSERADE AV MITT LIV LÄNGRE?

Jag blir fan ledsen i ögat på er!

I want it

Fick ett litet livstecken från min älskade, saknade Lidköpingsbo som meddelade att jag passade bra i brunt hår! Det tackar jag för älskling, vet du vad som skulle göra mig ännu gladare? =) ATT FÅ FIRA NYÅR MED DIG! Om du inte pallrar dig hit så kommer jag hata Lidköping ännu mer! :O OK????

Har exakt just precis nu tagit ett beslut. Jag tror ingen har hört mig säga detta förut, men jag ska tatuera mig! Om det blir snart eller på min 18 årsdag är upp till M&P, och känner jag dom rätt så får jag vänta mina månader! Iallafall så kommer det bli på vänster handled. Så mycket vet jag, sen har jag kommit på flera olika grejer som jag ska tatuera in, men då är frågan vilken av dom. Mer än så tänker jag inte avslöja! Bara att det kommer bli sjukt bra! Och att jag är så peppad så jag vill göra det nu, nu, nu!!!!!!!

En till sak är att vårat UF går super bra! Jag finner inga ord om hur bra det går! Vi är bäst helt enkelt!
Nu blir sminkborttagning sen krypa i sängs och slå på vänner såklart!

Hela världen är så underbar

Det här har varit en sjuk dag! en sjuksjuksjuksjuksjuk jävla dag! På ett positivt sätt! =)
Hela eftermiddagen fick vi reda på mystiska, knäppa grejer.

Efter skolan åkte jag och Maria till mig för att baka. Jag har blivit så jävla kreativ! Igår sydde jag in och upp ett par jeans, och idag bakar jag? Vad blir det imorgon då, måla en tavla?

Nu har jag nyligen duschat, ska snart be min kära far skjutsa mig till MN där jag ska spendera natten. Har sovmorgon och börjar halv 1 imorgon. Så världens bästa Eva ska skjutsa oss, snäll som hon är! =) TACK EVA!


godnatt

Nu tänker jag säga godnatt. Jag kan inte min redovisning imorgon, och jag är djupt deprimerad.
FANFANFAN. Inte p.g.a av redovisningen. Det är inte som förut, och slutet är nära.

Godnatt.


Good day!

Det här har varit en så otroligt skön dag. Maria och Eva har peppat mig med en bok, som handlar om tankekrafter. Den går ut på att man ska tänka positivt och vara tacksam över saker som faktiskt kunde vara värre!

Hade 3 onödiga timmar på förmiddagen. På lunchen sulade vi i oss energidryck sedan var det dags för NP i Svenska , muntligt! Jag var så sjukt nervös! Men det gick kungbra! Fick mycket positiva kommentarer efteråt så det kändes jävligt skönt!

Erica fick för övrigt med sig min dator till hudiksvall! Och tro mig när jag säger att det inte var mitt fel, det kändes skönt att kunna säga att någonting inte är mitt fel för en gångs skull! =) Men det är ingen fara med den, den är i trygga händer!
Så nu är jag hemma hos MN, hon ljuger för mig, och hon pluggar.... Själv sitter jag och kollar igenom gamla bilder, alltid lika roligt! Men nu ska jag ta tag i matten!
Hörs sen!

Bjuder på en gammal bild, knäppt här hos MN :)
 

RSS 2.0