29/12

Efter en mysig jul och sedan tre dygn strömavbrott så är jag nu tillbaka...

Julen har varit helt fantastisk och natten mot annandagen så kom Dagmar och tog våran ström. Jag och Agnes var även på birsta och jag hittade lite för mycket på mellandagsrean...Vi stod även längst fram och trängdes med tjejer som var en meter lång när Idolerna Amanda och Moa uppträdde på Birre.

Igår var vi på namngivningsfest för finaste Bob. En supermysig kväll med släkten.:-)

Idag var jag på möte på vårdcentralen sedan var tanken att jag skulle möta upp en av mina två norska vänner. Dock fick jag sån jävla migrän så jag fick åka hem och lägga mig några timmar. Jag har sånt jävla oflyt! Mina magkramper håller sig någorlunda lugna med hjälp av medicinen men vid minsta lilla stress eller oro så får jag halsbränna och det bränner i tarmarna vilket resulterar i att jag sover och äter dåligt och får migrän. Jag blir så less att jag aldrig får vara frisk! Sen har vi nageltrång och penicillin på det...

Men nu ska jag sluta tycka synd om mig själv och fortsätta berätta att efter alvedon, migräntablettet och 3 timmars sömn så blev jag människa igen så jag har varit på birsta med Emil som hittade jätte fina nyårskläder.:-) sedan var jag hos Malin och planerade nyår med henne, Rebecka och Rasmus.

Tänkte bjuda på lite bilder men blogg.se appen vill inte fungera.:
/Anna


24/12

Eftersom det var längesedan sen sist så kände jag att jag måste överraska och blogga på julafton! Vi har haft en underbar dag hittills och bättre kan det bara bli eftersom klapparna ligger oöppnade under granen.

Jag har tjuvöppnat mina paket från Emil och blev så glad att att jag började gråta. Vi som hade bestämt att vi bara skulle köpa något litet åt varandra men då fick jag ett Thomas Sabo armband med 3 fina berlocker och ett presentkort på en tatuering. Så nu ska jag göra min andra sen blir det nog inga fler.:-) jag som har tjatat sedan jag gjorde min första... Tusen tack fina du<3

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och invänta svaret jag har väntat på ett helt år: om jag har varit snäll i år.

Ha en fin jul allihopa!


13/12 - Shopping

Idag steg jag upp jävligt tidigt för att skjutsa Affe till skolan och sedan vidare för att träna. Dock v ar jag jävligt trött så träningen blev väl halvbra. Istället låg jag i massangesängen och tänkte på livet innan jag solade en 20 minutare. När jag kom hem till Tunbyn lagade jag lunch innan jag tvärdäckade i sängen.

Mamma väckte mig och jag gjorde mig klar sedan for vi på Birsta för att leta julklappar. Det var rätt lite folk och vi var så himla duktiga och fick många saker avklarade. =) Även en fika hann vi med.

Nu ska jag slå in presenter och julklappar sedan ska jag lägga mig i ett välförtjänt bad.

/Anna

13/12


11/12

Idag har vi, som ni såg i tidigare inlägg, hängt i Nacka Forum. Jag handlade massa julklappar så nu är jag helt plötsligt nästan klar.
Jag hittade även ett par vintriga leggisar, en tröja och en tubtop med spets från New yorker. Eftersom detta inte är någon modeblogg så känner jag inte för att resa mig från sängen enbart för att gå och hämta påsen och knäppa kort på kläderna, ni får tyvärr klara er utan bilder.

Nu på eftermiddagen har vi varit och köpt flyttkartonger åt Agnes och nu håller vi på att packa ihop för fullt. Jag har dock tagit en pause för tillfället och ligger och latar mig i sängen. Men jag har faktiskt hjälpt till massor!

Imorgon åker vi hem till Sundsvall igen. Jag saknar mina nära och kära och min älsklingsmisse som bott i Tunbyn medan jag har varit borta. Så det ska bli skönt att komma hem samtidigt som vi har haft en jätte rolig och bra helg. Hade vi haft pengar kvar hade det kanske blivit shopping hela dagen imorgon också...

/Anna


11/12

Ni som är vän med mig på Fejjan har ju redan sett vad Agnes och jag var med om igår men jag tänkte faktiskt dra det här med.

Ni som följer min blogg vet vilken sjukdom jag lider av, jag är helt besatt av Idol och missar inte ett avsnitt. Mitt liv kretsar i princip kring Idol och mitt liv tar slut samtidigt som Idol. Agnes är likadan.

Vi var på finalen i fredags och var lyckliga över denna underbara upplevelse samtidigt som vi kände stor sorg över att det är över nu.

Igår skulle vi egentligen ut och äta i stan med Nattis och Petra men vi var så jäkla trötta och min mage var helt trasig. Efter många om och men insåg vi att vi behövde middag så vi tog bilen in till Täby och parkerade på andra sidan än vad man brukar. Vi gick och hämtade maten och sedan tillbaka till bilen. På vägen går vi förbi en restaurang/ krog och jag ser ett stort, svart, krulligt hår och hinner tänka " det ser precis ut som Idol-Olles hår" och flinar för mig själv. Sedan ser jag ansiktet och stannar upp samtidigt som Agnes också stannar, då har hon upptäckt Robin. Vi står och glor som två idioter och helt plötsligt ser vi Moa, Amanda P mfl. Vi säger ingenting, vi rör oss inte, vi står bara och glor.
Jag är så jävla arg på mig själv att jag hade fula mjukiskläder och äckligt hår, annars hade vi ju gått fram!

Men hela grejen är ändå så jävla cool. Vi som inte ens tänkte åka och äta, vi som tänkte parkera på ett annat ställe och då passerar man inte den krogen, vi som väntade 10 minuter innan vi gick tillbaka till bilen för vi var så jävla trött. Jag ser detta som ett tecken. Anna älskar idol och idol älskar Anna.

Jag ber om ursäkt och jag är töntig som blir exalterad över detta men för min och Agnes del är detta sjukt och ett coolt minne för livet!

/Anna


11/12

Jag, Agnes och Nattis hänger idag i Nacka Forum för att shoppa. Jag har redan lyckats bränna massa pengar, mest på julklappar. :-)
Nu sitter vi och käkar lunch på Tacobar och myser.

/Anna


10/12

Nu är jag och Agnes på väg till stan för att kika lite. Förhoppningsvis så blir det mer shopping idag än igår.:-)

Vi har knappt hämtat oss efter den underbara gårdagen. Det var sån stämning när dom ropade upp vinnaren, hela Globen stod upp och Agnes och grät en skvätt. När vi skulle hämta bilen i Täby så låg det en parkeringsböter på rutan men det var det värt.:-)

/Anna


9/12

Jag hatar att man inte kan lägga upp bilder! Vi sitter i alla fall på våra platser. Vi ser så sjukt bra och all publik börjar rulla in.:-) Nu vill jag bara att allt ska börja, är så äckligt peppad!


9/12 - På globen

Nu sitter vi inne i Globen och väntar på att bli insläppta på våran sektion. Vi är så sjukt prålade och jag håller seriöst på att avlida!!!

För att stilla nerverna väljer vi att festa till det på popcorn och dricka.


9/12

Nu sitter Agnes och jag och käkar lunch på Täby Centrum. Vi har köpt julklappar åt varandra som vi får nu enbart för att vi ville ha sakerna så gärna. Jag fick en plånbok från Wera som jag har kikat på länge som jag får använda nu men som hon slår in på julafton.;-)

Snart ska vi åka hem och färga Agnes hår och fixa oss. Sedan ska vi tillbaka hit för att Agnes ska göra manikyr. :-) Sedan blir det Globen!!!!

/Anna


8/12

Nu har våran efterlängtade Stockholmsweekend börjat och vi är framme i Täby.:-)

Nu ska vi kolla på CSI och sova. Det gäller att vara pigg imorgon då det är dags för dagen med stort D! Idolfinal i Globen är fan inte dåligt!

Imorgon är det även "Annadagen". Som ni vet är det alla Annors dag och det är inte som en vanlig namnsdag... Jag förväntat mig många grattis.

/Anna


6/12

Min statistik ökar och jag har blivit rätt bra på att uppdatera om jag får säga det själv... Men ni har blivit jäkligt dåliga och snåla med kommentarer! Skärpning!

Jag är så lycklig för tillfället för att mitt favoritpar vann "Värsta pojkvänsakademien". Dom var så jävla värd det!!! Och jag blir så beroende dåliga tvprogram.

Nu ska jag krypa ner och försöka sova.
Imorgon skjutsar jag mammsen till jobbet och sedan blir det träning.
På kvällen ska jag äntligen få träffa mina efterlängtade vänner.

/Anna

6/12

Imorse vaknade jag klockan 6 av en Misse som inte ville att jag skulle sova längre. Jag skjutsade mamma till jobbet vid 9 sedan åkte jag och tränade. Jag hade tandläkartid i matfors klockan halv 1 som jag ringde och avbokade då jag och min tandläkarskräck inte var redo... Istället hjälpte jag mamma med lite städning sedan la jag mig i badet med en bok.

Lillan är så jävla söt! Hon följer efter Oggy(mamma och pappas katt) vart han än går och ska jaga honom, hon är helt fascinerad över honom. Han är rädd för henne och fräser så fort hon kommer nära men det hindrar inte henne från att fortsätta smyga på honom. Det är så gulligt att se! Snart ger nog Oggy med sig och dom blir vänner.;-)
För övrigt så går det bra att ha min lilla bäbis här. Hon är mycket mer väluppfostrad här än vad hon är hemma. Hon är verkligen min bäbis, hon är så van vid mig så fort jag gör någonting ska hon vara med. Ni förstår kanske vad jag menar om ni kollar på bilden här nedanför?

Nu ska jag ta igen några serier som jag har missat sedan invänta finalen av "Värsta pojkvänsakademin".

/Anna


5/12

Idag var jag en snäll dotter och klev upp tidigare än vad det behövdes för att skjutsa Affe till skolan. Sedan uträttade jag några ärenden innan jag och Agnes Åkte och tränade. Jag har äntligen fått fingrarna ur och skaffat mig ett gymkort!

Mitt liv börjar på många plan ordna upp sig och jag gör framsteg varje dag. Sedan jag blev sjuk i somras så har livet varit väldigt upp och ner men nu när jag har börjat tagit tag i problemen så mår jag mycket bättre då jag nu ser framsteg nästan varje dag. Dock är det synd att jag tar ett steg tillbaka på andra plan men så är det ibland, tråkigt nog.

Nu ska vi äta middag innan jag ska skjutsa iväg Affe på träning. Imorgon ska jag skjutsa mamma till jobbet så jag kan ha bilen. Då blir det träning i samma veva och sedan ska jag till tandläkaren...

/Anna


4/12

75% av gångerna som jag träffar Agnes så har hon för korta byxor på sig... Underskattar hon sin egen längd och köper för korta byxor eller vill hon väldigt gärna vara en "piratbyxetjej" även fast det är mitt i vintern. Väldigt konstigt enligt mig.

/Anna


3/12- I dream of paradise

Ligger just nu i Tunbyn hos mamma och pappa och hämtar igen mig. Natten har varit allt annat än bra och dagen har varit allt annat än rolig. Jag och Lillan anlände hit redan klockan 8 imorse av privata anledningar.

Ikväll ska jag mysa med min fina familj minus Pappa och Anton som inte är här. Pepparkaksbak står eventuellt på schemat och om jag hinner så ska jag bli av med min fula utväxt.

Men först och främst ska jag fortsätta att avnjuta mitt efterlängtade bad.:-)

/Anna


3/12

Efter den tunga förlusten tidigare ikväll så roar jag mig nu med Johan Glans samlingsdvd "Det bleka hotet". Jag rekomenderar alla att se denna. Så jävla många roliga klipp så jag avlider snart och då har jag bara sett 25 minuter...


2/12 - Moa Lignell

Jag vill inte prata om det just nu. Idol 2011. Jävla skit.

Men jag kan säga en sak, om Moa ville gifta sig med mig då skulle jag överväga mitt val av Emil.
Tänk er själva att ha en Moa hemma hela dagarna, sittandes med en gitarr och sjunger för mig, hur underbart vore inte det?

Nästa vecka i Globen ska jag stanna kvar efter programmet som alla småtjejer gör och då ska jag fråga moa om hon vill bli min... Och om hon inte vill det då ska jag fråga om hon vill bli min bästis. Duger inte det så får jag erbjuda henne en plats som en vanlig kompis. Annars kanske hon vill vara en bekant? Eller så är jag och förblir ett stort jävla fan av världens bästa Moa Lignell!

2/11 - Idolsemifinal

Ikväll är det näst sista programmet och om exakt en vecka är jag och Agnes på plats i globen för att få avnjuta en spännande final, förhoppningsvis mellan Amanda och Moa. Tyvärr så har jag på känn att det inte kommer att bli så. Robin ska tydligen köra någon "sexdans" ikväll med 14 dansare(?). Men jag håller tummarna och röstar lite för många gånger så blir det nog bra. Oavsett så får vi ju se alla idoler i alla fall...

Imorse klockan 5 ringde mamma mig och var världens ynkligaste och berättade att hon hade fått magsjuka, stackarn. Jag som hade ont i magen och mådde illa halva gårdagen kännde mig inte alltför kaxig. Hon bad mig i alla fall att skjutsa Affe på skolan så klockan ringde klockan 7 imorse... Efter att jag skjutsat affe så åkte jag upp på VC en timme.

Agnes och jag var även och kollade in det nya tjejgymmet "Ester & co" som har öppnat. Så jäkla fräscha lokaler, bra priser, bra service och bra förmåner. Jag måste bara bestämma vilken typ av kort jag ska ha sen är det bara att köra. =)

Ikväll ligger jag hemma själv och kikar idol. Agnes svek mig(kommer aldrig förlåta henne) och Emil skulle ut. Själv ligger jag här med en riskudde på min dumma mage som bara gör ont.
Nu vet ni hur min kväll ser ut!

Förresten så kanske ni ser att jag har ändrat designen? Dock är det inte klart än men jag orkar fan inge mer.


/Anna

2/12

Fan vad jag längtar tills denna serie kör i gång!
Slutet är ju helt stört roligt. =D


RSS 2.0