27/2

Okej, det har blir nog ett deppigt inlagg. Det blir nog det sista harifran semestern, sorgligt men sant.
Dagen har aterigen spenderats vid poolen och en javligt varm sol.

Emil och jag har det underbart som nyforlovade! Som nyforlovade kan man inte bli arg pa varandra. Nar emil ger mig retande pikar sa far jag inte bli arg. Nar Emil lurar mig att han har gjort illa sig for att fa upp mig ur sangen sa blir jag inte arg. Nar Emil vill kolla pa sina trakiga sidor under varan dyrbara internettid nar jag istallet vill lasa bloggar, da far Emil kolla vad han vill.

DET BASTA AV ALLT MED ATT VARA NYFORLOVAD:
Nar jag vill ta en taxi nagra fjuttiga meter till hotellet sa later Emil mig gora det! UNDERBART! =D Han betalade till och med dom 3,5 euron som det kostade plus dricks....

Nu ska vi upp och sussa.
Imorgon vantar den sista soldagen har. =(


26/2

Eftersom jag ar en san dalig bloggerska i sverige sa tankte jag vara en battre bloggerska har pa on. =) Tankte aterigen skriva att vi har det underbart bra. Varmaste dagen idag med stekande sol, tror bade jag och Emil brande oss lite. Emil borjar for ovrigt komma ikapp mig och min brunhet... INTE KYYYYL. Jag har natt mitt max nu tror jag, det hander ju inge mer!

Nu ska vi ut och kaka och se om vi hittar nage rolig shopping. Vi har inte hallt oss till budgeten utan lyxat och spenderat mer pengar an beraknat, men de ar det vart! Tur att vi bada far lon nu... =)

Ha en trevlig kvall!
puss


25/2

Det kanns fortfarande skitkonstigt att skriva att det ar februari nar det kanns som en stekhet dag i Augusti har borta... Men vi klagar inte, vi klagar verkligen inte.

Idag har vi aterigen haft en underbar dag med poolmys och varme.

For er som inte har facebook eller ar fran stenaldern sa kan jag meddela att jag och Emil har forlovat oss idag. Vid varldens finaste hav pa varldens underbaraste stalle. Vi har avnjutit manga harliga timmar pa en mysig restaurang vid havet. Vi ar varldens lyckligaste!

Och for er som undrade sa var det planerat.

Nu ska vi upp och mysa pa hotellet innan vi inleder den andra halvan av varan semester som borjar imorgon.

Puss och godnatt!

23/2

Jag tankte bara slanga in ett inlagg och meddela att vi har det superbra for er som undrar! Ni som inte undrar, synd for er!

Efter manga om och men sa kom vi fram en timme forsenat igar och det tog sin tid med incheckning och allt annat. Vi ar supernorja over vart val av hotell och varat val av stalle att aka till.
Sa igar nar vi kom var vi ute och at pa en jattemysig restaurang precis vid havet.

Idag har vi legat vid poolen hela dagen och stekt. Jag har fatt sa jakla mycket farg pa en dag, Emil tycker inte att det var lika roligt... ;) Men han blir brun han med! Nu sitter vi pa en Skandinavisk restaurang och har precis atit middag. Vi blir nog kvar har i nagon timme till... Manchester United spelar ju och det far vi INTE missa. =)

Det ar helt sjukt att det ar Februari. Bade Emil och jag ar helt till oss. Det kanns verkligen inte som Februari nar man har 25 grader och stekande sol over en. =)

Nu star det en massa gubbar och vantar pa datorn. Synd att mitt bloggande ar viktigare an deras nyheter och email... =)

Ha det sa jatte bra dar hemma!

PUSS

Nu säger Emil och halva jag hejdå! Vi sitt...

img_0686 (MMS)

Nu säger Emil och halva jag hejdå! Vi sitter på flyget nu och ska strax åka.:) någon enstaka uppdatering kan jag utlova:) ha en bra vecka! Puss


21/2

Jahapp, då var det helt plötsligt en vecka sedan senaste blogginlägget. Vad är det som händer med min värld?

Och helt plötsligt var det bara 11 timmar kvar tills jag och Empe ska sätta oss i bilen som ska ta oss till huvudstaden och påbörja vår resa.

Ja, jag har resfeber.
Nej, jag har inte packat klart.
Japp, jag tänkte faktiskt packa klart imorgon och försöka få min skönhetssömn nu.

Det kommer förmodligen dyka upp ett blogginlägg eller många medans vi är borta, det visar sig helt enkelt.

Vi lämnar landet på tisdagmorgon klockan 07.40.

På återseende!

13/2

Idag har jag absolut ingenting vettigt att skriva eller berätta. Jag har nästan ingenting och gnälla över heller. Vad tråkigt det kändes...

Igår hade jag och Emil en myskväll. Emil övertalade mig att se på Sagan om ringen eftersom han har köpt alla filmerna.... Vi somnade jätte tidigt och det resulterade i en pigg Anna imorse.

Jag och Mallan drog på Birsta för att inhandla allahjärtansdagpresenter till alla våra hjärtan (där var jag fyndig va?). Jag har varit så jävla, jävla, jävla kreativ med utsmyckningen av Empes present så jag hoppas att han blir riktigt tårögd när han ser den. Jag har, på fullaste allvar, överträffat mig själv! Bilder utlovas imorgon.

Nu inväntar jag herr Nordell som ska plocka upp mig efter sin träning. Jag ska nämligen låna Ferrarin imorgon till jobbet, sicken tur man har va?

Jag vill bara påpeka att imorgon är det en vecka till Band of Horses och sen väntar en efterlängtad semester. FAN VAD SKÖÖÖÖNT!!!!!!!


Ungefär så här bra ska vi ha det:


12/2

Jag måste börja detta inlägg med att be om ursäkt till Jessica Andersson. Jag har lite svårt för dig men jag hatar dig inte. Det finns flera personer i Let's Dance som jag ogillar mer än dig, en av dom är din partner Kristijan. Jag säger bara en sak: Får människor verkligen vara så där jobbig i direktsänd tv? Han verkar uppenbarligen tycka att han är bäst i världen. Det är dags att komma ner på jorden nu, Kristijan...

Gårdagen var underbart rolig, frånsett slutet.
Vi var hos KB och tog farväl av honom som imorgon flyttar ner till Stockholm. Tråkigt, tråkigt. Dock hade vi väldigt roligt och höjdpunkten måste vara min underbara vän Malin. Malin är en bra människa och igår upptäckte vi en ny bra sida hos henne, hennes skådespelartalang. Malin låtsades nämligen att hon hade Aspbergers Syndrom. Precis som i filmen "I rymden finns inga känslor" så var hon väldigt noga med att påpeka att hon gillade inte när folk tog i henne.
Vi som egentligen är förståndiga människor vet att det inte är roligt att skämta om sådant, men igår så fungerade inte vårat förstånd. Vinet tog snabbt över förståndet och våra nyktra hjärnor var totalt utspelade. Det märkte vi framförallt när vi slog rekord i att "åka taxi minst antal meter" från Sundsvallsbanken till memento.

Kvällen slutade lyckligt med att jag fick bada (det har blivit lite av en tradition nu) och somna i Emils underbara armar.

Idag spenderar jag dagen i min säng, med vatten, ostkrokar och cola. Det har jag förtjänat.


9/2

God morgon!
Såg precis en kommentar av Nattis att jag borde blogga oftare och jag kan inte göra annat än att hålla med!

Vet ni vart jag och Empe befinner oss om 2 veckor? Vi ligger i solen, vi är på en plats där det inte finns snö eller minusgrader. Det ska bli så jävla skönt! Idag firar vi för övrigt månadsdag. Jag tog fel på en månad men det är sånt som händer. 17 månader är det idag i alla fall, det vet jag nu. =)<3

Igår blev det först jobb på min favorit leksaksbutik. På kvällen hade vi pardejt med Malin och Rasmus. Först åt vi middag på Stekhuset sedan gick vi ner mot Daltons där vi myste på i några timmar.

Nu ska jag bege mig mot jobb igen.
Tur att jag har världens bästa älskling som låter mig låna hans Ferrari så att jag slipper gå till jobbet.

Pussssss

Ps: Nattis, Band of horses snart, är du peppad? =D ds.

5/2 - Saturday night

Gårdagen spenderades först på birre en snabbis. Jag fyndade ett par snygga solglajjer för 25 kronor och dusch och smörj inför Teneriffa. På tal om Teneriffa så är det inte många dagar kvar nu! På måndag är det två veckor innan vi beger oss till huvudstaden för att avnjuta Band of Horses!!

Ska stax bege mig till stan och umgås med två av mina underbara vänner. Vad kvällen erbjuder, det får vi se!
En riktigt skitdag har jag. Jag hatar mitt korta, gula hår mest av allt. Men efter många om och men lyckades jag fixa fram en frisyr som inte ser fett ut eller som får mig att framstå som en lejonhona.

Bilen tar jag med mig, men om kvällen erbjuder vin så lämnar jag den i stan!

Ha en trevlig kväll!

Fan vad löjlig jag ser ut. Tur att jag har Emil.




22/2

Jag är nu världens lyckligaste människa!

Jag och underbara Emil hade ju ett underbart jävla oflyt med denna underbara jäkla utomlandsresa. Först blev underbara egypten bokat, sedan ombokat till ett mindre underbart hotell på Gran Canaria, sedan blev det mindre underbara hotellet ombokat igen till ett annat, lite mer underbart hotell på Gran Canaria.

Tanken var ju att vi då skulle flyga från mindre underbara borlänge den 23:e, få 6 underbara heldagar i solen osv. Eftersom resorna som vi hade kollat på från underbara Stockholm till underbara Teneriffa den 22:a var slut.
Nu gick jag in på underbara Vings hemsida och då hade dom lagt ut resor till underbara Teneriffa från underbara Stockholm den 22:a Februari!
Så nu har jag suttit och ombokat för fjärde gången till ett underbart hotell, till ett underbart Teneriffa, från ett underbart Stockholm, på ett underbart datum, vi får då underbara 6 heldagar och 2 underbara halvdagar.
Hotellet har ett underbart läge (0 m till centrum, 100 m till havet), underbara poolområde och en underbar frukostbuffé som vi tänkte ta del av.

Inte nog med det så fick jag sms om ett underbart jobbpass och en underbar taxfreekatalogen kom idag.

Jag finner bara ett ord: UNDERBART!
och då tänker jag ju helt plötsligt på Kalle Moraeus.

Ps: Försökte smitta av mig min lycka till Emil via ett sms, det gick inte så bra. DS.


RSS 2.0