Gud uppfinn nåt nytt

God dag!
Både min och Marias JB dator är upptagna av 2 små töntar så därför skriver jag från Sandras nu. =)

Igår kväll skrämde jag, Maria, Carro och pappa livet ur stackars Sandra. Emma var inte lika rädd, men det blev några skrik även från hennes håll. Vi sa till dom att vi skulle åka buss, men istället skjutsade pappa oss till MAtfors där vi gick och mötte Sandra och Emma. Medans åkte pappa runt och parkerade bilen och började gå mot oss. Efter några 100 meter så ser vi en puckelryggade gubbe komma haltandes och nerböjd. Sandra utrycker sig någonting i stil med" Fan vad jag hatar mörka typer" och " Fan vilken äcklig jävel". När gubben passerar oss så börjar han skrika och springa emot oss med världens äckligaste mask på sig! Sandra skriker och börjar springa iväg och vi som visste om det skriker först sedan börjar vi att skratta som nå jävla as. Det var så sjukt roligt så det här kan jag leva på länge!

Vi fick även besök senare på kvällen av David, Oscar och Emil. Vi kollade på ytterligare en skräckfilm! Vi somnade typ halv 5 inatt och vaknade vid 11.
Efter många om och men så hade jag och maria traskat in till Matfors, uträttat ett ärende på Swedbank, handlat på Ica och gått tillbaks med 534534 kg tunga kassar! Fyfan.

Nu är jag nydushad och nu blir det snart käk, fixning sedan party!

HUR SÖT ÄR INTE VI PÅ DEN HÄR BILDEN?
Maria, Jag, Carro och Sandra


<3<3<3<3<3<3<3

Jag vill bara berätta hur mycket jag älskar den här låten!


Gud uppfinn nåt nytt
Som gör det lätt att hålla ut
Nåt för dom som väntar
Dom som orkar vänta, mer

I know how it hurts

Kära bloggläsare, jag ska flytta hemifrån!......

Visserligen i bara 3-4 dagar, men ändå! Nu ska jag och tjejerna se om vi skulle kunna klara av att bo tillsammans! Vi har i och för sig klarat det förut, så vi hoppas att även denna gång ska bli kanon!
Jag, Carro och Maria tar kvart över 10 bussen till Matfors där Sandra och Emma väntar! Vi ska ha lika mysigt som alltid!

Idag har jag varit med Carro och Maria hela dagen. Vi vaknade, åt, simmade, solade m.m. En trevlig dag helt enkelt!

Näe nu ska jag packa och städa klart!
När jag anländer till SB lovar jag att jag ska berätta världens roligaste grej! HAHAHAHAHAHAH


Bjuder på en måttligt gammal bild på Maria, Carro och Migsjälv<3

lalalallalalala

Godkväll!
Efter många om och men så blev det tillslut en skön kväll. Mina kära vänner Maria och Carro har också tagit sig friheten att pallra sig ner till mig i min lilla stuga mitt i ingenting. Nu ska vi se på film, vänner och mysa! =)

Imorgon blir det simning och solning!

my life is good

Fyfan vad jag älskar min säng! Den är så underbart jävla skön!
Egentligen orkar jag inte uppdatera men lovade maria så att hon skulle ha någonting att göra! Snel kompiz jak er!

Igår var den mysigaste kvällen på länge! Vi kollade på skräckisar och pratade till klockan halv 6! Den första filmen var så sjukt jävla äcklig så jag finner inga ord.

Idag har jag mest bara legat och varit allmänt trött. Nu blir det ännu några avsnitt av Desperate housewives och Gossip girl!

Hejdoo!

PS: Jag vill leka med dig ikväll MN. DS.

It's time to let go of everything we used to know

Idag har det varit en sjukt skön dag, som kommer sluta i en mysig kväll med mina älskade tjejer. Och ev killar om Emil hittar någon pyjamas.....

Vi ska alltså ha pyjamasparty, kolla på skräckfilmer och mysa. Vi är omogna, töntiga och jävligt roliga! Så ni är bara så jävulskt avundsjuka på att ni inte får vara med oss! =)

Det roligaste just nu är att det är ruskigt halt ute, och ni som känner Carro vet att hennes meriter inom övningskörning kanske inte är dom absolut bästa....Och det är hon som ska köra oss till Emma! Så jag är fruktansvärt nyfiken på hur denna resa kommer att sluta! Förhoppningsvis överlever jag, men om jag inte bloggar imorgon så förstår alla att då har jag varit med om en olycka.

Ni får ha en trevlig tisdagskväll! =) Hör av er!=)

PUSS<3


We are free in our love

Godmorgon!
Bloggar nu även fast jag är ruskigt stressad. Ska iväg om en halvtimme med Maria och simma.
Men innan det ska jag ta och ringa snyggingen på bilden nedanför och min arbetsledare som hade ringt 3 gånger imorse medan jag sov....

Ikväll blir det tjejerna<3
PUSS<3

I want to be that star'

Även fast jag och Maria bara har varit borta sedan i lördags så kändes måndagen väldigt efterlängtad. Förmodligen för att vi älskar Sundsvall och förmodligen för att emma skulle komma hem!
Har iallafall haft en trevlig vistelse i Östersund.

När tåget rullade in i Sundsvall runt 7 tiden, så stog SB, Rebecka och Carro där och välkomnade oss. Ca en timme senare stog vi på samma plats igen när Emmas tåg rullade in. Som vanligt blev det mycket tårar och skratt. Vi vandrade mot Biteline där vi satte oss och käkade och pratade i några timmar, sådär som bara vi tjejer kan!

När jag äntligen kom hem så väntade världens bästa grej! Min födelsedags present från Anton stog där den skulle!(se bild nedan)

Nu ska jag kolla A.A, sussa och peppa inför morgondagens simning och tjejkväll.
Natttii<3


Still in Östersund

Godmorgon!
Sitter måttligt nyvaken i en varm lägenhet i Östersund!
Hur kan det vara så varm nu och så kall inatt? Jag vaknade och frös 42354534 gånger! Men sömnen var välbehövd och skön ändå!

Igår kväll var vi så jävulskt trötta så jag och Maria pinnade iväg till Statoil där vi hyrde 2 skräckfilmer! Dessvärre somnade jag efter första så nu blir det till att se klart den andra! Sedan ska vi gå och sola och försöka bjuda in oss själva på middag någonstans....Kan bli spännande och se hur det slutar!

IMORGON, IMORGON, IMORGON, IMORGON<3

Bild 1: Filmerna
Bild 2: Våran sängplats denna natt!



Östersund

Vi är kom nästan precis till Jocke och Jim där vi ska bo under våran vistelse i Östersund. Tågresan gick fruktansvärt fort och sen mötte jim upp oss på tågstationen och då gick vi och käkade för att sedan dra vidare hit.
Ikväll får vi se vad vi hittar på! =) Någonting skoj ska vi nog kunna klämma in!

Wanting more from me

Nu har det inte bloggats på någon dag, men har varken haft tid/ork.

Gårdagen spenderades med en sovmorgon och birsta! Inhandlade en klänning inför kvällen och lite smågrejor. Efter birsta rundan drog vi till stan och solade innan  jag, Maria och Erica drog hem till mig. Vi käkade och fixade oss innan vi tog 19.20 bussen med Sandra till stan där vi också träffade upp Rebecka.
En rolig kväll som slutade ganska tidigt!
Maria sov här inatt och vi har nyss tagit beslutet om att åka till Östersund ikväll! =) Jävligt skönt ska det bli!

Tåget går 16.36 så nu blire till och packa! =) En bild från gårdagen kommer också här nedanför. Fler kommer när SB skickat dom!
PUSS!


JB-Update

Sitter just nu på skolan, hittade en Issa eftervägen som vi plockade upp också.

Har webbdesign nu på förmiddagen, sedan prov på eftermiddagen. =) Just nu känns det jävligt surt.
Efter skolan blir det simning med tjejerna, men eftersom min förkylning vägrar att ge sig så blir det ingen simning för mig idag. Men ska iallafall med och peppa dom små liven.
Vi ska sedan ut och käka och mysa, innan vi ska på musikalen "Hair" vid halv 8. Vi får gratis biljetter av skolan, så det tackar vi inte nej till! =)

Ha en bra dag! =)


anything to make you smile

Just nu sitter jag med hårfärg i hela håret! Jag ska bli lila i huvet!

Redovisningen idag gick kung bra! Sedan pluggningen uppe hos pappsen inte lika bra.... Öppethus grejen uppe i haga gick bra, och min hårfärgning och pluggning kommer förhoppningsvis att gå bra!


Och jag ska inte bli lilahårig! Jag ska förbli mitt blonda lilla jag! =)


Jaja, nu blire plugg och ursköljning!


PS: Maria och Sandra, jag fick hem ytterligare en sak idag! Som gjorde mig super glad! Och mest glad är jag över att ni inte har någon jävla aning om vad det är! DS.


JB-Update

Har precis anlänt till skolan, efter ett badmingtonpass uppe i skönsberg! På väg till idrotten hände det en liten olycka med bilen, men som tur var gick allt bra ändå! Sedan missade vi bussen på väg tillbaks till skolan, men nu är vi äntligen här! Och snart är det dags för lunch. =)

Jag ber om ursäkt till Sandra och Maria för att ha anklagat dom för att inte blivit nyfikna över vad jag har fått. Men det hade dom blivit! Och jag är glad över det! =D

Näe, nu tar jag med mig mina små töntar till lunchen, sen på eftermiddagen blir det redovisning av Organisation och Ledarskap, sen är den kursen slut! =D

DET FINNS INGEN JAG SAKNAR SÅ MYCKET SOM DIG<3

Sov time

Nu orkar jag fan inte plugga mer. Vi har prov på 5 kapitel och jag kan 2 av dom, tur att jag har lite tid för plugg även imorgon! Men imorgon händer det andra roliga saker som jag kan berätta om då! Just nu vill jag bara sova och slå ihjäl den idioten som lurade mig på ett One tree hill avsnitt.

Näe nu läser jag igenom personlig försäljnings grejerna en gång till, sen sover jag.

Godnatt =)

PS: tycker förresten att det är måttligt konstigt att inte Sandra eller Maria har hört av sig och frågat vad jag menade i tidigare blogginlägg, vad är det egentligen jag har fått? ÄR NI INTE NYFIKNA?!?!?!? jag blir ledsen i ögat på er! Ds.

we are leaving some things unsaid

Jag måste återigen rikta ett stort tack till dom som gjorde att det ramlade in fler läsare här!

Har precis firat mamma, och min present var både bättre och snyggare än Agnes! Skönt att jag slog dig den här gången din lilla bitch! =)

Just nu pluggas det Personlig försäljning, det går inte så bra faktiskt.
Men jag får ju tur till provet på andra sätt... ;-)

Jag vill plugga klart så jag får se OTH och sova för jag är trötttt!

Medlidande tack? :)

Jag känner mig som en främling

Dom har kommit! FATTAR NI? Dom har kommit! =D
Ingen förstår vad jag pratar om och ingen kommer någonsin att fatta vad jag menar med det här!
Men fan vad jag blev glad!

Hade en måttligt stressig dag idag. Först öppethus på mittuniversitetet. Var och kollade på journalistlinjen, men fy satan vad svårt det verkar vara att komma in!
Sedan drog jag, Mn och Johanna på stan en sväng. Det var niiiiiice. Köpte mig välbehövd hårfärg.
Klockan 14.00 hade jag och Maria möte med Malin och Stefan om morgondagen, kan bli jävligt kul! =)
Plus att jag och MN var och simmade idag, bra jobbat oss!
Nu har jag fikat födelsedagsmiddag för väldens bästa mamma, nu blire plugg!

 
Grattis världens bästa mamma på födelsedagen!
Och grattis en dag i efterskott på bröllopsdagen<3

HAHAHAHAHA

HAHAHAHAHA
Jävla stjärnor! Dom där nödarna som inte har något liv som går runt på sundsvalls bloggarna varje dag för att hitta någonting roligt att skriva om. Ni är förjävla roliga! =D

Och tack somfan för reklamen för bloggen! Det värmer mitt lilla hjärta någonting så oerhört! =) SKRIV MER OM MIG! Snääääääääääääääääälla? (A)

Fyfan vad jag tyckte det där var roligt! Jag ska ägna hela min kväll åt att skratta åt er!


Beautiful world

Jaaag spelade i ett band , reev uupp miiiiig!
staaAAAaans bästa band rev upp mig!

Fortfarande Håkans älskade låt som spelas. Jag har seriöst lyssnat på den 100 gånger nu!

Jag har hunnit med mycket idag. Pluggar, gått en promenix i typ en timme, sett film m.m. JAG ÄR GRYM!


Nu ska jag fortsätta pluggandet, jag har ännu inte fått allting gjort!


Rockenroll, blåa ögon - Igen

...... med Håkan Hellström är just nu den låt som kommer ut om och om igen ur min dator. Den låten gott folk, är underbar!

Sov somsagt med töntarna hos Carro inatt. Det var meningen att jag och Maria skulle gå upp vid 9 för att åka och simma. Men med tanke på att vi somnade vid 3-tiden så orkade vi inte! Blir en promenix sedan istället.
Jag åkte hem vid halv 1, tanken var att jag skulle plugga, men har fortfarande inte kommit igång.
Men nu skiter jag i bloggen, nu måste jag plugga, jag orkar inte, men jag måste, fan vad jobbigt........

Plugga var det ja!
Hejdå<3


Vi skulle stjäla allt. Och slänga bort det igen! Nu finns det inget värt att stjäla, men du -du sätter höstsolen i eld.

Nakna brudar

Jag har världens sjukaste, naknaste, knäppaste jävla kompisar!

HAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

Nu är jag hos carro, kom hit vid 10. Och  nu ska vi tydligen se på film.

Imorgon kommer pappa och hämtar mig och maria vid 10, då ska vi simma=)

PUSS!

My heart has started to separate.

Ligger just nu i min dundersköna säng och lyssna på världens bästa The Fray!
Ska snart åka med pappsen och lämna tillbaks filmer och handla, anledningen till att jag ska följa har ni väl redan kommit på? (Övningskörning)

Igår hade jag och tjejerna en mysigkväll framför Idol! Men jag och SB pratade om hur mycket vi saknar våran älskade Lidköpingsbo. Men snart kommer hon hem till oss! Och så ska vi ha skoj, för jag har saknat henne så mycket<3
Jag och Maria sov över hos Carro och jag och Maria somnade framför CSI, jag hatar det! Då får man aldrig veta hur det slutar.... =(

Det här känns som mitt livs mest oplanerade helg! Helt sjukt. Vi brukar alltid ha bestämmt i minsta detalj var vi ska göra på helgerna, men jag vet fortfarande inte vad jag ska göra av min lördagkväll! Vad är detta? :O

Näe, nu ska vi åka!
Ha en bra lördag<3

all at once

Är precis nyäten, och nypackad. Ska nu ta mitt bagage till min kära vän Carro där jag ska spendera kvällen med tjejerna. Får se om jag sover över där så hon får en myskompis! Annars återkommer jag senare.

Ska förresten kirra inställningarna så jag kan mobilblogga! Jag är störd.

80 längder idag förresten!



Maria är en jävel på att rita, och med det säger jag hejdå!

efterlysning

Om det är någon där ute som är bra på epokerna, ni vet romantiken, medeltiden, antika grekland osv, skulle ni kunna förvandla er till mig då och vara på John Bauergymnasiet klockan 08.30 imorgon bitti och göra prov på det istället för mig?

Det vore jätte bra så jag slipper göra det själv, för då kommer det gå åt helvete eftersom jag inte kan någonting om det.....

Säg bara till mig i förväg såatt vi inte kommer två Anna Johansson dit, det skulle bli fel.

Nu skiter jag i äckelepokerna.
GODNATT!

Happy day

Tjoyao!
Äntligen hemkommen!
Vi slutade vid kvart över 2 idag så då tog jag, MN och Johanna fram våra sexiga månadskort och simmade 80 längder! Bra jobbat oss!

När jag kom hem hade mamma gjort i ordning 3243 stycken GI-Matlådor till mig och mitt GI liv. Tack världens bästa mamma är allt jag har och säga!
Sedan hade klasskortet kommit, där är allt jag har och säga:
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
never again!

Imorgon ska jag och Maria byta småkort! Någon som är på?

MÅNADSKORTEN!
Johanna, Jag och Maria

Jb-Update

Sitte fortfarande på skolan, fick konstigt nog jävligt mycket gjort i förmiddags! Sedan blev det klyftpotatis och kycklig till lunch, för första gången på skolan blev jag mätt! Start jobbat mig själv! =) 

Nu ska vi har personlig försäljning med RollePolle. Vi ska gå igenom lite saker inför nästa veckas prov, sen blir det simning med girlsen. Synd bara att jag har ont i knäet, men inge pjål! Jag hatar folk som pjålar. Därför är jag inte en av dom. Enligt mig själv. Hejdå

JB-Update

Sitter just nu på skolan........HELT JÄVLA I ONÖDA!

Anledningen till att jag skulle gå idag var : Mentorsamtal med Bitte och att jag har missat så många lektioner med Webbdesign.

BITTE ÄR SJUK!
Sen på eftermiddagen ska vi gå igenom prov med Roland, ett kapitel som vi redan har svarat på alla frågor till.

Alltså skolan idag = Helt i onöda.

Men jag är glad ändå, det är inte hela världen. Eller, jo det är det!

Hejdå

lördag

Hej kära blogg!
Vill tacka för en mysig, bra, lyckad, trevlig fredagskväll! =)
Sitter just nu och MN håller på att dra åt mitt löshår. Nu är hon klar så jag ska hoppa i duschen, sen blire fix osv. innan vi åker till Rebecka på inflyttningsfest! =)

<3

Friday, I'm in love

Hejhejhallå!
Ligger just nu i sängen, är så sjukt trött, tänkte bara äta nu sedan gå och lägga mig för kvällen, mår fan inge bra.... Så Carro och Maria, när ni läser det här så kanske ni förstår att jag inte kan vara med er ikväll. Ring inte på mobilen för jag har inge batteri och inte på hemtelefonen heller för jag har inte råd till en hemtelefon....
Hoppas ni förstår att jag inte vill vara med er och att jag inte vill prata mer er... Är det OK?

Jaja, nu till någonting annat. =)
Har hunnit med super mycket även idag. Skolan, möte, simning m.m. I'm very stolt over myself!
Näe nu ska jag stoppa i mig lite käk och packa färdigt, sedan ska jag till Anncarolin med henne och MN. Sedan imorgon åker jag direkt till MN, och blir där hela dagen och sussar där. Mycket planer, lite tid!

Som ni förstår så var jag dryg med att jag inte vill vara med mina gullhöner. 8-) Förlåt för att jag ljög!

HEJDÅ

JB-Update

Hade en helvetsmorgon imorse. HIttade inte mina badkläder, hittade inge kläder att ha på mig, han inte äta frukost, tappade datorn i golvet, vägrade att köra till stan m.m.m.m.m.

Tillslut hittade jag badkläderna + vanliga kläder, datorn klarade sig och jag har precis varit och köpigt mig frulle!

Nu ska jag fortsätta med min sonettttt! =)

Slutar halv 12 idag, skööönt! Möte och simning med MN och Johannish väntar! =)

<3

Nightynighty

Jag fick en kommentar från "öttumsbon" att denna person saknade världens bästa Anna.... Hmm.... Vem kan det vara?
Jag menar, hur många känner jag som bor i Öttum? Jalle, Emmas mamma, Rolle, 4453 hästar, 5345 katter.... Det känns som att jag har glömt någon. Fan jag kommer inte på vem....... Aja.

Denna dagen har jag hunnit med så sjukt jävla äckligt mycket! Jag är mycket stolt över mig själv.
Slutade egentligen jävligt tidigt idag, men jag, MN och Erica satt kvar och pluggade på skolan. Sedan gick jag och MN på intervju på the store, vårt arbete kommer bli super som vanligt! Jag tog 16.15 bussen mot alnö för att jobba sista gången! JAG ÄR EN FRI MÄNNISKA!
Pappa, Aggi och Affe kom och hämtade mig från jobbet och sedan vidare mot Birsta där vi käkade och jag fick en jacka och sjal! NICE 8-) Nu har jag varit ute och gått, städat rummet och ligger äntligen i min sköna säng.

Nu ska jag se på A.A. Imorgon väntar en låååång dag. Som avslutas med mys hemma hos Anncaroline med henne och MN. Ser fram emot en myskväll med er =)<3 (kommer självklart sakna SB, ES, RS, EO,AW m.m.m.m.)

GODNATT<3

JB-update

Tjoyao!
Sitter på skolan nu och det är ett jävla tjafs hit och dit för att vi har 10000 grejer nästa vecka. Tur för mig att jag jobbar sista gången idag. That's nice.

Snart lunch dax. Sedan personlig försäljning och efter det blire möte på The Store, sedan jobb, sedan birsta sedan hem och sova. Mina dagar är proppade. Ska fan lugna ner livet nu!

Ser fram emot helgen iaf! =)
OCH STEFAN FILER ETT SCHEMA ÅT ERICA! HAHAHAHAHAHAHA

PUSS<3

Hos MN

Sitter just nu hos käraste MN. Vi ska plugga och ta en promenix. Duktiga oss.

Skolan idag var dryg  med gick OK. Tog 20 i 4 bussen hem hit där jag har käkat GI mat och softat på.

Somsagt så har vi mycket att göra, talk to you later!

<3

<3

Just nu känner jag som 2 av mina absolut närmaste vänner, Sandra och Maria.

Men en bild säger mer än tusen ord...
.


JAG ÄLSKAR ER<3

Godmorgon

Sitter just nu u min sköna säng och är rätt så klarre för skolan! Trotts några missförstånd så kommer jag ändå iväg till skolan idag. Kommer att pysslas och målas heeela dagen för estetiskverksamhet! Jag som är så kreativ av mig och allt! =)

Näe nu ska jag käka min frulle innan jag kör till stan!
Efter skolan blir det bad! :d

Puss<3

hejhej

Jag har varit och jobbat och nu sitter jag på pappas jobb och ska jobba undan lite plugg, det känns jobbigare än att jobba, för er som inte förstår så är det måttligt jobbigt just nu!

Fan vad rolig jag är! Får fan inte nog av mig själv.

Joel berättade en as rolig historia idag HAHAHAHAHAHHAHAHA. Så kul var den!

Näe, plugg var det! IMorgon kommer internet tillbaks hemma, så jag säger hejdå för ikväll! =)

pussilussen!

Jb-update

Sitter på Jb nu och har Svenska!
Personligen är jag klar med min del till gruppuppgiften och nu får vi se vad jag hittar på...

Jobb i eftermiddag, känns fruktansvärt jobbigt om jag ska vara ärlig. Men får hoppas att det är sista gången nu då....

SAKNAR EMMA OLSSON SÅ GRYMT MYCKET<3

Körde stadskörning både igår och idag,  är jag grym eller?

At SB:s

Tjooooooyao!
Sitter just nu hemma hos min goda vän SB med henne och Carro. Vi sitter och dricker vin och myser på. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på här näst! =)

Igår var en superduperkväll! Hade jätte trevligt med alla mina kära vänner! Tack så jätte mycket bästa brudarna och alla ni som var här, ni är guld!
Synd bara att vissas liv går ut på att förstöra för mig, så jävla  omoget och barnsligt gjort. Men jag tar inte åt mig, även fast jag inte tycker om er så skulle jag inte orka sabba för er.... Så att ni vet det!

Hade det iaf toppppppppppen<3

PUSS

JUST NU:


RSS 2.0