31/3 - JB

Igår efter skolan åkte jag hem och softade. Jag var så jävla trött och hade verkligen ingen ork. Men till slut pallrade jag mig ut på en promenad, sedan blev det TV-tittande och slutligen ett långt och skönt bad.

Vid 11 kom Emil, då gjorde vi oss kvällsklara sedan blev det mys och sova.

Imorse var jag lika trött som alla andra dagar. Jag förstår inte!!!!!
Idag slutar jag iaf halv 12, sedan ikväll ska vi fira Sophie som fyller 19! GRATTIS TILL DIG!

Pusssss

30/3 - JB

Sitter på JB som vanligt! Började 10 imorse, vi gjorde absolut ingenting. På eftermiddagen gjorde jag och Erica lite jobb inför PA redovisningen, så nu är den klarre. Nu inväntar jag bara fröken Nääs innan vi ska ta bilen hemåt allsta. Då ska jag hem och ta det sååå jävla lugnt innan jag förmodligen ska ut och gå med Nattis lite senare.

Nu har jag även sökt till mina skolor. Det är sjukt hur jag i mitten av Juli kommer att få reda på om jag kommer att bli Stockholmsbo, Gävlebo, Eskilstunabo, Umeåbo eller Örebrobo.... Då tar jag bara mitt pick och pack och flyttar, hejdå alla, eller?
Det visar sig.

Högskoleprovet skrivs i samma lokal som Maria och Erica, tur att jag inte blev ensam i Tunnbindaren.
Hejdå!

29/3

Dagen har jag spenderat hemma, det blev inget Jb idag för min del. Vid 1 tiden tog jag bilen till Matfors, gick på Swedbank och fixade internetbank och VISA kort, det var på tiden. Efter det åkte jag till Emil där jag spenderade dagen.

Nu har jag precis käkat middag hemma. Ska åka iväg och hämta Nattis på tågstationen sen ska vi promenixa och sola. Jag har sån jävla huvudvärk men förhoppningsvis går den över när jag kommer ut och får lite luft.

Puss och kram


28/3

Nu ska jag sova, godnatt<3


27/3 - myslördag!

Gårdagen gick superbra! Malin var en mycket duktig lärare och tiden gick fort och jag tyckte verkligen att det var roligt jobb. Jag älskar att få vara bland folk, då går tiden mycket fortare. Så tack Malin åter igen! =)

Efter jobbet insåg jag att jag varken skulle hinna hem eller till Emil för att kolla på slutet av Let's Dance. Så jag åkte en sväng till lägenheten där Aggi var. Jag blev så jävla less när Mattias vann, jag tyckte ärligt talat att Claudia var en mycket värdigare vinnare. Efter det åkte jag till Matfors och hämtade upp Emil innan vi åkte hem till mig och såg på film med mamma, pappa och Affe.

Imorse vaknade vi rätt tidigt. Då blev det frulle och mys innan jag begav mig mot staden för att möta upp Malin och Rebecka. Vi gick och kikade lite, fikade och solade. Jag hittade även världens finaste skor, som inte riktigt gör sig rättvis på bilden här nedanför, dom är finare i verkligheten om jag ska vara ärlig. Jag funderar på att ha dom som studentskor, men 14 centimeters klackar på studenten känns inte allt för lockande... ;)

Efter stadsturen åkte jag till Matfors för att hjälpa Emils mamma att fixa håret, dom skulle iväg på fest så jag blev hårfrisörska för en stund.

Nu sitter jag hemma och har avnjutit en god middag med familjen. Ska snart bege mig till Matfors. Jag och Emil ska hyra film och ha myslördag, det gillar vi!*


26/3 - hard work

Idag har jag varit ledig. Eller vi har haft studiedag, så jag valde att ha spendera min hemma och jag anser att min religionsuppsatts äntligen är färdig! Jag är inte så nöjd med resultatet men jag orkar inte lägga mer energi på den skiten nu.

Nu är jag nyduschad och ska iväg om cirka 1 timme, då ska jag jobba för första gången på länge. Det är min älskade malin som har fixat och hjälpt mig med detta. Så det blir roligt. =)

Jag är också mycket väl medveten om att jag missar Let's Dance finalen, vilket gör lite ont i mig. Men det finns internet och det finns repriser!

Hörs senare!
PUSS

25/3 - världens tröttaste Anna

Jag är så jävla trött, och har sån jävla mensverk. Det jag egentligen skulle vilja göra är och dra på mig skorna och gå ut på en promenad, men min hjärna och kropp säger " Nej Anna, du är alldeles för trött". För om ni visste kära bloggläsare, hur mycket min hjärna har jobbat idag. Jag tog äntligen tag i religionsuppgiften och nu är det inte mycket kvar på den. Nej, nu fick jag ångest, jag måste göra klart den, om jag orkar....

24/3 - Your world is my world

Jag är nog en ganska äcklig människa trotts allt. Jag kommer seriöst inte ihåg senaste gången jag dammsög mitt rum, och då tror jag till och med att min kära moder gjorde det åt mig.... Men, kära bloggläsare, idag tog jag tag i mitt liv. Jag städade, flyttade sängen, och till och med dammade och dammsög! Nu mår både jag, min själ och mitt samvete mycket, mycket bättre!

Jag har även tränat, sovit, kollat på film, myst med mamma, ätit middag, OCH(!!!!!!!) SHOPPAT!
Vilka fina fynd jag gjorde idag! En grå kavaj, en svart kavaj och en vit kofta, allt till det underbara priset 320 kronor! Det var då en lycklig Anna. Jag fick även avnjuta en god lunch, med ännu godare mackor på charm tillsammans med mina vänner Johanna och Maria. PLUS att jag slutade halv 12 idag.

Åh vad det här har varit en bra dag trotts att den började inte allt för bra.

Nu inväntar jag greys, sedan ska min dag bli ännu bättre när jag ska ta bilen till matfors för att spendera resterande av kvällen+natten men min underbara, fina, älskade Emil.

Jag mår just nu så bra att jag inte ens mår dåligt över att vi har spänst och snabbhet imorgon på idrotten.
Okej, där ljög jag, jag mår fortfarande dåligt över det...

Ha en trevlig kväll!
puss


24/3 - JB

Hann tyvärr inte blogga igår. Dagen var lång och jag var trött och seg.

Nu sitter jag på JB, har haft ett restprov på morgonen som gick sådär, och nu har vi precis gjort klart ännu en uppgift. Jag spyr snart på den här skolan och alla deras  jävla uppgifter.
Men nu ska vi vara positiva och glada, slutar halv 12 idag. Men ska ändå vara duktig och sitta kvar och göra lite skoljobb.

HEJDÅ

22/3 - En bra dag.

Dagen har varit bra. Den har spenderats på JB. Först så blev det religion sedan Fek B. Jag åkte sedan hem för att äta middag sedan vidare mot matfors där jag och min goda vän Nattis gjorde en mycket bra sak, vi var ute och gick, sedan kom vi på att vi ville gå mer, och när vi nästan var hemma så ville vi gå ännu mer! Ja, det kändes som att vi skulle kunnat gå ut och gå hela natten. Mycket prat blev det självklart också.
Jag plockade sedan upp Emil på hemvägen, vi har kollat på hockey (bra Timrå!), ätit mackor och nu ska jag måla mina naglar innan det är dags att sussa.
Imorgon är det lite sovmorgon till 10, inte helt fel!

Puss och godnatt!

21/3 - Godnatt

Det blev helt ärligt inget mer pluggande för mig ikväll.
Jag fick istället besök av min fina älskling vi 9 tiden. Vi har badat och nu ska vi krypa ner i sängen för att avnjuta ett one tree hill avsnitt eller två.

Imorgon väntar JB för första gången på väldigt, väldigt länge.
Pussochkram och godnatt


21/3 - Tänk om...

Tänk om Nattis var så liten så hon alltid satt på min axel och var med mig överallt. Vad roligt livet hade varit då!


21/3 - we learned how to fight

Jag är less på skolan, jag är less på JB, jag är less på samhälle, jag är less på Idrott&hälsa arbetet, jag är less på bransch och produkt boken(som jag förövrigt inte ens har hunnit öppnat än), jag är less på att man inte kan vara borta tre dagar från skolan utan att kunna ligga efter som om man hade varit borta 3 veckor.
Så roligt ser mitt liv ut just nu.
- Börja med Idrott&hälsa arbetet. CHECK!
- Göra klart min del till projektslutrapporten. CHECK!
- Fortsätta med religionsuppsattsen (Inte check)
- Plugga till Bransh&produkt provet.(Verkligen inte check)

Jag tycker faktiskt att jag har varit lite duktig iaf...Nu är det bara att härda. Några veckor kvar. Sedan står vi där med mössorna på huvudet, fulla och glada, sjungades på någon vacker studentsång i en inte allt för vacker stämma.

Jag måste duscha också kom jag på. Är jag den enda människan i världen som faktiskt tycker att det är jobbigt att duscha ibland?
Det blev ett jobbigt inlägg, men det är smällar man får ta ibland.
Nu ska jag ta tag i mitt liv.
Kanske börja med en dusch?


21/3 -

Gårdagen var helt okej. Mallan kom och hämtade mig vid 7 sedan vidare mot Katta. Där blev det förfest, lekar och prat med ca 15 härligt B-rudar. Vid 10 tiden åkte vi ner mot rännö där festen hölls, jag mådde dock inte allt för bra med tanke på min förkylning. Så det blev en tidig kväll för mig och Empe. När vi kom hem till honom kollade vi lite film med hans mamma och pappa sedan däckade vi i sängen. Imorse hade vi en riktig lök/mys morgon. Vi låg och kollade på tv i x antal timmar innan jag bestämde mig för att åka hem. Så nu har jag varit hemma i nån timme och ska nu ta tag i pluggandet. Skjut mig för jag orkar fan inte.

Hörs senare!
Puss

20/3

Gårdagskvällen spenderade jag med Empe, mor+far. Vi kollade på Let's Dance, mitt favorit program. Mina två favoritpar står i final, vilket är bättre än bäst!

Emil hade ställt klockan på 10 imorse, vi skulle åka halv 1. Vi hade alltså bra marginal att spela på... Kanske lite för bra. Så jag har nu skjutsat honom till Westhagen för att han skulle spela match.
Och jag ligger och peppar inför kvällen. Emil Nilsson har 18års fest och de måste självklart firas! Jag hade egentligen inte planerat att gå, men ändrade mig snabbt då jag insåg att jag blir inte mer frisk av att ligga hemma, jag har provat den taktiken i en vecka utan resultat. Innan ska vi tjejer till Katta för lite föris, vi får se om jag åker med Mallan vid halv 7, eller om det blir tidigare. SPÄNNANDE!

Pussochkram och hejdå!


Let's Dance nästa?


19/3 - pinsamt?

Någonting som jag är jävligt bra på är att jag kommer på mig själv upprepande gånger att verkligen skämmas över saker som andra människor gör. Jag tänker inte nämna några namn, för då blir hela grejen för uppenbar. Men det är oftast situationer då jag läser personers bloggar, facebookstatus osv. Och jag vet hur dom här människorna är i verkligheten och då blir det automatiskt att jag skämms för deras skull. Jag skämms över hela situationen som har uppstått, jag skämms så mycket så jag håller på att dööööö! Jag vill ta mobilen, ringa upp personen och fråga vad den har för fel!!!!
MEN, det sjuka är att det är förmodligen bara jag som reagerar så här. Ingen annan skulle reagera på det här viset. Kanske Nattis då.... Jag måste nog ta mig ett snack med henne imorgon...
Du är med på det va?

19/3 - Studentklänning

Nu har jag äntligen bestämt mig för vad jag ska ha för studentklänning.
Det blir den här skönheten från Elise Ryan! Tyvärr finns den inte i vit, men jag får försöka smälta in så gott som det går med ljusrosa. =)


19/3 -

Jag vet, jag vet, jag vet.... Det var längesen jag bloggade. Anledningen till det är som ni alla kanske vet är att jag har legat däckad i sängen i feber och världens förkylning. Idag är första dagen på 1 vecka jag kan säga att jag mår lite bättre, vilket känns jävligt skönt eftersom jag är less på det här sjuka livet.

Igårkväll fick jag besök av min älskling. Vi har inte sovit med varandra sedan i lördagskväll, väldigt ovanligt för att vara oss. Men ikväll får jag äntligen sova gott med Empe bredvid mig. Affe och jag kollade även på "Luftslottet som sprängdes" inatt klockan 12. Vilket nu i efterhand inte var så smart med tanke på att både han och jag var rädda som små kaniner när vi väl skulle sova.

Idag är planen att försöka plugga och kolla vidare på högskolor. Varje gång jag har försökt plugga har mina tankar slingrat sig iväg på olika hemsidor, är grymt sugen på att beställa lite nya kläder och skor....

Hörs senare!
Pusshej


11/3 - Fjällen!

Om ca. 1 timme rullar bilen mot stan, där vi sedan packar in oss i 50årsbussen som tar oss till ottsjö(?).
Där ska jag spendera mina dagar fram till Söndag. Det ska bli jätte skönt att få komma bort och bara få vara, även fast det blir jobb så känns det ändå skönt. Kul att få umgås med kuss m.fl också. =)
Nu ska jag snart åka och hämta Emil i Matfors, som förhoppningsvis är klar snart... =)

Vi hörs på Söndag!
puss

10/3

Dom senaste dagarna har varit så jävla händelserika.... Jag tror ingenting är värt att tas upp.
Men nu är jag/vi/alla(?) nästan tillbaks på rätt bana igen.

Igår firade jag och min älskling ett halvår! Tiden går fort när man har roligt. Vi var ute och käkade på stekhuset med min familj, hur gott som helst. Sedan åkte vi hem till mig och myste och kollade på OTH. Och gissa vem som somnade som vanligt när vi kollar på OTH? Jo, jag... Charmig tjej.....
Hann även med ett besök till Birsta med mamma, Affe och Aggi igår. Införskaffade mig underkläder, nagelack och läppglans i rosa. =) Även massa hygien saker tills vi åker imorgon.

Imorgon åker vi mot fjällen! Min farbror fyller år och har bjudit med sig alla vänner  till fjällen, jag, Emil och kussarna, samt Anton och Filippa ska med och hjälpa till. Det hela avslutas  med en stor fest på Lördag kväll. Vi kommer garanterat få skit roligt! Synd bara att jag inte har börjat packa ännu, och att jag inte har någon som helst aning om vad jag ska ha med mig...Det löser sig nog.

Eftersom jag endå vaknade så jävla tidigt så kan jag ändå göra någon nytta känns det som.

PUSS

7/3 - Ingenting

Helgen har varit jävligt lång och seg, det beror förmodligen på många saker.
I fredags efter skolan skyndade jag mig hem, drog en powernap, sedan blev det fixning, middag m.m.
Vi började förfesta hos Magnus med klassen, skit roligt! Sedan ner till Stadshuset och 100-dagars. En halv lyckad kväll, men den slutade redan vid 1-halv 2, då jag åkte med Emil hem till honom.
Jag fick även ett mycket tråkigt telefonsamtal. Fan vad rädd jag hann bli... Det är tråkigt att sånt här händer så dom finaste människorna. <3
På lördagen klev jag och Emil upp, han åkte och spelade och jag handlade myspys till på kvällen. Satt i telefon ett tag sedan åkte jag mot stan och sjukhuset där vi spenderade eftermiddagen.

Efter det åkte jag hem till Emil och vi lagade världsgodmat, så god så vi ska laga samma mat ikväll igen. =) Vi hade myskväll med film och gotta, det var roligt ända tills jag totaldäckade.

Imorse steg vi upp, kollade klart på filmen, sedan packade jag ihop mig och åkte hem. Nu har jag duschat och packat. Ska åka till birsta och lämna in min kamera som har gått sönder för 3989308390 gången, sedan plocka upp tjejerna och vidare mot sjukhuset igen.
Ikväll blir det mys med världens bästa älskling!<3

5/3 - KENT!

Det Nattis skrev på sin blogg var så jävla bra, så jag tänker kopiera det rakt av:

"Ni kan kallas oss för sundance kid, fast vi är född till töntarna. Men ni är idioter men vi bryr oss ingenting. Vi ska krossa allt när mannen i den vita hatten finns. Går vårt hjärta sönder hamnar vi på sjukhus. Men vi blir inte som dom andra vid den döda vinkeln. Nu är det vinternoll2 och kärleken väntar inte för oss. På kent blev det musik non stop när vi såg ut över en vy från ett luftslott. Palace and main och en vals för satan, ska ni ha lsd, någon? Vi var på drift och hade ff. "

Ni kan ju gissa vilka låtar som var dom bästa under onsdagens spelning?

Dom hade dock ändrat några låtar från den riktiga, vilket enbart var bra.











HAHAHAHAHAAHHA

3/3 DAGEN MED STORT D!!!!!!!

Ikväll väntar kvällen med stort D. Kvällen då jag och Jocke Berg ses igen. Kvällen då ni alla kommer vara så avundsjuka så ni kommer gråta över att inte ni får vara med om detta. Kvällen som kommer bli den bästa kvällen på länge. Kvällen då låtlistan ser ut så här:

“Taxmannen”
“Berlin”
“Du är ånga”
“Töntarna”
“Sundance kid”
“Hjärta”
“Den döda vinkeln”
“LSD, någon?”
“Musik non stop”
“Idioter”
“OWC”
“FF”
“Vals för Satan (din vän pessimisten)”
“Ingenting”
“Vy från ett luftslott”
“Krossa allt”
“Dom andra”

Extranummer:
“På drift”
“Kärleken väntar”
“Mannen i den vita hatten (16 år senare)

¨Tåget går klockan 14.40. Ikväll klockan 20.00 finns vi på plats och avnjuter årets bästa konsert med det bästa bandet i hela Sverige, KENT!


1/3 - igen,

Godkväll bloggen!
Det har varit en lång dag och nu ligger jag i sängen med Emil och ska sussa.

Doktorn idag blev ett tråkigt besök. Dom hade absolut ingenting vettigt att säga så jag var jävligt less när jag gick därifrån.

Åkte in till skolan till klockan 12, FEKB prov och bokföring väntade, svårt men det gick till slut.
Efter skolan åkte jag och Katta till Matfors, vi plockade upp Nattis sedan vidare mot Ica, sedan solning, sedan hem.

Jag har även hunnit städa och hämtat Pappa i stan och Emil i Matfors.

Imorgon väntar friluftsdag i Sidsjön.

Puss och godnatt

1/3 - JAG DÖR!!!! MITT LIV ÄR RÄDDAT!

Nattis, Nattis, Nattis...
Så jävla sköööööönt du är!
"HOPPAS ANNA att vi kan också få tag på P till att gå niv. HAhahah undra om ens anna fattar de där?"

Jag dog när jag såg detta på hennes blogg. Ett grymt internskämt som vanligt!

För någon timme sedan blev det klart. Min dag, min vecka, mitt år, mitt liv, det är räddat! På onsdagen den 3 mars klockan 20.00 befinner sig jag och Nattis i Läkerolarena i Gävle och avnjuter en underbar Kent konsert. NI SÅG RÄTT! Efter många om och men ska jag återförenas med Jocke Berg och dom andra underbara människorna i bandet Kent! JAG ÄLSKAR DET NÄSTAN LIKA MYCKET SOM JAG ÄLSKAR EMIL!!!!!!!!!!Alltså mest i hela världen!

Min helg har spenderats på följande vis:
Fredag
JB, Birre med Nattis, hittade lite fina grejor, mys hemma på kvällen, sedan en snabbis till MN, sedan vidare till Empe där jag spenderade natten.

Lördag
Sov till 10. Vi klev upp käkade frulle, åkte och plockade upp Nattis sedan vidare för solning, handlade åt moder, sedan hem och satte i hårförlängningen(helt själv!!), fixning på 25 min, middag, vidare mot Matfors, skjutsade Emil till stan, droppade honom och Agnes, hämtade tjejer i Gholm, sedan vidare mot Carro. Skjutsade ännu mer folk sedan hem till Maria, klockan 2 tillbaks till stan för att hämta Emil, klockan 3 vaggade min onyktra pojkvän till sömns.

Söndag
Vaknade enormt tidigt för att Emil tog så stor plats. Myste på soffan ett tag, kollade på OTH, skjutsade hem Empe, duschat, kollat hockey, pratat i telefon, PLUGGAT, och nu sova.

Puss och kram

RSS 2.0