24/4-2012

Har haft en underbar helg, en mindre en hyfsat bra vecka hittills, även fast det är fullt upp så får jag passa på att njuta för i maj så har jag inte många lediga timmar. Jag har fått schemat för både skola och jobb och alla dom dagar som jag inte befinner mig i östersund så befinner jag mig i Birsta, någonting som jag är otroligt glad och tacksam över. Det är inte så roligt att vara en fattig student...

I fredags så var jag i Tunbyn och myste med världens bästa Edvin som var hemma från dagis. Edvin och Arvid är verkligen världens sötaste barn och jag får inte nog av dom. Edvin var snäll och glad så allt gick jätte bra och finaste Anne-lie  har skrivit ett superfint blogginlägg som ni hittar här. Tack Anne-lie och kobbe för att jag får låna era barn!

I lördags var det omtenta och det gick hyfsat bra, dock var den svårare än den första... På dagen och kvällen blev det plugg i Tunbyn och i söndags åkte jag och Malin till östersund för att redovisa grupparbetet på måndagmorgon.

Det händer så jäkla mycket just nu så jag hinner knappt stanna upp och andas.
Tenta på fredag och det innebär tentaplugg för mig och mallan hela veckan lång sedan jobbar jag lördag, söndag, måndag och tisdag sedan blir det östersund tur och retur på onsdag för att emil fyller år och jag blir väldigt opopulär om jag inte befinner mig i sundsvall då....

Håll tummarna för mig på fredag och ge mig alla lyckosparkar i världen för att detta ska gå min väg för en gångs skull....

/Anna


19/4-2012 - i Tunbyn

Imorse var jag duktig och åkte iväg och tränade, så jäkla skönt! Det är så jobbigt när jag och Malin pendlar fram och tillbaka till Östersund för man hinner aldrig få in någon riktig rutin när det gäller träning, mat, sömn osv.
Efter träningen åkte jag till pappa och lunchade med honom och Affe innan jag begav mig till Ica för att handla lite nödvändigheter hem. Vid 5 åkte jag med pappa ut till Tunbyn för att hälsa på mina favorit grabbar och för att färga Anne-lies hår. :-)
Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa kollar på hockey sen blir jag kvar här över natten för imorgon bitti ska jag umgås med Edvin då han är sjuk och ska vara hemma från dagis.:-) tråkigt för Edvin, roligt för mig! ;-)

Igår var jag på sjukhusbesök och dietistbesök. Båda gick bra och proverna såg bra ut. Troligtvis så är det bara en otroligt jobbig IBS som magen har, det återstår att se.

/Anna


18/4-2012 -på ett tåg

Sitter just nu på ett tåg från Östersund till underbara sundsvall. Det är nästan hemskt hur mycket man uppskattat denna stad trotts att man bara varit borta i 2 nätter.

I måndags åkte vi mallans racerbil till östersund men eftersom hon hade grejer imorgon och jag skulle till sjukan så tog jag tåget hem.:-)

Är snart framme och tågresan har varit mindre bra. Pensionärer som pratar ihjäl sig och jag får åka baklänges, min vardagliga tur!

Klockan 14.15 ska jag till magdoktorn på sjukan och jag hoppas att ni alla håller era tummar och tår för att det går bra. Sedan ska jag fara till birsta för att jobba stängning.

/Anna


11/4-2012 - i staden som inte är hemma

Ligger just nu i en hård trävåningssäng i en liten stuga i östersund. Jag vill klaga men eftersom vi har infört "positiva veckan" denna vecka så låter jag bli. Förra veckan var kaos, på riktigt kaos. Veckan började med att varken jag eller Malin hade klarat tentan sedan öste det bara på med mer grejer och veckan blev helt förstörd. Det hann aldrig gå mer än fem minuter då någon av oss påpekade att vi ville åka hem. Och efter en långvecka, måndag till torsdag, så fick vi äntligen åka hem.
Påskhelgen hemma har varit underbar men alldeles för kort och inget plugg har gjorts, men det var det värt. Och givetvis när man har hela huvudet fullt så dyker det upp någonting mer, någonting tråkigt, någonting sorgligt, någonting förjävligt och tankarna har snurrat runt och inte riktigt fallit på plats.

Men nu är nu och nu är jag och mallan här och kämpar på för fullt. Jag, Malin och Naomi har suttit med varsitt grupparbete hela dagen sedan beställde vi en pizza till skolan som blev en välförtjänt middag.

Nu ska jag finslipa min del på grupparbetet innan jag ska krypa ner och sova så jävla skönt...
/Anna


3/4 - 2012

Efter en mycket stressig helg så befinner jag mig nu i östersund där jag har varit sedan igår.

I fredags när jag kom till Tunbyn fick jag världens chock när grannens hund hade jagat upp min lilla älskling Lillan 10 meter upp i ett träd. Mamma och pappa var i fjällen så Affe och jag började snabbt spåna på många dumma idéer för att få ner henne. Men när brandkåren, skylift och trädklättring var uteslutna så sprang jag över till bästa grannarna så fick dom komma och hjälpa oss. Anne-lie och Kobbe är världens bästa och jag står i evig skuld till dom, och självklart var Edvin och Arvid till en massa hjälp också. =) Efter 2½ timme ute i regnet, haglet och snöstormen så fick kobbe ner henne i en liten korg och jag blev världens lyckligaste. =)

På lördagen blev det jobb sedan åkte jag och Emil till Hudiksvall för att hälsa på Anna och Fredrik. Vi käkade god mat och myste på innan vi somnade tidigt. På söndagen var det bara att kliva upp igen och åka mot Sundsvall för då väntade ännu en jobbdag för min del.

Igår åkte vi mot östersund och här kommer vi att befinna oss fram till torsdag. Efter ett tråkigt besked angående tentan för både mig och malin så var vi världens deppigaste människor igår och det var faktiskt världens syndaste om oss. Idag är vi lite gladare, men bara lite, och fokuserar på nuet.
Ska pallra våra små rumpor bort på Ica nu innan vi fortsätter vårat tråkiga liv med tråkiga böcker i våra hårda, obehagliga sängar i våran lilla fula stuga.

/Anna


RSS 2.0