30/9

Gårdagen var den bästa någonsin! Min 20-årsdag var så lyckad så att det inte går att beskriva med ord. Emil överraskade mig på morgonen med en vännerbox och världens sötaste lilla kattunge. Jag är fortfarande mållös. Jag kan inte förstå att denna varelse är min och kommer att vara hos mig i många år nu. På dagen var mina fina vänner här och vi myste på och fikade. På eftermiddagen kom svärisarna och emils farmor hit på fika. Väldigt mysigt! På kvällen gick vi ut och åt med min familj på stekhuset innan vi åkte vidare hem till oss och fikade och hade psketöppning.:-) fick lite saker till hemmet, katten, kaffemaskin, örhängen från Efva Attling m.m.:-) dom strax efter 9 och dom kom lite folk hit på fika.

Inatt trodde inte jag att jag skulle kunna sova för jag var så mammigt orolig för lillan. Men hon la sig med oss i sängen och sov så sött nästan hela natten. Vi var upp en sväng vid 4 tiden och sen skulle Emil upp vid 5 tiden för att åka till England. Han ville nästan inte lämna sin lilla familj. Hon känns verkligen som min lilla bäbis. Hon har redan börjat känna sig hemma. Det värsta är att jag måste lämna bort henne imorgon för då ska 9 tjejer komma hit och käka middag och festa. Någonting som jag överväger att avboka enbart för att för att jag är orolig över lillan.;-) hon kommer få det bra, men somsagt det känns fel nu när hon precis har börjat vänja sig.

Nu är katta här och vi ska krypa ner i sängen för att njuta av en film. Det blir en lång dag imorgon. Lunch på stan och debut på bolla innan vi ska fixa oss och förbereda middagen.:-)

Självklart bjuder jag på en bild på lillan som ännu inte har något riktigt namn.:-)


28/9

Äntligen har blogg.se skapat en egen app! Underbart för mig som alltid har telefonen vid min sida.:-)

Min sista kväll som tonårig spenderar jag med malin. Vi har ätit mysmiddag, druckit lite vin och färgat hennes hår. Nu sitter vi framför tv:n och idol.

Imorgon är det dagen med stort D, min 20-årsdag.:-) det blir massa firande hela dagen och kvällen sedan på lördag blir det firande med mina tjejer.

/Anna


27/9

Nu har ni blivit sådär äckligt dåliga på att kommentera igen. Om inte ni kommenterar kanske inte jag har lust att blogga heller? ;-)

Har upplevt två av dom värsta dygnen i mitt liv. Mer än så behöver ni inte veta.
Igår kom Katta hem från skitnorge och då blev jag glad. Idag har vi hängt ute i Timrå, först hos Angelica och Filippa och sedan hos Mallan på Golfen där det bjöds på gofika. Kvällen har spenderats hos Monkan och nördat Idol och poängsystem. Jag har världens bästa tjejer. Och på Lördag blir det ännu bättre, för då har jag tjejmiddag med mina underbaringar. Vi ska fira att jag blir lika vuxen som alla andra!

Imorgon kommer äntligen mamma och pappa hem från Mallorca. Det ska bli skönt att slippa sköta två hushåll även om det har gått superbra.

Nu ska jag sova och förhoppningsvis vakna på ett strålande humör imorgon, vilket jag tvivlar på.

Bjuder på en bild som jag snodde av Angelica idag, jag och världens finaste lilla tjej:

19/9

Ojdå. Det är 10 dagar kvar till min födelsedag. Nyss var det några månader... Tiden går fort, men ändå inte framåt. Det har varit så otroligt intensivt nu med pappas fest och andra saker som sker så jag undrar hur det här ska gå ihop när jag bestämmer mig för att börja jobba igen, men det löser sig väl då antar jag.

Dagen har spenderats ihop med mina fina vänner Malin och Rebecka. Vi fikade med födelsedagsbarnet Petra som fyller bolla idag, stort grattis till dig vännen! =)

Sedan har vi gjort en massa ärenden. Vi var på fyndis och letade ett nytt köksbord till mig och Empe. Därefter åkte vi till Malins mormor och hjälpte henne med att sätta ihop Ikea möbler innan det blev en sväng ut till Tunbyn och Alnö innan vi åkte på Bite Line för att få oss en välförtjänt middag tillsammans med bröderna Billman.

Nu hade jag planer på att städa min garderob, som jag har längtat (på allvar). Vi hämtade en byrå som jag har målat i Tunbyn som nu står på sin plats. Den måste dock har svällt eller något för lådorna går knappt i, till slut gick det men nu får jag fan inte ut dom! Och så var den inte när jag köpte den kan jag meddela. Fan vad lack jag blev. Det kom både ett och ett annat könsord ur min mun. Jag som var så peppad och allt. Nog om denna jävla byrå nu...

Imorgon blir vi förmodligen med ett nytt köksbord om allt går som det ska. Då ska jag inhandla färg så jag kan måla. Mitt nya liv, att måla. Fan vad roligt det är.

Nu ska jag släppa alla tankar på byrån och ägna mig åt Idol och 90210 istället.

/Anna

18/9

Igår fyllde världens bästa pappa 50-år! Vi hade en stor fest som var underbart rolig. Kvällen var så jäkla lyckad med mycket skratt och tårar.

Vi har fixat med hemligheter i flera veckor nu så det är både en stor lättnad men samtidigt en stor sorg att festen nu är över.

Återigen, stort grattis till dig pappa. Din kväll var helt fantastisk, det var du värd. <3

Bilder från festen kommer en annan dag. Så länge bjuder jag på dessa underbara bilder:





9/9

Den bästa dagen i mitt liv var för två år sedan. Det var den dagen då jag och Emil bestämde oss för att det skulle vara Vi. Ett underbart ögonblick, underbara ord, en underbar dag.

Att man kan älska en annan människa så otroligt mycket är sjukt. Sjuk underbart!

Du är bäst!

8/9

Nu var det långt sedan sist igen.
Även fast jag inte jobbar nu på grund av magen och sånt så är mina dagar helt fullspäckade. Det är roligt tycker jag även fast stressmagen börjar visa sig igen.

Pappas 50-års fest närmar sig, därför är det mycket att göra nu. Även min egen 20 -årsdag/fest ska planeras.

Förra helgen var jag och Emil, som jag skrev, till Ottsjö för att fira våra två år tillsammans. Vi hade en supermysig helg med god mat, sköna sängar, gott vin, dålig fotboll, mysig utflykt ner till vattnet med mera. Bättre hade det inte kunnat bli!

I tisdags hade jag min sista undersökning på sjukhuset. Först fastade jag i över ett dygn, sedan drack jag två liter laxermedel på kvällen och två liter på morgonen. När jag kom fram till sjukhuset så kändes det som att det värsta redan var över. Jag fick lugnande sedan gick dom in med en kamera och tog prover på tarmarna.  Jag fick även lämna ännu fler blodprover och sånt. Nu är det bara att vänta, hålla tummarna och hoppas på det bästa!

Idag började jag dagen med att sova länge. Magen var superkonstig igår kväll och jag somnade inte förrän vid halv 4.  När jag väl hade klivit upp så gjorde jag ett ryck och städade läggan. Vid halv 3 kom mamma och farmor och plockade upp mig och vi åkte på birsta och handlade grejer till farmor och fikade. Väl hemma så fortsatte jag med städningen och känner mig nu mer än nöjd med vad jag har åstakommit. Så nöjd så jag ska hoppa i duschen nu för att sedan ta en helkväll med Skilda Världar för att sedan sova gott.

Imorgon är det våran riktiga 2-års dag och det är helt sjukt att 2 år redan har gått! Mer om det imorgon.

/Anna

1/9

Idag går vi in på septembermånad och det gillar jag. Eftersom att jag har legat inne hela sommaren så tycker jag att sommaren kunde ha fått stannat lite längre....Jag sitter och kollar på sistaminuten.se och hittar helt störda priser på resor, skulle typ kunna döda för att få åka iväg.

Istället för en utomlandsresa så åker jag och Empe till fjällen imorgon. JAG valde bort en weekend till Stockholm mot en weekend i fjällen. Jag tror jag ger mig själv några fler vuxenpoäng nu faktiskt. Hur jag resonerade i mitt fall förstår jag inte riktigt själv. Men eftersom syftet med resan är att fira 2 år tillsammans (visserligen en vecka i förväg men det är ju skitsamma) så får vi mer tid för varandra om vi valde fjällen, jag är ju så jävla romantisk av mig så nu blir alla killar som läser det här inlägget väldigt avundsjuka på Emil. Och nu råkar även min faster ha en fjällgård/fjällhotell i Ottsjö (ca.30 minuter från åre) så då blir ju det perfa!

Min nästa punkt i detta inlägg är en fundering. En fundering som dök upp nu när jag började packa. Hur mycket jävla saker ska en man behöva ha med sig till fjällen i två nätter??? Jag tänkte att min handväska och en weekendbag gott och väl skulle räcka. Där trodde jag fel.

Som ni såg i tidigare inlägg så har jag tvättat hela jävla dagen. Det finns två tvättmaskiner och en torktumlare samt ett torkrum. Eftersom tvättmaskinen är totalt värdelös så kan du omöjligt häva in båda maskinerna tvätt där och torka samtidigt så resten får hängas i torkrummet (om du inte har tålamod och tid att vänta ett dygn på tortumlaren). MEN idag uppstod ett litet problem, familjen som varit där tidigare hade hängt sin jävla tvätt i torkrummet imorse, jag var påväg att slita ner deras tvätt men insåg att allt var dygnsurt. Istället, som det hederliga och godhjärtade människan jag är, så tog jag upp "hängtvätten" och hängde över hela  lägenheten. Jag hatar detta idiotiska system. Jag vill ha en egen tvättmaskin och en egen torktumlare så jag kan tvätta när jag vill utan några puckon som förstör för mig.

Nu ska jag sluta klaga och fortsätta med packningen, är så trött så jag dör snart. Kul att klockan inte ens är 10....

Det här blev ju ett roligt inlägg va?, om min packning och min irritation över dom som inte förstår innebörden av att boka tvättid.

/Anna

RSS 2.0