31/1 - SPANIEN!

Nu är det bokat och klart! Den 13 Juni åker familjen+Emil+Filippa till Spanien! 10 härliga dagar i värmen väntar direkt efter studenten. Jag längtar redan som en tok! Det ska bli så jävla skönt att få börja sommaren med det, sen ska det bli så mysigt att älsklingen ska följa med!<3

PS: Min bror är INTE utvecklingsstörd. Han gillar bara att sabotera bilder ;)



29/1 - the best you ever had

Min 2 timmars sömn blev 20 minuter.
En alldeles lagom powenap. Det tyckte jag inte när telefonen ringde och jag vaknade, men nu sådär 3-4 timmar senare känner jag mig hyfsat utvilad. Dock är min tå fortfarande en jobbig del av mitt liv, men med lite alvedon och sånt så blir det nog bättre!

Pappa kom hem och räddade min dag. Min kjol och jacka som jag har beställt har kommit!!! Båda var superfina.
Jag började då fundera på hur i helvete jag ska få plats med allt i mina garderober, och insåg att det enda sättet var att rensa och städa. Så jag började med sko/väsk garderoben. Jag slängde 12 par skor. RIP! <3 Men tyvärr blev det ingen mer plats. Så nästa projekt får bli garderoben som för tillfället ser förjävlig ut.

Jag var även in och kollade på Nelly. Jag tror jag har hittat DEN. Ni vet klänningen med stort K! Klänningen som jag vill bära den 10 juni när jag och alla mina klasskamrater springer ut, skriker, är så där lagomt fulla och jävligt glada och sjunger student sånger, ni vet DEN klänningen? Det var tyvärr ingen hel vit. Måste prata med resterande klassisar om dom tänker köra på vitt eller vad dom tänker. Jag tänker inte vara den enda med blommigklänning, det funkar inte, pinsamt och utstirrad.

Nu har jag precis avnjutit en underbar middag. Jag inväntar Emil som blir kvällens sällskap eftersom jag inte har någon ork alls.=( Ikväll blir det Let's dance, mitt favvoprogram!

Vad säger ni? Nästa projekt kanske?


Bjuder även på bilder på mina söta örhängen som jag införskaffade!
Tänk vad mycket fint jag missade när jag inte hade hål?


29/1

Den här veckan har varit skit, och allt vad det innebär.
Imorse hade vi det efterlängtade provet, det var svårt tyckte jag, men jag gjorde mitt bästa och är ändå hyfsat nöjd.

Klockan 11 var jag och mamma på plats hos doktorn, jag fick en riktig Greys anatomy doktor, på riktigt alltså! Både mamma och jag var imponerade och lättade när han grävde lite, hummade lite tyst för sig själv sedan skrev han ut pencilin åt mig. Om det inte blir bättre i tån så ska jag tillbaks, men förhoppningsvis räcker det så här. Just nu gör det jävligt ont och jag är helt slut.

Ikväll ska jag lyxa till det med en hemmakväll, mysmiddag, let's dance, chirre och dirre m.m. Fan vad skönt det ska bli, jag behöver verkligen detta.

Nu ska jag vila, alltså sova en timme eller två. För jag är trött, trött, trött.


28/1 - Feeling the moment

Just nu befinner jag i Empes rum. Han är på träning den tråkmånsen och kommer hem vid halv 12-12, och då sover jag redan så sött ska ni se, för jag är så trött så att jag känner att mina ögonlock sakta med säkert är på väg ner framför mina ögon.

Och nu undrar ni säkert hur det går med samhällsplugget?
Jag kan gladerligen meddela er att jag kan lite nu. Jag är i alla fall inte lika kass som jag var förut, men har mycket kvar att lära....Det enda jag vill är att få sova..

Kanske...ska......vila......bara........en.....liten.......stund........


Pyss och godnatt

28/1 - värdelöst

Min dag har varit bra, sen blev den bajs. Jag sitter precis, just nu och tårarna var så nära som dom kunde komma. Men då loggar jag in på blogg.se och ser en kommentar av Nattis. Tårarna försvann och förvandlades istället till ett stort smile på mina läppar. Kommentaren är väldigt intern men jag uppskattade det!
Så tack Nattis, TACK SOM FAAAAN NATTIS! ( HAHAhAH OCKSÅ INTERNT, FERRY OCH EMMA FATTAR MED)

Jag har gått runt med världens mensvärk heeeela dagen, min stortå har åkt på nageltrång och så dum som jag är så går jag in i det sista och hoppas på att det ska bli bättre. Men efter dagens idrottslektion insåg jag att det bara blir värre.

Jag har samhällsprov imorgon. Jag kan inget, och då menar jag verkligen inget.

Inte ens dagens besök på birsta där jag inhandlade alla mina gobitar kan jag bli glad för. Eller jo, kanske lite. Leggisar, 2 par skor, en mössa, nagellack, 6 par örhängen, smink m.m. Det är rätt mycket att hurra för.

Men trotts detta så känner jag mig som ett litet barn som skulle behöva en jättekram, en klapp på axeln, en smekning på kinden och någon som säger att allt kommer att ordna sig.
Och nu kommer jag låta ännu töntigare, men jag vill att Emil ska komma hit och hålla om mig och ge mig den där jätte kramen, för jag saknar honom... Min fina, fina, fina älskling.<3

Nu måste jag rycka upp mig, det här går inte Anna. Jag ska nu krama om mig själv, ge mig själv en klapp på axeln, smeka min kind och upprepande gånger berätta för mig själv att allt kommer att bli bra. Sen ska jag plugga samhälle så att jag klarar provet imorgon.

KYSS OCH HEJ

28/1 - JB

Jag höll på att stressa ihjäl mig till JB imorse. I detta jävla snöoväder. Det var ett helvete att köra bil. När jag skulle parkera körde jag fast x antal gånger, sedan sprang jag igenom snön endast för att komma i tid, alltså senast 08.35 som våra nya regler säger att vi måste komma till innan dörren låses här på entreprenör. Allt detta endast för att vi är så jävla olydiga entreprenörer.

Nu sitter jag här med blöta jeans upp till knäna. JÄVLA SKIT DAG!

Men så fort jag tänker att jag ska få åka på birsta mellan lunchen och idrotten så blir jag plötsligt på mycket bättre humör. NIIIICE:

Puss och hej

27/1 - I'm helpless without you

Jag och Agnes tog ett beslut förut, ett besult som kunde ha kostat oss våra liv! Vi trottsade ovädret för att åka till Ica och hämta ut vårat HMpaket och köpa slingfärg till mig. Om inte jag hade varit en så enormt god förare så hade det kunnat sluta riktigt illa, dock klarade vi oss ur det utan en skråma. Paketet innehöll 2 bikinisar (se bild nedanför), en tröja och en väska. Bikinisarna kändes oerhört viktiga, specielt eftersom det ryktas om spanien med familjen+ Emil+ Filippa dagarna efter studenten. Det gillar vi ju!*

Jag har även slingrat mitt hår, jag är fortfarande orangehårig... Jag får nog vänta någon vecka nu innan nästa slingblondering så det inte sliter sönder hela mitt hår.

Just nu ligger jag i min säng, har universums mensvärk och ångest över samhällsprovet på fredag, borde nog plugga bättre och mer än vad jag har gjort idag. Sedan kommer Emil hit också, då ska jag tvinga honom att stryka mig på ryggen tills jag somnar endast för att det är världens syndaste om mig HEHE.

Herrrrrrå



PS: Ni som känner mig väl ser 2 förändringar på denna bild.
1. Håret - Jag känner mig som pippi med mitt orangeskiftande hår. Tur är väl att jag endast behöver gå så här någon vecka, och jag är bra på att härda så det blir nog inget problem.
2. Öronen - Jag känner mig som en 10 årig liten flicka som nyss tagit hål i öronen. Men efter 4 år utan hål så kände jag att det var dags igen!




27/1

ÅÅÅÅÅÅH vad jag hatar snö!!!!
Dagens snö innebär att mor och far inte tycker att jag ska ge mig ut på vägarna förrän det har slutat snöa. Att jag inte får ge mig ut på vägarna innebär att jag inte kan åka och hämta ut mitt HM paket som har kommit. Det innebär att dagens shoppingbehov inte kan tillfredsställas. Det innebär att vi har en sur, ledsen, bekymrad och mycket deprimerad Anna.

Imorse när jag vaknade hade jag 0 noll till att kliva upp och bege mig till skolan endast för en lektion. Jag valde då istället för att spendera dagen hemma. Hittills har jag hunnit med att träna, bada och pluggat samhälle. Mycket duktigt.

Jag upptäckte också att jag har tappat bort mitt kollegieblock där det står mycket viktiga grejer i! Jag måste leta som en tok imorgon på skolan.

Näe, nu ska jag fortsätta med pluggandet......

26/1

Jag har varit en uselbloggare igår och idag.
Igår var jag bara på skolan, sen en sväng i birsta med maria där jag fyndade en väska och en skjorta.
På kvällen slingade jag mitt hår, kollade på PH sedan åkte jag till Empe där jag spenderade natten.

Dagen har bestått av PA arbete heeeeela eftermiddagen. Det ska bli väldigt skönt när det är över om man får säga så...

Nu är jag hemma hos maria, vi tänkte plugga lite, men först middag!
PUSS OCH HEJ

25/1 - I'm having trouble sleeping

Inatt hade jag förjävliga sömnproblem. Emil kunde inte heller sova så vi  låg och pratade i telefon till klockan 3, sedan tog det ytterligare en timme innan jag somnade.

Imorse hade jag stängt av klockan i sömnen som egentligen skulle ha ringt klockan 7. Istället klev jag upp kvart i 8 och var på plats hos Maria 5 över. Dock blev vi 8 minuter sen... och blev utelåsta. Vi fick alltså inte komma in p.g.a att vi var 8 jävla minuter sen! Min morgon har varit helt åt helvete.

Nu har vi varit och käkat en frensh och dragit i mig en Red bull.
Ska upp till Syon Pelle snart för att prata om min framtid, alltså tiden efter studenten. Vi håller våra småtummar för att han ska säga något vettigt och rädda min dag.


Bajs och kiss
hejdå

24/1 - There's nothing like you and I

Fan vad jag älskar The Perishers! Deras texter är gudomliga! Dom har låtar med i både OC och One Tree Hill, det gör ju inte saken sämre precis... Jag älskar att hitta fina låtar med fina texter, att få lyssna och släppa dom tankarna som tillhör det riktiga livet och bara få drömma sig bort i några minuter.

Inatt klockan 20 i 5 skrev jag att jag skulle sova men istället gick jag upp, åt lite ostkrokar och kollade på Bridget Jones. Jag somnade vid 6 och vaknade vid 2 idag. Jag tror inte att det blir lättare för mig att somna ikväll precis...

Dagen har jag spenderat med Emil. Vi har i stortsett legat i sängen hela dagen och bara tagit det lugnt. Jag har även hunnit med att träna, plugga lite lätt, samt kollat på "Sommaren med Göran", fruktansvärt bra film!

Imorgon väntar JB.
Ska väl försöka sova snart.
Puss och godnatt

24/1 - Godnatt

Nu säger jag godnatt!
Jag hämtade Emil för 2 timmar sen.
Efter en macka, en resorb och en timma senare låg han nerbäddad i min säng och sover nu som ett litet barn. Själv är jag fortfarande vaken... Är konstigt nog inte trött alls.

Men nu måste jag tvinga mig själv att sova!
Och Emil, bli inte arg på mig imorgon när du ser den här bilden, okej? =D


24/1

KVÄLLENS BÄSTA UPPTÄCKT!!!!!!
Jag har klurat ut hur man laddar ner musiken från youtubeklipp till ett mp3 format! WIIIIIIIEEEE!

24/1 - Come on Eileen

JAG GJORDE NYSS EN ÄNNU BÄTTRE UPPTÄCK!

Montt Mardie sjunger Håkan Hellström's "Kom igen Lena" fast på engelska och på ett lugnare, finare sätt!
Jag vet inte om ni andra redan visste om det och jag bara är allmänt efter eller om det faktiskt är en upptäckt för många av er!

Jag lovar er alla att det är mycket värt att lyssna på!

24/1 - Everybody just looks the same

Min kära lillasyster visade mig några låtar, jag blev helt såld i Montt Mardié!
Jag är kanske mest ett fan av dom engelska låtarna.

Det blev som tidigare nämt ett pass på CT:n sedan ett jävligt skönt bad. Jag låg där och bara njöt! Man kan samanfatta det som välbehövt.

Nu ligger jag och försöker fördriva tiden innan jag ska åka iväg och hämta Emil som har varit på föreningsfest.
Jag gjorde just en mycket komisk upptäckt! Min kamera som jag har varit ägare till i ca 1 år har många olika inställningar som jag aldrig har förstått mig på för att det står på någon konstig engelska som jag inte har orkat brytt mig om. Men helt plötsligt fick jag för mitt att försöka lära mig och hittade ett språkval som hette "Svenska", min kamera, med svensk inställning! COOOLT! Ett mirakel skulle man kunna säga...

Nu ska jag kika vidare och fördriva min otroligt dyrbara tid...


23/1 -

Ikväll är en sån kväll då jag bara vill ligga i sängen och dö. En sån kväll då det känns som att solen aldrig kommer att gå upp i morgonbitti, men det kvittar. Jag tror att det är den här "tjejkänslan", eller jag kallar den så för jag vet inga killar som haft den känslan. Det är riktigt jobbigt.
Jag mår dåligt över framtiden. Hur blir det till hösten?
Jag mår dåligt över att aldrig räcka till allt jag vill hinna med, plugga, träna, mina vänner framförallt!
Jag vill gå och lägga mig och sova och vakna upp och hoppas på att känslan då har försvunnit.

Istället för att gräva ner mig under täcket ska jag nu ta ett pass på CT:n, sedan ta mig ett långt och härligt bad och läsa en tidning. Förhoppningsvis känner jag mig lite bättre då...


23/1 - let’s get it together now

Jag har svårt att beskriva gårdagen med ett ord... Roligt var det, men det räcker liksom inte. Härlig är nog ordet jag söker.

Jag och Emil lämnade Hudiksvall vid halv 9 tiden, efter ett stopp på staoil i Gnarp var jag på plats hos Utter strax innan 10. Vi lekte lekar, målade, umgicks och drack vin.
Strax innan 12 började vi traska ner mot staden, dock visste vi inte då om det blev Stads eller Allstar. Efter många om och men blev det stads. Där träffade vi många goa människor. Vid halv 3 kom Empe och hämtade oss, vi hann med ett stopp på max innan vi skjutsade hem Carro och Maria sedan vidare hem till mig och min underbara säng.

Nu sitter jag här och inväntar Emil som ska komma och plocka upp mig. Vi ska till hans farmor som fyller år! Ikväll blir det en lugn och skön kväll. GILLA!


22/1 - I gotta feeling

...that tonight's gonna be a good night!!!
Jag är halv laddad måste jag erkänna! Ikväll blir det party-party!

Nu ska jag snart hämta älsklingen vid bussen, sedan åker vi raka vägen mot Hudiksvall där det är släktkalas för kussen. Vi åker hem i bra tid och då skjutsar Empe mig till Utter där resten av tjejerna+vinet väntar!

Jag ser fram emot en rolig kväll!
Puss och hej!

21/1 - What would you think of me now

Igår gjorde jag någonting som jag borde ha gjort för längesen. Jag tömde gamla datorn på bilder från sommaren -07 samt från sommaren som var nu. Dom flesta bilderna från-07 var på mig och Nattis, så jag måste fråga dig Nattis, hur fan tänkte vi? Vad ville vi? och varför i helvete var det ingen som sa åt mig hur jag såg ut? Knepigt.

Dagen till ära har jag spenderat i min säng. Vid 3 tog jag racerbilen in till stan där jag mötte upp Erica och alla modeller. Fan vad snygga alla blev i sina klänningar! Det här kommer bli kingen. Tyvärr blev jag inte lika nöjd med klänningen jag skulle ha, men efter många prövningar hit och dit så hittade jag en, den ser dock mer ut som en partyklänning än en balklänning.

I kväll har jag varit ruskigt effektiv. Jag har tränat på CT:n, duschat, pluggat samt städat plussssss att jag har valt kläder inför morgondagens utgång.
Imorgon blir det en hektisk dag. Först skola, sedan Hudiksvall, sedan utgång. Det blir nog kanon i slutändan.

Nu ska jag strax bege mig in till stan för att hämta Emil som har varit på träning.

Bjuder självklart på lite gamla bilder.


21/1 - Grattis Kussen!

Idag fyller världens bästa kusse hela 19 år. Stort grattis till dig!

Inatt sov jag lite bättre än alla andra nätter, lite mindre hosta. Men imorse när jag vaknade mådde jag inge bra alls. Ena mitt öra värker som fan och det har även slagit lock så jag hör jätte dåligt. =(

Nu ska jag strax åka in till stan för att möta upp mina och Ericas modeller! Vi ska pröva ut klänningar till dom inför modevisningen som vi ska ha som vårat PA.

Hörs sedan!
PUSS

20/1 - Du sa rädslan den går över

Mina småföretagande böcker har legat framme sedan klockan 5. Klockan 9 bestämde jag mig för att ta tag i det, efter att ha beställt mina bikinisar på HM. Dock blev min internetshopping 2 timmar längre än beräknad när det fanns så mycket fint och jag blev så illa tvungen att prioritera. Så det blev tyvärr inge plugg idag! Men det tar vi förhoppningsvis igen en annan dag.
Emil kom hit för en stund sedan, han blev inte lika överväldigad som jag över den där snygga kavajen som var på halva priset, då blev det helt plötsligt inte lika roligt att handla längre...

Nu ska vi sova! Klockan står på 9 imorgon, då väntar JB!

Puss och Godnatt!

20/1 - JB

Efter lunchen idag möttes vi av detta utanför entreprenörettornas klassrum. Massa möbler, julgranar och annat utan för deras dörr. Först tyckte jag att det var lite omoget av dom som hade gjort det sedan fick jag reda på vilka som gjorde det och då tyckte jag mest att det var roligt.

Speciellt roligt är det att det är fel klass som ska ha lektion där nu, dom håller just nu på att svära och plocka bort allt.

Jag säger bara en sak:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

20/1 - JB

SVAR: NEJ! Jag kom inte i tid imorse. Anledningen till detta är att jag har sovit som en k*k inatt. Jag trodde seriöst att jag skulle hosta upp allt som min kropp innehåller. Därav blev det en lite sovmorgon så jag kom till JB klockan 10. Då fick jag reda på att vi skulle göra ytterligare 3 annonser. Och vet ni? Jag är klar! Inlämnat och klarre. Underbart.

Nu är det lunch sedan jag och Erica fixa lite inför vårt PA!


19/1 - We belong together

Min älskling är på väg hit nu! Skönt att jag slipper sova själv, jag hatar att sova ensam...

Paradise ikväll var grymt bra! Jag var iskall och trodde verkligen att Kristoffer skulle åka men icket då, han är fortfarande med, vi hoppas väl på en vinst där va?

Nu ska jag snart försöka sova, det ska bli spännande och se hur det går med min hosta...
Imorgon väntar JB halv 9. Jag ska göra mitt yttersta för att komma i tid!

Godnatt


19/1 - Are you really gonna do it this time?

Har pluggat klar, tagit ett pass på CT:n, duschat, pratat med Katta och inväntar nu kvällens avsnitt av Paradise Hotel, min nya drog! Lördagen och söndagen spenderade jag i min säng och kollade i kapp 28 avsnitt, och jag blev helt fast. Jag älskar B-dokusåpor. När jag var liten ville jag vara med i Big Brother och längtade verkligen efter min 18-års dag då jag äntligen skulle vara tillräckligt gammal för att få söka. Nu när jag är i den åldern känns det kanske inte lika lämpligt och lockande...

Nu ska jag läsa vidare på alla olika bloggar, sedan PH innan jag tänker sussa så sött.
Jag får se om jag får sällskap inatt eller om Emil väljer sin säng före min, elakt...

PUSS OCH HEJ!

Here we go again!

Har suttit och pysslat ihop en någorlunda design nu. Det blir aldrig som man tänkt sig! Sen när jag trodde att jag var klar upptäckte jag några fel så då var det bara att börja om på nytt igen.

Jag ska verkligen försöka bli en bättre bloggare, men ibland finns det inte tid eller ork samtidigt som jag ibland känner för att bara få skriva av mig.

Så hoppas alla är glada nu när jag är back on track! =D

Vi hörs lite senare, nu blir det plugg!

RSS 2.0