29/10

Det blev ferre ikväll ändå. Aggi och jag har käkat thai och nu har Emma och Rebecka precis kommit hit.  Nattis är på ingång och ikväll dricker vi vin och lever livet. Dock saknar vi vår käresta, Malin, som lämnat oss en vecka.

Ha en grym kväll nu!

/Anna mfl.

29/10

Dagarna och veckorna går så jävla snabbt så jag är alldeles yr. Men igår var det fredag, veckans höjdpunkt, Idol på tv:n, så det var jag tvungen att ha koll på.

På dagen var jag och Agnes på stan och inhandlade en ny vinterjacka till mig. Väldigt skönt då jag hatar att frysa.
På kvällen så lagade jag mat till mig och Empe, sedan låg vi i sängen hela kvällen och nördade Idol med mera. Jag är så lycklig att Linnie åkte ut!!!

Nu ska jag strax göra mig redo och möta upp Malin med flera. Vi ska ta en hejdå-fika då hon åker till Gran Canaria ikväll. Vi övriga då? Det lutar åt en utgång men har inte riktigt bestämt mig ännu. Beror på om min mage och plånboken tillåter det.

Hoppas ni får en fin dag!
/Anna

Bjuder på en nyvaken mig och en söt Lillan.


26/10

20 dagar sedan sist jag bloggade. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja och jag vet inte riktigt vad jag har sysslat med sen dess. Till mitt försvar så kan jag meddela att blogg.se appen inte har fungerat. Jag har skrivit minst 5 inlägg som aldrig blev postade vilket såklart resulterar i en arg Anna.

Sedan den 6/10 har jag hunnit med följande:

-Haft 20-års fest för släkten och några nära och kära. En helt fantastisk kväll som jag aldrig kommer att glömma!
- Åkt till Stockholm tur och retur med Rebecka för att hämta Aggi.
- Spenderat tid med mina fina vänner, världens bästa lillasyster, underbara mamma och pappa och älskade Emil.
- Varit på återbesök på sjukan.
- Varit på Dollar Store som öppnat i Sundsvall!!!!
- Firat fina mamma på sin födelsedag.
- Varit barnvakt åt dom finaste pojkarna i hela världen.
- Varit febrig och förkyld.
- Sett 10 säsonger Vänner (ca 24 avsnitt per säsong) på tre veckor.
- Väntat på samtal från Guinness rekordbok efter bedriften ovan.
- Myst med Lillan.

Jag ber om ursäkt om jag glömt något eller någon.

Idag har jag legat i sängen och mått illa mestadels av dagen. Det blir nästan alltid så när jag har ätit pasta.
Men på kvällen ringde Mallan och bjöd med mig på Make Up Stores klubbkväll, någonting som jag inte kunde motstå. Vem skulle tacka nej till 20% rabatt, utlottning av produkter, gratis vin, snittar och tid med bästavän?
Vi mötte upp Victoria på stan där vi kikade runt lite innan vi gick lös på MUS.
Nedan ser ni bilder på mina inköp.

Imorgon ska jag städa för ovanlighetens skull. Har även lovar Emil att vi ska se ett avsnitt Sopranos, hans favorit serie som jag ska ge en chans.

Nu ska jag och Lillan krypa ner i sängen.

/Anna

Basögonskugga och ett solpuder


6/10

Som ni ser så blir det jävligt många inlägg idag. Duktiga jag! Jag hoppas därför att kommentarerna också blir tre gånger så många....

Imorse klev jag upp klockan 9 för en morgonprommis. Fick dock inte med mig Emil men fick med mig världens skavsår hem... Jag slängde även i massor av jobbig tvätt.

Jag duschade och spenderade några timmar hos mammsen som håller på att renovera och fixa hemma i tunbyn. Vid tvåtiden åkte jag tillbaks till stan och fortsatte fixa. Har hunnit tvätta 6 maskiner tvätt, städa och rensa alla lådor, gjort fint, fixat plats för alla Boom-inköp, städat skåp med mera. Jag känner mig riktigt effektiv.

Eftersom jag inte har haft någon som helst tidsuppfattning ikväll så skiter vi i tiderna från och med nu. Malin, Rebecka och Emma kom förbi och fikade fruktsallad, drack kaffe och myste. Jag älskar vårat singelliv! ;-) 

Nu ska jag och Lillan lägga oss och kika på vänner. Imorgon väntar en prommis, om mina fötter tillåter det.

/Anna

 
En fin tvättkorg, 349:- 119:-


Mortel 49:- 24.50:-,mjölkkanna 39:- 19,50:-


6 st småpaj/desertformar  114;- 57:- (alla)


Bricka 229;- 114.50;-


2 st prydnadskuddar 398:- 119;-

2 rutiga örngott 118:- 35:-, 2 st beiga örngott 88;- 23;- (Gripsholm)


2 st prydnadskuddar 278:- 83:-


Bokstativ 89;- 44.50;-


2 st Ljuslyktor 178;- 89;-


2 st suffléskålar 190:- 95:- , 2 st serveringsskålar 158:- 79:-

Allt fick vi inte med på bild så här har ni resten:

Salladsbestick
3 styckna doftpåsar
6 st bordstabletter
2 st såsskålar
Blockljus
Värmeljus
Plastpåsar med tryck(sortering och tvättpåsar)
Bordsspegel
Ballongvisp

Till mamma blev det 2 ljuslyktor som man kan hänga, en stor ljuslykta och en mjölkkanna.
Allt detta för 1355:- Det är äckligt billigt tycker jag. ÄLSKA BOOM! <3

6/10 - Presenter

Några av mina fina presenter som jag fick på min födelsedag och i Lördags.


















Utöver detta fick jag även lite vinflaskor, kattleksaker med mera. =)

Tusen tack allihopa återigen! <3


6/10 - Lillan

Tänkte överraska med att skriva några fler inlägg än vanligt idag. Vi börjar med inläggen som innehåller mestadels bilder.

Här kommer bilder på Lillan som ännu inte har något riktigt namn.

5/10

Kul jul att mitt inlägg igår blev en hel och jobbig text. Vad är det nu för fel? Jag fick göra om inlägget flera gånger för att bilderna inte gick och lägga upp, sen visade det sig att hela jävla texten är konstig.

Imorse stod klockan på 06.15. Efter att jag hade klivit upp, tagit på mig mjukisdressen och jagat Lillan som rymt ut i trappuppgången så satt jag äntligen i bilen tillsammans med Malin och Rebecka. Vi åkte mot Alnö för att simma lite morgonsim, obs inget skämt.

Väl hemma igen så åt jag frukost och la mig och myste i sängen med Emil och lillan. Då händer det som absolut inte får hända. Jag somnar... Jag vaknar igen 10.16 och inser att jag skulle ha varit på vårdcentralen för en minut sen. Jag tar nycklarna och rusar ut till bilen och blir bara fem minuter sen.

Vid elvatiden var jag klarre så då åkte jag för att plocka upp mina badkompisar Malin och Rebecka för att bege oss ut till Birsta, Boom och rökrea! Det var sjukt mycket folk, mycket roliga grejer, långa köer och väldigt mycket röklukt.  Jag kom hem med en massa fynd som jag visar imorgon då det ska tvättas och diskas. Räknade ut att mina grejer skulle gå på 3500:- men betalade endast 1355:-, det kallar jag fynd det! =D

Nu ska jag och lillan se slutet på säsong två av vänner innan vi slumrar. Imorgon väntar tvättid, fix här hemma också ska jag åka ut till Tunbyn och hjälpa mammsen med en del. Förhoppningsvis får jag med mig Empe ut på en morgonpromenad imorgon också. =)

/Anna

4/10

Min helg har varit helt fantastisk! Efter en underbar födelsedag i torsdags så blev det mys med lillan, handling och mys på fredagen. Emil lämnade oss tidigt på morgonen för England, men jag och lillan var inte ensamma för det inte. Jag åkte och hämtade Agnes och vi handlade och fixade en massa ärenden innan Katta kom hit för Tacos och Idoltittande.

På lördagen klev vi upp och gick ner på stan för att luncha med Lollo. Jag gjorde även min debut på Bolaget vilket kändes helt okej. ;-) Vi åkte hem och började fixa oss, även Malin och Agnes kom. Pappa och Affe tog med sig Lillan till tunbyn vilket var jätte jobbigt, hon är ju min lilla bäbis nu...Men Affe tog bra hand om henne hela kvällen och höll mig uppdaterad på sms och mms. =)
Min kväll var helt underbar! Tjejerna rullade in och vi åt Tacos och drack vin. Jag fick även ett stort paket som stod ute i trappuppgången innehållande Erica som kommit hem från Umeå enbart för att fira mig. =D Sedan var det paketöppning och jag fick så himla mycket fint, jag blev helt mållös. Av Agnes fick jag en biljett till Idolfinalen. Kan inte riktigt förstå att det är sant! Jag och Agnes är så besatt av Idol så ni kan inte förstå. Och nu ska vi på finalen!!!! HELT SJUKT! =D
Fick även en jättefin klocka från Thomas Sabo av Malin och Katta. Den finaste klockan någonsin. Är världens lyckligaste klockägare.
Av dom andra tjejerna fick jag lite grejer från Body Shop, vin, ögonskugga från MUS, ljuslykta, Paj+ugnsform "ta hand om mig själv"grejer, med mera. =)
Efter paketöppningen så hade Malin och Petra fixat lekar som var jävligt roliga. Stackars våra grannar som måste ha hört oss skrika och skratta.
Malin och Katta hade även gjort en film, kvällen till ära, och filmen handlade om mig. Det är det finaste någon har gjort för mig. Det var så jävla roligt att se alla bilder och filmklipp som jag inte ens visste fanns. Jag grät och skrattade om vartannat, det går inte att beskriva.

Efter det så fortsatte vi förfesten och tog sedan en taxi ner till Krollen. Kvällen avslutades i sängen klockan 04.30.

Jag måste passa på att tacka alla mina underbara vänner för att ni gjorde min kväll till världens bästa. Jag finner inga ord som beskriver min tacksamhet och lycka över att ni hade gjort er till så. Att få så fina överraskningar, att ni har ansträngt er så mycket för min skull gör mig så otroligt glad. =)

I söndags mådde jag som jag förtjänade, alltså inge bra. Jag och Lillan spenderade mestadels av dagen i sängen och kollade på vänner och sov. Jag och Katta tog oss en tripp till Expert för att lämna in min Iphone på lagning, jag har varit telefonlös ett dygn tack vare klantarslet på Expert men efter många samtal är nu problemet löst. Jag sa också hejdå till Katta som åkte tillbaka till äckelNorge igår. Tråkigt men sant.

Igår klockan 6 kom Emil äntligen hem från England, mysigt tyckte både jag och lillan. ;)

Igår var även dagen med stort D. Jag var på sjukhuset för att få provresultat från alla undersökningar. Det visade sig att jag har en inflammation i tarmen som inte vill ge med sig. Men om det är en kronisk tarminflammation eller om det är rester från inflammationen som var kan dom inte säga ännu. Jag fick en medicin utskriven som jag ska prova i tre veckor nu innehållande kortison som ska hjälpa mig och magen vilket känns jätte bra. Det är inte säkert att dom hjälper men då finns det ännu en medicin att prova. Vi är på rätt väg nu och det känns så jävla skönt!

Igår var det en dålig magdag så jag och lillan har myst och kollat på vänner. På kvällen var jag duktig och gjorde  två pajer, en kycklingpaj som blev supergod, jag slutar aldrig förvåna mig själv. Emma och Rebecka kom hit och hängde med mig så jag socialisera mig lite. =)

Ikväll har Malin och Rebecka varit här och haft pepptalk och ätit godmiddag.
Nu blev det här ett väldigt långt inlägg men det är väl bättre än inget inlägg alls antar jag? Nu ska jag och lillan kolla på vänner och mysa, våran favorit sysselsättning.
Tidig uppstigning imorgon för simning sedan besök hos farbror doktor.

Godnatt!

Bilder från i lördags, fler kommer självklart.


RSS 2.0