4/10

Min helg har varit helt fantastisk! Efter en underbar födelsedag i torsdags så blev det mys med lillan, handling och mys på fredagen. Emil lämnade oss tidigt på morgonen för England, men jag och lillan var inte ensamma för det inte. Jag åkte och hämtade Agnes och vi handlade och fixade en massa ärenden innan Katta kom hit för Tacos och Idoltittande.

På lördagen klev vi upp och gick ner på stan för att luncha med Lollo. Jag gjorde även min debut på Bolaget vilket kändes helt okej. ;-) Vi åkte hem och började fixa oss, även Malin och Agnes kom. Pappa och Affe tog med sig Lillan till tunbyn vilket var jätte jobbigt, hon är ju min lilla bäbis nu...Men Affe tog bra hand om henne hela kvällen och höll mig uppdaterad på sms och mms. =)
Min kväll var helt underbar! Tjejerna rullade in och vi åt Tacos och drack vin. Jag fick även ett stort paket som stod ute i trappuppgången innehållande Erica som kommit hem från Umeå enbart för att fira mig. =D Sedan var det paketöppning och jag fick så himla mycket fint, jag blev helt mållös. Av Agnes fick jag en biljett till Idolfinalen. Kan inte riktigt förstå att det är sant! Jag och Agnes är så besatt av Idol så ni kan inte förstå. Och nu ska vi på finalen!!!! HELT SJUKT! =D
Fick även en jättefin klocka från Thomas Sabo av Malin och Katta. Den finaste klockan någonsin. Är världens lyckligaste klockägare.
Av dom andra tjejerna fick jag lite grejer från Body Shop, vin, ögonskugga från MUS, ljuslykta, Paj+ugnsform "ta hand om mig själv"grejer, med mera. =)
Efter paketöppningen så hade Malin och Petra fixat lekar som var jävligt roliga. Stackars våra grannar som måste ha hört oss skrika och skratta.
Malin och Katta hade även gjort en film, kvällen till ära, och filmen handlade om mig. Det är det finaste någon har gjort för mig. Det var så jävla roligt att se alla bilder och filmklipp som jag inte ens visste fanns. Jag grät och skrattade om vartannat, det går inte att beskriva.

Efter det så fortsatte vi förfesten och tog sedan en taxi ner till Krollen. Kvällen avslutades i sängen klockan 04.30.

Jag måste passa på att tacka alla mina underbara vänner för att ni gjorde min kväll till världens bästa. Jag finner inga ord som beskriver min tacksamhet och lycka över att ni hade gjort er till så. Att få så fina överraskningar, att ni har ansträngt er så mycket för min skull gör mig så otroligt glad. =)

I söndags mådde jag som jag förtjänade, alltså inge bra. Jag och Lillan spenderade mestadels av dagen i sängen och kollade på vänner och sov. Jag och Katta tog oss en tripp till Expert för att lämna in min Iphone på lagning, jag har varit telefonlös ett dygn tack vare klantarslet på Expert men efter många samtal är nu problemet löst. Jag sa också hejdå till Katta som åkte tillbaka till äckelNorge igår. Tråkigt men sant.

Igår klockan 6 kom Emil äntligen hem från England, mysigt tyckte både jag och lillan. ;)

Igår var även dagen med stort D. Jag var på sjukhuset för att få provresultat från alla undersökningar. Det visade sig att jag har en inflammation i tarmen som inte vill ge med sig. Men om det är en kronisk tarminflammation eller om det är rester från inflammationen som var kan dom inte säga ännu. Jag fick en medicin utskriven som jag ska prova i tre veckor nu innehållande kortison som ska hjälpa mig och magen vilket känns jätte bra. Det är inte säkert att dom hjälper men då finns det ännu en medicin att prova. Vi är på rätt väg nu och det känns så jävla skönt!

Igår var det en dålig magdag så jag och lillan har myst och kollat på vänner. På kvällen var jag duktig och gjorde  två pajer, en kycklingpaj som blev supergod, jag slutar aldrig förvåna mig själv. Emma och Rebecka kom hit och hängde med mig så jag socialisera mig lite. =)

Ikväll har Malin och Rebecka varit här och haft pepptalk och ätit godmiddag.
Nu blev det här ett väldigt långt inlägg men det är väl bättre än inget inlägg alls antar jag? Nu ska jag och lillan kolla på vänner och mysa, våran favorit sysselsättning.
Tidig uppstigning imorgon för simning sedan besök hos farbror doktor.

Godnatt!

Bilder från i lördags, fler kommer självklart.


Kommentarer
Postat av: Angelica Gullinder

Åh de är så roligt å läsa din blogg.

Men nåt jag skulle tycka var ännu roligare är kanske lite stycke indelning :p

Jag förstår dig precis om du använder google chrome.

För trycker man enter där för att göra ett mellanrum mellan raderna så händer ingenting.

Utan man måste hålla in Shift samtidigt som man klickar enter :) Bara ett tips. Och tack så jättemycket för en mycket trevlig kväll med mat och vin och gud vet allt :P kram på dig och hoppas att magen ska bli bättre med medicinen <3

2011-10-05 @ 01:11:22
URL: http://gullinder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0