30/3

Varje gång jag loggar in på blogg.se så hoppas jag att någon har hackat min blogg och uppdaterat med en massa roliga inlägg så slipper jag göra det.

Fortfarande hemma och fortfarande sjuk. Eller sjuk och sjuk vet jag inte, men fortfarande öm i magen och helt slutkörd. Jag var hos doktorn i går och fick lite nya instruktioner och tips för att allt ska underlätta. Efter det så var jag och mamma på inredningsbutiken Rummet och fyndade. Jag köpte superfina grejer till min och Emils lägenhet. Dock har vi inte någon ännu, men förhoppningsvis så småning om. Mammsen bjöd mig även på en utsökt lunch på charm.

För att träna upp orken så ska jag försöka att göra något varje dag för att kroppen ska vänja sig och förhoppningsvis få lite mer energi. Dagens uppgift blev att åka ut till Kvissle för att handla med mamma. Det var det.

Nu inväntar jag Emil som jag inte träffat på några dagar, stackarn åkte på magsjuka men är nu helt återställd.

Imorgon ska jag fortsätta med alla mina projekt som jag har dragit igång utan att avsluta. T.ex. rensa garderoben. Sedan står det högst upp på listan att träffa monkan som reser bort från mig på fredag.  

Tråkigt inlägg som vanligt, jag vet.

hejdå


24/3

Sist jag skrev så blev det ett väldigt tråkigt "tycka synd om mig själv"-inlägg. Jag tycker fortfarande synd om mig själv och jag är fortfarande bara hemma på dagarna för att krya på mig. Jag har så lite energi varje dag och idag har jag lagt den på att vara en duktig dotter och städat badrummet och plockat ihop i min egna lilla koja.

Förövrigt så händer det inte så mycket roligt. Sitter och kollar efter en lägenhet till mig och Emil en stor del av dagarna. Dom övriga timmarna brukar jag ligga på soffan och kolla på tv. OC-repriserna, vänner, bachelor och BB är några program som går varje dag som jag absolut inte får missa.

Imorgon ska jag dock lägga min energi på att åka hemmifrån i några timmar. Jag ska nämligen träffa Johanna som jag inte har träffat på superlänge. Vi ska åka till Angelica och världens sötaste Filippa och socialisera oss och mysa med dom i några timmar. =)

Ikväll ska jag dega på soffan och spara batterierna inför morgondagen.  

Puss och kram!


16/3

Mitt liv är just nu inte allt för roligt att skriva om det är därför det ekar tomt här i bloggen.

Jag är vanligvis en människa som inte brukar tycka speciellt synd om mig själv, men nu gör jag fan det. Jag har legat hemma sedan vi kom hem från Teneriffa. Jag har försökt mig på olika aktiviteter såsom jobb, träffa tjejerna med mera, men jag orkar inte. Min energi och min ork är helt borta. Jag somnar tidigt på kvällen och vaknar tidigt på morgonen och gör absolut ingenting av dagen. Jag har ont och mår illa mest hela tiden. Jag är aldrig hungrig och har ingen matlust överhuvudtaget och trotts detta så måste jag tvinga i mig och äta regelbundet fem gånger per dag.

Jag missar så jävla mycket på grund av det här. Ingenting är roligt just nu.

Idag tänkte jag att det var dags för att rycka upp mig lite så jag tänkte vårstäda garderoben. Jag kom inte längre än till rensning av byxor innan jag fick springa på toaletten och kräkas för jag blev helt slut i kroppen. Jag la mig därför i sängen och tröstshoppade, någonting kul måste jag väl ändå få ha?

Jag har missat jävligt mycket jobb, också på grund av det här. Inget jobb=inga pengar. Kul Jul.

Nu ska jag googla på bilder och texter om barnen i Afrika, då kan jag i alla fall trösta mig med att dom har det värre....

Hejdå

Teneriffa


















12/3

Jag fortsätter och ursäktar mig för min frånvaro....

Jag har legat hemma hela långa veckan nu och har inte fått någonting vettigt gjort. Dagarna går (konstigt nog) väldigt fort.
Jag har spenderat några timmar hos farbror doktor i matfors som var helt värdelösa så då följde jag min magkänsla och skrev över mig till Skönsmons vårdcentral istället, vilket var ett jävligt bra beslut. Doktor Hassan kom fram till att jag (troligtvis) lider av Kronisk tjocktarmsinflammation, och har förmodligen haft det i några år och kommer att få leva med det. Om man googlar på det så handlar det mest om diarré och blod i avföringen, vilket jag inte har fått uppleva kära läsare. Dock har jag upplevt kramper i magen och en enorm trötthet med mera. Jag har nu fått mediciner mot detta och order om min kost så förhoppningsvis mår jag bättre snart.
Jag ska tillbaks till doktorn om några veckor och se om medicinerna har hjälpt eller om vi ska prova någonting annat.

Det känns så jävla skönt att äntligen bli tagen på allvar och få en diagnos på det helvetet som min mage har gått igenom. Jag kan garantera alla tjejer som läser det här att mensvärk är ingenting emot dom kramperna som jag har haft. Somsagt så känns det skönt att ha fått en diagnos men det känns mindre roligt att bli klassad som "sjuk".

Den här veckan har varit så jävla jävla jävla tråkig. Jag saknar mina vänner enormt mycket samtidigt som jag har missat flera jobbpass....

Det enda som har varit roligt den här veckan har varit Emil. Han har tagit hand om mig varje kväll och natt. I onsdags så firade vi 1,5 år och jag fick blommor och världens bästa present från Body Shop, Emil kan han! Vi fick även en försenad förlovningspresent av mamma och pappa som var presentkort på Rummet och en jättefin ljushållare, underbart!

Nu ska jag försöka sova så jag pallrar mig upp imorgon.
Godnatt

7/3

Ber om ursäkt för mitt otroligt dåliga bloggande.
Jag har så fruktansvärt ont i min mage så jag ligger hemma med världens magkramper, därav inget bloggande.
Nu ska jag iväg till farbror idiot doktor för 324839483902 gången i mitt liv och se om dom kan hitta något fel idag då....

hejdå

RSS 2.0