25/12

Gårdagen var riktigt mysig, julafton är alltid mysig. Frågan är ju ändå om inte juldagen var mysigare? Två söta små pojkar och deras underbara föräldrar som var här i några timmar och bara myste på.

Tillbaks till gårdagen. Den var som alla jular, vakna extremt tidigt av mina traditionella syskon som är så ivriga att dom inte kan sova längre, öppnar ett morgonpaket, kollar på finalavsnittet av julkalendern, äter julfrukost, softar och gör sig snygg, några åker på hembesök hos släkt/vänner, Kalle Anka och co börjar, filmen "Kan du vilssla Johanna?" börjar, julmaten står på bordet, vi äter julmaten, vi plockar undan och inväntar Tomten, Tomten kommer och delar ut ett paket, vi öppnar paketet, pappa kommer tillbaks från sitt "tidningsköpande", vi öppnar fler paket, förhoppningsvis så sitter alla leende och uppjagade av alla deras fina julklappar, "Svensson, Svensson" börjar, vi pratar/myser/ser en eventuell film, alla går och lägger sig.

För att sammanfatta julafton detta år så var det väldigt bra! Jag fick massor av fina grejer som stod på min önskelista!

Dagen har spenderats i sängen med min underbart braiga bok. Vi har som sagt även haft besök av våra underbara grannar. Nu på kvällen kom även Katta hit och ska spendera natten här med mig eftersom vi bär av mot huvudstaden vid 7 tiden imorgonbitti för att hämta hem mina sista grejer och städa ur lägenheten. Min exsambo Nattis ska också med. Håll era små tummar för att vi klarar oss från ovädret och min bilkörning är på topp.

Godnatttt!



24/12

Klockan är nu 00.32 vilket innebär att dagen vi alla har väntat på är här, julafton!

Jag ber som vanligt om ursäkt för mitt oerhört dåliga bloggande men den här gången kan jag faktiskt försvara mig själv med att jag har varit sjuk. Som vanligt är det min mage som har krånglat sen i måndagskväll. Det har varit allt ifrån kramper till spya, inte så mysigt. Jag har inte kunnat jobba någonting den här veckan vilket är väldigt synd med tanke på att jag hade tre fina, långa pass som väntade.

Även fast jag har varit sjuk så har Emil inte varit rädd för mig. Han har stöttat mig i denna svåra tid och imorse hade vi julklappsbyte. Det var den absolut finaste julklappen jag någonsin har fått! Jag blev rörd och har speglat mig hela dagen. Jag fick ett par jättesuperdupermega fina runda örhängen i guld med diamanter runtom och två stycken biljetter till ett av mina absoluta favoritband Band Of Horses som spelar i Stockholm i februari. Bilder kommer förhoppningsvis imorgon. 

Nu undrar ni säkert hur jag kunde maxa denna julklapp? Jag tror jag lyckades ganska bra genom att ge honom två tröjor och en........ GITARR!!!  Jag blev själv väldigt nöjd av denna otroliga snilleblixt som dök upp i mitt huvud. Även Emil verkade vara mer än nöjd.

Kvällen har jag spenderat på soffan framför Bingolottos uppesittarkväll! Tro det eller ej men jag vann två stycken Sverigelotter. Lyllos mig.

Nu ska jag sova och förbereda mig inför den långa väntan på Tomten.


Befinner mig just nu på Birsta med min mod...

img_0385 (MMS)

Befinner mig just nu på Birsta med min moder. Vi har handlat lite julklappar och lunchat. Nu sitter jag på en bänk utanför Panduro där mamma har storhandlat och jag blev trött. Nu ska vi besöka några sista affärer innan vi ska bege oss hemåt.:)


Insåg att jag var lika blek som en död män...

img_0382 (MMS)

Insåg att jag var lika blek som en död människa och lika finnig som en person som börjar komma i puberteten när min kära lillebror påpekade att jag hade fått mycket finnar. Jag kom på mig själv med att börja hetsa upp mig och skylla på olika anledningar för dessa finnar som annars aldrig brukar finna i mitt liv. Det var alltifrån stress till att jag inte hade solat på någon månad. Så nu sitter jag här i Matfors och ska göra ett besök på Playan. Förövrigt så fick jag sjukanmäla mig från jobbet idag. Min mage har krånglat hela natten och illamåendet har varit på topp (nej, jag är inte gravid, ni behöver inte oroa er). Inga tecken på magsjuka med förmodligen magkatarr eller något elakt virus i magen. Nu väntar solariumet!


10/12

Igår var det faktiskt "Annadagen", något enstaka grattis fick jag men inte en endaste jävla present! Vad är detta? Vet inte alla att Annadagen är lite finare och lite bättre än en helt vanlig tråkig namnsdag? Puckon!

Den här veckan var ju tanken att jag skulle ta tag i bloggandet, det gick ju sådär...

Jag har för det mesta jobbat sen sist. I onsdags umgicks jag med världens bästa grannar, fina Anne-lie och hennes fina pojkar. På kvällen var jag och Emil ut och åt på Stekhuset för att fira våran 15 månadersdag och för att fira att han har fått jobb. Onsdagen var alltså en jätte mysig dag och kväll.

Jag måste ju även passa på och säga stort grattis till min älskade kusse till körkortet! Jag vet hur hårt du har slitit med det och mycket annat och är därför oerhört glad och stolt. Det här förtjänade du verkligen!

Idag har jag somsagt jobbat, 10-17. Jag fick gå två timmar tidigare för mina bihålor dödade mig som vanligt. Efter det plockade jag upp kussen och åkte hem hit. Nu inväntar vi Idol-finalen och mys med chirre och dirre.

Lördag och söndag blir det jobb! Så förmodligen hörs vi på måndag på min lediga dag.

Jag ber förövrigt om ursäkt för ett väldigt jobbigt och förvirrande blogginlägg, det är en jobbig och förvirrande dag.

PUSS

5/12 - I'm gonna do right by you

Som vanligt har jag inga bra ursäkter för mitt usla bloggande. Men efter mycket tjat ("Anna, du har ju inte bloggat sen den 17 november") tog jag nu tag i det här.

Det senaste tiden har jag mest sovit om jag ska vara ärlig. Det är nästan så man skulle kunna säga att jag har gått i ide som en björn....

Men lite saker har jag faktiskt hunnit med.


Jag varit med mina bästa grannar. På bilden ser vi en av dom två sötaste filurerna i hela världen!



Jag har varit och julhandlat med mina kära vänner och umgåtts mycket med min goda vän Katta.



Jag har bakat och gjort pepparkakshus med mina älskade lillasyster. Den äldsta och minst kreativa av oss två har gjort det rosa.


Jag har slagit världsrekord i antal snytningar på en natt!



Tagit min första + sex stycken till eldshottar och haft en trevlig kväll på krogen.


Jag har haft en trevlig kväll med Malin och Katta och då hade vi väldigt (jävla mycket) otur i spel.


Utöver detta så har jag även hunnit med att jobba rätt mycket och självklart varit med min fina älskling.

Jag har även fått mitt schema över jul och det ser bra ut. Jag är jätte glad över att jag har fått så många pass. Igår och idag fick jag även hoppa in och jobba, helger inom handels är ju aldrig fel...

Nu är i alla fall bloggandet avklarat. Hoppas det här duger som ett "förlåtförattjagharvaritvärldenssämstapåattblogga"-inlägg.

Ha en trevlig kväll!


RSS 2.0