17/11

Idag blev det ingen "kryapåmig"-dag. Efter 3 timmars sömn så vaknade jag av ett jobbsamtal klockan 9. Eftersom jag är pank och i stort behov av pengar så trottsade jag allt det onda och begav mig till Toys för en comeback. Jobbade 12-18 och det var ett kärt återseende med mina underbara arbetskamrater.

När jag kom hem släppte alla värktabletter och febern kom i kapp mig. Nu mår jag ändå hyfsat men tänkte bege mig till herr doktor imorgon så jag kan få pencilin mot bihålerna som jag tror att det är.

Jag var precis inne på familjen hed/melin's blogg, mina kära nya grannar med deras två söta tvillingpojkar, och plötsligt mådde jag mycket bättre! Jag håller med dig Anne-Lie, jag måste bli frisk så att jag kan komma över och mysa med pojkarna och umgås med dig, jag lovar att jobba på det.

Det var så roligt i Söndags när jag vaknade med världens baksmälla av att en bäbis satt och kollade på mig med små, roande ögon. Mamma hade tagit med sig Arvid in hit för att väcka mig och han rynkade lite på näsan och gav mig en blick som sa "Du mår inte så bra, va?". Förlåt familjen Hed/Melin för att jag gav Arvid men för livet... ;-)

Konstigt nog känner jag mig inte sådär sovatrött.
Eller jo, kanske.
godnatt


16/11 - Smärta och några grattis

Jag har legat och kollat runt på olika bloggar och irriterat mig på bloggarnas dåliga uppdateringar, jag har tråkigt och vill ha bättre uppdateringar när jag inser att jag själv inte är någon förebild på den fronten. Men jag har en ursäkt, en ursäkt som säger att det känns som om någon har slagit ett baseballträ i bakhuvudet på mig och en svullnad har lagt sig inåt huvudet. Ingen har slagit mig, ni behöver inte vara oroliga, men nacken gör ont och alla delar på högersida av mitt ansikte gör ont, det vill säga örat, bihålorna, halsen.

Jag återkommer när jag vet mer. Men ett besök på vårdcentralen imorgon får det allt bli. Jag överlever inte en uppesittarnatt till.

Jag ville mest bara titta in och säga Grattis till Maria på 19-årsdagen. =) Och självklart stort grattis till Angelica som har fått sin lilla Filippa! =D

Nu är det förfest hos petris i hennes nya ...

img_0313 (MMS)

Nu är det förfest hos petris i hennes nya fina lägenhet! Vi dricker vin, äter chips och pratar strunt. Riktigt mysigt med tjejkväll med mina favoritjejer. Puss på er!


13/11

Igår hade jag en mysig hemmakväll med mamma och Emil. Vi lagade god mat som vi bjöd mamma och Affe på sedan blev det Idol och film.

Nu inväntar jag min kära vän Katta. Ikväll blir det utgång!
PUSS

11/11 -

Sitter just nu och inväntar moderjord som ska komma hem med bilen så jag får åka ut till Birsta och spendera lite pengar med mina goda vänner.

Igår blev det Giffarna med Emil, delar av familjen och släkten. Riktigt trevligt! Jag hade tagit på mig så mycket kläder så att jag såg ut som en riktig michelingubbe. Men jag slapp frysa i alla fall.

När matchen var slut så åkte vi hem till mig och jag bytte om innan vi for vidare hem till Emil där nästa fotbollsmatch väntade, Manchester United, vårt favoritlag spelade ju....

När vi skulle sova så låg vi och pratade i 3 timmar om allt mellan himmel och jord. Vi somnade runt halv 4, men det var det värt. Det var så jäkla mysigt. Det är sällan man har tid och ork och bara ligga och prata med varandra, men det uppskattades verkligen.

Nu ska jag ringa min moder igen och höra när hon hade tänkt att komma hem. =)

Puss

10/11

Om ingen har märkt det så tänkte jag berätta att det har snöat hela natten och det är snö överallt.
Bilkörning idag var absolut ingen bra idé, men jag är tjurig och duktig och mogen så jag körde väldigt sakta. Har hunnit med att luncha med pappa och Aggi, hämtat Affe, handlat, kollat på nya OTH, skrämt Agnes med mera.

Nu ska jag iväg på fotboll, intressant. Det känns roligt att gå på fotboll när jag redan nu förbereder mig på att frysa fötterna av mig. Jag ska packa på mig en massa jävla kläder och hoppas på att jag överlever!

Ha en fin ondagskväll!


9/11 - 14 månader

Jajjemän, idag firar jag och Empe 14 månader. Tiden går fort när man har roligt. När jag tänker efter så förstår jag inte hur han står ut med mig, speciellt inte så lång tid. Jag är ganska jobbig...
- Jag skrattar jämt åt mina egna skämt.
- Jag har humörsvängningar som ett monster.
- Jag är trött 20 timmar av 24.
- Jag är alltid stressad.

Där har vi dom, mina 4 sämsta sidor. Jag hoppas att mina bra sidor väger över dom dåliga...

Jag har tur som har hittat en pojkvän som skrattar åt mina dåliga skämt, står ut med mina humörsvängningar, klarar av min trötthet och lugnar mig när jag är stressad.

Tyvärr har det inte blivit så mycket firande idag. Jag har varit hemma och fixat på rummet och packat upp grejer. Nu är det inte så mycket kvar vilket känns skönt.

Jag ska dra på mig mina mjukiskläder(som jag har på mig varje dag nu, varför ta på sig någonting annat när man ändå bara är arbetslös och lat?) och ta bilen till Matfors där jag spenderar natten.

Pussiluss

Sitter på en parkering i Härnösand nu. Eft...

img_0287 (MMS)

Sitter på en parkering i Härnösand nu. Eftersom jag är världens bästa flickvän så skjutsade jag hit Emil som ska på arbetsintervju. I utbyte ska han följa med på Dollarstore! Jag har inte varit där på flera år så det blir spännande.;) Vi ska även äta lunch här i Härnösand. Jag har lärt mig alla gator här idag, det är ganska spännande.... Vi var här så tidigt så vi yrade runt på en rundtur för att döda lite tid. Mycket intressant. Jag hoppas att han ringer snart för jag börjar bli hungrig och less på den här staden. Sedan blir det till att åka hem och fortsätta med uppackningen av alla mina saker.:)


5/11 - Kommentarer och Idolsnack

Jag älskar när ni kommenterar min blogg! Jag tycker ändå att jag har så många läsare så någon borde kommentera.

Plastmamma om Nu är det Fredagsmys...

Välkommen till Sundsvall :-)


Tack så mycket min kära plastmamma/gudmor!


Julia om Nu är det Fredagsmys...

Ska du flyta hem igen ? ;o 

Svaret på den frågan är Ja. Kommer hem imorgon med alla mina grejer. Ni hittar förklaringen till det längre ner i ett inlägg. Det känns jätte bra! Nu har gjort ett försök här och det är somsagt inte rätt tidpunkt i livet för mig att fortsätta utbildningen och livet i Stockholm.


Fortsätt kommentera nu! Ni börjar bli duktiga på det.

På tal om ingenting så kan det här vara en av mitt livs bästa dagar: Geir har lämnat Idol för alltid. Det känns oerhört bra och som en stor lättnad i mitt Idolhjärta.

Nu inväntar Katta och jag killbesök en sväng innan vi ska få våran skönhetssömn inför den långa morgondagen som väntar.

Puss och Hej
   



 


Nu är det fredagsmys och sista kvällen i l...

img_0275 (MMS)

Nu är det fredagsmys och sista kvällen i lägenheten och Stockholm. Det känns tråkigt samtidigt som det känns skönt.:) nu är det dags för idol och ett glas vin eller två. Imorgon kommer pappa vid 12 tiden, då bär det av hem till Sundsvall igen.:)


4/11

Igår gjorde vi ärligt talat ingenting. Vi låg på en varsin soffa och var jobbiga mot varandra. Nu ljög jag faktiskt för vi gick till Handlarn och handlade godis. Men förutom det så gjorde vi inte så mycket.

Idag däremot har det hänt grejer! Först var vi till huddinge en sväng. Katta köpte hårfärg som hon senare smetade in i sitt  hår. Jag handlade en hårinpackning och två söta presenter till två söta små filurer, mer än så säger jag inte just nu. ;-)  Sedan handlade vi mat och åkte hem. Väl hemma så satte jag igång med packningen på allvar, och nu är jag nästintill klar! Helt underbart! Nu kan jag njuta av kvällen och fredagen utan att känna mig stressad över packningen.

Nu ska vi göra i ordning chips och dip inför CSI som börjar klockan 11. Efter det blir det nog en rolig film eller två.

Ha en trevlig kväll! =)

3/11

Vad händer idag då?...........
Absolut ingenting skulle jag gärna villja svara. Tyvärr så går inte det med tanke på att Katta och jag inte ens har börjat packa ihop mina grejer ännu. Men det ordnar sig, allt ordnar sig.
Jag har varit så jäkla seg dom senaste dagarna. Jag är trött, sover jätte mycket och skulle kunna ligga i sängen hela dagarna om jag fick. Det här fungerar inte längre....

Nu ska vi fan ta tag i våra liv.
Lycka till!

Jag kunde inte låta bli...

img_6961 (MMS)

Jag kunde inte låta bli...


Jag och katta har suttit ute i kylan i 30 ...

img_0230 (MMS)

Jag och katta har suttit ute i kylan i 30 minuter ute i kungens kurva. Nu är vi äntligen på rätt buss. Dagen har spenderats ute i skärholmen och i kungens kurva för att handla flyttkartonger med mera. Nu ska vi hem, få tillbaka känseln i fötterna, packa, dricka vin och göra en hemlig sak som kommer upp här senare. Puss & kram


Katta och jag har hyrt film via internet. ...

img_0227 (MMS)

Katta och jag har hyrt film via internet. "The nightmare on Elm Street", den verkar så jävla läskig! Men eftersom att vi har sovit hela dagen så har vi ändå ingenting bättre för oss.  Katta håller just nu på att mixtra med bilden som inte vill fungera tack vare att tvdosan inte fungerar... Men nu börjar filmen. Farväl


1/11 - Om ett beslut

Jag har tagit beslut om att jag kommer att flytta hem till Sundsvall. Jag har funderat på det här ett tag nu men inte riktigt erkänt det för mig själv.
Jag älskar skolan och utbildningen, men saknade efter Sundsvall och min magkänsla gör att det blir för jobbigt. Det går inte att prestera och fokusera på skolan om man inte mår bra. Det är helt enkelt inte rätt tidpunkt i livet att gå den här utbildningen, men vem vet? Om något år så kanske jag återvänder till Södertörn och Stockholm, men inte just nu. Jag har fått många sms, samtal och mail redan nu. Men jag känner att situationen är jobbig som den är redan så om jag inte svarar så förstår ni, mina kära vänner, varför.
När vi fick beskedet om att lägenheten skulle bli uppsagd så tog jag det som ett tecken. Det dåliga med Stockholm väger över det bra. Jag kommer självklart att sakna min älskade sambo enormt mycket, även lägenheten och huvudstaden kommer att vara saknade. Men framförallt mina underbart fina klasskamrater, dom som man har fått en stark relation till bara på så här kort tid.
Så nu befinner jag och Katta oss i lägenheten. Vi ska packa ihop mina grejer för till helgen så kommer pappa ner och hämtar hem oss och alla grejer. Tack Mamma och Pappa för att ni är bäst!


1/11 - I huvudstaden

Sitter nu med Katta och Nattis i soffan i Stockholm. Alla tre med en varsin dator, Biggest loser på tv och godsaker på bordet. Resan ner gick bra, Katta sov och jag kollade på kanal5 på play på Iphonen. Efter bytet i Gävle så däckade båda två.

I lördags så var det 50-års fest för mamma. Det var jätte trevligt och jätte lyckat! Alla var nöjda och glada, god mat och dryck. Jag höll ett tal till mamma som jag fick mycket beröm för. Synd bara att jag började grina nästan på en gång. ;)

Jag bjuder på lite bilder från festen här nedanför.








Nu sitter katta och jag på kära xtåget som...

img_0224 (MMS)

Nu sitter katta och jag på kära xtåget som ska ta oss till Gävle. Därefter byte för regionaltåg mot huvudstaden.  Jag har lite ärenden att ta hand om där nere. Mer om det senare. Nu hållet vi tummarna för att tåget fungerar hela vägen och att det inte blir några förseningar.:)


RSS 2.0