Godnattttt!

Även fast jag har en sliten söndag så har jag ändå kirrat viktiga saker de få timmarna jag har varit vaken. Jag har t.e.x sett på vänner ( och ja, vänner är viktigt), jag har ätit (äta är viktigt), jag har beställt m&p's Julklapp (julklappar är viktigt), sen nu sitter jag och skriver mitt svenskamanus, vi har nationella i Svenska B muntligt imorgon. Det ska ta 5 minuter, mitt är uppe i 4,20. En god bit på väg iallafall!

Nu orkar jag fan inge mer, så nu blir det sussa.
Imorgon väntar julkalendern såklart, sedan skolan! Efter det blir det en jävla massa plugg!

GODNATT!<3


SS=Sliten söndag

Jag ber om ursäkt för min usla uppdatering! Men det kan faktiskt inte hjälpas, jag har haft en fullproppad helg och det är inte förrän idag som jag äntligen kan andas ut!

I fredags blev det birsta med Maria och Johanna! Hade en jätte mysig eftermiddag/kväll. Jag som skulle shoppa minst, kom ändå hem med mest? Blev en kjol, tröja, smink, hårgrejer, julklappar m.m. Käkade även på charm 2 gånger! Först tacotallrik sedan blev det mysfika! Vi åkte hem när Birsta stängde och då åkte jag och MN hem till mig. Vi färgade hennes hår och satte i min hårförlägning innan vi äntligen gick och la oss vid 2 tiden.

lördagmorgon klev vi upp klockan 06.15 för att åka och jobba. Var lite segt ett tag men för övrigt gick det jätte bra!=)
Kom hem vid halv 12 och då var det bara att duscha och packa om. Det var nämligen dags för firning av Maria! Vi överraskade henne och hämtade henne vid 2 tiden, sedan in till stan där vi klädde ut henne och hon fick göra uppdrag. Sen gick vi och käkade innan vi åkte upp till Bosvedjan där vi hade hyrt världens finaste relaxlokal! Så sjukt trevlig kväll! Bästa på länge enligt mig! Mer än så bör inte nämnas! (Glas-ljus-.glas-skål-ljus-ljus-skål-pool<-- Internskämt!)
Anton och FIlippa kom och hämtade mig och Maria vid 3 tiden, somnade hemma hos Maria vid 4. Då var det 2 timmar kvar innan vi skulle upp och jobba! SMART!

Imorse kom taxin och hämtade oss vid halv 7, sedan härdade vi och körde vårat arbetspass. När vi var klar fick vi vänta i stan i 2 timmar innan våran buss gick! Maria somnade på Ica esplanaden och jag sov som ett as på bussen hem!

STOR ILLOGE TILL MIG OCH MARIA! Guldstjänor i mängder till oss!

Nu blir det snart käk, sedan plugg, om jag orkar..... Också vänner och A.A såklart.
PUSSSSSS<3
Fler bilder kommer! =)


Jb-Update

Torsdagskvällen blev jävligt tidig för mig! Somnade klockan 21.45! Bra jobbat mig själv. Hade x antal missade samtal och sms när jag vaknade i morse! Trotts mina 9 timmars sömn trodde jag att någon drev med mig när jag vaknade. Man blir fan inte piggare av att sova mycket!

Har kirrat massa UF grejer de första tre timmarna på förmiddagen. Sen nu väntar 3 timmar psykologi!
Efter det blir det en hel kväll på birsta med Maria och Johanna! =)

Hörs ikväll!
PUSS!<3


JB-update

Jag och MN sitter just nu i ett grupprum och kämpar på med engelskan! Fyfan är allt jag har att säga.....
Ska göra en fet djupdykning, med massa olika områden och uppgifter. Jag är precis klar med nr.2, man ska vara klar med 4 eller 5 idag! Bra Anna!

Imorse hade vi 3 timmar estetisk verksamhet! Fick en skit rolig uppgift! Jag, Amanda och Maria tog fram våra kreativa sidor, så vi hoppas på att det blir bra!

Nu ska jag kasta ut datorn genom glasväggen, sedan ska jag hämta min väska och jacka, sedan ska jag och maria traska till bussen. Ska först upp till Kuben för att Maria ska skriva papper, och vi ska få nån maskinvisning. Direkt efter skjutsar pappa mig till matfors för att träna mina och Sandras små älsklingar!

Så vi hörs ikväll!
PUSSPUSSPUSS


lalalallallaaa

Jag kan inte sova...... Ligger och tänker på min och marias konversation på msn förut. Jag är en öppen ordbok! Det är så jävla sant! Jag kan allt! Jag fick förklara massa saker för min korkade vän! Jag kände mig smart och värdefull, helt enkelt grym.

Min fot gör ont! Bara jag vrider den pyttelite.
Förresten älskar jag att tycka synd om mig själv också!

Men nu ska jag sova......... på allvar......... en lång dag väntar imorgon.......jag kommer att vara trött.....godnatt.......

Min första lista!

Jag har aldrig gjort en lista i hela mitt liv! Det kanske är dags?
Klicka på bilderna för att få dom större!

1. Du för omkring ett år sedan


2. Dina bästa vänner


3. Du som busig


4. Du som fotograf


5. En dag du minns


6. En konstig bild


7. En bild som väcker känslor


8. En plats du saknar


9. Någon du litar på


10. Någon du saknar


11. Någon du älskar


12. Någon som betyder mycket


13. Någon du tycker är snäll


14. Något du vill ha


15. Något som får dig att gråta


16. Något som är viktigt för dig


17. Dig själv nyligen


Onsdagkväll

För er som inte förstod det tidigare så var den min underbara gudmor som var min och Marias lunchdejt! Hon hade även slängt in en kommentar om att hon var glad att jag var tillbaks med bloggandet! Självklart gör jag och Maria allt för att du ska ha någonting att göra/läsa när du är borta från oss på veckorna!

Efter skolan mötte jag upp brudarna minus Maria, för att fika och planera lördagen. Det kommer bli sjukt roligt!
Vid 6 tiden träffade jag upp Johanna och Maria, vi gick och käkade, sedan solade jag och Maria innan vi tog 19.15 hem.

Ni som är i min omgivning vet att jag har klagat på att jag har sjukt ont i min fot? Jag har inte klivit snett, ingenting, men nyss gjorde jag världens upptäckt! Den högra fotknölen är 5 gånger så stor som den vänstra! Det är alltså jävligt uppsvullen! Vad har hänt? Har någon slagit mig i sömnen? Vad är det här?

SER NI????


JB-Update

Sitter på skolan som vanligt, 3 timmar psykologi. halva avklarat!
Fick reda på att det blev jobb på lördag och söndag också, känns jävligt bra faktiskt!
Ska kämpa på med Caset nu innan det är dags för fika med tjejerna, planering inför Firning av Maria på lördag står som en fet punkt på min lista!

Onsdag

God morgon!
Fan va jad hatar att vakna på morgonen när man har världens bästa dröm! Ärligt talat så är det bland det jobbigaste som finns! Jag hade ställt klockan på 08.15 för att ha en halvtimme på mig att åka till Issa för att sedan rulla vidare mot squash-hallen där dagens idrottslektion skulle hållas. Men när jag vaknade var jag mitt i drömmen och beslutade mig för att åka in till Psykologin.

Allt var perfekt planerat! Förutom drömmen, istället för det bra drömmen började jag drömma om att jag och Carro blev ovänner, att vi började slåss på stan, inte särskilt likt oss? Skönt att det var en dröm iallafall.

Nu är jag färdig fixat och väntar på min Lunchdejt som ska ta mig till skolan. Men först ska hon bjuda mig och Maria på lunch. MYSIGT! ´

Talk to you later!

I think I could understand

Godkväll!
Har spenderat en mysig eftermiddag med min bästaste pappa! Efter att jag och Jojjan hade simmat ville han ha med mig till birsta för att hitta ljusslingor att häva på huset! Självklart , tänkte jag som trodde att det skulle gå på en timme max!
Vi letade och letade, ingen ljusslinga fick vara över 5 meter, och absolut inte ha någon annan färg än den vanliga glödlampefärgen(ni fattar va?). Allt tog sån jävla tid! Men det var faktiskt värt det, jag fick en fin adventsstjärna att ha i mitt fönster PLUS att jag fick spendera lite tid med pappsen! Efter det åkte vi och handlade+tankade+köpte mat. Jag lämnade sporthallen klockan 17.10 och var hemma återigen klockan 19.55.

Nu ska jag faktiskt se på OTH, hoppas fan det är bättre än förra gången!
PUSS!

PS: Jag och MN är dom roligaste som finns! HAHAHAHAHAHA Ds.

Kärlek

Jag är kär i denna skönhet! Jag kanske inte är i behov av en Mp3, men man kan ju inte annat än och älska den?

Skänk pengar till mig! Eller gärna den här:

JB-update

Sitter på Jb nu med världens huvudvärk. Dagen började bra för att jag och pappa åkte och hämtade min mobil på Stjärnafyrkant! Det kändes som en otrolig lättnad i mitt hjärta att få tillbaks min lilla älskling! Dagen blev sämre när jag fick mitt första IG på Johnbauer, på mitt matteprov som vi gjorde förra veckan. Fan vad surt. Livet går vidare och nationella i matte B blev framflyttat 10 dagar också! Jete rolikt.

Fick även förfrågan om vårat UF ville stå på Julskyltningen på Söndag! Självklart tackade vi Ja, så vi får se hur det blir med den saken.

Nu ska jag kämpa klart med videobandspelarens ersättare(what?) sedan ska jag och JoHäna gå långt och helvetet och köpa kuvert eller nått.... Sen simning!

Hörs sen!


Back on Track!

Yesbox, det är precis vad jag är! Tillbaks till verkligheten, alltså bloggen! Det har kliat någonting så grymt i mina fingrar, har varit sugen på att skriva, eftersom jag älskar att skriva. Inte bara blogginlägg utan med mera, med mera, med mera.

Det har varit mycket tjat hit och dit, så nu ska jag fan få ordning på skiten! Designen ser kanske lite halv ut för tillfället, men det är smällar man får ta här i livet!

För övrigt är det måndag kväll! Skoldagen gick fort, simmade med Johanna, solade med SB.
Imorgon är det en stor dag, jag får tillbaks mitt matteprov! Håll tummarna för mig! Sedan fick jag några stackars hundralappar för ett jobb jag gjorde på 4 timmar hos Norrlands. Det gillar vi! Och dom vill jag mer än gärna göra av med imorgon, någon som är frivillig till en shoppingrunda? =)

Jag vill också säga att jag älskar Norrlands! Jag kan för första gången säga att jag älskar det otroligt mycket! Anledningen till detta är att min bästa vän/livskamrat/barndomsvän/klasskamrat ska bli min kompanjon! Vi ska jobba tillsammans! Och det gör att jag älskar Norrlands! <3

Jag menar, vem skulle inte anställa oss? ;S

Dagens sanning

Nu är läget så här, jag tänkte vara 100% ärlig. I hela mitt liv har jag prioriterat vänner/familj i första hand. Mitt mål med livet har varit att få dom som jag bryr mig om att må så bra som möjligt. Vilket är mycket omtänksamt gjort av mig själv, men egentligen är det inte mycket som är positivt med detta eftersom det innebär att jag har aldrig kunna stanna några sekunder och funderat ut hur jag själv mår och kunna utgå efter det. Nu har jag hamnat på en punkt i livet som har fått mig att inse att jag måste tänka mer på mig själv, bli mer egoistisk och tänka på vad som egentligen är bäst för mig. Frågan är hur länge jag kommer att klara av det?

Helst av allt skulle jag ville gräva ner mig några dagar, sakta ner farten helt enkelt. Den här veckan har varit så jävla hektisk, så att få lägga sig i min egen säng nu var så skönt och efterlängtat så jag nästan började grina! Det här låter kanske mer illa än vad det är. Imorgon tar jag bort msn från datorn. Jag har lovat mig själv att inge msn+blogg på några dagar, min tid är viktigare. Så från och med imorgon kan ni nå mig via mobiltelefon.

Krya på mig själv och ni andra få ha det så bra!<3

Torsdagkväll

Jag har ont i huvet och är väldigt trött! Det innebär att jag kommer nu slå på ett avsnitt Grey's anatomy och sedan somna så sött till det, precis som jag har gjort de senaste 2 kvällarna! Bra jobbat Anna!

Skoldagen har gått fruktansvärt fort. Hade estetiskverksamhet på morgonen, lite drama övningar och sånt. Jag och MN fick en hel del 9:or att ta hand om. På lunchen kämpade vi vidare med vårat UF som går framåt nu! Det känns grymt bra fick ett mycket glädjande samtal för nån timme sen, från en organisation som kommer att samarbeta med oss! Mer om det kommer senare!
På eftermiddagen väntade ytterligare några 9:or, även det gick väldigt bra! Sedan lite Engelska som inte gick lika bra!

Imorgon är det Fredag för er som har missat det! =) Matfors 9:or kommer på besök, vilket jag ser fram emot!(VÄLJ ENTREPRENÖR SÅ JAG OCH MARIA HAR NÅGONTING ATT GÖRA! NI FÅR EN TIA VAR?)
På kvällen----->TIGER LOU!

Onsdag kväll

Godkväll!
Mitt rum är efter många om och men klart! Bra jobbat Anna och Kussen! Ett stort tack till världens bästa kuss som hjälpte mig<3

Nu ska jag se på Grey's innan jag sussar!
Imorgon skola och på fredag blir det Tiger Lou med MN! =D Tack för the ticket! Jag ska kyssa dina skor imorgon på skolan! (Med rött läppstift på dina vita converse) Maria var förövrigt jävligt glad idag över Tiger Lou. Hon ringde och var helt hög "ANNA, FATTAR DU HUR NÄRA VI KOMMER ATT VARA DOM? VI KOMMER FAN KUNNA TA DOM PÅ KUKEN OM VI VILL!!"
Okej? Tack för den informationen, men jag skippar nog den delen tror jag....

Jaja, måste ställa påminnelse om att ta med Ipren till Joel imorgon, han ringde och beklagade sig över mensverk. Stackarn!

AJA GODNATT!

You go around

Nyhemkommen, nyäten, nykissad och snart ska jag bli nyduschad och innan kvällen är slut ska mitt rum även bli nystädat!

Så fort min älskade lilla heminredare kommer hem från sin springtur ska hon hjälpa mig att möblera om rummet. Det är inte varje person som har en egen inredare hemma? Men det har jag! (Kussen)

Jag återkommer senare, föhoppningsvis klar med allt jag ska ha gjort!
Pusshej<3


He smiles politely back at you,

Godmorgon!
Hade egentligen bestämt mig för att gå idag men när klockan ringde klockan 7 så vände mina tankar så jag sov vidare. Jag vaknade för en timme sen, sen bestämde jag mig för att åka till skolan iaf. Vill helst inte missa första lektionen i Psykologi A. Så jag känner mig väldigt duktig. Nu är det dags att pallra sig iväg till bussen!

Ha en bra dag! =)
<3

Förresten, grattis Obama!

GRATTIS!

BRA AGNES! Hon lyssnade på världens bästa och tackade Ja!

Stort grattis till Hanna och Rebecka också (Fan ta er om ni inte läser detta!)
Jag kommer finnas på plats och stötta er in i det sista!

SNÄLLA AGNES

Tacka JA! Du vet hur vi allid snackar om att alla i våran släkt är så duktiga på allting utom du och ja? DET HÄR ÄR DIN CHANS!!!!
Jag är nog den stoltaste storasystern i världen!
Min kära lillasyster är nominerad till Matfors Lucia! Personligen tycker jag självklart att hon ska tacka ja, så jag får sitta där med tårar i ögonen den 13 December. Men hon själv tycker verkligen inte det,VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?

Jag hoppas att du förstår att nu när du läser det här att du borde tacka ja! Ett stort jävla JA!
Är det någon som vet vem det är som har nominerat henne? Isf hojta! För det vet inte vi.

Jag blir fan mer pirrig än vad hon är! TACK JA DITT LILLA AS!


When you try your best

Ligger just nu i den underbara sängen som är skönare än skönast. Kom hem vid kvart över elva och har typ sovit sen dess. Hade x antal missade samtal, synd för er att min mobil var på ljudlös! ;-)

Mina 3 timmar matte idag blev istället 15 minuter matte.... Stefan kom och sa att jag och Maria skulle vara ambassadörer och ta hand om niorna som kommer från grundskolorna den här veckan. Skönt för våran del! Efter det hann jag inte jobba någe matte alls för mina bihåler höll seriöst på att explodera så pappa ringde och jag fick åka med honom hem. Håller just nu på att ladda ner nya Grey's avsnitten och Gossip Girl avsnitten!
Tror fan jag ska lägga mig i ett bad nu.

Hejdå

Har förresten snott gamla bilder av SB! Några av dom kommer upp här så småning om men ni får nöjda er med en ca 4 år gammal bild så länge!


JB-Update

Sitter på skolan nu, trött som ett as, bra start på dagen, 3 timmar matte, nior på besök, cafeterian på rasten, jobb med UF.

Nu kommer Anne. Fan vilken rolig dag.

trötttrötttrötttrött

Jag är trött och har precis avnjutit senaste avsnittet av DHW, underbart!
Imorgon väntar en lång dag, precis som denna.

Inga ord kvar.
därför säger jag godnatt nu!

Tankar & Funderingar

Jag tänker väldigt mycket. När jag är trött tänker jag mest betydelsefulla tankar. Nu är det ett sånt tillfälle.
Jag tänker på Emma, som lämnade Sundsvall idag.
Jag tänker på mina älskade tjejer, jag har dom att tacka för att jag har blivit den jag är.
Jag tänker på framtiden, vad händer nu?
Jag tänker på dåtiden, vad var det som gick fel?
Jag tänker på dig.
Jag tänker på skolan.
Jag tänker på livet.

När jag har gått igenom dessa punkter om och om igen kan jag med glädje konstatera att :
Emma kommer att komma tillbaka, hon är bara på semester....
Mina tjejer gör mig så otoligt glad och lycklig, om man kunde gifta sig med sina vänner skulle jag ha gjort det för längesen!
Framtiden får ödet avgöra, det är ingen idé att fundera på saker som gör hjärnan galen.
Dåtiden är dåtiden, det som hände det hände, glömma och förlåta, eller?
Digpunkten och skolanpunkten har jag ingen lust kommentera.

Livet får man bara chansen att leva en gång, hittills har jag tagit vara på det, så det ska jag fortsätta med.

du går sönder inuti

Godkväll!
Usel uppdatering denna helg. Men jag har haft bättre saker för mig!
Hade en trevlig, hyfsat rolig kväll i Fredags. Kanske inte det bästa som har hänt mig, men den dög definitivt.
Lämnade Sandra och tjejerna i Lördags då jag och MN åkte hem, sov, duschade osv. innan vi begav oss återigen till matfors. Kvällen var sjukt rolig, trevlig, mysig m.m. Alltså en ruskigt lyckad kväll.
Tack mina älskade vänner för en underbar helg<3

Jag hatar morgondagen av 2 anledningar.
1. Skolan
2. Emma åker.

Vill någon liva upp min Måndag? Hör av er.
Nu ska jag se A.A och sedan sussa=)
godnatt<3

RSS 2.0