6/6 - HUR LYCKAS JAG???

När jag för en gångs skulle går ut på krogen i tygskor istället för klackeskor då drar jag en vurpa och mitt knä ser ut som ett helvete idag. Det är blått, svullet och sårigt. Och jag ska gå med bara ben hela veckan. Bra Anna, jävligt bra! Jag har nu 3 knäskålar.


5/6 - ALL IN!

Igår gick vi all in, idag för vi lika så.
En grymt rolig kväll, den var sjuuuuk. Det blev Allstar för hela slanten och satan vad roligt vi hade, jag och mina B-rudar. Vi däckade vid 5-halv 6 imorse och det blev inte mycket sömn.

Katta och jag är nu nybadade och ska snart börja fixa oss igen, vi har redan tagit oss en återställare och snart blir de ännu en till. Vi lever just nu efter ordspråket "Man tar bara studenten en gång i livet"!

En grym nostalgikväll vi hade igår tjejer, tack för det! Det behövde jag. En favorit i repris ikväll? Givet.


4/6 - Tonight's gonna be a good night

Eller?
Vi hoppas på det i alla fall!

Har fått tillbaks JB datorn idag. Helt tom, det gör att jag blir helt tom. Men min älskling lever iaf och jag behövde inte betala en endaste krona.

Jag har precis duschat och dragit i mig lyxkäk i form av en Pan Pizza. Jag ska nu torka håret och fixa lite innan jag ska hämta katta på jobbet.

Ikväll blir det ferre, det blir köng!

3/6 - Bakisdag?

Fyfan vad hårt det blev igår. Men samtidigt så blev det hårt på ett bra vis, jag hade jävligt roligt och smällen kom så klart idag. Huvudet dunkar, jag mår illa och är sliten till tusen.

Kvällen började hos Malin med några brudar, det blev tacos och alkohol. Sedan började lite fler folk rulla in och vi hade en trevlig förfest. Folk började sedan dra ner mot Svenssons, vi andra cousade lite på södra och i stan för att vi skulle dricka upp våran alkohol. Men efter det blev det Svenssons även för oss innan veckofesten på Stads stod på schemat.
Kvällen slutade med att jag och Nattis tog en Taxi klockan kvart i 2 till max endast för att få i oss lite föda. Jävligt fint satt det. Sedan kom pappa och hämtade oss jag och Empe somnade sött vid halv 4.

Idag klev jag upp vid 11 för att åka till sjukhuset,  fixa nytt pass m.m. Mamma och jag hann även gå 20 minuter på Birsta där jag hittade en tröja och 2 linnen.

Eftersom det här är en bakisdag så borde den inte innebära en massa måsten. Men jo, jag MÅSTE till stan för att hämta mina grejer hos monkan. Sen kanske jag måste sola...

PUSS

1/6 - FÖRLÅT JAG GLÖMDE...

.......berätta att jag var på Birre igår med Pattan och Ferry och jag köpte några roliga saker, men roligast och absolut minst viktigast men definitivt finas var denna skönhet:

1/6

2 timmar med Kent sjungandes ur högtalarna är likamed 2 timmars (nästan) effektiv städning och rensning av garderoben. Jag ger en klapp på axeln till mig själv.
Jag är snart klar och då ska jag belöna mig själv med ett avsnitt "The Good Wife" och kanske även lite popcorn slinker ner.

Idag har jag varit ledig, men trotts detta så åkte jag och Maria in till JB för att lämna in våra älskade datorer, vi får tillbaks dom tömda och världelösa på fredag.
Ikväll har jag+familjen+Empe varit ute på alnö där kussen fyllde 30 år. Riktigt trevligt som vanligt. =)

Nu ska jag köra sista rycket, imorgon väntar utgång! =D

PUSS

RSS 2.0