26/5

Dagarna bara flyger förbi och min tid räcker inte riktigt till, speciellt inte till bloggen.

Förra veckan gick från att ha noll jobbpass inbokade till att jobba sex dagar i raken, två på Toys, två på Vm i stan och två på Vm i birsta. Innan förra veckan ens hade slutat så hade jag nästkommande vecka helt uppbokad. Det är allt ifrån jobb till fotboll till ettårskalas med mera. 
Och när vi ändå pratar om ettårskalas så måste jag säga grattis till världens finaste, sötaste och absolut bästa små killarna i världen som fyller 1-år idag! =D

Nu ska jag hoppa i duschen för klockan 13.00 är det dags för jobb.
 

16/5

Imorse när jag vaknade låg jag länge kvar i sängen och drog mig. Min första tanke var att "här ska jag ligga hela dagen". Men efter en timme blev jag rastlös och insåg ganska snabbt att här kan jag inte alls ligga hela dagen. Istället för att ligga kvar i min underbart sköna säng så snörade jag på mig skorna och tog en promenad till stan för att besöka min efterlängtade vän Solariumet. Väl hemma så bestämde jag mig för att åka och handla men när jag satte mig i bilen så var oturen framme, bilen startade inte. Min älskade mamma fick komma som en räddande ängel och tillsammans så återupplivade vi bilen med hjälp av startkablar. När jag kom hem från handlingen så gjorde jag några matlådor till kommande arbetsvecka. Klockan halv 5 så snörade jag återigen på mig mina converse för att möta upp Mallan och gemensamt begav vi oss till Rebecka för att överlämna en 20-årsblomma (grattis Rebecka). När jag kom hem till lägenheten igen så stod Empe och lagade mat, jag hjälpte självklart till och sedan satt vi oss ned och avnjöt Tacos tillsammans. Paltkoma stod på schemat och efter en 30 minuters vila så var jag återigen på benen. Min kära kusin ringde och vi bestämde träff hemma hos mig. Jag skyndade mig och slängde ihop en hallonpaj med vaniljvisp som vi sedan åt av. Min fina kusin hade även med sig otroligt fina presenter från henne och familjen. Vi fick ett hjärta som man sätter upp på väggen samt en griffeltavla som vi ska ha i köket. En sådan har jag velat haft länge men inte riktigt hittat den ultimata, men det hade kussen gjort! Vi satt länge och pratade strunt och blickade framåt i livet.

Nu är klockan 23:22 och jag tänker säga godnatt och krypa ner bredvid Emil för att vara pigg och glad imorgon!

Syftet med det här inlägget är att nästa gång jag har en ledig dag som jag tänker spendera i sängen så kan jag blicka tillbaks till det här inlägget enbart för att bli peppad och inse vad mycket annat jag kan hinna med!

Over and out

11/5

Nu är vi inne i en sådan period då det ekar tomt här på bloggen. Jag ska försöka bättra mig.

Det har inte hänt så överdrivet mycket sedan sist. Emil har fyllt 20, fint dop för världens finaste Filippa, mys med tjejerna med mera.

Den här veckan gick från noll dagar jobb till 4 dagar jobb. Och igår jobbade jag min första stängning på VM som gick helt okej *klappar mig själv på huvudet*.

Nu ska jag springa ner på jobbet och ikväll åker jag ut till Tunbyn för mys med mammsen då Emil ska iväg på match.

Det blev ett litet kort inlägg idag men det är ju bättre än ingenting, eller?

 =D


RSS 2.0