30/4

"Det var ju EN VISS PERSON som gav mig det smartaste rådet jag någonsin fått: att bara sluta tänka och känna efter och istället bara köra på."

Den där "viss person" var jag. Det är kanske så jag måste köra, sluta tänka och känna efter och istället bara köra på, jag måste fixa det här.


Sitter nu på JB. Vi ska ha debatt, jag och Issa är Socialdemokraterna och vi har skrivit ut masker på Mona Sahlin och Göran Persson som vi ska ha på oss. Om man inte kan vad man står för så får man helt enkelt utmärka sig på annat sätt.

Ikväll ska jag umgås med några av mina fina klasskamrater, jag ska ta mig ett glas vin eller två, och bara glömma mina bekymmer för en sekund och ha en trevlig kväll. Det låter som en riktigt bra plan tycker jag.

PUSS

29/4

Jag har funderat på en sak, varför kan man aldrig få ha lite rutin och endast glädje i livet. Helt ärligt så är det ju alltid någonting som är fel. Jag förstår ärligt talat inte varför. När man helt plötsligt är nöjd över någonting så dyker det upp någonting annat. Det kan inte ens gå en dag utan att jag känner mig missnöjd över någonting, och det här gäller givetvis inte en kategori utan det är allt från pengar, vänner, skolan, min huvudvärk osv, och självklart så handlar den missnöjdheten om mer eller mindre. Ni kanske förstår?
Jag är en sån person som tänker väldigt mycket. Även om det handlar om saker som jag inte kan påverka så försöker jag intala mig själv att sluta tänka på de, men misslyckas oftast.
För tillfället så finns det en sak som gör att jag mår som jag gör, men det vill jag inte gå in någonting närmare på här. Men sanningen är den att jag tror jag håller på att bli psykiskt störd eller någonting. För jag vet inte vad som kommer att hända. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet inte hur jag ska göra det. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag vet inte vad jag ska tänka. Jag vet inte vad jag ska hoppas på. Jag vet inte hur jag ska resonera. Jag vet inte om jag ska vara glad. Jag vet inte om jag ska vara ledsen. Jag vet inte vad jag ska känna.
Och Ja, det är klart som fan att det kommer att lösa sig i slutänden, det vet jag. Men jag vill veta nu, hur ska det sluta? Det jobbigaste är somsagt att jag vet inte ens om jag kan påverka någonting.

Nu till någonting helt annat:
Min dag!

Började klockan 07.20 när jag stängde av snooze alarmet för sista gången. Jag klev upp och begav mig till JB där vi hade prov. Inte okej.
Efter det blev det lunch, idrott och häng med Johanna och Maria innan vi begav oss hemåt. Klockan 16.10 satt vi klistrade framför radion, som är en historia för sig. Men jag kan avslöja att jag & MN var med i radio.

Nu ligger jag hemma och deppar i min säng.
Ska nog försöka rycka upp mig, eller kanske sova?

Imorgon är det sista april. Vi får se vad som händer och fötter, det kommer bli trevligt i alla fall. =)

PUSS OCH KRAM

26/4 - JB

Sitter på älskade JB nu.
Johanna var besviken på mig igår berättade hon, hon hade väntat och väntat på en uppdatering hela dagen och när jag väl uppdaterade så hade det bara varit typ 3 ynka rader. Så här i bloggen går jag nu ut med en offentlig ursäkt till dig Johanna, förlåt.

Har nu fått reda på att det blir sommarjobb v. 27, 28, 29, 30. Det passar mig alldeles utmärkt, då hinner jag ta mitt pick och pack och flytta också.

Just nu ska samhälle och socialdemokraterna vara i mitt fokus, det går mindre bra.

Efter skolan väntar simning med Johanna och Maria, duktiga, duktiga oss!


25/4

Jag har ingenting att skriva.
Helgen har inte bestått av mycket.
Jag är nu för irriterad och less för att ens utrycka mig, därför slutar jag nu så att det inte blir helt fel.

Hejdå

Nu är jag redo!

dsc00194 (MMS)

Nu är jag redo!


22/4 - 2

Godkväll!
Middagen är upp äten, idrottsuppgiften är färdig skriven, Svenska C talet är färdigt.
Det som kvarstår att göra är:
-Duscha
- Städa rummet

Dock har jag minde lust med det sista...
Försöker även få tag på Empe eftersom vi skulle ha myskväll med gotta och film ikväll, men han svarar ju inte när jag ringer så nu börjar jag bli lite ledsen här... ='/

NU--------> DUSCHA!


22/4

Jag blev hemma även idag... Tråkigt men sant. Jag hatar att vara sjuk, det känns som att min hjärna inte är 100% fungerande, utan istället är omringad av snor. Visst låter det mysigt?

Igår kväll kom Empe hit, det var mysigt, dock somnade jag fort som vanligt.

Nu har jag precis gjort klart min idrotts uppgift och ska fortsätta med min Svenska C redovisning. Med tanke på att vi har 2 prov nästa vecka så skulle det vara skönt att bli klar med så många grejer som kan bli färdig.

Puss och kram


21/4 - För här är livet ganska bra

Min dag har inte bestått av många vettiga saker.  Jag har mest legat på soffan och sett sjuk ut.
Men nu har jag bytt läge och har intagit sängen. Funderar på skolan imorgon, ska jag? eller ska jag inte? Det är frågan det... Återkommer senare med ett svar.

Jag ligger just nu och funderar på Empes present som nu har fått en oväntad vändning. Det är inte lika bra, men det är smartare. Hmm... fick lite tips av nattan.

En bra sak är att Sophie har fått jobb i huvudstaden! WIIIIE! En lycklig Anna som inser att hon inte är helt ensam i Stockholm till hösten. Jag håller mina tummar och tår för att Nattis får jobb nu med, och framförallt så håller jag dom för att jag ska komma in på min utbildning såklart... =( Men i alla fall, stort grattis till dig Sophie! =D

Undra om jag ska rycka upp mig? Ta en dusch, städa lite på mitt rum, ringa hit Empe på lite pusskalas.

PUSS

20/4 - Det är inte alltid så roligt att vara tjej...

Dagen började med världens halsont. Trotts det så drog jag på mig första, bästa kläder och begav mig mot JB. Halv 9 var jag på plats och höll det första talet på Svenska C som jag hade förberett på några snabba minuter, trotts det så blev jag nöjd över mitt framförande.
Halv 12 var skoldagen slut. Jag och Maria hoppade in i bilen och efter ett snabbt stopp på Ica och stopp hos Maria så var jag äntligen hemma. Jag hämtade täcket och drog på mig mjukisbrallerna. Här är klockan ungefär 12.00.
Om ni kollar på klockan så ser ni just nu att den är c.a 18.40. För er som ville veta så ligger jag fortfarande kvar på soffan, jag har rest mig härifrån max 5 gånger på dessa timmar.

Anledningen till min sega dag är för att jag har så sjukt ont i halsen och jag har varit och är trött som fan.
När jag har legat här på soffan har jag känt mig extra känslig, reprisen på Greys, Desperate housewives, tårar, tårar, tårar. Jag kände även en stor obehagskänsla, "jag är ensammast i världen", "kan man aldrig få vara glad?", "jag är fulast i världen", "är det någon som ens tycker om mig?", jag funderade vidare "vad är det för fel på mig?". Sen, helt plötsligt från ingenstans piper det till i mobilen. Jag trycker upp mitt nyinkomna sms "Kom ihåg att ta ut din P-ring idag." = Mens. Jag blir alltid lika glad över dessa sms som jag får en gång i månaden. Dom symboliserar inte enbart att jag ska ha mens, utan så mycket mer! Dom symboliserar att det inte är någonting fel på mig! Jag är bara mitt vanliga mensvrak, och så fort smset har kommit pustar jag ut, konstaterar att allt är bra igen, faran är över för denna gång, mitt humör har fått en förklaring. Nu är allt som vanligt igen, nu kan jag släppa tankarna och vara glad.

20/4 - natti natti

Nu ska jag sova. Det har varit en lång dag men trotts det så har jag hunnit med allt i från PA redovisning till hårförlängnings isättande.

Nu är jag så trött så jag avlider snart.
Puss

18/4

Jag vet att mina blogguppehåll inte är allt för roliga. Men ibland blir det så...

Jag kan meddela er att jag just gick med i Facebooks skönaste grupp!
" Vi som sjöng "freestyla, raka maka fon" istället för "rock the microphone!""
Kan det bli mer klockrent?

Min helg har varit bra.
I fredags tog jag och Katta 2 bussen hem till mig. Efter lite "Röj"-lan och powernaps så fixade vi oss, sedan blev det stress innan vi drog till GlennMagnus. Vi beställde pizza och inväntade resterande klasskamrater som var på ingång. Vi hade jävligt roligt vi som var där, tråkigt för er andra som inte valde att komma.
Vi drack, dansade, sjöng, lekte lekar, pratade, kollade på Japansk porr (som förövrigt är det sjukaste jag har sett) och hade det bara allmänt trevligt. Vid 12 kom det bilar som tog oss ner till Stads där 50-dagars studentfest väntade. En jävligt rolig kväll och en full Anna som lekte Ove Sundblad från solsidan med allt och alla "Tjeeeeenare MaaannnneeeN!". En lyckad kväll tyckte jag! Stads var fullt med trevligt folk och jag var full med alkohol, det kan inte bli så mycket bättre. Emil kom och hämtade oss vid 2 - halv 3 och efter en donkendrive så åkte jag och Katta hem och somnade så sött.

Igår fyllde svärfar 50 år så det var öppethus där hela dagen och kvällen. Mycket trevlig att träffa Emils släkt igen samt Pelles roliga vänner. Efter att jag hade skjutsat lite folk så somnade jag i Emils säng vid halv 2 tiden, dom andra hade roligt fram till klockan 4, men jag sov som självaste Törnrosa.

Idag klev jag upp och åkte mot stan, jag plockade upp Malin sedan åkte vi vidare och jobbade till 4. Det var hyfsat mycket folk men det var kul och det gick bra även idag. =)

Nu ska jag städa sedan peppa inför PA redovisningen som hålls imorgon! Puss och Kram

Bjuder på bilder sen klassförisen:




14/4 - Igen...

Eftersom jag uppenbarligen inte har någonting bättre för mig så tänkte jag skriva mitt tredje blogginlägg på 15 minuter. REKORD!

Denna gång tänkte jag bjuda på en bild på mina urtjusiga skor som kom från Nelly idag!
PS: Nattis, slå mitt rekord om du kan! Ds.

14/4 - väntar, och väntar, och väntar...

... på att min lilla sockerpulla ska komma hit.
Jag saknar ju snart ihjäl mig efter honom! Jag har inte fått sällskap på natten på en evighet!!!!!!

Jag har även kommit på jordens, världens, universums bästa 19 års presse till honom. Tyvärr kan jag inte meddela er detta på bloggen utan ni får, precis som Emil, vänta tills den 2 Maj.
Blir du ännu mer nyfiken nu Emil? va? va? VA?


Puss på dig!





14/4

Idag klev jag upp och pallrade mig iväg till skolan. Tiden gick sakta och på eftermiddagen hade vi studenttävling som innebar tårttävling. Våran tårta, var handen på hjärtat tredje snyggast. Men eftersom det här var den enda tävlingen som vi själv fick vara med och rösta på så valde alla att rösta taktiskt så vi slutade på en femte plats. Vilket vi var nöjda med, med tanke på att alla som låg före oss totalt fick färre röster än oss. Vi ligger nu på en andra plats totalt istället för på tredje plats.

Efter skolan fick jag skjuts hem av MN. Det var snällt av henne tycker jag.
Jag har efter det sett andra avenyn, gossip girl, 90210, greys och badad. Alltså har jag inte gjort så mycket vettigt.

Tänkte självklart bjuda på lite härliga bilder på våran snygga tårta!




13/4

Jag blev hemma imorse. Jag var så jävla trött så att jag inte orkade mig upp ur sängen. Jag vaknade av att pappa kom in halv 8, sedan såg jag nu på mobilen att jag hade sjukanmält mig, vilket jag inte alls kommer ihåg nu.

Dagen har spenderats med absolut ingenting. Jag har gått runt och varit så jävla sugen på dillchips hela dagen, så nu har jag och Agnes äntligen varit och köpt min efterlängtade påse. Dåligt av mig, men helt klart värt det!

PUSS


13/4 - STOCKHOLM & LAILA BAGGE!

Dagen med stort D. Det var idag. Jag brukar alltid leta kändisar när jag befinner mig i stockholm. Men den här gången behövdes liksom inte det. Inne på Topshop stod Laila Bagge. Ni som känner mig vet hur kändiskåt jag är? Både Nattis och Emelie försökte spela coola men båda vägrade gå fram, fast som var lika ivriga och uppspelta som mig. Jag bestämde mig efter cirka 15 minuter att ta steget, eller rättaresagt så puttade Nattis fram mig och jag log gulligt och frågade med darrande röst om vi fick ta kort med henne. Och vet ni vad? Laila var precis lika trevlig som hon ser ut och vara på tv!

DOCK FÅR NI HA ÖVERSEENDE MED DEN ENORMT FULA BILDEN!
 

Som ni förstår så blev det en spontantripp till huvudstaden denna vackra måndag. Klockan 06.30 åkte jag hemifrån, plockade upp Nattis i matfors, sedan Malin och Erica i stan och sist men inte minst Emelie i Hudiksvall. Det blev mycket shopping och skratt. Fan vad roligt vi har haft det idag.
Jag införskaffade mig en balklänning, en svart, men med röda läppar och silversmycken blir det nog rätt bra ändå. Hittade även 3 par skor, 2 klänningar, linne, tygjacka, solglajjer, sjal, skjorta m.m. En lyckad dag med andra ord.
Jag kom hem för snart en timme sedan och planerar nu en god natts sömn.
Mitt hjärta vill så gärna ta mig till JB imorgon, men frågan är om kroppen och hjärnan håller med?
Det åter står att se.

Tack för idag tjejer!
Puss och godnatt!

11/4

Den här veckan har gått så jävla fort!
Jag har inte ens hunnit med att blogga?

I tisdags var jag med tjejerna och hade picknick nere vid mig. Vi grillade korv och hade det supermysigt. På kvällen var vi hos Sophie och spelade pictionary som vanligt, och Katta och jag vann, också som vanligt. Katta sov hos mig och vi återupplivade gamla minnen.

På onsdagen så sov vi länge, sedan skjutsade jag Katta och på eftermiddagen åkte jag och bowlade med min kära familj, jag vann ganska så överlägset. ;) Det blev även käk på O'learys innan vi åkte hemåt. Då begav jag mig till Nattis, vi kollade på fotboll och United förlorade, det resulterade i att jag hade en inte allt för glad pojkvän på kvällen.

På torsdagen vaknade jag upp hos Emil. Sedan skjutsade jag mamma innan jag begav mig mot stan för att köpa present till Katta med Erica och Sophie. Vi åkte sedan hem till Erica för att fixa lite med presenter och slinga hår.

Fredagen spenderades på Toys och jobb i 10 timmar. Jag var jävligt trött när jag kom hem. Då kom Emil hit och hade med sig en present till mig, "Rita & gissa", typ som pictionary. Jag blev överlycklig!

Igår blev det högskoleprovet heeeeela dagen. Då tyckte jag inte att det gick så bra men nu efter att ha sett facit insåg jag att det gick hyfsat i alla fall. Jag är rätt nöjd med min insatts.
På kvällen hade vi en trevlig kväll hos Katta som fyllde 20 i fredags. Mat, vin, bål, lekar, dans, prat, skratt m.m. Efter det så sov jag hos Emil och nu är jag hemma med huvudvärk.

Nu har ni hört om mitt underbara påsklov. Även det sista lovet jag kommer att ha någonsin!

Bilder från gårdagen kommer senare.
PUSS

7 underbara månader<3

Hade jag och Emil i fredags. Dock jobbade jag hela dagen och var inte en allt för bra flickvän.
Men jag måste bara få skriva här att jag är så otroligt lycklig som har en sån här fin pojkvän!

Bjuder på lite härliga bilder som finns på oss många år innan vi blev tillsammans!

<3 



3/4 - jag.älskar.påsk

Japp, det är precis vad jag gör. Jag älskar påsk! I alla fall årets påsk. Min kära moder och fader gav mig presentkort på birstacity samt påskägg innehållande karra och lottopaket. Gissa vem som för första gången(nästan) i hela sitt liv vann på triss? JO, JAG! 2000 spänn! Okej, jag vann inte 2000, jag vann 25x2 som är likamed 50 spänn, men jag är fan glad ändå.

Nu ska jag, Agnes och Filippa åka iväg till Birsta och handla upp presentkorten.
Ikväll ska jag på mysmiddag hos Emil med familj. =)

Ha en trevlig dag!



2/4 - bakisdag

Igår blev jag lurad en endaste gång, av min kära far. Jag hade faktiskt förväntat mig mer lur.

I går blev det utgång i alla fall. Jag fick skjuts till Njurunda till Petra där jag träffade upp henne, Rebecka och Malin. Strax därefter anlände fler brudare och jag och Rebecka började pimpla rosévin. En skit rolig förfest men nytt folk som var jätte trevliga. Vi spelade spel, lekte lekar, pratade och skrattade. Vi tog sista bussen till stan, redan halv 11. Då gick jag, Malin och Rebecka till nästa föfest som var en inflyttningsfest. Där var Emil och hans kompisar samt mina svärisar+andra vuxna. Det var också jätte trevligt, vi dansade och pratade och hade de jätte kul. Vid halv 1 började vi ungdomar traska ner mot Oscars. Jag blev så jävla less när jag fick reda på att jag behövde stå i den halvtimmelånga kön, även fast jag hade biljett. Så redan där var mitt humör slut. Jag och Emil fick hämtning nån timme senare och åkte hem till mig och sov.

Idag har vi legat och varit bakis tillsammans. Vi sov till halv 12, så jävla skönt!
Vi tänkte gå ut på en prommis men blev fast framför TV:n i x antal timmar.

Ikväll ska jag agera privat chaffis till Anton och Filippa m.fl.

Hörs senare!
PUSS


Snodde bilder på fejjan


1/4

Gårdagen blev jävligt lyckad. Först blev det shopping med Katta och Erica när vi slutade, hittade nya jeans, en skjorta och trosor. Jag och Erica hämtade bilen och Katta gick på möte klockan 2. Sedan fördrev vi lite tid medan vi väntade på Katta och eftger 1 timme och 45 minuter åkte vi och handlade inför kvällen då vi skulle överraska Sophie med trerättersmiddag. Hur lyckad kväll som helst! Vi spelade pictionary, skrattade och pratade minnen. Jag som aldrig har spelat pictionary förut fick ett nytt favorit spel, det var så sjukt kul!
Vid halv 12 plockade jag upp Emil i Matfors och vi åkte hem till mig och sov.
Vi vaknade vid kvart i 11 och då blev det frulle och prat med Anton som kommit hem över helgen.
Nu har jag precis vikigt tvätt som mamma bad mig om och Anton och Emil sitter och spelar TV-spel. Jag funderar på om jag ska dra med mig Emil på en promenad....

Ikväll är jag så jävla sugen på att dra ut!!!!!!!
Vi får se vad som händer.

Puss

RSS 2.0