25/1-2012

Har haft en superkväll med Malin, jossan, Therese och John ikväll. Vi har ätit pizza, spelat spel och druckit vin.:-) jag och mallan tog en taxi hem och nu ska vi sova och förhoppningsvis orkar vi oss upp på föreläsningen imorgon...

/Anna


25/1-2012

Idag blev det en liten sovmorgon då det var föreläsning klockan 10.15.
Efter det åkte vi hem och lagade fiskpinnar till lunch samt softade lite som vanligt. Jag är så jäkla förkyld så jag har bara legat hela eftermiddagen men nu tog jag 2 alvedon och blev lite piggare.
Nu håller vi på och fixar oss och ska snart iväg till Jossan och käka och dricka vin med henne och Therese. Dock gruvar jag mig för att gå till bussen för det är så jävla kallt ute.

Imorgon väntar två lektioner sedan blir det hemfärd till Sundsvall! =)

/Anna

24/1-2012

Jag var helt borta imorse när klockan ringde. Jag och Malin har bestämt oss för att ha positivadagen idag och inte klaga på någonting. Det funkar rätt bra så tyvärr så kan jag inte berätta för er hur jävlig min hosta har varit under natten, hur dåligt jag har sovit på grund av min hosta, hur trött jag är efter 3 timmars föreläsning eller hur gärna jag vill åka hem och sova...

En timme kvar av föreläsningen sen ska jag och Malin plugga och färga hår.

/Anna


23/1-2012

Imorse ville jag dö av trötthet men det var bara att bita ihop och sätta sig i bilen. Resan gick bra, föreläsningen gick bra, pulkdagen gick mindre bra då vi bara stannade där i 15 minuter då det var kallt och lite folk.

Ikväll köpte vi med oss god thaimat på en konstig thairestaurang och åkte vidare till Josephine där även Therese var. Vi käkade, surrade och myste med världens finaste hund.

Nu ligger jag och Malin helt död i varsin säng och ska försöka sussa då klockan står på 07.00 imorgon.

Godnatt!


22/1-2012

Jag har under veckan försökt att blogga från den här skitappen men det har inte ens gått att logga in.:-S

Jag och Malin begav oss mot Östersund på tisdagsmorgon. Allt har gått jätte bra och jag är helt övertygad om att den här utbildningen är rätt.
Vårar boende är också mysigt och vi trivs jätte bra, det kändes som att vi var på semester när vi var där, dock är det ju alltid skönt att komma hem från semestern...
I Onsdags var vi ut och käkade på O'learys med två tjejer från klassen sedan gick vi vidare mot skolan där vi skulle göra nolleband och få info av faddrarna. Efter det gick alla vidare mot o'learys där kvällen fortsatte.
I torsdags efter föreläsningen åkte vi mot Sundsvall. Jag åkte direkt till vårdcentralen då min tå aldrig vill sluta jävlas. Så nu har jag fått tid hos kirurgen nästa onsdag, läskigt...

Igår var tanken att vi skulle åka till Östersund för temafest men det blev inte av. Sen var tanken att jag skulle till Hudiksvall för att fira kussen men det blev inte heller av. Så då bestämde jag mig för att vara hemma hela kvällen. Dock tvingade Malin mig att komma till henne och käka med dom och det ena ledde till det andra och det slutade med att jag satt där med ett glas vin jag med. En mycket trevlig kväll!:-)

Nu ska jag tvätta och fixa inför morgondagens avfärd mot Östersund igen. Malin kommer strax och hämtar mig för att hämta bilen jag lämnade i stan.:-)

/Anna

Bjuder på en fin bild på oss med våra nolleband.:-)


15/1-2012

Nu är det inte långt kvar till skolstarten och jag börjar bli riktigt pirrig. Det ska bli så roligt att få påbörja någonting nytt och ta ett steg mot framtiden. Allting känns så otroligt rätt och jag är oerhört glad över att jag har Mallan med mig. På tisdagmorgon åker vi mot Östersund och vårt nya deltidshem. Vi har haft sån tur med boende så förhoppningsvis blir det inga problem med att åka emellan. Det känns lite gruvsamt eftersom dom första veckorna är väldigt intesiva och det innebär mycket Östersund och lite Sundsvall, men vi får peppa varandra och alla andra klassisar som sitter i samma sitts.

Igår hade jag mycket oflyt och idag har jag haft ännu mer. Igår var det strul med bilen och idag med massa annat. Har haft en riktigt slapp dag idag då jag har legat på soffan och kollat på tv mestadels av tiden.

Nu har jag duschat och ska hjälpa pappa med middag.
Imorgon ska jag packa och fixa.

/Anna

10/1-2012

Jag blir så jäkla less när det blogg.se appen inte fungerar som den ska. Jag har provat att blogga flera gånger den senaste tiden men det funkar inte och då blir jag galen.

Igår följde Rebecka med mig till Arahant Tatoo för att äntligen göra min andra tatuering. Bild finner ni nedan men som ni säkert förstår är den inte färdig läkt ännu. Texten är från Coldplays låt "Fix you".

Idag har jag jobbat för första gången på typ ett halv år. Allt gick jätte bra och det var inget krångel då jag redan varit där så många gånger innan jag blev sjuk (vm i birsta).

Nu ska jag lägga mig och kolla på nyaste PH norge. Ni som inte följer detta program gör erat livs största misstag.

/anna

9/1 - 2012

Det känns fortfarande helt sjukt att det är 2012. Jag tyckte nyss att det var 2009 som var ett av mina bästa år hittills. Jag hade då en underbar sommar, sedan blev jag och Emil tillsammans, sedan fyllde jag 18 och tog körkort osv. Och nu helt plötsligt är det 2012. Det här ska också bli ett bra år. Om en vecka börjar jag och Mallan att studera. Vi har sån jävla tur så vi ska få hyra ett boende av Ericas snälla syster som vi kan ha som övernattninsboende. Ibörjan kommer det  att bli mycket Östersund och lite Sundsvall men det är smällar man får ta....


I helgen har Affe fyllt 15 år. Tiden går för fort nu tycker jag. Om han börjar bli stor hur stor börjar inte jag bli då som är 6 år äldre?  Vi har firat honom med kalas och grejer.
Jag har även hjälpt Malin med hennes och Rasmus lägenhet som blir så jävla fin!!! =)

Nu ska jag strax åka iväg till stan för att göra min andra tatuering, som jag har längtat! Rebecka följer med som stöd och förhoppningsvis tittar Malin förbi också. Sedan blir det birsta med Mamma och Aggi.´

/Anna

2/1-2012

Inatt så kunde jag verkligen inte sova. Istället låg jag och kollade på tatueringar och är nu 99% säker på vad det blir för något. Jag ska sova på saken så att den där sista procenten kan hamna på sin rätta plats så jag kan ringa och boka tid imorgon.  Jag har ju en sedan tidigare och har lovat mamma att det bara blir en till men nu vet jag inte om jag kan hålla det löftet längre för jag har blivit helt besatt. Inte så besatt att jag ska ha tatueringar över hela kroppen utan besatt så jag vill ha en i nacken, precis i början på ryggen, en bakom örat och en på handleden. Så som det ser ut just nu vill jag göra tre till. Det är tur att jag är förståndig och inte gör någonting förhastat utan först och främst blir det den jag är säker på. =)

Idag var jag och myste med mina favoritpojkar och deras favorit mamma. =) Dom är så mysiga att jag aldrig ville gå hem! Vi myste på, pratade och busade massor.

Mot kvällen kom Malin och Rebecka och hämtade mig och vi for på max och sedan vídare och hyrde film.

Nu ska jag och Lillan sova. Det blir min fjärde sovplats sedan jag kom till Tunbyn, inte dåligt.

/Anna

1/1-2012

Idag är det första dagen på ett nytt, bättre år. 2011 var bra det första halvåret men mindre bra den andra halvan. Men trotts att jag blev sjuk och mycket annat var negativt så känner jag ändå att jag har lärt mig otroligt mycket om mig själv.

2012 ska bli ett bra år, det har jag bestämt mig för. Den 17 Januari börjar jag plugga för er som inte vet. Jag kom in på Socionomprogrammet i Östersund. Så då väntar 3,5 års pendling och plugg.:-)

Gårdagen var det bästa nyårsaftonen på flera år. Jag, Malin och Rebecka hade handlat, dukat fint, fixat lekar. Allt blev ändå spontant då vi bestämde detta med kort varsel. Vi åt god mat och umgicks med trevliga människor. Och när 12-slaget var nära började jag känna att jag saknade Emil och Katta som jag annars brukar fira nyår med. På 12-slaget sköt vi raketer och pussades med mina fina vänner. Sedan går vi in och fortsätter festen och från ingenstans kommer Emil. Jag blev så glad så jag började gråta. En helt underbar kväll men så fina människor! Bilder kommer när jag har snott dom från Malin.:-)

Nu ska jag väcka Emil så ska vi gå iväg till Pompei och käka bakispizza med Malin, raz och Rebecka.

/Anna


RSS 2.0