27 Februari 2009 - livrädd?

God kväll!
Några få minuter nu tills det är lördag. Jag, Erica och Maria ligger och kikar på en film som jag redan har sett. Maria sover och Erica ser allmänt gullig ut.

En soft dag. Först birsta med mamma och Affe där jag fick 2 nya jeansleggisar från VILA. Det gillas superdupermycket. Åkte sedan ner på stan för att träffa lite brudar. Middag och mys hos Maria. Vi hade gjort världens cup! Vi hävde på vattnet i badkaret i smyg och sen när maria sa " Fan vad jag är sugen på att bada" skulle vi slita av oss kläderna och hoppa i badet! Tror dom andra fick en större chock. Mest Sandra som gick en allergichock senare på kvällen! Riktigt, riktigt läskigt. Jag vet inte vem av oss som var mest rädd. Jag ringde mamma som kom, min moster och hennes man kom ( hon är sjuksköterska) vi ringde 112 i vild panik, dom tyckte att vi skulle åka in med henne. Så mamma tog med sig Sandra in på sjukan och allt slutade lyckligt. Precis när dom klev utanför dörrarna kände jag hur allt brast och tårarna började spruta. Jag blir alltid så jävla rädd, men lyckas alltid hålla mig stencool tills jag vet att allt ordnar sig, som i detta fall.

Nu ska jag snart hoppa på Maria och tvinga dom att göra nått kul. Vi ska upp om 6 timmar. Grattis!

27 Februari 2009 - högskola?

Jag vaknade för 1½ timme sedan. Jag hade faktiskt ställt klockan idag på halv 11. Mycket bra gjort av mig själv.

Den senaste timmen har jag spenderat på att kika runt på olika högskolor. Jag vet vad jag vill, men hittills har jag inte hittat det jag letar efter, men det känns som att jag kommer mer och mer nära nu! Problemet är bara att det inte finns så mycket vettigt i Sundsvall. Det jag har tittat på ligger i t.ex. Örebro, Gävle och Karlstad!

Nu ska jag lägga ner högskoleletandet ett tag och käka frulle. Efter det bär det iväg mot birsta!
Ha en trevlig dag! =)

27 Februari 2009 - sovdags

Nu är det dags för mig att sova. Imorgon väntar ingen hektisk dag, men det blir nog ganska lång ändå om jag känner mig själv och mina kära vänner rätt!
Det blir birsta en sväng med Affe och mamma. Sedan ska vi ha mysmiddag och pepptalk med tjejerna på kvällen. Var ett tag sen nu! Det blir, som maria skulle ha sagt: "FETT NICE!". tönt.

Nejnejnej, sova. godnatt. hejdå

26 Februari 2009 - konstigt?

Seriöst, jag höll på att skriva "26 Augusti" istället för "26 Februari". Jag längtar efter sommaren, kan det bero på det?

Idag har det varit en konstig dag. En jätte konstig dag. Jag vet inte riktigt vad det beror på... Det har hänt konstiga grejer, jag har känt mig konstig, men det har varit en "glad"-dag. Det är bra!

Träffade upp Maria och Agnes på stan vid halv 1. Dom käkade Subben och jag fick en cookie av Cookie! Tack! Efter det blev det inget snack med rektorn, han var inte där. Så istället umgicks vi med Sandra och Malin tills klockan var 2 då det var dags för mötet. Som gick bra. Jag och Maria bestämde oss för att vara med, erica är ännu oklar. Men jag ser faktiskt fram emot det, det kommer bli grymt! Jag satt sedan och hängde på Barista och kollade på Maria när hon jobbade så duktigt. Jag tog halv 5 bussen ut till alnö där jag körde ett jobbpass på 1½ timme innan jag återigen begav mig mot stan och barista. Vi åkte med gudmor och handlade innan dom skjutsade hem mig.

Jag har precis varit duktig att dammsuga mitt rum.
Peace!

Grattis på namnsdagen!


26 Februari 2009 - stressad

Imorse vaknade jag av att mamma berättade att vi hade fått tid hos doktorn. Jag frågade om hon skämtade med mig och sa att jag inte ville åka, att jag heldre sov vidare. Klockan var halv 9. HALV 9?!?!?!? När brukar jag gå upp halv 9 när man har sovmorgon? I alla fall så tvingade hon upp mig en timme senare. Halv 11 var vi på plats i matfors, proven visade urinvägsinfektion eller blåskatarr, kalla det vad ni vill. Ont som fan gör det! Så jag fick pencilin för 348903849 gången i mitt liv.

Efter det åkte mamma och jag på Preem och köpte frukost, en varsin french hotdog. Min nya drog!
Nu är det dags för mig att bege mig mot stan för att luncha med Aggi, träffa rektorn och möte klockan 2! Blir även jobb efter det!

Återkommer ikväll!
Ha en bra dag!

26 Februari 2009 - flitig bloggerska?

Godkväll!
Har precis placerat mig i min underbart sköna säng. Jag kan sätta många hundralappar på att det finns ingen säng som är så skön som min! Fast så resonerar väl kanske alla?

Städningen är så gott som klarre! Vilket är bra gjort av mig själv.
Plugget är inte klarre! Vilket är mindre bra gjort av mig själv.

Istället har jag roat mig med att kolla på "Den rätte för Rosing" som pappa spelade in igår. Vi är helt galna i dom dåliga dejtingserierna. Mest av allt så saknar jag bachelor och bachelorette! Sjukt bra!

Nog om det.
Jag har tagit mig ett varmt och skönt bad.
Imorgon väntar samtal med rektorn, möte med Citybolaget!

Godnatt!

Förmodligen världens skönaste!


25 Februari 2009 - beslutsångest?

Nu har jag haft telefonkonferens med mina kollegor och bästa vänner. Vi utgör ett mycket bra team, eller hur då tjejer?
Problemet är att vi har blivit tilldelade ett projekt som kommer att hålla på över påsk och v.17 och 20. Det krävs mycket tid från våran sida och vi känner oss inte så peppade till det. Projektet är ett samarbete mellan Johnbauer och På stan bolaget. Samtidigt är vårmässan 3 dagar v 17! Och jag och Maria jobbar helgen v. 17! Det är just nu vi skulle behöva en uppfinnarjocke som kan kirra en kloningsmaskin till oss! 
Problemet är att vi måste välja, prioritera och det ska samtidigt kännas rätt. 

Jaja nog om detta, det ordnar sig förmodligen.
Jag är nästan klar med min städning. Jag har också pratat pengar med pappa! En sak är säker, om jag ska fortsätta så här så måste jag skaffa mig en svart kostym! Det känns som att jag blir mer och mer businesswoman för varje dag som går! ;)

Nu ska jag fortsätta med mitt liv!
Hörs sen!

Hoppas ingen har missat mina 3 nyinköpta par skor? ;)




 

25 Februari 2009 - Vårmässan?

Fick precis ett samtal av min kollega Maria. Vi hade fått ett mail på våran MAJN-design mail angående vårmässan här  sundsvall! 15 000 besökare, och vi är erbjudna en plats på mässan. Då ska vi isf dela monter med 2 andra företag så blir bara kostnaden 2700 / företag. Det är ju endast värt att stå där om vi får tillbaks samma pengar på mässan. Men det är jävligt nice att vi ens har fått det här erbjudandet och att dom la märke till vårat UF!
Vi är grym!


25 Februari 2009 - lönedag

Fan vad kass jag är ibland. På att blogga alltså, och på mycket annat.

Igår blev det en lugn dag fram tills det att jag bestämde med mina 2 vänner carro och maria att vi skulle hyra film och mysa. Såg en skit bra film som jag dock inte kommer ihåg namnet på. Jag sov även över hos Carro sedan på kvällen.

Idag blev det tidig uppstigning då jag åkte med mammsen hem för att göra mig i ordning sedan vidare till stan där jag först lunchade med Maria sedan blev det shopping med Sandra och Carro. Jag hann spendera mestadels av mina pengar på 45 minuter. Bra Anna! Det blev ett par skor, cityshorts till sommaren, en kofta och en jeansväst. Nöjd och glad tjej!

Kvart över 3 befann jag och maria oss på skolan för att ha möte angående projektet med Malin. Ytterligare ett möte väntar imorgon, denna gång med Citybolaget.

Jag mötte sedan upp Agnes. Det blev andra omgången på stan. Hon köpte skor och jag hittade ett par jeans!

Nu är jag hemma, och ska damsuga mitt rum som jag inte har gjort sen jag flyttade in! MYYYYS!

23 Februari 2009 - uppskattning

Sandra var ett oerhört bra stöd idag! Vi körde planering och pepptalk. Alltid roligt att umgås med dig stumpan<3


Pratade också med Erica som bjöd med mig på världens roligaste grej. Självklart tackade jag Ja! Det kommer bli grymt roligt! Tack för det!=D


För övrigt så har jag hunnit med plugg, ytterst lite, men jag har gjort lite i alla fall! Det är det som räknas!

Nu väntar jag på att MN ska ringa!


Imorgon blir det simning med Nattis! =)


23 Februari 2009 - P&L?

Det ryktas om att vi skippar yran i år och drar på Peace and love istället! UNDERBART!

23 Februari 2009 - besökstime

Godmorgon!
Vaknade klockan 1 idag. Skulle egentligen ha åkt in tidigt till stan för att träffa Katta som jag inte har träffat på år och dar känns det som. Men jag tror att jag har urinvägsinfektion så jag sov väldigt dåligt inatt och har mycket ont. Går snart in på min tredje liter citron dryck som ska hjälpa mot detta. Fyfan.

Nu är Sandra här, hon ska vara mitt sällskap och mitt stöd när jag springer och kissar fram och tillbaks!

återkommer senare.
Pusshej

22 Februari 2009 - 03.06

Klockan är mycket! :O Jag kom nästan precis hem, har bara letat min dator och laddare, sedan upptäcker jag att min kära lillasyster även har snott mitt täcke.
Agnes , jag vet att du läser det här om några timmar så bara så att du vet så ska du vara glad att du lever, jag var nära på att döda dig!  Vet du hur mycket jag längtade efter min säng och mitt täcke? Jag kommer att ge igen.

I alla fall, kvällen bestod först av kusinmiddag ute på Alnö, vid halv 10 begav jag mig mot Erica där jag mötte upp henne, Maria och Carro. Vi traskade sedan mot Luleåvägen där Johan hade 18-års fest. På väg dit var jag med om en fruktansvärd olycka, förmodligen får jag men för livet. Jag ramlade i en snödriva, hela jag och min mobil var full med snö, jag finner inga ord om hur snöig jag var. Nog om det.

Kvällen var trevlig, mycket roligt som hände. Ericas Adam skjutsade ner oss på max innan jag och MN tog kvart över 2 bussen hem!
En sak är i alla fall jävligt säkert, jag kommer aldrig, aldrig, aldrig mer dra ut på vintern och endast ha på mig en skinnjacka. Lär jag mig aldrig eller?

Godnatt

20 Januari 2009 - fredag

Sitter just nu hemma hos Erica. Vi har varit på Birsta och spenderat pengar nu på eftermiddagen. Kom hem med en klänning, väska, skor, linne, smycken m.m. Mycket skönt!

Skolan idag blev allt annat än som planerat, jag hoppade av Matte C. Dels för att det jag vill läsa på högskolan inte kräver matteC och dels för att jag inte förstår så mycket.

Nu ska vi snart göra oss kvällsklara och se en film.

Hörs imorgon!

20 Februari 2009 - trött

Det som inte fick hända, det hände igår! Jag somnade med blött hår! Vaknade upp med världens rufs så den senaste kvarten har jag ägnat åt att får mitt lilla burr till att se någorlunda normalt ut.

Ska slänga i mig lite käk, dra på mig första bästa kläder, och packa väskan.
Sedan beger jag mig mot stan, matte C och Erica.

PUSS

20 Februari 2009 - 00.03

Kommentar:
alex om 15 Februari 2009 -?:
vad heter hon till höger?

Ledsen Alex, men det finns väldigt många bilder på inlägget "15 Februari 2009 -?: ", men kan det vara dom 2 sista bilderna du menar så heter människan på bilden Erica Sörling!


På tal om Erica så fick jag nyss ett telefonsamtal från damen. Vi planerade våran helg, som kommer bli mysig, rolig, skoj!


Träningen och föräldramötet gick bra, antar jag. Eller vad säger du SB? Jag blev lite små irriterad där ett tag, men det gjorde inte så mycket. VI gick och käkade och solade efteråt, innan vi åkte hem med pappa vid 8.

Bra jobbat oss måste jag säga!


Nu ska jag, tro det eller ej, ta mig ett bad!

PYSS!




19 Januari 2009 - gränslöst

Städningen är näst intill avklarad. SB och hennes mor kommer snart och hämtar upp mig då vi ska till Matfors för innebandy träning och sedan föräldramöte. Håll era småtummar för att det ska gå bra! Vi ska även hinna med en solning eftersom jag är vit som snö.

Tänk om och vara sådär brun!


19 Januari 2009 - accepterat

Fan vad jag har haft noll insperation till bloggen dom senaste dagarna!
Samtidigt har det inte funnits sådär jätte mycket tid heller.

I måndags sov jag länge innan jag fick reda på att montern till UF mässan skulle upp denna dag! Slängde snabbt på mig kläder och begav mig mot stan för att möta upp MN. När vi kom till Nordic insåg vi snabbt att våran plan för monter höll inte. Vi ringde några samtal och vid 7 såg våran monter hyfsad ut. Vi åkte sedan på Ikea med mamma och gudmor för att inhandla lite andra roligheter. Vi blev bjudna på käk och vi hade en mysig kväll!

På tisdagen ringde alarmet klockan 6! Tre timmars sömn resulterade i att jag var jävulskt grinig hela dagen, inte likt mig, jag vet. Mässan gick bra, vi kammade inte hem något pris med vi var nöjda med våran försäljning under dagen. Fick grymt många beställningar! Riktigt roligt faktiskt. Efter att ha befunnit mig på mässan från klockan 07.30  till klockan ca.18.00 var den en jävligt trött Anna som kom hem. Jag somnade i min säng klockan 8! Det har aldrig hänt förut! Vaknade några gånger under natten men vaknade på riktigt vid 12! Vet ni hur många timmar det är?
I alla fall så ringde pappa och hörde om jag ville följa till Gävle över dagen. Självklart ville jag det, jag har ju inte sett killarnas nya lägenhet. Vid 4 var vi på plats i gävle, då åkte jag, pappa, Anton, Jonas och Filippa till Ikea för att handla grejer. Vid halv 10 gick vi på O'learys för att käka och vid 11 började bilen rulla mot Sundsvall igen. Det roliga var att vi skulle stanna i hudiksvall för att byta bil. Då var klockan kvart i 1, pappa tyckte att vi skulle vila 10 minuter så att den andra bilen skulle bli varm, ni tror inte att vi somnar i 45 minuter då? Vi kom hem halv 3! och då var jag mycket pigg! Såg film fram till klockan 6 imorse! Jag är störd.

Långt inlägg, men nu ska jag skynda mig och städa!
Puss

15 Februari 2009 - va?

Ärligt talat nu, jag har funderat fram och tillbaks och kommit fram till att det finns ingenting som jag har varit eller är riktigt bra på! Men nu har jag äntligen kommit fram till det. Jag är expert på en sak! Och det är på att förstöra saker! Inte grejer, ni vet substantiv och sånt skit, utan andra grejer, relationer och sånt. Och kontakt med olika människor, första intryck och sånt ni vet.  Jag är så jävla, jävla, jävla bra på att förstöra sånt. Kanske inte när det väl gäller, men annars så.

Idag sussade jag och MN så gött efter  vårat arbetspass. Sedan begav vi oss mot Matfors för att säga hejdå till Emma. Det är alltid så sorgligt med "hejdå"-kramen, när jag vet att det är ett tag tills vi ska ses igen. Men Emma är bra, emma är jävligt bra. Och jag kommer sakna henne så sjukt mycket, men jag hoppas att hon kommer hem på påsklovet och sen åker vi, 2 juni, jag längtar!


Emma Olsson, du är underbar<3


15 Februari 2009 -?

Jag och Maria är precis hemkomna från jobbet.

Fredagen blev väldigt lyckad. Jag, Carro och Nattis åkte upp först och kirrade betalning m.m. sen kom resten av tjejerna och vi käkade pizza innan vi började fixa oss och så. Vi körde även paket öppning där jag, Maria, Emma och Sandra hade gjorde ett rim som vi körde innan vi började smutta på vin. Senare under kvällen rullade in mer och mer folk och kvällen var riktigt lyckad! Det blev dans, sång och deeptalk, som vanligt. Fick även sällskap under natten, vi kom hem till mig klockan 5 och halv 7 var det uppstigning för min del.
Jobbet gick skit bra och skit fort så jag åkte hem igen och sov till klockan 5! Vaknade, käkade och begav mig sedan mot MN och Eva. Maria somnade redan vid halv 12 men jag låg och funderade på allt mellan himel och jord så jag somnade nån timme senare.

Imorse när vi steg in på Olearys möttes vi av en vild efterfest. En kille hade blivit nerkletad i honung och sedan rullat sig i popcorn, vi fick hjälpa till och sopa av honom, inte varje dag man får ett sånt erbjudande! Vi höll iaf på att dö, lite mer än vanligt att städa också, men vi överlevde.

Nu är vi hemma hos MN igen.
Vi ska låta bli att sova, sen måste vi ta en sväng till matfors där vi måste få träffa Ems en sista gång!

Bilder från fredagen kommer nu:




13 Februari 2009 - stressad

Fredag den 13, ska man tro på det? Tveksamt.
Det återstår att se, det visar sig nog så småning om.

Jag har pysslat med förberedelserna inför kvällen och nu är jag äntligen ihop packad och klar, hoppas jag....
Har garanterat glömt någonting!
Ska först till stan och införskaffa ballonger och fler nödvändigheter innan vi beger oss mot lokalen.
Ikväll blir det fest för carro som fyllt 18 år! Kommer bli grymt kul!
Får se om jag kommer hem ikväll överhuvudtaget eftersom jag och maria ska vara i stan imorgon bitti klockan 7 för jobb!

Wish me good luck

Vi hörs imorgon!

13 Februari 2009 - härdad

Nu är jag nybadad och klar för sängen, min kropp behövde ett varmtbubbel bad, ansiktsmask, peeling och efteråt jälvklart Brun utan sol! Då mår Annas kropp som ny igen!

Okej inte riktigt, hela min arm värker, revbena gör ont så fort jag andas, knäna går knappt att stå på och min mage håller på att vrida sig ut och in!

I morgon jobbar jag matte hemifrån sen jävla blir det party! Carros 18-års fest , som kommer bli grymt kul!
Nu ska jag förmodligen se Beck, som vanligt, börjar bli lite av en vana!

Nu när kameran är med i bilden igen kan ni räkna med mycket bilder!
Bild 1:
Mitt liv, mitt allt, mitt badkar
Bild 2. Det finns bara en varelse i hela världen som gillar min matta mer än mig, och det är min lilla kissemiss som är lika lurvig som mattan!





MIN BÄSTA KVÄLL<3

Jag lovar att det här är det bästa i hela mitt liv!
Att få stå längstframme vid scenen och sjunga med till alla Håkans underbara låtar med sina bästa vänner, det är en obeskrivlig känsla!

Jag, Emma, Maria och Sandra började köa vid halv 3 tiden.  Vi hade sånt jävla flyt att vi fick sitta inne och köa!
Vi träffade bl.a på Gilbert där inne, det blev autograf och kortknäppning! Supernice!
Vi roade oss med kortspel, käk m.m , även carro kom.

Vid 8 släppte dom in dom övriga och ca. 10 minuter senare öppnades dörrarna in till spegelsalen och vi hamnade längst fram imitten. Dom bästa platserna! Konserten var 30 minuter försenad, men vi var glada ändå.

Håkan och dom andra i banden hade en sån jävla kontakt med publiken, som vanligt, men den här gången var det speciellt!
Trotts att vi har sett han många gånger så tycker jag nog att det här var en av dom bästa gångerna!

+ Tro och Tvivel för att det är en sån grym öppningslåt, och Rockenroll, blåa ögon.
-Minuset går till vi två 17 år, sjukt bra låt, men det är inte samma stämnings sång som det brukas  vara, vet inte om det beror på sundsvallsborna, men vi andra försökte!

Nu är det badtime för min del, har ont i kroppen, så ett bad blir perfa!
Bilder kommer imorgon!
PUSS


12 Ferbuari 2009 - kamerahistorian

Hejsan!
Håller på att peppa Håkan och packa ihop lite grejer nu.
Ska snart käka lunch innan jag beger mig mot Matfors där jag ska ta en spruta! Jag är fan rädd....

Igår var det matteC dags. Så jag åkte till stan med pappa och gick på den lektionen. Gick faktiskt ganska bra!
Vid 3 tiden var jag klar med mitt så då gick jag iväg och solade innan jag mötte upp MN. Vi softade och väntade in pappa och marias buss. Vid halv 5 kom pappa och hämtade mig på stan och vi åkte ut till elgiganten för att fixa en ny kamera till mig.

Min gamla kamera gick sönder så då skulle jag få en ny, men då hade dom inte min gamla inne och den skulle inte komma förrän om några veckor, så vi tyckte att man kunde ta den kamera som dom hade som visnings ex. Men det tyckte inte han som jobbade där. Men efter mycket om och men gick han iväg för att kolla om dom möjligtvis hade en bortglömd på lagret eller så. Pappa och jag var trött och hungriga så vi var jävligt irriterade och stog och svor och snackade skit om elgiganten.
Efter ca.8 minuter kommer killen tillbaks och säger någonting i stil med " tyvärr så har vi ingen, men jag ska ringa ett samtal bara så kommer jag tillbaks till er sen". Vi blev mer och mer irriterade och efter ytterligare 5 minuter hade han lagt på luren, han kom fram till oss och sa" Jag är jätte ledsen, men vi kan tyvärr inte göra så att ni får visningsexet. Så antingen kan du vänta några veckor tills din kamera kommer, eller så kan ni få ta den här kameran istället."
Vi köpte min kamera på mellandagsrean för 1195 kronor. Den här kameran som killen i affären pekade på, var en nyhet och kostade 2695 kronor!  Fattar ni????? Självklart tog jag det erbjudandet!

När pappa och jag gick ut från elgiganten så var vi i chocktillstånd, vi var mållösa men lyckades ändå klämma fram ett eller annat " Fyfan vad vi älskar elgiganten"

12 Februari 2009 - IDAG!!!

ÄR DET HÅKAN !!!!!!!!!!!!! OCH JAG LÄNGTAR SÅ JAG HÅLLER FAN PÅ ATT DÖ!!!!
Så nu vet all vart jag befinner mig klockan 21.00!

Återkommer senare med en sjuk sak som jag var med om igår!

Denna bild tog jag när jag och tjejerna var i GBG i höstas och såg honom, ett minne för livet<3


10 Februari 2009 - Spänd

Tjoooooosan!
Hann inte blogga imorse, hoppas ingen blev ledsen, i så fall ber jag så hemskt mycket om ursäkt.
Åkte 12.55 bussen till stan med Emma där vi mötte upp SB och Rebecka för shopping av present och andra roligheter.
Vi hoppas på en grymt lyckad kväll på fredag! Jag peppar redan!

Klockan 18.15 befann jag och MN oss på F&S för ett spinning pass, FYFAN, är allt jag har att säga. Sjukt jobbigt, men jävligt roligt. Alla som gissar på att Anna Johansson kommer ha träningsverk i lår och röv imorgon räcker upp en hand nu! *räcker upp handen*.

Väl hemma klockan 8 blev det käk och sen kom Pappa hem med mitt efterlängtade HM paket som innehöll ett par sommarskor, en bikini och en kofta. Jak blev klad.
Nu ska jag fixa lite grejor inför fredagen, sen som vanligt en beck film innan jag somnar!

GRATTIS CARRO!

HAAAAAAAAAAAAAAAPPY BIRTHDAAAAY TOOOOOO YOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUU!

Idag fyller en av mina allra besta vener hela 18 år! Min tanke var att skriva ett rim, men det kommer isf senare under dagen, känner liksom ingen insperation för tillfället!

Jag vill i alla fall säga grattis till dig Ann-Carolin Olsson, som nu har blivit myndig och hela kittet!
Du är en underbar människa och kompis och jag hoppas av hela mitt hjärta att din dag blir kanon trotts jobbet och det.
På fredag ska vi fira dig och det ser vi fram emot, det kommer bli en grym kväll och jag ska personligen göra allt för att du får en lyckad kväll.

JAG ÄLSKAR DIG<3

(gamla bilder, njut!)





9 Februari 2009 - glad

Godkväll!

Jag kom hem för ca 45 minuter sen efter en lugn och mysig måndags eftermiddag.

Mamma skjutsade in mig på stan, jag mötte upp MN, vi begav oss mot F&S där det var dags för ett pass! Vi trodde att Ki-Yoga skulle innebär lite mer power än vad det gjorde. Istället för power var det tända ljus och medelålderskvinnor. Men vi trivdes bra, speciellt när det var en som somnade. Jag höll seriöst på att spricka! Eftersom det är en sådan enorm tystnad under yoga så hördes minsta lilla ljud. MN gjorde om sina kvävda skratt till hostningar, det lät väl sådär om jag ska vara ärlig. Men skönt var det iaf!
Imorgon blir det även spinning med Maria och Nattis!


Efter yogan mötte vi upp Sandra för käk. Vi mötte även upp Carro och sist men inte minst Rebecka. Vi placerade oss på tågstationen och klockan 20.57 rullade tågen med Lidköpingsbon in. Det var najs som bajs att träffa henne igen!


Imorgon blir det stan med Emma och Sb för att inhandla pressis m.m inför Carros 18-års partaj! Kommer att bli sjukt roligt! Vi väntar bara på klartecken, och om allt går som vi vill så kommer det att bli kanon.


Nu väntar duschen!


9 Februari 2009 - stressad

Det blev ingen beckfilm i min ensamhet. Aggi kom in och kikade med mig så jag slapp vara rädd. heheheheheheh.
Sov väldigt länge idag, men är lika trött för det! Ska snart byta om och bege mig mot stan. Skulle fan behöva hinna med en solning också, men det orkar jag nog inte. Jobbigt.

Aja, hejdå


9 Februari 2009 - lättroad

 Jag vet inte om det är fel på min humor eller på er som inte fattar hur roligt det här! Johan Rheborg är kungen över alla kungar!

Ni som inte redan har sett den måste kolla på det! PROMISE!
"and then I mean every fuckin' one of ya! "
HAHAHA SÅ SJUUUUKT ROLIGT!


9 Februari 2009 - trött

Eftersom klockan är över 12 så är det den 9 Januari just nu.
Jag tänkte slå på en beckfilm och sedan somna. Att jag ska se en beckfilm själv är någonting som jag själv förvånas väldigt mycket över faktiskt....

Jag och Maria blir förmodligen Friskis medlemar imorgon! Vi får se om någon fler joinar!

Imorgon är också dagen med stort E, allas våran egen favorit Emma kommer hem från bajsköping och intar sundsvall! Det gillas enormt mycket!

8 Februari 2009 - fundersam

Godkväll!
Kvällen spenderades hos Carro med henne och Maria. Jag och carro åkte in till stan och hyrde film och så, som var den sämsta filmen jag någonsin har sett. Flickan i källaren hette den. Och nej! Inte flickan i JORDkällaren, den där beck filmen. Det är 2 helt olika filmer, så det inte uppstår några frågetecken!

Förresten, har alla hört att jag ska skaffa glajjer?
Jag ser ut som dom 2 S:en, smart och seriös!
Detta är faktiskt inget skämt utan jag har halv knakig syn och ska införskaffa mig ett par när jag läser och sån skit.
Frågan är om jag ska välja dessa?

Fördelen:
Ser smart och seriös ut. Förhoppningsvis kan folk börja ta mig seriöst.
Nackdelen: Jag ser ut som 30 och 83-barns mamma.



8 Februari 2009 - förväntansfull

God dagens!
Kom hem för ett tag sedan och nu är jag så trött så jag vill dö!
Igår ljög jag. Jag blev inte hemma, jag ångrade mig i sista sekunden och åkte på släktkalas. En jävligt trevlig kväll med god mat och alkohol. Mamma var kvällens driver så jag följde henne och skjutsade hem momma innan vi åkte för att hämta upp carro i stan. Sedan åkte vidare hem till henne där vi sussade så sött! Mår väl sådär idag, liiiiite dagenefter ont i huvet kanske.

Klockan ringde 09.45 imorse! Vi klev upp och åkte mot njurunda där tre av Sandras och mina innebandytjejer skulle spela cup med ett lag där tjejerna vad 4 år äldre! Dom klarade det jätte bra och jag är så jävla stolt kan jag meddela! Efter första matchen, som slutade med vinst, var tjejerna otroligt nöjda, då passade vi på att ta kort och mmsa till Sandra som var och jobbade!

Nu är jag hemma och ska faktiskt städa mitt fina-nya rum för första gången!
Får se om jag beger mig til Carro sedan.
<3
Jossan, Isabella och Tess!


7 Februari 2009 - besviken

God dag!
Klockan är 16.50 och jag har inte gjort någonting vettigt alls idag. Inte kuuyyyl och inte bra. Men framförallt så är det skillnad. Skillnad på hur mina helger brukar se ut och mitt liv överhuvudtaget. Kroppen har sagt ifrån och huvet har fortfarande svårt att vänja sig. Jag har spenderat hela min lördag i sängen, är helt sänkt av antibiotikan och allt annat. Så istället för 30 års fest ikväll så blir det en hemma kväll med Affe och Ogge.

Mycket har hänt sen sist.
Måste gratulera Joel till körkortet och Filip på 18-års dagen!
Jag måste också säga grattis till mig som nyligen fick reda på betygen i Personlig försäljning och Psykologi, jag kirrade två MVG:n där, och känner mig ego som skriver det, men är näst intill stolt över mig själv.

Jag har också avslutat min APU, jag har tagit beslutet att sjukskriva mig från allt som har med skolan att göra (utom matteC) tillsammans med min mentor och studierektor. Så det är väl lika bra att vänja sig att vara hemma.

Nu är det dags för DHW.
Ni ser kanske också att designen är kirrad, jag hade lite och göra, jajjemän..... men den är dock inte helt färdig!

Ha en bra Lördag nu allihopa! =)

orkar inte komma på nån vettig rubrik.

bloggpausen blir längre än beräknat. Min helg var proppfylld, jag är helt slut. Huvudvärk, illamående, yr m.m. Min moder har tvingat mig att vara hemma från APUn några dagar. Vilket kanske inte är så dumt med tanke på att jag knappt kan stå på benen. Jag har tre grejer inplanerade denna vecka, i vanliga fall brukar det vara ca:100. Det är Matte C på onsd, och fredag. Innebandy med småtjejerna på torsdag.

Tanken är att jag ska vila..... så nu ska jag vila.
Hejdå

RSS 2.0