30/11

Imorgon är det första december och julkalendern drar igång. I år planerar jag faktiskt att försöka följa den i alla fall...;-) jag har redan inhandlat en varsin julkalender till mig och Emil och nu ikväll har jag varit iväg på julkalenderjakt. Svt:s julkalender fanns inte att få tag på! Jag var på 7 ställen innan jag äntligen hittade den på Ica sidsjö.:-)
Världens bästa pojkvän var nere på stan och tänkte köpa the Body Shops julkalender och överraska mig med men den var slut både i stan och i birsta typiskt nog. Men det är tanken som räknas.:-)

Nu ska jag kolla på skilda världar då det har kommit upp 30 nya avsnitt på internet.

/Anna


30/11

Idag kära vänner så hände det någonting som är så jävla typiskt mig så ingen kommer att bli speciellt förvånad.

Agnes och jag var nere på stan. När jag skulle parkera bilen så satt jag kvar väldigt länge och tänkte inte alls på vart nyckeln tog vägen. När vi väl skulle åka hem var såklart nyckeln helt borta. Jag misstänkte att den låg kvar inuti bilen men såg den ingenstans. Så då var det bara att sticka hem och hämta reservnyckeln och sedan tillbaka till bilen. Och mycket riktigt så ligger original nyckeln i bilen. Det ordnade sig bra tillslut men jag är så jävla klantig och detta är så typiskt mig.
någon som är förvånad?

/Anna


29/11

Igår så var jag och Agnes underbart snälla döttrar mot våran underbart snälla pappa. Vi gick bort till hans jobb och storstädade hela lokalen på 3,5 timme.

Idag har jag inte alls varit lika duktig. Fastnade framför en jävla serie som vanligt. Men nu har jag lagat god middag till mig och Emil som har varit och jobbat hela dagen. Eftersom han är så duktig så tänkte jag överraska honom med godmiddag eftersom jag är så himla snäll.:-)


28/11

Igår blev det en rätt lyckad kväll ändå. Jag blev inte så ensam som jag hade trott.
Pappa bjöd på en mysig middag på stekhuset sedan åkte jag hem och kollade på Skilda Världar innan Emil kom hem.

Nu ska jag ta en dusch för att sedan vandra iväg för att sola.

/Anna


27/11

Idag har jag varit duktig och städat av det värsta i lägenheten sedan åkte jag och Agnes på birsta en sväng. Jag var tvungen att handla grejer till min fina adventsljusstake.

Nu sitter jag i bilen och väntar på Affe som har spelat match i Haga. Antigen åker vi hem till mig eller så möter vi upp pappa och Agnes på stan för middag. Det får han avgöra.

Ikväll ska jag tända första ljuset och alla övriga ljus i lägenheten och äta pepparkakor doppade i iskall mjölk. Ensam för er som undrar.

Bjuder på en bild på min fina ljusstake:


27/11

Jag har alltid hatat snö. Men det är nog iskalla, blöta fötter, bilproblem, kyla och det faktum att det är så jävla långt kvar till sommaren som jag egentligen hatar.

Imorse när jag vaknade upp blev jag otroligt glad. I år har jag faktiskt längtat efter snö. Men det räcker så här tycker jag, ingen jävla snöstorm i år tack!


26/11

Jag är en otroligt känslosam människa och för tillfället mer än vanligt.
Jag ligger i min ensamhet och lyssnar på fin musik, dom finaste låttexterna som har gjorts enligt mig och jag känner hur känslorna väller över.
Sedan går jag in på mina underbara väns blogg där hon har skrivit ett otroligt fint inlägg till mig, http://nanatha.blogg.se/2011/november/underbar-van.html. Jag har många fina vänner och många av dom bor flera mil ifrån mig. Men när jag får denna bekräftelse så känner jag mig glad och tacksam men samtidigt känner jag att jag inte förtjänar den. Jag känner mig så otroligt egoistisk som är så jävla dålig på att höra av mig. Anledningen till det är enkel, jag orkar helt enkelt inte, jag har för mycket som pågår i mitt liv nu och är inte på topp, och det är då jag känner mig egoistisk.

Men jag saknar mina fina vänner som bor långt ifrån mig, mer än vad jag någonsin skulle kunna tänka mig. Jag blir så glad när Nattis skriver som hon gör. Även fast hon är 40 mil ifrån mig så kan hon muntra upp mig utan problem. Tack för det! =)

En sak att glädjas åt är att en annan bästavän flyttar hem inom kort. Min favorit dansk har äntligen insett att Sundsvall är bättre än Oslo och kommer hem igen i Maj.

Jag har haft en mysig kväll hos mamma och pappa men nu ligger jag hemma i sängen och känner mig ensam och övergiven, även fast det inte är alls så. Igår hade jag Agnes här men idag, första gången på länge, helt själv med min misse.


Tack älskade du för att gjorde min kväll mycket bättre! Ses snart åkan. =)

26/11

Om någon känner sig extra generös eller bara jävligt snäll eller om någon möjligtvis känner lite sympati eller kanske bara känner sig väldigt omtänksam idag så skulle jag väldigt gärna vilja ha denna:

Skilda världar volym 4. Tack på förhand!

Jag åker hem till tunbyn vid halv 4 tiden, ska spendera kvällen med mamma och pappa, tror jag behöver det nu.

/Anna

25/11

Saker och ting blir inte alltid som man har tänkt sig.

Agnes kommer hit strax och vi ska beställa pizza, kolla på idol och ha fredagsmys.
Jag var ner på Specsavers och fixade linserna också. Det är väldigt ovant, men det fungerar än så länge.

Ha en trevlig fredagkväll nu allihopa.

/Anna

25/11

Igår var det thanksgiving i USA och redan på morgonen gjorde jag en upptäckt som jag blev väldigt tacksam över. Det första är att New yorker ska öppna i Sundsvall och det andra är att min bästa Kalle Moreus ska vara julvärd i år. Underbart!

Jag var jätte duktig igår och putsade alla fönster. Det var första gången i mitt liv jag gjorde detta så om man det i tanken när man kollar på alla fönstren så ser det ganska bra ut.;-)
På kvällen kom Agnes hit och jag bjuppade på mat. Sedan låg vi och nördade, jag kollade på Tusenbröder och Agnes på cm.

Idag har vi tvättid. Jag hade ställt klockan på 9 men kom inte upp förrän halv 11. Det var en liten misse som höll mig vaken vid 5 inatt så idag är jag så jävla trött.:-(

Dom ringde från optikern och berättade att mina linser hade kommit så klockan 5 ska jag dit och prova in dom och få skötselråd och sånt skit. Efter det åker vi till matfors för att göra jul godis med Emils famil, anna och Fredrik och Fredriks familj. Och självklart väntar idol senare ikväll också! Om 2 veckor är det final!!!!

/Anna


23/11

Mötet på sjukan gick bra. Jag har många saker att jobba med nu men det känns bra att få hjälp och stöd med allt.:-)

Jag åkte hem och städa lite sedan slogs jag och Emil med lillan som absolut inte ville få sina klor klippta.

Klockan 2 var jag på plats hos optikern där det visade sig att synen på mitt vänstra öga inte alls var så bra. Så nu väntar provlinser i en månad.

I kväll har jag tagit en snabbtur på birsta med pappa och Agnes för att leta vinterskor. Jag insåg att jag och mina fötter inte alls är redo för en iskall vinter så jag fick ett par kängor av pappa så jag slipper frysa i år.:-) tusen tack fina du!

När jag kom hem vid 7-tiden så fick jag världens migränanfall. Att jag ska ha sånt jävla oflyt hela tiden. Jag har legat i sängen sedan dess och tyckt synd om mig själv.

Jag tänkte i alla fall vara snäll och bjuda på bilder på mina nya skor.

/Anna


23/11

Inatt vaknade jag av en väldigt upprörd Emil som berättade att Lillan hade rivit sönder fondtapeten i vardagsrummet. Det var tur i oturen då hon bara lyckades dra lös en bit bakom soffan. Det är ju inte roligt iallafall men det var tur så det inte var mitt på väggen.

Nu sitter jag i väntrummet på sjukhuset. Jag vet inte ens om jag har gått rätt?
Det visar sig snart...

/Anna


22/11

Det blev inte mycket vettigt gjort idag. Jag tvärslocknade runt tvåtiden idag och sov 1½ timme. Inte kul!
Jag klev upp och hade lite fruktstund med Emil innan han åkte till jobbet. Sedan dess har jag hunnit med att nörda serier, ätit middag och promenerat till Statoil då mitt nässpray var slut.

Nu inväntar jag att jävla tv3 ska lägga upp nyaste avsnittet av "värsta pojkvänsakademin" som är mitt nya beroende. Efter det ska jag försöka sova.
 Imorgon väntar återigen en tidig morgon då jag ska besöka sjukhuset och en dietist för att reda ut vad jag ska äta och inte äta med min problemmage. På eftermiddagen har jag även ett planerat besök hos optikern.

/Anna


22/11

Jag var uppe äckligt tidigt imorse. Om man är van vid att få sova hur länge man vill så är det jobbigt att vakna klockan 8.30. Jag hade en tid på VC som jag var väldigt skeptisk till men jag gav det ändå en ärlig chans och det visade sig vara väldigt givande.
Åkte bort till pappa och pratade med honom ett tag sen blev det att jag stannade och blev bjuden på lunch, precis vad jag behövde.:-)

Nu är jag hemma och är trött, som vanligt. Ska umgås med lillan och Emil innan han börjar jobba klockan 4. Jag hoppas att jag får någon energikick så jag orkar städa. Annars får det vara...

/Anna


21/11

Helgen har gått fortare än vanligt. I lördags vaknade jag återigen upp med världens huvudvärk, ont i nacken och flimmer för ögonen. Jag tog med mig Agnes till vårcentralen där jag fick migränmedicin utskrivet.
På kvällen var vi i tunbyn och kussen kom dit. Vi lagade god mat, färgade Agnes hår och såg på filmer från när vi var små.

Igår hände det inte så jätte mycket. Jag sov länge, åkte till stan, sedan tillbaks till tunbyn för att lämna tillbaks bilen. På kvällen låg jag och empe och kikade på film och myste på.

Idag plockade jag upp agnes och åkte och handlade mat. Kylskåpet här hemma ekade så det var dags att fylla på. Nu är jag hemma och Emil är på jobbet. Ska försöka vila ikväll så jag får bli pigg och frisk någon jävla gång.

/Anna

18/11

Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Jag har mest legat i sängen och haft ont i magen och tänkt på livet.

Spenderar kvällen i Tunbyn med bästa syster då päronen är i huvudstaden. Dock vill inte aggi vara med på kort men det får hon vara ändå.

/Anna


18/11

Inatt sov jag riktigt dåligt. Det hjälper ju knappast att några byggjobbar börjar renovera trappuppgången precis utanför min dörr klockan 07.50. Det tog ett bra tag innan jag och Lillan somnade om.
För tillfället ligger jag i sängen. Har ont i magen igen. Det beror väl på dålig sömn och gårdagens händelse gissar jag på.

Nu ska jag försöka piggna på mig sedan ska jag bege mig mot Tunbyn.

/Anna

18/11 - En tankeställare

Ikväll hände det någonting väldigt tråkigt. Som tur är så slutade allting bra.
Jag är fruktansvärt chockad fortfarande. Mina tankar springer omkring i mitt lilla huvud och bidrar till att jag inte kan sova. Jag känner så många känslor och tänker så många tankar som jag aldrig har känt eller tänkt förut.

Det är dags att stanna upp och tänka efter vad vi har livet och att vi ska vara väldigt rädda om det.

Fina, fina, fina, älskade, bästa du! <3

14/11

Det blir en heldag i sängen med lillan och criminal minds idag. Mår inge vidare.:-(
Mamma skulle ha arbetskamrater hemma hos sig ikväll så jag får besök av Affe och pappa senare.:-)

Nu vet ni vart ni hittar mig idag.

/Anna


13/11

Min frånvaro idag och igår beror på många saker.

Igår klev jag upp tidigt för att åka med mamma till birsta. Vi handlade massor av julgrejer som skulle få flytta in hos oss. Vi fikade och myste på, en riktigt mysig stund med mamma som jag verkligen behövde. När jag kom hem runt halv 2 var svärisarna här på kaffe. När dom åkte så bestämde jag mig för att röja upp här hemma eftersom det såg ut som ett helvete. Det ena ledde till det andra och efter 9 timmars slit(observera att detta gjordes på en lördageftermiddag/kväll) så var helt plötsligt lägenheten renare än någonsing och julsakerna som vi inhandlat var på sin plats. Och alla ni som tycker det är för tidigt, tyck det, för jag gör som jag vill och tänker inte ta ner grejerna. Jag var helt slut när jag gick och la mig och somnade direkt.

Imorse vaknade jag av att lillan slickade mig över hela ansiktet och var helt bestämd med att jag skulle vakna. Jag valde i stället att kolla några avsnitt cm. Jag frös, hade ont i huvudet, bihålorna och mådde skit. Efter ett tag somnade jag om en timme men har legat i sängen halva dagen. Misstänker starkt att febern är här, hoppas inte den är här för att stanna bara..

På eftermiddagen kom pappa och hämtade mig. Vi åkte och handlade och sedan vidare mot Tunbyn. Mamma lagade mat och jag fixade cheesecake till efterrätt. Vi uppvaktade även finaste pappa!

Nu ligger jag och Emil i sängen och ska sova. Jag mår fortfarande skit men jag hoppas att det är bättre imorgon.:-/

Bjuder på lite dåliga bilder på mitt julmästerverk. Det fattas några saker dock...


11/11

Idag fick jag med mig Emil och Fredrik på lite ärenden runt om i stan. Jag ville springa på inredningsbutiker och få inspiration. Grabbarna var jätte duktiga och klagade inte en enda gång.
Vi avslutade dagen på Jops där vi åt middag.

Nu skulle grabbarna spelan tv-spel hemma hos oss så jag passa på att umgås med Malin hemma hos henne med lite chips, vin och givetvis Idol.

Ha en trevlig fredag.:-)

/Anna


10/11

Jag och Lillan kör en på en tidig kväll ikväll så vi gick och la oss redan vid 9. Vi ligger och myser till criminal minds men lillan somnade ifrån allt spännande så nu är jag helt ensam igen.

Idag har jag tvättat 5 maskiner tvätt, lagat mat, duschat och filat fötterna för er intresserade.

Imorgon väntade birsta med mamma men hon är så hostig stackarn så det får bli en annan dag.

Nu ska jag återgå till cm och med det säger jag god natt!:-)

/Anna


10/11

På bilden nedanför ser ni vad jag ska syssla med idag. Så går det när man inte tvättar på två veckor...

Igår var tjejerna här och myste på. Skönt att jag slapp vara ensam på hela kvällen, det är så tråkigt.

Lillan har väckt mig till och från hela morgonen men vid halv 9 gav jag upp och klev upp från sängen. Bara en idiot går upp klockan halv 9 när man är ledig hela dagen...

Nu ska jag ta tag i hemmet!

/Anna


9/11

Idag är det den 9 November. Månadsdag för min och Emils del som är så fjantiga och räknar. Men det är ju en anledning till att fira någonting så varför inte?

Jag insåg precis att på söndag är det bara två veckor kvar tills första advent. Nu blev det ju nästan brottomt med alla julgrejer som ska upp innan dess och även min julstädning som ska hinnas med. Nu vill jag inte höra ett enda ord till om att det är för tidigt för det är det uppenbarligen inte!

Idag har jag ätit lunch med världens bästa pappa på Arena restaurangen innan vi åkte vidare för att kolla på nån affär för lite julstjärnor och sånt. Dock blev det en flopp så vi struntade i det.

Ikväll får jag besök av mina fina vänner. Malin har önskat Club Sandwich på middagsmenyn så vi får väl se om hon får sin vilja igenom.

För tillfället ligger jag och myser i min nya fjällrävenmössa som jag införskaffade mig i måndags när jag och kussen tog en tur på Backmarks. Bild finner ni nedan.

Nu ska jag gå och tjata på min käre sambo att vi måste handla julsaker, nu tänker jag fan inte vänta längre!

/Anna


9/11

Ligger och nördar första säsongen av Criminal minds med lillan. Har sett 3,4,5,6 redan, men alla i fel ordning...

Tänkte mest bara kolla om blogg.se appen vill fungera igen. Om den gör den det så innebär det fler inlägg för
eran del.:-)

/Anna


4/11

Idag har jag spenderat dagen med min fina lillasyster. Vi har solat, handlat, ätit och tagit det lugnt.
Hämtade Emil från jobbet sedan skjutsade jag hem Aggi. Vi var även förbi Skönsberg där jag hittade mitt drömhus, hoppas på att jag blir rik i framtiden bara...

Jag och Emil håller på att laga mat, bättre sent än aldrig. Om 10 minuter börjar höjdpunkten på veckan, fredagens största nöje, mitt liv, Idol. Jag känner på mig att det blir en grymkväll.

Ha en mysig kvälll!

/Anna

1/11

Idag är det den första november och det innebär att det är en månad kvar till första December och vi har nu tagit ett stort steg närmare jul.
Jag är en väldig julmänniska i vanliga fall men i år så tar jag priset alla gånger om. Anledningen till detta är för att vi bor själv nu, det blir en annan sak. Jag längtar efter att få julpynta hela lägenheten, få julbaka, köpa julklappar och framförallt att få komma hem till mamma och pappa på julafton och mysa (om jag nu får någon inbjudan dit... pappa?).
Jag längtar till och med tills vi ska julstäda. Jag går mest runt och småstädar nu för jag inväntar den riktiga storstädningen, jag vet att jag är sjuk i huvudet så det behöver ni inte påpeka. Emil tycker att jag ska vänta, vänta  på vad undrar jag? När snön kommer då ska jag fan sätta igång och kommer det ingen snö då ska jag börja ändå. Så ikväll har jag suttit och beställt den ultimata adventsljusstaken och lite andra roligheter. Jag blev ännu mer inspirerad när jag såg att grannen på andra sidan oss hade hängt upp en stor julstjärna i fönstret. Dock kan jag väl erkänna att det är lite tidigt... Men att handla sakerna är det ju inget fel med?

Idag har jag faktiskt varit duktig och sökt lite jobb. Inget märkvärdigt men jag håller tummarna för att det blir bra ändå. Jag har även gått en prommis och haft besök av mina favoriter från Umeå. Jag och Empe var även med dom ner på stan och åt middag. En riktigt mysig kväll även fast Emil somnade klockan 19.30 och har sovit hela kvällen, mitt lilla barn.<3

Imorgon ska jag fortsätta jobbsökandet och sedan får jag besök av moster och mormor som inte har sett lägenheten ännu även fast vi flyttade in för 7 månader sedan...

Nu blire greys om jag får bort Lillan från datorn någon gång....

/Anna

RSS 2.0