30/10

Strax efter att jag tröck på spara&publicera knappen så hände den en grej, jag hamnade i slagsmål... Skämt åsido, blodet är äkta men inget slagsmål här inte!


30/10

Imorse ringde klockan kvart i 9. 5 minuter försent var jag och Emil på plats hos tandläkaren. En lagning har gått sönder i min mun så jag har ett litet hål som ska lagas. Ni som känner vet mycket väl om min omtalade tandläkarskräck. Jag sa till den där sköterskan att jag skulle inte ens låta Hans Risberg gräva i min mun en gång till om jag så fick pengar för det. Så vi får helt enkelt se hur jag löser detta lilla problem.

Mamma hämtade mig vid 2 tiden, då åkte vi och köpte blommor till moder sedan hem. Jag har faktiskt varit duktig och städat mitt rum, igår städade jag även Emils garderob, duktig tjej! Nu blir det dammsugning, sedan dusch, mysmiddag med familjen sen beger jag mig mot stan för myskväll med Erica och Sophie, myyyyyyyys!

Ha en trevligfredagskväll! Plusssss att jag bjuppar på bilder från gårdagen

Emils gjorde lyxmiddag

Världens fulaste bild på mig som finns inramad i Emils rum

Min älsklingskock!<3

en bakisanna och en töntigempe


29/10

Mestadels av det här dygnet har jag spenderat i Emils säng. Jag sov här inatt, jag har legat och mått dåligt i den hela dagen, och nu befinner jag mig återigen här igen.
Emil har också lekt kock och lagat senmiddag till oss, bilder på det kommer imorgon eftersom jag, mitt pucko inte har med mig sladden till kameran. Skärpning Anna.

Imorgonbitti klockan 09.00 väntar tandläkaren. Bajs vad jag hatar det.

Nu är det filmdags. Herrråååå


29/10

Gårdagskvällen var väldigt lyckad! Utom slutet men det ska vi inte gå in på... Vi var 6 st som började förfesta uppe på södermalm innan vi vid halv 12 tiden tog en taxi ner till Stadshuset där träffade man på allt och alla. Dom stängde 2 så då hoppade jag, malin och johanna in i kimpans bil för färd mot donken för nattkäk, sedan mot malin sedan tillbaks till södermalm. Efter käk, städning och väntan så kom Emil och hämtade oss för hemfärd. Jag somnade så sött i hans säng vid 4. Och fyfan vad jag har mått dåligt idag. Jag finner inga ord om någonting. Det blir en anna utan alkohol ett bra tag framöver nu kan jag meddela.

Självklart blev det bilder från gårdagens föris, några av dom kommer här:






28/10

Ligger just nu hemma i min sköna säng. Jag funderar starkt på att hoppa i duschen och börja ladda inför kvällen.

Igår satt jag i 1 timme med jacka och skor på och tänkte åka till Emil, men kom sedan på att jag måste lägga över OTH på Ipoden. Jag hade ingenaning om hur man gjorde så jag satt med det där i en timme. Men nu vet jag hur man gör iaf! Tror jag......

Har även hunnit med att färga håret på Ferry.

Nu måste jag fan börja peppa!
Herrrååå


27/10

Dagen på birsta resulterade i några fina saker, bl.a. en klänning till morgondagen och en kofta. Det blev även myslunch på Charm, bakad potatis med kyckling och curry röra, så jävla gott! Min favvo mat just nu!

Nu inväntar jag att OTH ska bli färdig nedladdat så jag kan lägga över avsnittet på Ipoden för att sedan åka vidare mot Matfors.

Herråååå

27/10

God dagens!
Tänkte blogga igårkväll/natt, men insåg att blogg.se hade driftuppehåll. Kuljul.
Bilen var/är jätte fin, min jacka var/är jätte fin. Det gillar vi!

Nu ska jag bege mig till Birsta med Malin för lite shopping.
Ikväll ska jag mysa med min sjuka älskling<3

Ha en bra dag!

26/10

Dagen spenderade jag hos Emil. Hädanefter så blir det Emil, inget Empe. Han frågade varför jag skrev så i bloggen och jag hade inget bra svar på det. Jag tycker bara att det låter så roligt HEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHE

Mot kvällen åkte jag och mina 2 kära småttingar till syskon och hyrde film och köpte mat hem till sjukstugan. Vid 7 tiden rullade bilen mot Rebecka där jag spenderade några timmar med henne och en liten förändring. Sedan svängde vi förbi Sandra innan vi åkte och plockade upp Mallan för att åka vidare till Donken för att käka lite Macflurry Deluxe.

Nu är jag hemma, jag väntar in pappa som kommer med med nybilen och min jacka, jag vet inte vad jag är mest spänd över.
Imorgon väntar Birsta med Rebecka och Malin. dEt skA BlI JetE RolIKt.

Nu--------> dusch

PUSSOCHHEJ


26/10

Imorse klockan halv 6 klev jag upp och skjutsade pappa till tåget samt hämtade grejer från kussens lägenhet till pappas jobb och massa sånt bajs. Väl hemma igen vid halv 7 trodde jag fan aldrig att jag skulle kunna somna om men det kunde jag, vaknade igen vid halv 12. Mycket skönt!

Hemma hos mig är det världens sjukstuga, mamma, affe och aggi ligger i feber, hosta och huvudverk. Så jag åkte till Empe en sväng som också är sjukis.

Nu ska vi se på film, spenande.

PUSS

25/10

Ikväll blev jag av med bilbogseringsoskulden. Pappa tvingade mig att åka i den bilen som blev bogserad, efteråt suckade pappa av lättnad och sa att jag hade gjort ett bra jobb. Han var stolt över mig och sa att det var så jävla skönt att bli av med den här äckliga vita bilen, sedan frågade han på fullaste allvar om han fick ställa sig och kissa på bilen.... Jag sa att det var att gå över gränsen så vi åkte och handlade mat till mig istället.

Nu ligger jag i min sköna säng med värmekudden på magen klockan 20.00 blir det tv.
Jag har precis tvättat bort gårdagens partysmink som jag nu har haft i ca 1 dygn. Äcklig jag är, men bättre sent än aldrig. Sen tog jag på min Empes fina tröja som jag har fått lånat.

HEJDOO

 


25/10

Igår vaknade jag upp hos Emil sedan åkte jag och Sandra till Njurunda för innebandytittande, småtjejerna förlorade, vilket var tråkigt men dom var grymma ändå!

Efter det åkte jag hem och plockade upp Aggi för att bege oss till stan för en stadstripp. Därefter vidare hem för att bestämma hur jag skulle göra på kvällen, alkohol eller inte alkohol. Jag tog äckelbilen till Katta och plockade upp henne sen skulle vi till stan och hämta hennes vin, då slutar bilen fungera så malin får komma och hon och katta får rulla bilen över vägen för att vi ska kunna parkera och lämna den på en vettig plats. Malin skjutsade sedan hem oss till mig och blev som en räddande ängel. Vi käkade och fixade oss innan vi åkte tillbaks till stan till Malin där även Erica och Sophie befann sig. Vi spelade spel, drack vin, pratade m.m. Vid 12 rullade vi ner mot stads, halv rolig kväll som slutade med att jag somnade i Emils säng utan Emil som dök upp en tag senare. Har sovit bajsdåligt inatt för Empe mådde inte så bra.... Jag gillar han ändå!

Nu tänker papap tvinga med att följa med och bogsera bilen, lycka till, in my ass.



23/10

Ber så mycket om ursäkt för den kassa uppdateringen idag. Jag har det inte lätt jag...
Ni som läste gårdagens inlägg såg att jag hade blivit av med trafikolycksoskulden, det är inte allt som hände denna sjuka kväll. Efter att jag och Empe hade kollat klart på JF så åkte vi och hämtade pappa i stan vid halv 1, det låg en bil i arslet på mig hela vägen till stan, det visade sig senare vara en polisbil, jag blev därför av med stoppadavpolisenoskulden igår. Och var även nära på att bli av med böteroskulden. Sån tur var så höll jag hastigheten utifall att... När vi skulle svänga ner mot avenyn körde pollen bredvid och vevade ner rutan och berättade att om jag ville slippa böter nästa gång så måste jag läsa skyltarna nogrannare, man fick inte köra ner där efter 10. ÄRLIGT TALAT! Jag hade ingenaning om det.... Sån tur var så var han en snel polle.
Tro inte att det slutar där! När vi kom vid sidsjön så sprang det ett rådjur över vägen så jag fick bromsa nästan mitt hårdaste, blev då av med bromsaförvilddjursoskulden.

Imorse var jag upp och skjutsade alla barnen (aggi, affe, emil) och pappa till jobbet, sen åkte jag hem en timme innan jag blev tvungen att skjutsa mamma till jobbet. Har även hunnit med att sova 2 timmar, tvättat bilen, ätit, duschat, kollat 90210.

Nu befinner jag mig hos Emil, vi har avnjutit en måltid tacos med hans familj. Ikväll blir det bio med Malapala och Acke. Bröllopsfotografen it is! Sedan imorgon bitti beger mig jag och Sandra oss till njurunda för att kolla på våra ex innebandytjejers match. 

PUSSOCHKRAM

22/10

Idag, för ca en timme sedan, blev jag av med oskulden, trafikolycksoskulden. Ja, kära läsare... Ni har fattat rätt! Jag var med om min första trafikolycka med mig själv som förare! Jag kan glädja och lugna er med att det inte var mitt fel och att det inte var ett dugg allvarligt. Det var en kille som backade på bilen när jag satt i den. Jag tutade och gjorde allt som stog i min makt för att försöka undvika den fasansfulla händelsen. Dock tutade jag förgäves för han fortsatte backa, rakt på mig och våran stackars fula äckliga gamla bil som ska skrotas till veckan. Det blev endast några små repor och en chockad/upprörd Anna. Ingen större skada skedd med andra ord.

Jag var och hämtade upp Emil också, han är som ett litet barn. Nu ska vi se JF.
PUSS

22/10

Trotts att jag bara är hemma och vilar upp mig så känns det som att jag har fullt upp ändå. Idag är dock inte en sån dag för jag och Emil har gjort absolut ingenting. Eller där ljög jag... Vi har kollat på Greys, Alvin och gänget, lagat mat, dragit i oss ett helt paket med Daimglass och sovit. Men det har varit en skön dag.
Nu har jag precis duschat, ska snart åka in och hyra en Johan Falk film, den sista som har kommit ut. Sen kommer Empe hit igen och myser med mig, Malte och JF. Det blir kul jul.
Vi ska även in och hämta min faderjord i stan som har varit på parteeeyy. Sen ska jag utföra mitt expriment på Emil. Undra om det funkar? Och om det funkar, kommer han bli arg? glad? upprörd? Det återstår att se!

Hela helgen är i princip planerad, det blir en mycket lugn med händelserik och trevlig helg tippar jag på.
Fader har även köpigt en ny bil till familjen Johansson! Hade detta varit Facebook hade jag tryckt på "Gilla"-knappen om och om igen.

Min gode vän Kattapatta har även införskaffat sig en blogg, tänkte ge dig lite gratisreklam bara för att jag gillar det! Så hennes blogg finner ni ------> här

Nu ska jag leta rätt på mitt minneskort till kameran så jag kan knäppa lite skojsiga bilder på dagarna. Det som hittar det får en tia!


21/10

Idag fyller världens bästa mamma år! Vi har firat henne med mat och pressisar hela kvällen, det var väldigt uppskattat måste jag säga.

Ligger just nu och pratar med Empeboy i telefonen. Jag är trött och Malte saknar Emil, och kanske saknar jag honom lite jag med...
Har varit hemma idag också och mamma hjälpte mig att fatta beslutet om att jag blir hemma torsdag och fredag också. Inte sådär jätte roligt men vad gör man inte.

Jag och Emil ligger och diskuterar om det där när man lägger en hand i ett glas med vatten när man sover, om man kissar på sig då... Jag ska prova det på Emil imorgon, jag återkommer med resultatet. Spännande.

Nu ska jag sova.
PUSS OCH GODNATT!


21/10

Goddagens!
Ska sticka iväg till stan nu och hämta Agnes och kussen, sen blir det birsta en snabbis och hämta min efterlängtade kamera som har varit på lagning i år och dar på äckel elgiganten. Sen ska vi åka och storhandla, moder jord fyller år idag så vi har lovat att laga middag!

Återkommer senare!<3

20/10

Mina planer för dagen var att gå på praktiken, men eftersom mitt magonda aldrig vill ge sig så blev jag hemma även idag.

Igårkväll så åkte jag mot matfors där jag solade med nattis innan jag åkte vidare mot min älskling.
Imorse var ju planen att gå upp, åka till tandläkaren, sedan vidare mot birsta, men icket. Inget Birsta och APU blev det, då ringde jag och bytte tid hos tandläkaren också. Vid 10 tog jag och Emil bilen mot mig där vi plockade upp Aggi sen skjutsade jag dom 2 liven till skolan.

Nu ligger jag och väntar på att OTH ska bli färdig nedladdat. Sen måste jag även till stan och köpa presse till moderjord som fyller år imorgon.


PUSS


19/10

Mitt liv är förstört, jag fick ett sms från tandläkaren imorse. Jag vill dö. Det värsta är att en lagning har gått sönder så jag har nu hål där jag tidigare har haft hål, igen! Så imorgon bitti kommer jag att befinna mig hos tandläkaren. Allt annat än kul.

Igår var det söndag... Vaknade upp bredvid min fina älskling och sen kollade vi klart på Johan falk filmerna som vi inte hann se på lördagen. Efter det åkte han hem och pluggade medan jag låg och försökte vila upp mig och bli frisk. Aggi och jag åkte in och lämnade tillbaks försenade filmer och jag hyrde 3 nya Johan Falk åt mig och Empe. Sen på kvällen kom Emil tillbaks och myste med mig. Det blev såklart ännu en JF film. Imorse vaknade vi 9 som vanligt, men lyckades denna gång somna om till halv 12. En timme senare åkte han iväg till skolan och här sitter jag som ett annan nörd och vet inte riktigt vad jag ska hitta på....
En sak vet jag, och det är att så fort jag trycker på "Spara & Publicera"-knappen så ska jag springa till toan för annars kommer jag troligtvis kissa på mig av kissnödighet.
Sen skulle jag även behöva plugga... Om jag orkar... Sen skulle jag behöva sola, om jag orkar det.... Vi får se vad som händer och fötter helt enkelt.


It's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be this hard.

Oh take me back to the start








17/10

Just nu ligger jag i min säng och tycker synd om mig själv. Jag är illamående av verkisar och förhoppningsvis är mina kompisar illamående av för mycket alkohol....om några timmar i alla fall!

Empeboy åkte för någon timme sedan, då gick jag och la mig och somnade en timme innan katta ringde i vild panik. Jag kommer knappt ihåg vad jag sa till henne....
Nu ska jag försöka peta i mig lite käk, sedan kommer världens underbaraste hit och myser med mig, det blir Johan Falk filmer i mängder.

Ha en trevligt lördag nu då. :)


17/10

Igår blev det varken Sunes Jul eller Hundtricket. När jag äntligen hade övertalat Emil om Sune då visade det sig att skivan inte fungerade alls... Sen när vi skulle se Hundtricket istället så visade det sig att det låg ingen skiva alls i fodralet. Istället blev det ladder 49 innan Emil somnade så sött klockan halv 12.
Jag däremot fick dampont i magen så var uppe och gick med värmepåsen tryckandes mot magen, sen kom mamma och gav mig en verkis, som tydligen var stark som satan och skulle hjälpa. Det gjorde den och jag somnade så sött även jag.
Dock vaknade jag klockan 6 imorse av att jag trodde jag skulle dö. Jag hade så jävla ont så jag vill inte ens veta hur ont det kommer att göra att föda barn. Emil och mamma övertalade mig om att vi skulle åka upp på sjukan, sagt och gjort så var vi där vid 7. Från klockan 7 till typ 12 så var det undersökningar, provtagningar och väntan, jag hann även med att sova på den där hårda britsen medan mamma och Emil fick sitta på hårda stolar och kolla på.
Så nu ligger min älskling bredvid mig i sängen och snarkar så sött!
För er som undrar kom dom inte fram till någonting vettigt på sjukhuset, dom hittade ingen cysta som förra gången men det kan finnas en där som dom inte ser. Blir det värre så ska jag åka tillbaka. Just nu gör det inte så ont, verkisar och värmekudde är mina 2 nya bästa vänner.

Ingen utgång ikväll. Ledsen tjejer.... =/
Ha så roligt ändå! =)

16/10

WIIIIIIIIIIIIEEE!!!
Jag och Empeboy har lånat Sunes Jul av Nattis! HON ÄR VÄRLDENS SNÄLLASTE TYCKER JAG!
Det här blir en bra kväll, om Emil kan sluta gnälla över Hundtricket. bajsbarn.

Jag är förresten sjuk också, det är väl ett bra argument för att jag ska få välja film tycker jag!
Världens sjukaste........

Imorgon blir det partyparty om jag mår bättre i min sjuka värld. Det ser vi framemot. Katta som skulle vara nykter till nyår klarade inte ens helg nu när jag hade ett finger med i spelet. Så vi ber alla till gud att jag är kry så jag också får avnjuta ett vinglas eller två.

Nu ska vi ta och göra i ordning chirre och dirre sen mysa framför Sunes Jul, ingenting annat, bara Sunes jävla jul! Förstår du det Emil? S-U-N-E-S  J-U-L!!!!!


PUSS

that's what I'll be

Jag trodde på fullaste allvar att det var minst 2 veckor sedan jag bloggade senast. Mina trogna bloggläsare har frågat mig när jag kommer blogga igen, och det känns som att dom frågorna har varat i en evighet, alltså likamed att jag inte har bloggat på en evighet! 1 vecka och 4 dagar, det är ingen jävla evighet...

Mina 11 dagar utan bloggandet har varit mycket intressanta.
Jag har tagit körkort! HEHEHEHE Jag vet att det lybb mig! Uppkörningsgubbarna älskade anna och anna älskade dom.
Jag har hunnit med födelsedagsfirande av världens bästa tjejer, släkt, familj och älskling.
Förra veckan hade jag även APU på MQ, det gick galant, dom kommande veckorna ska jag vara på MQ i Birsta, med lite tur så blir det extrajobb för min del, men jag ska inte hoppas på för mycket.
Sedan har jag spenderat mycket tid med världens bästa älskling.
I lördags blev det även en sjukt rolig utgång, fan vad skoj vi hade det! Cool som jag är går jag nu på krollen lagligt! 8-)

Nu har mina käraste läsare fått en uppdatering, saker som de flesta redan vet om. Men jag vet att ni gillar mig ändå 8-)

Imorgon börjar jag klockan 11, så nu ska jag sluta dryga med Nattacoolpatta på msn och kanske sluta ögonen för ikväll!

Jag älskar dig<3


RSS 2.0