30/11

Sitter just nu på vårat älskade JB. Har massa schemaändringar som har tagit hela morgonen att tjaffsa om. Nu har vi snart redovisning, dock är min grupp klarre så vi sitter och chillar.

Igår blev det julskyltningen med Nattis en sväng.  På kvällen myste jag med älsklingen hela kvällen. Vi har ett avtal att båda ska vara i tid varje morgon. Dag ett har lyckats!

Nu i eftermiddag blir det birsta! Wiie.

Pusshej

28/11

Sitter nyduschad på mina pallar och funderar på att göra klar dom 2 sista uppgifterna av APU grejsen så jag kan skicka in dom och släppa den punkten i mitt lilla huvud.

Gårdagen spenderades på skolan hela dagen. Dock kom jag några timmar sent, men det är sånt som händer ibland. Halv 4 åkte jag och hämtade ut mtit HM paket och sedan vidare hem där jag lagade mat och pluggade lite innan jag for till Emil. Vi hade myskväll med idol, OTH och Cheese crunchers.
Imorse vaknade vi, åt cocopops sedan begav jag mig mot stan för att hämta mor och far.

Nu ska jag somsagt plugga det sista, äta middag, fixa mig lite sedan bege mig mot stan där det blir förfest och tjejsnack. Dock blir det en nykter kväll för Annamaggan .

herrååå

26/11

Jag är trött. Jag är så trött så ni anar inte. Jag är så trött så jag snart börjar grina! Det som fögyllde min dag totalt var nu när jag kom hem och snabbt skulle kolla Nattapattas blogg, eftersom jag fick strikta order om att göra det så fort jag kom hem. Sagt och gjort. Jag skrattade så jag höll på att avlida.

Nu ska jag rycka upp mig, ta en dusch. Måste bli på bättre humör. Sen ska jag åka till min älskling, han får mig alltid på det bästa humöret!<3

Skola imorgon, samhälle, mitt bästa!

25/11

Sitter hemma hos min pälskling nu. HAHA min älskling med päls, PÄLSKLING!!!!!!
Jag är så övertrött så det är hemskt. Stackars, stackars, stackars Emil.

Jobbet gick bra, trotts att jag inte hade ätit någonting förutom frulle imorse. Ska även jobba en kortisdag imorgon, 16.00-20.00. Det gillar vi*

Nu ska jag tvinga emil att han ska tvinga mig att gå och lägga mig och sova. MÅsstteeEH ÅrKahH MeDh mOrGhoNNdaagHEen!

Godnatt puss och kram

/Kattcharlie

25/11

Är hemma idag med för att jag mår så jävla bajs för den där sprutan. Febrig och grejer men för 5 minuter sedan ringde dom från Toys och ville att jag skulle jobba. Då tackar man ju inte nej! 5 minuter senare är tröjan på, alvedon taget, sminket på och håret i en toffs. Jag är klar och åker nu och jobbar tills klockan 8. Jag vet att jag är sjuk, men man är dum om man tackar nej till jobb första gången dom ringer....

HErrrå


24/11

1 månad kvar till jul! Det gillar vi enormt! =D

Dagen har spenderats i soffan och i sängen. Jag har sovit i princip hela dagen p.g.a. den där jävla sprutan.=(
Ingen mobil har jag heller... får ta och önska mig en ny av tomten.Fan.
Så alla som vill nå mig får helt enkelt kontakta mig på annat sätt, en brevduva eller någonting liknande...

herråå

23/11

Ligger just nu i min underbart sköna säng och tänkte sussa. Empe är här han med.
Jag har ont i min svinisarm. Har sovit bort nästan hela min kväll. Bara jag inte får feber så är jag nöjd och glad.

Imorgon börjar jag halv 1. NÖJDTJEJ_91!!!!!!!!!!!!!

Godnatt och puss och kram.

23/11

Sitter på älskade JB nu. Skolcomebacken var inte lika roligt som väntat....
Det började med en sovmorgon och sen ingenting vettigt. Har gjort någon jävla uppgift och nu är alla less och grinig, men vi kämpar på.
Har även tagit svinissprutan. Det gör ont.
Ska kanske följa med Empe och kolla på en ny säng till honom sen. hehehehe

PUSSS

22/11

Är klarre med städningen och har precis klickat hem ett par fin-fina kängor en pälskrage och ett par sovshorts+linne från HM som mor och far ska få skänka till mig i julklapp! Dom är allt bra snäll. Jag ska göra mitt bästa för att försöka glömma bort det.

Nu väntar käk, dusch, packning sen åker jag mot Mhodden!
 PUSS

22/11

Idag har vi städdag hos familjen johansson. Eller tanken var det iaf men än så länge är det bara jag, mamma och pappa som sliter!

Igår hade vi en grymt trevlig kväll. Tanken var att vi skulle spela spel och sånt men vi hann aldrig riktigt så långt. Istället hade jag, Rebecka, Malin, Erica och Katta en mysig kväll hos Rebecka med mycket skratt och deeptalk. Sånt är alltid skönt! Vi åkte även på donken, max och fraktarnas OFC!!!!!!!! Sen blev vi jagade.... jag hade panik. En film kommer på det senare!

Vid 2 tiden skjutsade jag hem alla utom Katta och vi plockade upp Empe som hade varit på något jubileum. Sedan skjutsade vi hem Katta och åkte hem till Emil och sussade så jävla gott.

Nu ska jag städa vidare! Ikväll ska jag mysa med min älskling och imorgon väntar skolan för första gången på 8 veckor! :O

Bjuppar på en bild på min onyktra poserande prins som jag tvingade att vara med på bild inatt för han var så fin! ;-)<3


21/11

åååååh vad jag hade kul igår och åååååh vad jag har varit sliten idag.

Dagen igår bestod av sista praktikdagen. Dom berättade även att jag skulle behöva extrajobba lite då och då. Det gillas*
Vid sex tiden åkte jag hemåt och påbörjade en peppning som inte gick allt för bra, huvudvärk och trötthet kom fram men efter en timmes vila så blev jag rätt pigg och hoppade i duschen och fixade mig.  Fick skjuts av pappa till stan  vid 10 tiden där vi mötte upp Mallan, Rebecka och Kajsa. Sedan vidare mot föris med andra härliga brudar. Vid strax efter 12 då vi hade fått dragit en snabb förferre med lite för mycket vin bestämde vi oss för att ta en taxi ner mot Stadshuset där 200-dagarsfesten väntade. Det är inte mycket som hände i taxin som stannade i mitt huvud.... Väl nere på stads träffade vi många sköna människor. Minns att jag var och kissade med en lite speciell tjej helt okänd tjej??!? hur tänkte jag då?
Vid 2 tiden kände jag att det var slut på det roliga för min del, Emil kom och hämtade mig och sedan vidare hem till mig. 

Idag har jag legat på soffan HELA dagen.
Ikväll ska jag umgås med några fin-fina tjejer. Dock blir det nyktert ikväll....

Inte en enda bild togs igår, synd måste jag säga!

PUSS


Efterlysning!

Jag efterlyser nu några kära vänner som vill följa med mig på KENT i Gävle den 3 mars 2010. Det är på en onsdag men skit i det! Gratis boende och en underbar upplevelse men Jocke Berg och grabbarna! Tanken är att vi tar en bil ner så det finns alltså 4 härliga platser.
Biljetten kostar 360 kr och det är en perfekt julklapp! ;-)

Hör av er ni som är intresserade! =D

PUSS


19/11

Jag är för trött för att blogga.....
Idag har jag haft praktik. Ikväll har jag agerat taxi åt pappa och Agnes.
Nu är världens finaste älskling här och det är sovtime! Klockan står på 02.00 då jag ska kliva upp och hämta aggi på bion.

Imorgon väntar min dag på Toysrus. Iofs inte sista eftersom det blir förhoppningsvis jobb där sedan.
Fredagkväll, är Mallan peppad? Isf är jag peppad. utgång står på schemat!

PUSS & GODNATT!


19/11

Åker iväg till praktiken nu. WIIEE!
Lite trött men jag härdar....

HEJDÅÅÅÅ!

PS: jag har fått jobb!!!!!!!!!!DS:

17/11

Idag så har dagen gått bajs-segt. Vaknade upp bredvid min älskling och det var världens jobbigaste att kliva upp. Men på Toys gick de skitbra! Det var roligt somfan trotts att det gick sakta. =(

Efter jobbet kom MN och bilen och hämtade mig. Vi uträttade några ärenden och sedan for vi hem. Jag inväntar just nu Emil. Ska hem till honom och glutta på nya OTH och sedan sussa. Imorgon väntar ännu en dag på praktiken.

PUSS

16/11

Dagen har bestått av städning och pluggning. Både sakerna har gått galant! Blev även en snabbis till stan för att inhandla hårfärg. Så nu är färgen precis ursköljd och nu ska det torkas och plattas. Skööönt.

Får se om min älskling kommer hit sen och gör mig sällskap under natten! Imorgon väntar praktik.
PUSS

16/11 GRATTIS MN!<3

Stort grattis på födelsedagen och till körkortet önskar jag denna dag Maria Nääs! =D

Idag är jag hemma från praktiken. Min stressmage håller inte för någonting annat. Jag har känt mig så jävla seg, men nu ska jag äntligen göra ett jävla ryck! Först ut på dagens lista är storstädning av mitt rum.

Hörs sen. PUSS

Bjuder självklart på en bild på födelsedagsbarnet... ;-D

15/11

Dagen som man alltid har längtat efter är när man tar studenten och väljer en ny, helt egen väg i livet. Just nu känns inte den dagen så jävla rolig.... Förut var allt jag ville att flytta ifrån sundsvall, nu vill jag ingenting helldre än att stanna. Dom liknande programmen jag kollar på finns i Stockholm, Gävle och Jönköping. Det i sundsvall känns tyvärr inte lika lockande längre och jag vägrar flytta ända ner till Jönköping... Då har vi Gävle och Huvudstaden kvar då...fan.

Ikväll har jag umgåtts med Erica och Mallan. Vi hade det mys och pratade om allt mellan himmel och jord. Sedan hämtade jag Affe och hans kompis. Skjutsade hem han sen åkte Affe och jag till Matfors och köpte käk, plockade upp Empe sen vidare mot hemmet.

Nu är det sovdags. Imorgon väntar en ny dag med nya möjligheter på Toysrus. Wiiie!
Sedan fika och lite planering med vemdalsfolket.

Godnatt!


15/11

Snart är det bara en månad kvar till julaftoooooooon! Jag som knappt har börjat på min önskelista än. KATASTROF!

Igår tog jag med mig min vän Cookie och begav mig mot staden för att lämna tillbaks filmer, köpa karra och snacka skit. Sedan åkte jag hem och kollade på alla bortglömda serieavsnitt som jag hade glömt bort på min dator. VId halv 2 kom empe hit och 30 min senare åkte han igen för att skjutsa sin mor och far. Inatt klockan halv 4 vaknade jag av att han hade kommit tillbaks och kröp så snällt ner bredvid mig.

Idag har vi haft en riktig lök dag. Jag är så jävla stressad över saker jag inte ens behöver göra, så ist bestämde vi oss för att jag skulle inte vara stressad och bli glad istället. Vi har även hunnit med att göra negerbollar, dom blev super!

Nu ska jag bege mig mot staden för att träffa Erkan och Mällan. hähä

PUSS

14/11

Fyyy vad jag är kass på det här.... =(

Igår var iaf första veckan på Toys"R"Us avklarad. Jag har verkligen haft skit kul och älskar stället!
Efter pratiken åkte jag till Jb för att hämta grejer sedan plockade jag upp Empe innan vi begav oss mot Sörberge för att hyra utklädnadsgrejer till kvällen då vi skulle på Marias födelsedagskalas. Kvällen var jätte trevlig trotts min idiotiska huvudvärk. 
Imorse sov jag och Emil enda till 11. Måste vara vårat nya rekord.... Sedan har vi haft en riktig softar lördag innan jag skickade hem honom för jag var tvungen att städa. Det går väl rätt okej, jag är snart klarre med garderoben.

Ikväll skulle jag egentligen med åkan och ferry och c.o. för att bowla men jag orkade inte, sedan vemdalen middag+möte vilket jag inte heller orkar... Min fysiska hälsa är inte helt 100 så jag behöver en skön hemmakväll för mig själv så jag blir av med lite grejer på min "att göra"- lista.  Sedan får jag se om jag åker bort till Emil och sover senare ikv.

Emil Nordell<3






11/11

Jag är för trött för att blogga.... =( Mina dagar ägnar jag nu åt praktik från 10 till 18 på Toys"R"us i Birsta. SÅ JÄÄVLA SKOJ! 8-)

Nu ska jag och Empe sussa. Jag är trött.
herrrrrrå

Videoinlägg!

Bjuder på ett härligt videoklipp från lördagen då vi hängde på fraktarnas!


9/11

Jag tänker inte ens be om ursäkt för mitt dåliga bloggande längre... ;-)

I lördags var vi först på förfest hos Ferry, sedan åkte jag, Katta och Nattis omkring och skjutsade folk och hade en riktigt trevlig kväll. Fyfan vad vi var dryg, vi spelade in filmer när vi hängde på fraktarnas osv.  Sedan plockade vi upp Empe och vi åkte hem till honom och sussade. Igår spenderade jag nästan hela dagen där innan jag åkte och hämtade Affe, handlade, sedan hem.  På kvällen blev det lite strul så ringde Emil i panik och han fick komma och hämta mig och vi hade myskväll. Nu är jag hemma och ska snart åka och hämta Katta vid bussen. Vi ska senare iväg på vemdalen möte som vi hoppas blir av. Sedan ska jag mysa med Emil eftersom vi faktiskt har 2 månader idag!<3

Imorgon blir det första praktikdagen på ett nytt ställe, igen! Wiiiiie!

PUSSHEJ

bjuder på bilder sen i lördags!



7/10

På helgen blir jag nog världens sämsta bloggerska. Det finns varken tid eller ork för bloggen då.

Igår vaknade jag upp bredvid världens bästa. Han åkte till skolan och jag försökte göra lite nytta. Mot kvällen begav jag mig till matfors, och sedan Nedansjö där Emils morfar fyllde år. Vi checkade Idol och myste på. Jag kom också på att jag glömde JF filmen hemma hos mig så vi åkte och hämtade den sedan låg vi och myste och kollade på den. Imorse vaknade jag av att massa pussar. Jag klev upp och fixade mig sedan åkte jag och hämtade Ferry och Åkan för att bege oss på staden. Det blev myslunch men inge shopping för någon av oss för ovanlighetens skull.

Ikväll beger jag mig till Ferry för förfest. Dock ska jag vara nykter och skjutsa alla fulla svin. ;)
POUSSHEJ

5/11

Sitter förtillfället och snabblyssnar igenom Kents nya album Röd. Eftersom Empe är här och han inte är ett allt för stort fan av Kent så får jag snabblyssna nu och lyssna mer noga imorgon. Det är iaf en skiva jag inte hade förväntat mig...  lite annorlunda för att vara Kent kanske, men det låter helt okej. Imorgon får jag bilda mig en bättre uppfattning som jag återkommer med då! =)

Dagen spenderades först på MQ, sedan åkte jag till stan för att göra lite ärenden på skolan och på Swedbank. Jag mötte upp Erica och vi åkte och köpte mat sedan vidare hem till henne för projektplugg. Det kommer bli super!
Vid halv 5 mötte vi upp katta för middag, sedan vidare mot Joel där han och Martin befann sig. Det blev skräckfilm med dom innan jag skjutsade hem Erica, hämtade mamma och sedan begav mig hemåt.

Nu ska jag och Emil se den sista JF filmen. SORG!!!!!!!
Imorgon är jag ledig WIIIIIEEE!

4/11

Idag har varit helvetets dag... Min mensverk har varit ohållbar. Trotts detta så gick jag på praktiken, lunchade med moderjord och Affe. Vid halv 4 bestämde jag mig för att åka hem tidigare, jag ville inte dö av smärta.

Nu har jag precis käkat middag. Ska snart skjutsa Aggi till skönsberg, sedan hyra film.

PUSS

3/11

JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖR JAG DÖÖÖÖÖÖÖR JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FYFAN VAD NICE! Beställd och klarre, den 2 december finner jag denna i min brevis! Det bästa är att dvdn är inspelad på P&L, där var jag, och den spelningen var grym!

FAN VAD UNDERJÄVLABART!!!!!!!!!!!!!


3/11

6 Sidor!!!!!!! 6 jävla sidor in my ass!!!!! Och det är kirrat och klart. Sug på den Freja! Jag är klar med ergonomiarbetet! WOHOOOO! Jag är lycklig, har världens mensverk, men är ändå så lycklig över att den är klar!

Imorgon klockan 10 väntar MQ, sen JF maranton med Empe.
Nu ska jag borsta småtänderna, kissa, kolla på nya avsnittet Gossip Girl, ringa Katta, sedan ringa Emil, sen sova så sött.

PS: Fick en kommentar om att jag borde vara rädd om Manchester United tröjan, mitt svar på det är att jag kan inte lova någonting. DS.

PS2: Jag gillar kommentarer, fortsätt med det! DS2.

HEHEHEHEHE blev tvungen att printa som bevis::::::



3/11

Jag har varit på kalasbra humör hela dagen! Sen fick jag någe ryck och tänkte vara duktig så jag fortsatte på dom där APU uppgifterna som Christer gav oss (alla frejaner vet vad jag pratar om) och det gåååår inte!!!!!! Jag blev så stressad av att det går inte, så jag var tvungen att skriva en lista på alla saker jag borde göra, och den listan gott folk, den blev jävligt lång. Min dag är förstörd. Jag kommer vara upptagen varenda minut i en vecka innan jag kan stryka över dom där jävla sakerna.  Bajsockså.

Därför ------ påbörjagrejersåjagkanbockaavminlistaochfortsättamittliv

3/11

Jag kan inte förstå att det är november! Det känns inte som det för det är inge snö alls. Sen var det nyss sommar, kreta, spanien, p&l, stockholm, party, värme, sol m.m. Jag vill inte ha november!

Jag har inte bloggat sedan i fredags, det känns lite ovanligt. Jag har faktiskt inte hunnit med så mycket... Varit med Erica och Sophie i fredags, på lördagen var jag på middag med Emils familj hos deras kompisar, sen på söndagen hade vi softar dag, igår blev det MQ sedan solning och bastu med Katta och Nattis och tanterna. Jag har med andra ord tagit det lurre och  haft det jävligt lugnt och skönt utan en droppe alkohol!

Nu ska jag vara duktig och plugga vidare, ikv blir det DH!
Och imorgon kommer dom 2 sista JF filmerna ut, som jag och Empe har längtat efter denna dag! Wiiiiee!

herrååå


RSS 2.0