31/8

Ligger helt utslagen i min underbara säng efter en otroligt lång dag. Kussen hämtade upp mig vid 1-tiden sedan åkte vi på Intrustrimässan på Nordic där papporna ställde ut. Det blev en mysig lunch med dom innan vi åkte vidare mot Birsta där vi stannade till stängning. Jag fick med mig många välbehövda saker hem, bland annat insattser till kökslådorna, ett par svarta byxor, jeans, trosor med mera.
Väl hemma så slog jag in paket, till vem och vad får ni tyvärr inte veta. Sedan kom Malin och Rebecka och vi åt en äcklig middag på Big Boy.

Nu inväntar jag Skilda Världar box 3 som har laddat 66,8 %. Jag får nog lägga ner och se det imorgon istället.

På tal om imorgon, då ska jag syssla med detta:

Så går det när man inte tvättar på 2½ vecka....  Det tar nog sin lilla tid.
Nu ska jag släcka ner för att sova.

/Anna

Eftersom jag är så dålig på att lägga upp bilder så får ni även en bild på dom fina paketen, samt två partybilder från i lördags, finner dock inget samband mellan dessa bilder men det spelar väl ingen roll?


30/8

Idag har det varit en dag med mycket blandade känslor och tankar. Det har inte varit någon bra dag men inte heller en dålig. Det har varit en dag då jag har sett tillbaks på gamla bilder och drömt mig tillbaks i tiden och funderat över hur enkelt att var då, även fast jag vet att det var en lögn.

Emil jobbar kvällar hela veckan igen och det betyder mer egentid för min del. Kvällen har jag mestadels spenderat med Rebecka och godisskålen men även Malin joinade oss en stund.

Igår var jag på sjukan. Allt gick bra förutom att jag blev extremt kissnödig när jag lång fastspänd inne i tunneln på magnetröntgen. Min kissblåsa har inte återhämtat sig ännu efter det obehagliga händelse. Jag fick hålla mig så mycket och länge så till slut när jag äntligen fick springa och kissa så gjorde det för ont. Att vara kissnödig kan vara det jobbigaste jag vet...

Jag träffade upp mamma på stan och vi fikade och uträttade lite ärenden och helt plötsligt hängde den bara där, den ultimata handväskan som jag har letat efter i hela Stockholm och Sundsvall. Jag blev så otroligt exalterad och lycklig så jag fann inga ord. Mamma lyckades övertala mig att hon fick köpa denna vackra skapelse till mig och jag kunde återigen konstatera att jag har världens bästa mamma. Väskan är så fin och jag är så glad, jag kan inte sluta titta på den... Jag är sjuk i huvudet, jag vet.

Jag åkte med mamma till Tunbyn och började med mina inbjudningskort inför min 20-årsfest, jag hann även måla och avnjuta ett avsnitt CSI. Det var en perfekt "Anna och Mamma dag" som vanligt. Jag har alltid tyckt om att spendera tid med mamma och pappa men mitt behov av dom nu är större än vanligt.

Nu är klockan snart halv 12 och jag ska krypa ner i sängen för att orka med morgondagen. Jag ska spendera en dag med min älskade kuss!

/Anna



28/8

Denna månad börjar gå mot sitt slut och älskade september väntar. Det här året älskar jag september mer än någonsin av 4 underbara anledningar.
1. Jag och Empe firar två år tillsammans som världens bästa par.
2. Faderjord fyller 50 och det firas med fest.
3. Det bästa datumet på hela året, 29:e september väntar. Då får jag äntligen skriva "20 coola höstar" i mitt cv.
4. Min kompis "Wannabe Norsk" kommer hem till Sundsvall, Sverige, det landet hon egentligen tillhör och det ska bli underbart att få se hennes blonda kalufs och stora bröst igen.

Inte dåliga anledningar va?

Igår blev det mot alla odds party. Vi började förfesten i Petras föräldrars lägenhet som jag förövrigt har planer på att flytta in i. En mycket trevlig förfest med många nya och gamla tjejer. Efter det blev det drinkar på invito innan vi gick vidare mot Jack's Bar innan jag delade en taxi hem till Empe.

Idag har jag varit på Nedansjö IP och kollat på "årets match" som det så fint stod i programbladet. Jag är fortfarande chockad över att det kostade 40 spänn per skalle att gå in på matchen. Det är billigare att gå på Giffarna! Men jag hade det mysigt med pappa och svärisarna och som tur var så bjöd pappa mig på matchen och fika i pausen, tur det annars hade jag ju typ varit pank nu... Nedansjö förlorade mot Stöde men min Emil var bäst ändå.
Efter matchen åkte jag hem med pappa till Tunbyn där jag bevittnade Manchester United spöa arsenal med 8-2. Det var bra för då fick jag en glad pojkvän på köpet. =)
Jag har även hjälpt min kära fader med lite powerpointar och foldrar inför någon mässa. Jag anser att han borde anställa mig som hans assistent, högra hand och alltiallo, jag menar, vad skulle han göra utan mig?

Nu ska jag krypa ner i sängen med Empe, imorgon ska han följa med mig till sjukan för den andra undersökningen. Håll tummarna nu!

/Anna

PS: orkar inte sträcka mig efter iphonsladden så ni får bilder en annan dag istället....


26/8

Jag blir så glad över nära mina fina vänner kommenterar bloggen. =) Saknar ferry och åkan så jag avlider snart! Mina kära, trogna följeslagare under sommaren 2009 då det bjöds på Peace and Love, Stockholm och andra roligheter. Vi delar så många fina stunder tillsammans och det är när man börjar tänka tillbaks på dom som man inser hur mycket man saknar sina frånvarande vänner.
Det tråkiga är att otroligt många av mina närmsta vänner har eller ska flytta ifrån mig. Nattis, Ferry och Katta har ju redan flyttat och nästa vecka är det Erica och Petras tur. Kvar blir jag. Tur att jag har Malin och Rebecka kvar i alla fall. =) Och Empe såklart!

Igår hade vi världens mysigaste middag här, jag och tjejerna. Vi gjorde trerätters, drack vin, spelade spel och mådde allmänt jävla bra. Imorse när jag vaknade så kände jag av gårdagen men klev upp och gjorde mig redo för att göra lite ärenden med Emil och Fredrik. Vi åkte på någon fiskebutik för att Emil skulle handla Fiskegrejor. Sen fick jag min vilja igenom och vi åkte på Cervera och inhandla lite roligheter för Emils presentkort. =) Det blev en pajform, chokladfondue och ölglas. =)

Nu är Empe på träning och jag ska laga mat. Sedan blir det film och myskväll med "Hur många lingon finns det i världen?".

Imorgon tänkte jag lyfta på lillrumpan och bege mig till Tunbyn för att måla klart min byrå och umgås. Sedan på kvällen får vi se vad som väntar, eventuellt en utgång med mina underbara om min mage för en gångs skull klarar av det.

/Anna


24/8

Idag har det varit en mysig dag med endast lite magont men mycket huvudvärk.
Jag har varit ute i Tunbyn med mammsen hela dagen och myst med Arvid, en av mina favvopojkar. Edvin har varit febrig så mamma och jag passade Arvid så att han fick vila upp sig i lugn och ro. Man blir så jäkla sugen på en liten knodd själv så det är riktigt tur att jag får låna och gosa på Annelie och Kobbes småtroll. =)
Efter middagen så åkte jag hem till läggan och har nu gjort undan lite nytta och jag har även skypat med Katta som vanligt.
Empe är och jobbar och kommer väl hem och exakt två timmar. =)

Imorgon blir det mys med tjejerna som ska komma hit. Vi ska göra trerätters och fira Erica i efterskott. Det blir trevlans de! 

/Anna

23/8

Sist jag skrev var dagen innan avresan till spanien. Nu har hela sommaren gått och hösten står och väntar.

Vad har hänt sedan sist?
Ni som känner mig vet ju redan allting men jag kan ta en snabb genomgång för er som är intresserade ändå.
Efter en underbar vecka i spanien så återvände vi till sverige och till mitt nya jobb på Vero Moda i Birsta. Jag jobbade tre dagar innan olyckan var framme. Min jävla mage gjorde jätte ont och jag blev hemskickad från jobbet. Kramperna kom i omgångar och vissa stunder kändes det ändå helt okej. Jag sov ingenting den natten så jag ringde mamma klockan 6 på morgonen och vi bestämde oss för att åka till vårdcentralen. Eftersom min mage alltid krånglar så trodde jag att det snart skulle lägga sig som det alltid gör, men istället så blev det bara värre och värre. På vårdcentralen satt jag bara och grät som ett litet barn så dom andra patienterna skickade mig före i kön, tänk vad många fina människor det finns. Där konstaterade dom i alla fall att jag hade feber och att sänkan var alldeles för hög. Vi fick åka vidare mot sjukhuset där vi spenderade många timmar. Eftersom jag kände igen en del av smärtan så sa jag direkt till doktorn att det satt i tarmarna, vilket han inte alls trodde. Jag fick istället göra gynundersökningar och dom klämde och kände. Till slut så skickade dom hem oss med Tradolan och andra värktabletter och sa åt oss att komma tillbaka om det inte blev bättre. Dagen efter, på torsdagen, var det ännu värre än dagen innan så vi åkte tillbaks till sjukhuset. Jag påpekade återigen att jag trodde att det satt i tarmarna vilket dom fortfarande inte trodde på. Dom skickade oss till röntgen och resultatet därifrån var att dom såg att några körtlar på tarmarna var svullna. Efter många timmars väntan fram och tillbaka så bestämde dom sig för att jag skulle ligga kvar över natten på MAVA. Jag fick dropp och morfinsprutor i magen för att smärtorna skulle lindras. Jag spenderade 3 eller 4 nätter på sjukhuset och det var inte det roligaste jag har gjort... Jag hade som tur var världens bästa mamma, pojkvän, pappa, syskon, Malin som underhöll mig på dagarna men på nätterna var jag helt ensam.
På söndagen fick vi reda på att jag hade en bakterie som hade satt sig i tarmarna och en infektion i kroppen, tydligen skulle det gå över av sig själv så jag fick äntligen åka hem. Två dagar senare och jag hade fortfarande lika ont så dom skrev ut Tradolan som skulle lindra. Dagarna gick och jag levde på yoghurt och jag kräktes upp allt annat som jag försökte få i mig.  När vi äntligen skulle åka på ett återbesök så kunde dom efter många om och men, konstatera att bakterierna var kvar så dom skrev ut antibiotika.  Hela den här historian har resulterat i att jag har varit sjukskriven hela sommaren...

Där har ni min sommar! ;-)
Allt ont för någonting gott med sig och det goda i det hela är att dom nu har påbörjat en utredning på min mage. Antingen är den bara fruktansvärt känslig eller så är det någonting annat som inte stämmer. Jag har redan gjort en undersökning av tre, då gick dom in med en kamera i munnen ner i tarmarna, inte sådär jätte roligt. Nästa undersökning är på måndag då dom ska göra en magnetröntgen.
Den enda rädslan som jag har över hela grejen är att dom inte ska hitta någonting. Hur konstigt det än låter så vill jag heldre att dom hittar någonting som går att fixa än att dom inte hittar någonting alls...

För er som har orkat läsa igenom alltihopa, till er så får jag väl säga bra jobbat! ;-)

Eftersom magen fortfarande krånglar så har jag valt att inte söka några jobb eller ta något jobb. Vem vill ha en anställd som kommer bli tvungen att ringa och sjukanmäla sig var och varannan dag?

Så nu på dagarna leker jag hemmafru. Efter att ha bott hemma hos mamma och pappa i sommar så är jag sedan några veckor tillbaks i lägenheten och hos Emil. Han jobbar kvällspass den här veckan så jag har kvällarna för mig själv. Ikväll har jag städat hela lägenheten eftersom jag och tjejerna ska käka finmiddag och mysa här på Torsdag. =)

Eftersom hela det här inlägget är enormt tråkigt så tänker jag vara lika tråkig och inte lägga upp några bilder.
Från och med nu ska jag försöka uppdatera mer, mest för Kattas skull som befinner sig så långt bort från mig. Hon måste ju veta vad jag gör på dagarna ju...

/Anna

RSS 2.0