29/10 - Bad day

Igår var universums sämsta dag. Ingenting gick bra och min stressmage var helt åt helvete.
Men samtidigt var vissa stunder av dagen helt okej. Jag och Katta var ute i Birre och fixade lite ärenden inför helgen. Jag hämtade mitt efterlängtade Nellypaket på posten som innehöll x antal skor, en tröja och ett linne.
Vi var även över till grannarna och bäbisarna. Det är helt sjukt vad bäbissugen man blir när man är omkring dom där två söta små killarna. Men lugn mamma och pappa, jag kommer att vänta något år.
På kvällen var jag och Emil borta i lokalen och hjälpte mamma och pappa att fixa inför festen. Det blir så jäkla fint!!!

Nu ska jag följa med mamma och farmor till stan en sväng.
Idag är det tempo! Mitt extal är såklart inte färdigt än heller. Bra Anna, jätte bra!

Kul att jag var jätte trött förut och har ...

img_0214 (MMS)

Kul att jag var jätte trött förut och har legat i sängen i en timme och försökt sova utan resultat. Jag vet vad det beror på. Han där uppe straffar mig för att jag inte har pluggat någonting idag. Jag är helt säker! Därför ska jag nu sätta mig och fixa med mitt x-tal i hopp om att det är så tråkigt att jag somnar med boken framför ansiktet.


27/10

Det känns mer och mer ovant att blogga från en riktig dator nu när jag har fixat mobilblogg.
Dom senaste dagarna har jag pluggat (klar med hemtentan!!!!!!), umgåts med mina fina vänner, myst med Emil och familjen, shoppat,  sedan blev det en utgång i lördags. En förfest som var så rolig att den förvandlades till hemmafest. En riktigt rolig kväll! Bilder från det kommer senare.

Nu ska jag och mamma sticka iväg och fixa lite grejer inför lördagen då det är 50-års fest.

PUSS


Sitter hemma hos malcom nu med b-rudarna n...

img_0172 (MMS)

Sitter hemma hos malcom nu med b-rudarna nu. Vi har varit ut på birre och inhandlat en eller två saker. Myyys!


Nu är det fredagsmys med familjen och katt...

img_0109 (MMS)

Nu är det fredagsmys med familjen och katta. Nyttiga klubben har årsmöte!


22/10 Tracy chapman

Jag sitter i min säng och lyssnar på underbara Tracy Chapman. Jag sitter och funderar på mitt gamla liv och  mitt nuvarande liv. Man ska aldrig ångra någonting man har gjort, man ska bara ångra sakerna man inte har gjort. Om jag inte hade tagit vissa beslut så hade jag aldrig varit den jag är idag, jag hade inte haft dom vännerna och jag hade nog inte haft Emil.
Människor jag gillar, det är människor som förändrar mig till det bättre. Emil är helt klart en av dom. Min mamma och pappa hör självklart också till den kategorin eftersom dom har uppfostrat mig och lärt mig det mesta. Sen finns det en gammal vän till mig, som förändrade mig mer än någon annan människa någonsin har gjort. Hon gav mig självförtroende, styrka, stabilitet och glädje, under dom åren som jag behövde det som mest. Det var aldrig något strul eller några krav mellan oss, vi kunde bara sitta i flera timmar och skratta åt samma sak om och om igen. Vi kunde prata om allt, även om det var oväsentliga grejer så gjorde vi samtalsämnet intressant. Jag uppskattar och beundrar henne för allt. Hon är en stor skillnad från mitt dåvarande liv och mitt nuvarande liv. Jag ångrar saker jag inte gjorde, som till exempel att ha fortsatt ha dig som vän.

I dagsläget så är jag nöjd och glad. Jag är stressad över allt som har med skolan att göra och över att inte veta hur min framtid kommer att se ut. Men jag har världens bästa Emil, världens bästa familj och världens bästa vänner. Samtidigt kan jag inte låta bli att känna att det är någonting som saknas...

22/10

Anledningen till att jag inte har varit så aktiv på bloggfronten är för att min mamma eventuellt har kunnat läsa allting.

I onsdags åkte jag tillbaks till Stockholm, inte med tåg som min mamma trodde utan med bil med Katta. Vi hade en sjuk resa ner med världens bästa bilskiva sedan blev det många timmar på skärholmen. På torsdagen var jag på skolan innan vi begav oss till Täby för att hämta upp Agnes och shoppa lite. Efter det började bilen rulla mot Sundsvall igen men först ett stopp i Gävle för att hämta upp Anton.

Mamma fyllde 50-år igår och därför hade vi bestämt oss för att åka till Sundsvall och överraska henne. Pappa, mamma och Affe skulle ut och äta middag på stekhuset och helt plötsligt dök vi bara upp. Mamma såg ut som om hon hade sett ett spöke, hon blev så chockad, rörd och glad. Otroligt lyckat! Vi åt god mat och myste på innan vi åkte hem och hade presentöppning, åt tårta och skålade i champange. Det blev en jätte mysig kväll!

Idag har jag suttit som ett jävla frågetecken med min hemtenta. Fyfan.... Jag har kommit en bit på vägen men det är en stor fördel om man förstår sig på frågorna...

Nu ska jag strax avnjuta en pizza sedan blir det Idol hela kvällen, och kanske plugg om jag får svar från min lärare.

Ha en trevlig kväll!

19/10

Sundsvall är en kall och mörk stad för tillfället. Eller inte mörk, utan grå, tråkig, regningt och dystert. Även fast Sundsvall är kall och mörk så finns det ingenstans som jag känner mig mer hemma än just här.

Dom senaste dagarna har bjutit på mycket roligheter, mycket knäppa stunder med kamrat Katta, mycket Emil, mycket familjen och mycket planering. Jag har även åkt på en härlig urinvägsinfektion som jag gillar jätte mycket. Den gör inte alls ont och den har absolut inte orsakat att jag har legat i sängen hela dagarna och haft ont i stället för att ta tag i pluggandet.

Där ljög jag. Urinvägsinfektionen är inte härlig, jag gillar den fan inte, den gör fruktansvärt ont och tack vare den så har jag inte pluggat någonting alls.

Imorgon bär det av till huvudstaden igen. När kommer jag tillbaks till Sundsvall igen då? Det är det ingen som vet.....


Nu är jag och Empe på bio! Vi var lite små...

img_0065 (MMS)

Nu är jag och Empe på bio! Vi var lite småsugen så det blev en jättemeny med popcorn, dricka och snacks.;) kommer inte ihåg vad filmen vi ska se heter men det började på b och det var en thriller. Återkommer med mer info sedan! Nu hoppas vi på en trevlig kväll i biomörkret. ;)


Min klocka stog på 06.00 imorse. Jag vakn...

Min klocka stog på 06.00 imorse. Jag vaknade 06:55 av påminnelse alarmet ringde. Min buss går 07.19 och jag insåg ganska snabbt att jag inte skulle hinna. Missade nästa buss gjorde jag också. Så nu är jag snart framme på skolan som började för 5 min sen. Tur att jag aldrig brukar vara sen till skolan i vanliga fall. Jag drömde att jag försov mig, och sen lyckades jag göra det? Konstigt. Klockan halv ett går tåget hem mot Sundsvall. Skönt!


Ja men då var det bara att börja packa väs...

img_0063 (MMS)

Ja men då var det bara att börja packa väskan mot Sundsvall igen då! Packade seriöst upp den för några timmar sen och nu ska allting ner igen. Jag borde ha dubbla uppsättningar kläder, skor, smink och hårgrejer. Mitt liv hade underlättat ganska mycket då... Nu ska jag skynda mig och packa så att jag kan få kolla på Cold Case sedan:)


Sitter och skriver(försöker i alla fall) m...

img_0061 (MMS)

Sitter och skriver(försöker i alla fall) mitt ex-tal. Det går så jävla jävla sämst!!! Håller på att bli tokig! Jag har fan bytte ämne 3 gånger och nu orkar jag inte byta en gång till. Ämnet ska vara inom retorik och kommunikation och det enda jag kan komma på att prata om sparring, när lyssnarna medvetet intar en aktivt stödjande attityd gentemot talaren. Man kan fan inte hålla ett extal om sparring!!!! Måste byta ämne igen. Jävla skit tal....skärpning Anna!


Vilken lyxlunch det blev idag! Pyttipanna ...

img_6558 (MMS)

Vilken lyxlunch det blev idag! Pyttipanna och stekta ägg... Min dag består av plugg, plugg, plugg och plugg. Har dock inte kommit sådär jätte långt än. Men nu ska jag köra igång, på allvar!


11/10 - Tillbaks i Tullinge

Nu sitter jag i soffan med sambo. Nyss avnjutit lite Paradise och nu Biggest loser, sedan blir det CSI och Lite sällskap. Vi insåg precis att vi måste börja göra ett tv schema, så jävla mycket bra på tv som man inte får missa!

På föreläsningen idag höll jag seriöst på att somna! Det var hemskt, riktigt hemskt.
Väl hemma så däckade jag i sängen i 2 timmar sen var det bara att laga middag. Och som vanligt så brände jag jävla äckel riset så kastrullen är kolsvart i botten.

Imorgon väntar arbetsintervju på Nattis jobb! Ska bli skit kul, hoppas på lite extra pengar. ;-)

Nu ska jag poppa pocorn och avnjuta en härlig kväll på soffan!

PUSS

Hur kallt får man egentligen ha på ett t...

Hur kallt får man egentligen ha på ett tåg? Jag kan tyvärr inte svaret men jag kan garantera att man inte får ha så här kallt som X2000 har... Har köpt mig frulle som bestod av en äcklig macka och en cola för 55 spänn. Tråkigt att mackan åkte i soporna och colan i magen. Jag blir pigg av cola, alltså kan jag inte sova så istället sitter jag och läser bloggar och det medför att mitt illamående blir värre och värre. Längtat så fruktansvärt mycket tills i eftermiddag då jag kommer hem och får krypa ner i sängen. Underbart! Och nu när jag ändå sitter här och inte har någonting att göra så kan jag lika gärna ta upp en sak. Det finns dom som reagerar på att jag åker hem till sundsvall så mycket som jag gör och till er kan jag svara att jag trivs skit bra med skolan, min klass och min underbara bästa vän som sambo. Men jag har så otroligt mycket fina saker kvar i Sundsvall som jag saknar, min underbar mamma och pappa, min fina pojkvän och mina älskade vänner. Och jag skulle aldrig sitta och åka som jag gör om jag inte kände att jag behövde det. Jag vet att jag inte behöver sitta och förklara mig men jag vet knappt själv varför jag ändå väljer att göra det. Jag har inte så jätte många timmar i veckan som jag måste vara på skolan och dom timmarna är prioritering nummer ett men resten är självstudier så varför kan jag inte göra dom i sundsvall lika gärna? Jag är så jävla tjurig så jag kommer att fullfölja den här kursen sen får jag ärligt talat se. Om jag tycker att situationen fortfarande är lika jobbig som jag tycker att den är nu så är det inte värt att må så dåligt i 3 1/2 år till. Men jag har trotts allt kommit in på min dröm utbildning, det får man inte glömma, men den viljan tog över känslor och annat som jag borde ha tagit hänsyn till när jag packade ner alla mina grejer och flyttade 40 mil hemifrån. Men nu ska jag sluta tjata, så för att sammanfatta det hela så åker jag till Sundsvall för att jag mår bra utav det! Nu är det dags för ett nytt sov försök på det här iskalla jävla tåget!


Jag älskar att åka tåg baklänges, utan...

Jag älskar att åka tåg baklänges, utan frukost i magen, klockan 5 på morgonen. Jag är hungrig, åksjuk och trött! Tyck synd om mig då!!! Men jag sitter redo.. Jag har min stora, mjuka, varma jacka över mig och nackkudden på. Så fort dom har kollat min biljett ska jag stoppa ipoden i öronen och drömma mig bort och förhoppningsvis sova hela vägen. Skönt! Dock känner jag att min övertrötthet börjar ta över... Inte okej. Nu kommer biljett damen så nu är det tack och adjö! Sov gott


101010

Dålig bloggning för min del som vanligt när jag befinner mig i Sundsvall. Inte mycket att göra åt!
Jag har haft många underbara dagar här hemma och tanken var att jag skulle åka hem idag, men jag valde att åka imorgonbitti klockan 5 istället. Kul Jul. Jag som inte alls är morgontrött.... Jag får sova på tåget så att jag kan vara pigg på föreläsningen som börjar klockan 10.00. Sedan ska jag och Marie sätta igång med vårat grupptal. Det blir nog bra.

Saknar min sambo! Det ska bli skönt att få träffa henne imorgon och ta igen lite prat.

Nu ska jag iväg och sola, jag har insett att det är mycket roligare att vara brun än kritvit...
Sedan ska jag handla käk till mig, Affe och Emil och invänta mor och far som kommer hem ikväll. =)

puss


Kom hem för ett tag sedan efter att ha var...

img_0465 (MMS)

Kom hem för ett tag sedan efter att ha varit och kikat på Malins nya hus och fikat med tjejerna. Nu sitter jag och Emil och kollar på CSI och ska väl snart slå på en film. Imorgon blir det en heldag med mammsen. Birsta, handling och hälsa på mormor står på schemat.  Puss


Sitter nu på tåget på väg hem till Sundsva...

img_7398 (MMS)

Sitter nu på tåget på väg hem till Sundsvall. :) Det var en kvinna som frågade var jag hade köpt mina jeans. Jag svarade att dom var köpta på Bik Bok men att det var leggisar, i bomull. Hon tyckte då att det var läckert och att hela min klädstil var frän, någonting som jag inte alls kan förstå med tanke på att jag har världens tråkigaste klädstil, jeansleggisar, skinnjacka, converse, halsduk och mössa. Jag vet inte vad ni tycker men jag ser inte mycket läckert och fränt i det...  Från och med nu kommer min blogguppdatering att bli mycket bättre. Jag har nämligen införskaffat mig en iphone4. Min nya, fina älskling!  Jag och sambo har haft besök av våran saknade Ferry halva helgen. Hon kom i lördags kväll och åkte till Oslo idag. I lördags på dagen så var jag och nattis duktiga och storstäders och spenderade 6 timmar ute på kungens kurva. Vi handlade mycket skoj till lägenheten. Idag så hade jag först föreläsning om kunskapsretorik sedan hade vi imitation tal. Jag hatade det där jävla talet. Till slut valde jag att köra på Daniels tal till Victoria på deras bröllopsdag. Det verkade uppenbarligen fungera med tanke på hur bra respons jag fick. Så nu älskar jag imitatiotal istället.  Tåget anländer till Sundsvall kl. 21.55 så jag ska spela lite angry birds och facebooka lite dom resterande timmarna.


RSS 2.0