26/2 - JB

Sitter på älskade JB nu.
Dagen har gått rätt bra hittills. Våran grupp gjorde klart religionsarbetet sedan fick jag reda på att jag fick MVG i Samhällsprovet, vilket var totalt oväntat, men fan så nöjd jag blev!

På lunchen sprang vi på stan. Jag reklamerade mina skor. Jag fick tillbaks 250 spänn och fick behålla skorna! UNDERBART! Införskaffade mig även solbrillor och 3 par örhängen. Nice.

Nu är det praktiskmarknadsföringB. Inte sådär jätte roligt...

Vid 2 kommer Nattis hit! Då ska vi skjutsa MN och Johanna och hämta en bil, sedan ska vi till Birre och umgås och det kan även tänkas bli en del shopping....

Puss!

25/2 - you decided this

Skolan idag gick bajs.
Sjukhusbesöket gick också bajs.

Mamma och jag åkte och handlade, det gick bra.
Sedan åkte jag hem till Emil, vi lagade mat och såg oth, det var mysigt.
Mina grejer som jag hade beställt till håret hade kommit, det var bra.
Jag håller just nu på att slingra mitt hår, bort med den orangakalluffsen.
Jag tvingas sova utan Emil inatt, det är bajs och kiss.
Sverige kom femma på staffeten, det är synd för dom men jag har viktigare saker att bry mig om.
Jag ska på skolan imorgon, det är mer än bajs och kiss.
Efter skolan ska jag på Birre med Nääääääthan, det är solsken och jordgubbar(alltså KÖÖÖNG!).

Sen hade jag inte mycket mer att tillägga.
Puss och kram


25/2 - JB

Sitter på JB nu.
Skulle egentligen kliva upp klockan 6 och kolla hockeyn imorse men Emil fick väcka mig efter första perioden så jag fick sova lite till. Jävla kuk match......

Gårdagen spenderades hemma. Jag är skolless och har noll motivation till någonting. Men trotts detta så har jag pallrat mig hit idag. Mycket bra jobbat mig själv!
Jag vet att man måste försöka härda nu, jobba stenhårt innan studenten, men jag orkar fan inte!!!!

Mamma kommer och hämtar mig vid 11. Vi ska på sjukan och kolla upp min mage som krånglar jämt och städningt. Hoppas dom kommer fram till någonting vettigt... Hinner inte till idrotten, får heller inte vara med p.g.a. tossen, så det gör inte så mycket.
Efter sjukan åker jag hem och pussar på min älskling som ligger kvar och sover i min säng.

Puss och kram

23/2

Imorse vaknade jag upp i Emil säng, utan Emil. Det var kallt, omysigt men jag hade väldigt stor plats.
Vid halv 12 åkte jag och plockade upp Emma innan vi for vidare mot staden, där plockade vi upp Erica innan vi åkte på UF mässan. Jag finner bara 2 ord för den mässan: SKIT TRÅKIGT!
Men dock var det kul att få träffa alla.

När vi ansåg att vi var klar där så åkte vi vidare och skjutsade hem Erica och Lollo, sedan Rebecka sedan vidare mot Matfors. Jag släppte av Emma innan jag begav mig mot Vårdcentralen och min favvo doktor/sjuksköterska. Hon tog hand om mig som vanligt. Om jag någongång i mitt liv jobbar inom sjukvården så ska jag bli som henne.

Nu ska jag åka till Matfors.

Puss och kram och hejdå

22/2

Som ni såg så var jag uppe jävligt tidigt imorse. Vi kom lite sent till matchen, det var strul med antennen, men till slut fick vi igång allt sådär lagomt till andra perioden. Vid halv 9 började skolan och Sverige hade tagit hem segern med 3-0. Religion väntade i 3 timmar, och snäll som Amanda, Issa och Theres var så fick jag hoppa in i deras grupp. =) Vid lunch fick jag så jävla ont i magen så jag fick ringa efter mamma som snällt kom och hämtade mig.
När jag kom hem var jag konstigt nog inte trött alls. Men när Emil dök upp vid 4 så tvärdäckade jag. Inte för att han var tråkig, utan för att jag var trött.

Nu är vi hemma hos Empe, vi har köpt glass, cheesepopcorn och hockeypulver, vilken blandning va?
Vi ska se på OTH och mysa. Imorgon är det UF mässa så jag ska upp klockan 6 för att rigga montern och så. HAHAHA SKOJA BARA! JAG SKA INTE VARA MED!!!!!!! WOHOOO! En gång, aldrig mer.

Istället ska jag plocka upp min efterlängtade vän Emma och vi ska bege oss till Nordik för att kolla in alla UF som våra kära vänner har. =)

Nu ska jag gå och pussa på Emil för han blev så ledsen när jag tvingade iväg honom för att jag skulle blogga.
PUSS

22/2 - Hockey

Ett bevis på att jag är uppe, vaken och fixad! KLOCKAN 20 i 6!!!!!!!!!

Katta kommer snart.

Bjuder på en bild som jag var tvungen att ta på min kära lillebror och pappa. Dom sover på soffan inatt för att kunna se båda matcherna...


21/2 -

Har spenderat kvällen med Malin och Rebecka. Vi har ätit frukter med smält choklad, pratat, skrattat och myst på. En riktigt bra kväll!

Nu ligger jag i min säng. Mamma har lagt om min tå och jag har tagit mina verkisar för natten.

Nu pratat jag med min älskling i telefonen.
Klockan står på 05.00.
Katta kommer 05.30.
Skolan öppnar 05.45
Matchen börjar 06.00.
VILKET FAN JAG ÄR!!!!!!!!!! Ska till skolan så tidigt endast för att se på hockey!

godnatt.


21/2 - Ignore them tonight and you'll be alright

Jag har kommit fram till att den här bloggen är för det mesta deppig och negativ.
Det är nog för att jag har sånt jävla oflyt känns det som.
Fick ringa till Malin och grina av mig lite. Ska träffa henne och Rebecka ikväll och prata av oss lite, det kan behövas.

Helgen har jag spenderat hemma, men en ond tå och en kropp som är helt slutkörd efter alla tabletter.
Imorgon väntar skolan och JB, det känns som att jag ligger efter i allt. Det enda jag vill just nu är att avsluta alla kurser, ta studenten och känna friheten och doften av stockholm.

Nu väntar middag.
Sedan beger jag mig mot stan.
Puss och kram

20/2 - bilder sen modevisningen











20/2 - You're wrong

Oj då... Såg nu att det var rätt längesen jag bloggade.

Det har hänt mycket den senaste tiden.
Alla hjärtansdag som jag spenderade med min älskling.<3
Jag och Erica har haft våran modevisning som gick kalasbra! Nu är PA snart över för denna gång.
Allt den senaste veckan har kretsat kring PA, därför har det varit stressigt och bloggen har kommit väldigt långt ner på prioriteringslistan. ;)

Gårdagen spenderade jag först hos doktorn. Jag hade tur och fick en akuttid så dom kunde fixa min tå. Så det blev en liten miniopereration men fyfan vad ont det gjorde och fyfan vad ont jag har nu. Åkte även på penicillin i 10 dagar, jätte roligt! Resten av dagen låg jag bara hemma. Var bjuden på 19-års firande av Carro på kvällen men det blev ingenting av med det. Imorse vaknade jag klockan 8 av att jag hade bajsont. Gick och la mig på soffan och inväntade att klockan skulle bli 9 för då skulle Emil upp och åka iväg och jobba. När han hade åkt så gick jag tillbaks till sängen och här ligger jag nu.

Får se vad den här dagen har att erbjuda. Sängen kanske?

Puss och kram

12/1 - JB

Sitter på JB nu. Vi ska kolla på film, som vanligt i Religionen denna gång en svensk film "De ofrivilliga".

På lunchen drar jag hem och hämtar Agnes och Emil.
Sen blir det Ekonomi och lite PA göra för mig och Erica.

Ikväll laddar vi för att bli 10 år och ha pyjamasparty!

Puss&Kram

11/2

Jag såg nu att jag hade fått 2 kommentarer angående klänningen. Tack Nattis och Filippa, jag tror fan jag kör på den där alltså! =D

Dagen började med att jag var för trött som vanligt. Jag klamrade mig fast i Emil och bad honom att tvinga mig att vara hemma. Men trotts detta så slet jag mig upp och åkte till skolan, såklart helt i önöda.... Roland var sjuk så vi gjorde några uppgifter sen var vi klar. Då satte jag mig och gjorde klar mitt och Ericas programblad, vad vi ska säga och de, tills modevisningen som är nu på onsdag. =)

Klockan halv 3 var det dags för idrott! Kattas elevlektion vattengympa stog på schemat. Jobbigt, roligt och jävligt bra idrott. Det hela slutade med att jag drog ner Katta i vattnet med kläderna på.
Efteråt så bastade, pratade och myste vi på med tjejerna i klassen. Väl hemma blev det middag, sen en jävla massa dö tid, telefonpratande och musikletning inför modevisningen. Det är den enda punkten vi står helt stilla på och faktiskt har kvar att göra. Jobbigt.

Nu ska jag åka in till stan för att hämta Emil som har varit på träning. =)
Puss och kram

10/2

Igår var det en dag då jag inte bloggade, men som jag verkligen borde ha bloggat på! Empe och jag firade nämligen 5 underbara månader. Tiden går fort när man har roligt!
Vi hade bestämt oss för att inte göra någonting speciellt. Vi åkte och köpte pizza, hyrde film och köpte tisdagsmys. Men sen blev den världens gulligaste, bästaste överraskning. Fy vad glad jag blev! Så vi hade myspys hela kvällen.

Imorse klev jag upp och åkte till skolan. Vi fortsatte jobba med bajsbokföring sedan på eftermiddagen satt jag kvar och kämpade med PA. Nu är det exakt 1 vecka kvar till modevisningen! =D Sen är hela skiten över, gud vad jag ska fira då! 
Vid kvart över 3 började jag pallra mig bort mot Belle Visage där min julklapp från Emil väntade, en helkroppsbehandling. Det var så jääääääävla skönt! Jag ville aldrig gå där ifrån. Men efter 1 timme insåg jag att det var över. Det där är någonting jag måste börja unna mig, det var precis det jag behövde nu.

Väl hemma gjorde jag inte så mycket vettigt. Istället begav jag mig till matfors där det blev solning med Nattis. Sedan åkte jag hem till Emil där killarna kollade fotboll och jag offrade mig och tog på mig United tröjan, men valde att plugga istället.

Nu är det sov dags. Jag är trötter!
PUSS OCH GODNATT!<3


Du är det finaste och bästa jag vet<3

8/2

Den här dagen har gått så jävla segt! Vi har bara haft tråkiga lektioner med tråkiga uppgifter...

Vi slutade runt halv 2-2 någon gång. Då blev det en snabbis på stan för att uträtta några ärenden.
Jag tog sedan 20 över 3 bussen hem, Affe också. Så vi gick där, sega och trötta. Plötsligt berättar Affe för mig om sin hemliga grej. Att när han har gått en bit, och känner att "Fan nu orkar jag inge mer", då brukar han sätta på "Rocky"-låten på mobilen och springa hem. Jobbigt för stunden men skönt när man kommer hem mycket tidigare. Jag bestämde mig genast för att prova hans plan. Så Affe satte på låten sedan peppade vi på varandra och sprang hem. Smart plan måste jag erkänna! När vi kom fram till ytterdörren tittade vi nöjd på varandra och gjorde en "Highfive".

Nu har jag precis stoppat i mig en banan, nu ska jag rycka upp mig och ta ett pass på CT:n.
puss&kram


8/2 - JB

För det första: SMSA ELLER RING ALDRIG MIG NÄR KLOCKAN ÄR INNAN 7 PÅ VARDAGARNA!
Det var precis det Katta gjorde imorse, smsade klockan halv 7. Jag ska slå henne sedan...

För det andra så var jag den andra personen som anlände till Frejas klassrum denna vackra måndagmorgon.  Det är ganska roligt att vara här bland dom första för då får man se alla svettiga klassisar som har skyndat sig hit, svettiga och trötta, endast för att infinna sig här klockan 5 över halv 9.

Nu ska jag vara en duktig elev och jobba.
Pussochkramochhejdå

PS: eftersom det endast är Nattis som kommenterar min blogg så blir denna fråga riktad till henne, vad tycker du om att ha den här klänningen på studenten? För mycket? Helt perfekt? NATTIS SVARA!

7/2

Hela den här helgen har jag i princip spenderat i min säng. För tillfället är jag väl lite friskare och mår lite bättre.
Emil lämnade mig precis för en killkväll och Superbowl. Han var förlåten redan innan han kom hit med tanke på att han hade med sig Wallander och B&J glass. Dock kommer det bli väldigt jobbigt att sova utan honom inatt.

Sova är precis det jag tänker försöka göra snart.
Trotts att jag har sovit väldigt mycket idag så kan ingenting stoppa mig och min trötthet.

Imorgon väntar JB klockan 08.30!
Puss och godnatt

6/2 -

Gårdagen spenderade jag på soffan, jag tog en alvedon och däckade så fort jag kom hem. Var helt död hela kvällen. Inatt har jag sovit skit dåligt, så jag är fortfarande lika trött och sjuk. =/

Jag har varit in till stan en snabbis för att knäppa kort på balklänningarna till vårat projekt.
Hann även med att gå på Gina och byta min pyjamas. Sen råkade jag även slinka in på Cubus och fick med min slingblondering, svarta jeans shorts och ett linne.

Nu måste jag gå och ta mig en macka, kom på att jag inte har ätit någon frukost eller lunch.
Ikväll blir det en lugn kväll, jag måste satsa på att bli frisk nu. =(

Puss och hej

5/2 - en sån där dålig dag...

Det är precis vad det är idag. En dålig dag. Jag har ont i magen som ett jävla as. Min tå gör ont efter gårdagens olycka ( Jag tappade dataladdaren på tån, precis där jag har ont), mina bihåler värker som satan vilket medför att mitt huvud sprängs snart. Jag tror till och med att jag har feber. Man får tycka synd om sig själv en dag som denna. Jag mår bajs och ännu mera bajs.
Det enda jag vill är att åka hem, ta på mig mjukiskläder, lägga mig i sängen, se på en riktigt jävla bra film, ligga där hela kvällen och sist med inte minst, sova.

Nu har jag klagat färdigt.
Men jag mår konstigt nog inge bättre för det...

4/2 - d.ö.d.

Gårdagen var rolig, till en början. Det spårade ur lite för min del så jag och Emil åkte hem ganska tidigt. Som vanligt är förfesten roligast. Jag har nu insett att alkohol och pencilin inte är den bästa kombinationen, om de nu berodde på det dvs.

Skippade skolan idag, mådde åt helvete. Istället åkte jag in till halv 3, då gjorde jag, Maria och Johanna klart vårat arbete i SmåB som vi ska redovisa imorgon.

Min kväll har bestått av att klippa inbjudningskort, inte allt för roligt men pappa hjälpte mig så det gick oväntat snabbt. Vi har även hunnit med en Wallander film.

Nu är jag precis nyduschad. Ska slänga ihop lite grejer sedan kommer Emil och hämtar upp mig efter hans träning.

Bjuder även på ett fåtal bilder från gårdagen.
Pussochhej






2/1 - 20 minuter kvar

tills PH finalen. Jag är spänd, nervös, peppad, ungefär som ett barn på julafton.

Jag inväntar också världens bästa älskling som offrar sig och kommer hit och delar det här underbara upplevelsen med mig.

Jag och Katta har även peppad igång några klassisar till utgång imorgon. Jag trottsar pencilinet, min tå och mitt förkylda jag och peppar jag med.

18 minuter kvar nu!!!!!!!

2/1

Igår var en seg dag som man inte orkar blogga på.

Jag spenderade min gårdag på JB, fick reda på att jag inte behövde göra omprov på samhällsprovet, vilket var en stor lättnad. På eftermiddagen hade vi ekonomi, vi kämpade på med äcklig bokföring. 
Jag, maria och Johanna satt kvar på skolan till strax innan 6. Vi skulle plugga, istället blev det fönstershopping på internet, vi hann även med lite plugg.

Idag vaknade jag upp hos Emil. Vi hade sovmorgon och tänkte åka in till skolan vid 1. Men fick då reda på att det jag skulle åka in för att genomföra inte gick att genomför för att några papper var försenade så då var det ingen idé att åka in. Istället kollade vi på Wallander och hade mysdag. 
Nu är jag precis hemkommen och nyduschad. Jag har spenderat min eftermiddag hos Maria med ännu mer plugg. Jag har även suttit och kikat på lägenheter i Stockholm, nästan helt utan resultat. Bajsochkiss. 

Nu ska jag fortsätta med min rensning av lådor som jag påbörjade i söndags, sen kommer Emil hit och sen blir det det vi alla har väntat på så länge nu, Paradise Hotel FINAL!!!!! WOHOOO! Vi håller tummarna för Kristoffer eller Jackie tycker jag! 

PUSS 
 


1/2

Äntligen februari! Skönt. En månad närmare sommaren.

Kvällen har jag spenderat med film, tv, rensning, träning m.m.
Jag är trött, och jag får inte sova med Emil inatt, så det är inge roligt alls.

Godnatt

RSS 2.0