30/5 - Bal

Igår var det dagen som vi väntat på jävligt länge, studenbalen stod på schemat. Vi hade en underbar kväll som inte går att beskriva med ord.
Vi började först hos Johan där många olika bal-par befann sig. Det var jätte trevligt och stämningen var på topp! Våran bil kom och hämtade oss vid kvart över 6 och då begav vi oss mot Södra Berget. Det var jätte mycket folk som stod och väntade och knäppte kort, man kände sig jävligt speciellt.
Kvällen fortsatte med mingel, 3-rätters, stand up, dans, skratt, prat med mera. En jävligt lyckad kväll som sagt. Och det bästa var att jag fick gå med Emil.

Tack för en underbar kväll alla inblandade! Och tusen tack till snälla Anna som gjorde mig så fin i håret. =)
Bilder finns på Facebook, men jag kan visa dom finaste här:

28/5 - JB

Jag har varit sämre än sämst på att blogga de senaste dagarna. I onsdags spenderade jag min dag hemma, ledig och glad. Igår blev det studentfotografering och sedan Birsta med Nattis. Det blev en del shopping!

Nu ska jag och Carro snart ta tag i våran MVG uppgift i Export och Import kursen, sista dagen sitter vi med detta. Kul Jul.

Önska mig lycka till!

25/5

Gymnasiets sista prov är avklarat! Det gick skit men vi är glad ändå.

Jag sitter just nu med blondering i huvet för att få bort lite gult och utväxt. Ska sedan bege mig mot stan för klippning hos Anna. =) Efter det kan det hända att jag tar mitt pick och pack och beger mig mot nedansjö där Emil har match. Det är beroende på om jag ser åt helvete ut utan hårförlängning och tänker vara så töntig att inte visa mig offentligt utan den, som sagt, det återstår att se... =)

Sista SvenskaC lektionen idag också. Jannike var mycket nöjd över min insatts under dessa lektioner och sa att jag var ett solklart MVG, tack och bock till Jannike! Och självklart en klapp på huvudet till mig själv *klapp,klapp*.

Och sist men inte minst, ledig imorgon!!!!!!!!!!!!!!!! Jag ska förhoppningsvis sova ut om inte mina sömnproblem stör mig allt för mycket.

Nu är dags för ursköljning.
PUSS


24/5

Fan, nu är jag sen som vanligt.
Jag ska nu bege mig mot Matfors för solning med NattaPatta sedan övernattning hos Empe.

Jag mår, trotts dagens händelse rätt bra. Jag fick universums sämsta tandläkare som var helt körd i huvet. Jag blev lite borta ett tag men hon är fortfarande helt hjärndöd. Mer om det en annan gång. Imorgon väntar sista provet någonsin på JB!

PUSS

24/5 - It's the final countdown!

På måndag hålls sista lektionen. Kurserna avslutas en efter en. Betyden rullar in och sätts slutligen på måndag. Det är bara att hålla humöret uppe nu, fast det är jävligt svårt när någon kommer med en 3 sidig MVG uppsatts som ska vara klar innan måndag. Det är som ett jävla slag i magen. Man undrar ju ibland hur människor tänker. Jag måste också få skryta lite med att jag fick MVG i både Religion och Samhälle, mina två värsta ämnen. Men man hinner bara glädjas åt en sak innan någonting negativt dyker upp. Baaaajs.

Nu inväntar jag min moder, vi ska somsagt till tandläkaren och fixa mitt hål. Jag kommer vara väldigt groggy ett tag efteråt så det blir inte blogg på några timmar.

Önska mig lycka till!

PUSS

23/5

Nu skiter jag i pluggandet och säger godnatt istället.

Det har varit en lång dag och en natt med lite sömn (som vanligt).
Hela släkten har varit här för att fira Agnes.
Jag stog även i en timme och gjorde en jävligt god fruktsallad.

Det är mycket som ska göras denna vecka, prov, solning, skolan, klippning, studentbal, tandläkaren m.m.

Fan vad jag är trött nu, godnatt.



23/5 - everything you want is wrong

Jag hatar mig själv när jag börjar tänka på saker som jag absolut inte ska tänka på. Jag hatar att jag underskattar mig själv och inte kan tro på mig själv och vad jag vill. Jag hatar mig själv för att jag inte litar på orden "Allt löser sig". Jag hatar att jag mår som jag gör dag på dag och inte får någon diagnos på vad felet är. Jag hatar att "Bransch & Produkt"-boken ligger bredvid mig och bara väntar på att bli öppnad. Jag hatar att jag aldrig kan vara nöjd med mina val. Jag hatar att inte veta vad som kommer hända till hösten. Jag hatar att tvivla. Jag hatar att hatar så mycket just nu.


22/5 - But she like la la la la la la la

Jag har bara en låt i huvudet. Katta och jag sjöng på den hela gårdagen och nu sitter den fastklistrad i min hjärna och den vill inte gå därifrån!

Jag hann med ytterligare några vettiga saker idag, nämligen storstäda hela mitt rum, upptäcka torkat kattbajs under min säng, beställt ny hårförlängning, ätit mat, duschat, målat naglarna och kollat på finalen av "Jakten på Julia".

Är det bara jag som stör mig enormt mycket på hon sångtanten i jurryn, hon som sitter i mitten? (Nattis det här är mest riktat till dig, eftersom jag inte kan nå dig via telefon). Hon är så jävla jobbig så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det är tur att det var final och att jag upptäckte programmet för sent för annars hade mina lördagar framöver varit spikade tack vare det där värdelösa programmet.

Nu är jag nydushad och har precis smörjt in mig med lite Brun Utan Sol. 20 minuter solarium, 1 timme ute i solen och brun utan sol borde göra så jag ser lite levande ut i alla fall. Brännan måste byggas på en vecka för då är det dags för studenbal! Jag och Empe kommer att vara så snygga så ni anar inte! Eller, han kommer vara jävligt snygg och eftersom jag går med honom kommer folk tycka att jag är jävligt snygg också.

Nu inväntar jag min snygga balkavaljer/älskling innan det blir sussa så gott i min underbara säng.

Puss och godnatt!

PS: LYSSNA PÅ LÅTEN SÅ FÖRSTÅR NI VAD JAG MENAR! DS.

22/5

Idag har jag en softar dag. Igår när jag och Emil skulle gå och lägga oss så kom jag på att jag inte har fått sovit ut på jävligt länge, men today was that day! Trodde jag...... Jag vaknade klockan 7, hyfsat pigg, less och stressad. Jag härdade ut och somnade om en halvtimme innan jag vaknade ytterligare än gång. Jag begav mig sedan till solariumet där jag spenderade 20 härliga minuter, sedan hem solade ytterligare en timme utomhus. Jag som hade tusen saker att göra idag. Jag har hunnit med 1 sak.

Igår blev det skolan heeeeela dagen. Jag röjde undan och lämnade in lite ickefärdiga arbeten, så skönt!
Vid halv 5 tiden plockade pappa upp mig och Katta och vi åkte mot Elgiganten där Glennie hjälpte mig att välja ut en kamera, jag är skit nöjd! =D Så förhoppningsvis kommer det upp lite mer bilder här i bloggen i framtiden.

Ikväll blir det grillmys med familjen. Jag ska även hinna med att städa mitt rum lite lätt eftersom tjocka släkten kommer imorgon. Förhoppningsvis kommer Empe hit sedan och spenderar natten här med mig. =)

Puss

20/5 - Grattis Aggi!

Idag fyller min kära lillasyster hela 17 år! Stort grattis till dig!
Hon fick världens bästa present av mig. Jag hade fixat videohälsningar från hennes favoriter Michaela Forni (bloggare på stureplan) och Emil Jensen. Hon blev så jävla glad, jag hade alltså lyckats.

I tisdags var jag och mamma till Umeå för att göra det där jävla antagningsprovet. Det gick varken bra eller dåligt. Men med tanke på hur off jag var i skallen så kan man väl säga att det gick bra.

Igår var det mösspåtagning. Klockan 10 knäppte jag första cider i klassrummet med världens bästa klass. Vi hade jävligt trevlig. Dock hände det lite grejer så det slutade med jag ringde 112 och ambulansen fick komma och hämta Sophie.
Några från klassen gick och käkade sedan åkte jag och Katta hem till mig. På kvällen åkte vi mot Johan där resten av klassen var. Vi grillade och hade de så jävla bra! Vi skrev i varandras mössor och myste på, det kunde inte bli så mycket bättre förutom att mitt huvud gjorde så jävla ont. Emil fick skjutsa hem mig när dom andra drog på krogen. Tråkigt, men vad gör man inte då...

Imorse klev jag upp vid 7 för att fira Agnes. Resten av dagen har jag spenderat på Sjukhuset. Kul att det inte alls var någon bihåleinflamation, kul att sundsvalls sjukhus är dumma i huvudet, kul att dom gjorde massa undersökningar utan att hitta något, kul att dom tvingade mig att sluta använda nässpray, kul allt.

Det enda roliga idag är att jag får en ny kamera av Elgiganten och att Agnes blev glad över min present.









17/5 - Nervös?

Efter dagens händelse så kände jag mig relativt lugn.
Men snabbt där efter insåg jag att min framtid kan avgöras imorgon.

Jag har fått minst 10 frågor om jag är nervös inför morgondagen, och jag har cool-lugnt svarat "Nej, faktiskt inte, inte ett dugg".

Jag har nu insett att jag har ljugit för mig själv. Jag är fan nervös!!!!!!!!

10.djupa.andetag.

17/5

Jag kan lätta allas småhjärtan med att berätta att min sjukhusvistelse gick bra. Jag fick åka in i en maskin som röntgade min söta lilla hjärna. Det hela tog 15 minuter innan dom tackade och sa att dom skulle höra av sig om en vecka.
När min telefon ringde 2 timmar senare med "Dolt nummer" höll jag bokstavligt talat på att bajsa på mig. Min enda tanke var att jag nu kommer dom att berätta för mig att jag har en hjärntumör. Så var inte fallet! Min kära doktor ville meddela mig att jag inte hade någon tumör, utan istället hade gått med en otroligt grov bihåleinflamation väldigt länge. Jag som har haft bihåleinflamation flera gånger tidigare förstod inte riktigt problemet. Men då berättade hon att skillnaden var att en stor mängd vätska hade läkt ut i huvudet, runt hjärnan och förmodligen orsakat en balans och ett sånt stort tryck i huvudet så att det är därför jag får yrselattacker och har ständigt huvudvärk. Hon rekomenderade mig att försöka åtgärda det så fort som möjligt. Jag fick en remiss till akuten, men när hade hon tänkt att jag ska hinna med det? Jag har ingen lust att sitta där hela mitt liv. Aja, det får väl göras på fredag med lite tur, då ska dom spola ut all vätska som huvudet drabbats av.

Lång, jobbig historia.
Men nu vet ni som undrar, jag mår bra och är inte dödligt sjuk. ;)

PUSS OCH KRAM

16/5

Idag är det tråksöndag. Tråksöndagar innebär en massa måsten, alltså saker som borde/måste göras, saker som man absolut inte har någon ork eller lust till. Vilken tur att jag inte är så bra på att skjuta upp saker då, eller hur var det där nu igen?
Mina nästkommande 3 dagar är i princip fullbokade.
Måndag: Skolan, sjukan, plugg.
Tisdag: Umeå heeeela dagen för antagningsprov.
Onsdag: MÖSSPÅTAGNING= FEST!
Inte helt fel.

Igår anlände jag och Emil till Knaust vid halv 4 tiden. Vi har haft en mysig och underbar vistelse tillsammans! Jag ville inte åka därifrån, undrade till om med om man kunde flytta in där för alltid, det var ett perfekt hotellrum, perfekt säng, perfekt pojkvän, perfekt allt.

Undra om man ska ta tag i sitt liv kanske? Det är nog lika bra det.
PUSS & KRAM

15/5 - Sova snart kanske?

Efter en dag på birsta med Empe, grillning med småsyskonen, fotboll samt bubbelbad+vin+spa med Katta så blir man ganska trött. Speciellt när man vaknade klockan 9 imorse. Inga bilduppdateringar har det blivit heller, men de kommer med tiden. Ni som är nyfikna kan ju alltid kolla in min coola fejjanhörna där bilder finns.

Imorgon väntar en mysig dag då jag och Emil ska på Knaust och övernatta. =) Wiie!

Nu ska jag föna håret och sen krypa ner med Katta och Malte.
PUSS

14/5 FAAAN!

JAG HAR GJORT DET IGEN!
Jag har drömt världens jävla dröm om Studenten. Det är sjätte gången det händer nu. Jag vägrar sova mer, ska aldrig mer sova, varken idag, imorgon eller någon annan dag.

Det är mindre än en månad kvar nu! Helt jävla sjukt!!!

Jag somnade 2 inatt, vaknade nu, kul.

Bilder och uppdatering om mitt liv på senaste tiden kommer senare, puss!

6/5

Godkväll!
Dagen har bestått av prov i en timme, sedan väntan i några ännu drygare timmar och tillsist, squash på idrotten.
Efter idrotten så blev jag tvungen att möta upp Affe på stan. Jag skulle då bevisa för honom att jag är vuxen, eller att jag i alla fall räknas som vuxen. Jag fick köpa ut ett tv-spel till honom som man tydligen behövde vara 18 år för att köpa. Han kunde då köpa att jag räknades till vuxen-klassen, men han tycker fortfarande inte att mitt beteende är direkt vuxet.

Ikväll har jag kollat på Empes match, men först åkte jag och plockade upp en person som skulle följa med och kolla på denna tillställning, hennes namn är dock förbjudet att nämnas p.g.a. personliga skäl. Men trevligt värre hade vi det!

Efter matchen körde vi racing hem. Jag som förare i ena bilen med den hemliga personen vid min högra sida. I den andra bilen var det Alle som förare samt Emil och Stefan som passagerare. Vi låg efter länge, men efter min snyggaste omkörning i hela mitt liv så stod det klart vem som skulle vinna. Undra hur det känns att förlora mot en tjej?

Nu ska jag och Emil sova!

PUSS


PS: Emil hälsar att matchen blev 0-0. DS.

5/5 - Jag flyger högt och det känns som jag faller igenom igen

Jag är så kluven kära bloggläsare, så jävla, jävla kluven. Jag har börjat tänka om angående min utbildning till hösten och har nu släppt Stockholms hysterin för att även acceptera andra städer. Om ca. 2 veckor ska jag i alla fall till Umeå för att göra ett intagningsprov där. Det ska bli spännande då, då kommer jag förmodligen känna antingen att det är helt rätt, eller så kan det även kännas helt fel. Men Stockholm är ju trotts allt ändå Stockholm. Jag blir galen!!!

Idag inhandlades det lite behövligheter till mig, det blev läppstift och läppenna från MUS, nya vita tygskor från Dinsko (dom gamla spildes det rödvin över), nagellack och lösögonfransar från Åhlens m.m.

Jag och Maria var även och tog våran dejt. Fyfan vad gott det var! Vi satt på Stekhuset i 2 timmar och åt och drack gott. Efteråt rullade vi i princip därifrån, och vi handlade inte ens upp för alla pengar. ;-)

Nu ska jag ta tag i mitt pluggande, sedan måste jag även rensa upp lite här. Mår psykiskt dåligt när jag befinner mig i mitt rum som är i total kaos.

Puss

5/5

Dagarna går så jävla fort och det är redan femte maj! Helt sinnes sjukt.

Igår trottsade jag mitt huvud och åkte och hämtade Empe efter hans träning. Vi kom hem sent och slocknade ganska fort.
Nu sitter jag på mitt underbara JB och har pluggat lite(väldigt lite) och diskuterar studentdansen.
Nu blir det redovisning med Svenska C, sedan ska jag och min älskade lilla mamma ta en runda på stan för att inhandla lite studentgrejer.

Ikväll blir det lyxmiddag. Jag och Maria ska äntligen gå på våran efterlängtade dejt som vi fick av mixmegapol, så det lutar åt Stekhuset. ;-)

Pussochkraaaam!

4/5

Åååh vilken värdelös dag det har varit idag.
Jag har sovit så jävla dåligt hela natten och morgonen. När jag vaknade upp var jag så yr så att jag knappt kunde stå på benen. Det är så obehagligt när jag får mina yrselattacker, det kokar till i huvet och svartnar för ögonen. Jag som hade tänkt plugga idag, det blev ju ingenting av med det i alla fall. Ska ju på hjärnröntken om 2 veckor och hoppas väl få något vettigt svar då, frustrationen som man får av inte veta vad det är är obeskrivlig.
Skulle kunna döda för en stor påse godis också, men vågar inte sätta mig i bilen vilket är tur. ;)

Nu är det dags för att kolla på DH och resterande serier som jag ska ta igen.

PUSS

3/5

Skoldagen har varit lång, kort, tråkig, rolig med mera.
Jag har även spenderat en timme på den värsta platsen i hela världen, hos Käftis. Maria hade tid klockan 3 och jag 20 i 4. Jag har bara ett väldigt väntat hål som jag har haft sen i oktober, men nu ska det äntligen lagas, att jag kommer att vara full samtidigt försämrar ju inte saken...

Kvällen har spenderat hos Monkan med henne och PyttelillaPetra. Det finns nog ingen mindre än henne skulle jag tippa på. Vi har i alla fall ätit god mat och god efterrätt, pratat och haft det det trevligt, inte helt fel.

Imorgon är jag ledig. Eller jag själv anser mig själv som ledig. Mitt huvudont och yrsel har kommit tillbaks så jag vilar heldre imorgon istället för att åka in en timme.

Nu ska jag krypa ner bredvid världens mysigaste älskling.

Puss och godnatt


2/5 - Grattis älskling! <3

Idag fyller världens bästa människa, den finaste i hela världen, den underbaraste pojkvännen man kan ha hela 19 år.

Igår var jag bestämd med att vi skulle vara vaken till efter 12 för då kunde han få min presse då, men jag somnade såklart halv 12.... Men det hindrade inte Emil från att väcka mig, jag blev då den första att säga Grattis vilket var mycket viktigt. ;-) Och för er som undrade över vad han fick av mig så blev det middag och en hotellövernattning på Knaust här i stan. =)

Imorse vaknade vi kvart över 7. Emil blev firad av sin familj innan han begav sig iväg för att ha match. Själv gick jag och la mig igen och hade lite Röj-lan med mig själv.

Dagen har spenderats hemma hos Emil. Hans släkt har varit på besök och även min moder och fader.

Nu är jag hemma men ska strax tillbaks till M-hodden. =)

Imorgon väntar JB!


Kolla vilken romantiker man är:


 



1/5

Gårdagen var faktiskt riktigt bra!
Jag och Katta började fixa oss hos mig och vid 5-6 tiden skjutsade pappa oss till J. Där var det även lite fler folk. Vi började dricka och efter många om och men fick vi även i oss middag. Vid 12 åkte vi ner mot stan och Springbreak på Oscar stod på schemat. Vi träffade många härliga människor och det var riktigt trevlig. Det bästa med kvällen var att jag fick träffa på några av mina största idoler. Bilder på dessa finner ni här nedanför.

Kvällen slutade med att pappa kom och hämtade mig, Katta och Emil. Vi åkte och nattkäkade på Donken innan vi åkte vidare hem till mig och sov.

Ikväll ska jag ha en riktig myskväll med min underbara älskling<3




RSS 2.0