31/8 - Totalt jävla blåst!

Igår blev det först skolan. Allt gick bra men jag kände fortfarande att det inte klickade till 100%. På eftermiddagen åkte jag och Katta in till stan och mötte Nattis. Vi drog en sväng på stan och jag fick med mig skor till både mig och Emil, trosor, svarta byxor och en tunika. Jag har nu börjat insett att min flytt till stockholm inte är bra för min ekonomi. Jag har shoppat så jävla mycket så nu är det faktiskt shoppingförbud! Moget beslut av mig... Vi inhandlade även mat och hade en liten myskväll.

Imorse stog klockan på 6. Vi hade en till introduktion i 2 timmar och fick träffa hon som var programansvarig för Retorikkonsultprogrammet. En mycket trevlig och vettig kvinna. När jag gick hem för att invänta nästa föreläsning så kände jag en lättnat sprida sig inombords. För första gången klickade det! UNDERBART.

Jag gick hem och käkade sedan tillbaks till skolan. Jag mötte upp mina klassisar och vi träffade ytterligare en lärare. I 30-40 minuter gick han runt med en sammanbiten min och en blick som kunde döda. Han dömde ut alla, var obehagligt otrevlig och ställde frågor som ingen hade svar på. Min tankar började vandra omkring "Hur blir det med lägenheten? När jag kan jag sluta? Vad ska jag göra istället?". Läraren började ifrågasätta oss varför vi ens var där. En elev kom försent och fick världens utskällning, blev utskickad och smällde i dörren. En annan hade supersmarta svar på alla hans frågor, använde ord som ingen förstod vad han menade sedan fick han kolor av läraren. En tjej blev totalt utdömd. Det var dom sjukaste 30-40 minutrarna i mitt liv och jag har aldrig varit så chockad i hela mitt liv. Till slut knackar det på dörren och det kommer in en kille som frågar om vi är Retorikkonsultprogrammet. Alla svarade tveksamt Ja. Han fortsatte "Jag tänkte bara berätta för er att ni har blivit SÅÅ JÄVLA LURADE!!" Killen som kom försent, tjejen som blev utdömd, killen som kunde allt. Det var bara ett skämt. Tack gud!

Dagen fortsatte med lekar och vi fick reda på att en intagningsfest för oss på RKP ska hållas nästa lördag. =D

När jag kom hem var jag helt död. Katta och jag lanade som vanligt och sedan blev det en powernap på soffan. Jag har börjat blivit sjuk som ett as. Är någon förvånad?

Nu blev det ett långt inlägg men det är sånt som händer. =)

Godnatt!

30/8 - Time for school!

Igår gjorde jag, Nattis, Katta och Erik lyx middag. Vi käkade 2-rätters och tog det lugnt. Alla 4 var lika trötta efter gårdagen.

Jag och Katta somnade rätt sent och imorse stog klockan på halv 11.
Nu sitter jag redo att inta Södertörn för andra gången. Lite nervöst, men det här ska gå bra. Introduktion står på schemat. Äntligen ska jag bli lite mer förstående angående vad jag har gett mig in på. Skönt.

På eftermiddagen får vi se vad vi hittar på. Jag är lite sugen på att spendera pengar....

Nu ska jag springa till bussen. Bjuder på bilder från våran måltid igår.
PUSS



29/8 - Skjut mig?

Fyfan vad jag har mått dåligt idag.
Gårdagen var helt klart värd det onda.

Jag och Katta började duscha och fixa oss. Plötsligt plingade det på dörren och där stod en kille, tydligen min granne. Han och hans kompisar hade fri insyn i våran lägenhet och han berättade att dom hade suttit och kollat på oss när vi åt mat och sprang runt. Det roliga är att när vi fixar oss brukar vi enbart bära underkläder eftersom vi inte har så många grannar där jag och Katta bor i Sundsvall. Som tur var så hade jag iaf på mig en t-shirt. Dom hade slagit vad om att han skulle gå över och vinka över till dom andra. Så där stod vi som några fån och vinkade. Vi blev bjudna på både för och efterfest men avstod det första.

Lite senare kom även Nattis, Erik och Simon hit. Vi drack lite och hade det trevligt. Killarna drog mot stan och en halvtimme senare åkte även vi. Vi möttes upp och spenderade några härliga timmar på Softbar innan vid tog en taxi hem.  Väl hemma runt 4 så mötte vi upp grannarna David och Fredrik och fortsatte ha en härlig efterfest hos oss som slutade med en trött Anna i sängen klockan 7 imorse.

Redan klockan 10 vaknade jag av att grannarna ovanför höll på att hammra och borra som alla andra dagar. 

Vi har ätit pizza och Katta och jag har städat hela lägenheten. En stor klapp på huvudet till oss!

Ikväll ska vi ta det lugnt och imorgon väntar skolan.









28/8 -

Det har varit mycket skoj på sista tiden. Shopping, shopping och shopping.

Jag och Katta fick även besök av grannen. Mer om det en annan dag.

Nu ska vi dricka vin.
PUSS

27/8 = Lön!

Idag anländer pengar på mitt konto. Några tusenlappar är redan borta för avbetalning av lån till pappa.
Idag är det också fredag och just den här fredagen är det tre shoppingsugna tjejer i en trea på Norrskensbacken. Vad ska vi hitta på idag om den stora shoppingdagen är imorgon?
Vi ska bege oss till Skärholmens galleria för att kolla läget.

Igår kom Agnes och var här någon timme. På kvällen åkte vi in till Centralen och mötte upp Katta. Agnes åkte hem till sig och jag och Katta hem till Tullinge. Där gjorde vi mat med Nattis sedan satt vi alla tre ute på ballisen med vin, mys och prat.

Nu blir det dusch innan vi beger oss. =)

Puss!

26/8 - Stockholmsångest

Imorse när Emil klev upp klockan 5 imorse och skulle åka iväg så var jag sekunder ifrån att följa med honom hem till Sundsvall. Min hemlängtan och tveksamhet tog över men sedan hann förståndet ikapp. Jag hörde alla rösterna i huvudet, att jag fixar det här, det är första veckan som är jobbigast, jag är stark nog att klara det. Då kände jag att det var bevisat att pepptalk lönar sig i längden. Jag vet att om jag skulle åka hem nu så skulle det bli ännu jobbigare att åka tillbaks hit.

Jag vet att jag måste ge det en chans. Det kommer ju bli bra till slut. Men att situationen är jobbig kan jag ju inte komma ifrån.
Jag lyckades i alla fall somna om vid 7-tiden efter många tankar och funderingar. Jag vaknade någon timme senare av en ivrig Katta som både ringde och smsade med goda nyheter. Hon änländer till Stockholm ikväll klockan halv 10. Fyfan vad glad jag blev! Det innebär mer tidsfördriv och roligheter så att jag slipper tänka på annat hela helgen. Jag och Nattis har redan planerat världens shoppingrunda på lördag, så då får Katta följa med. Sen blir det kanske en sväng på grönan och en eventuell utgång!


Nu ska jag vara en bra sambo och plocka ur diskmaskinen. Jag ska även hinna med att träffa min kära lillasyster på eftermiddagen. =)


Bilder på delar av lägenheten!

Här kommer bilder på bilder köket, badrummet, vardagsrummet och mitt rum. Bilder på hallen, Nattis rum och ballisen kommer senare.











25/8 - Uppdatering från 08

Jag är nu officiellt storstadsbo. Jag har nu adressändrat så nu finner ni mig på Norrskensbacken 15 i Tullinge.
Dagarna har gått fort och jag måste väl sammanfatta lite kort om vad som har hänt dom här dagarna.

I lördags så åkte jag, Nattis, mamma, pappa och flyttlasset iväg från Sundsvall vid 7 tiden på morgonen. Efter 80 km/h körning och fikapaus så var vi framme i lägenheten klockan halv 2. Vi bar, monterade och flyttade grejer hela dagen. Allt gick super bra!
söndagen klev vi upp tidigt och åkte iväg till Kungens kurva för att besöka IKEA för att inhandla det sista samt storhandling av mat på Willys. Mamma och pappa åkte hem vid två tiden och det blev lite sorgligt. På kvällen  hade jag och Nattis cermoni. Vi åt god mat, spelade Bingolotto och satt någon timme ute på ballisen och drack några glas champange(Det var studenpresenten från dig Ferry!) och njöt av livet.

I måndags anlände min älskling! Åh vad glad jag blev över att se honom. Vi åkte ut till Resarö (?) för ett besök hos Emils gudmor. Hur mysigt som helst! På kvällen blev det filmmys med Nattis och Erik.
I går var jag och Emil en sväng till Huddinge sedan hem och myste hela kvällen. När Nattis och Erik kom hem från jobbet blev det ytterligare en film.

Idag var dagen med stort D. Det var dags för upprop på skolan och fy satan vad nervös jag var! Det gick  ändå helt okej och det hela varade inte längre än 45 minuter.
Jag och Emil var iväg och invigde en av pizzeriorna som ligger här och handlade sedan har vi kollat på Fångarna på Fortet och annat skoj. Imorgon åker han hem vid halv 7 på morgonen, det känns mindre roligt...

Jag har även hunnit mer och haft ett sammanbrott. Ingenting allvarligt men jag tror inte riktigt att jag har förstått vad jag har gett mig in på. Men efter ett samtal till min bror och ett till min mamma så kändes allt bättre.

Nu ska vi invänta Erik och Nattis och kanske blir det ytterligare en film.
Bilder på delar av lägenheten kommer strax upp.

Puss och Kram

18/8

Igår somnade jag rädd på soffan framför CSI. Fan vad jag hatar att göra det!!! Då får man aldrig reda på vem som är mördaren. Och i det här fallet var det två fall, alltså två mördare som jag bommade att se.

Idag har jag jobbat, jobbat och jobbat. Har inte hunnit mer så mycket mera.

Har precis avnjutit en räkmacka med mor och far och inväntar nu min älskade pojkvän som jag har saknat som ett litet barn saknar sin mor.

Imorgon väntar jobb sedan kommer min älskade sambo hem och då blir det Ikea! =D

PUSS

17/8 - jag och rebecka har kul









17/8 - Rädd och ensam..

Jag är rädd och ensam. Efter att pappa skrämde livet ur mig igår kväll så känns det inte allt för lockande att sova ensam hemma ikväll.

Den här dagen har varit jävligt lång. Jag och Katta åkte och plockade upp Rebecka för ett stadsbesök. Det blev lite shopping till lägenheten och lunch innan vi begav oss ut mot Birre där vi mötte upp Erica. På Birre inhandlade jag lite nödvändiga skolgrejer.

Stressade hem som någon tok och fixade middag till Affe och skjutsade iväg honom. Därefter blev det lite packning innan jag åkte tillbaks till stan för fika med Rebecka, Sandra och Carro. Vi mötte även upp Maria i hamnen för lite häng.

Jag och Rebecka har suttit och pratade i telefonen för båda vi är ensamma och rädda som två harar. Tur att vi sitter i samma båt!

Nu ska jag kolla om mina dillchips har blivit kalla än (har lagt dom i frysen) och slå på en film.
Imorgon väntar jobb! =)

PUSS

PS: Saknar mig älskling!!!!!!!!! Nu får du faktiskt komma hem och skydda mig! Jag älskar dig. Tusen pussar och kramar till Trondheim. DS.


17/8

Nu undrar ni alla säkert vart jag har varit dom senaste dagarna med tanke på min usla uppdatering.

I lördags blev det jobb sedan utgång. Först en trevlig förfest sedan blev det ner på stan där det blev en snabbis på Svenssons men även två karusellåk som Katta lurade med mig på.

I söndags var det en riktig bakisdag. Jag och Empe  åkte och hämtade min bil och kollade på fotboll och lite annat. På kvällen sa jag hejdå till Malin som begav sig till London morgonen därpå.
Igår var jag ledig. Emil åkte till Norge på morgonen och jag skjutsade pappa. På dagen fixade jag med lite kläder inför flytten och sedan blev det en sväng på Birsta med pappa. Vi kollade på en ny säng åt mig och inhandlade lite småsaker.

På kvällen åkte jag och Agnes till mormor för att umgås lite med henne. Sedan hämtade vi upp Katta och sedan åkte vi hem.

Väl hemma möttes vi av världens mest jävla obehagligaste sak. En man i grön regnrock gick haltandes på min lilla väg. Sedan vända han sig plötsligt om och började springa mot bilen ikläd en läskig jävla mask över ansiktet och en yxa i handen....

Det visade sig vara pappa. Men fyfan vad rädd vi blev!!!!

Nu ska jag och Katta bege oss mot stan där vi även ska möta upp rebecka.
Bilder kommer senare.

PUSS

13/8 - En fredag...

Igår var det en riktig jävla skit dag. Idag ska dagen bli bättre, även fast det är en fredag och den 13:onde idag....
Ge mig inge mer otur nu, tack!

Nu åker jag på jobbet.
PUSS

12/8

But right now everything you want is wrong
And right now all your dreams are waking up

Det här är inte roligt längre. Ingenting är roligt längre.
Vissa dagar brukar jag önska att jag vore en människa utan känslor. Idag är det en sån dag.

Min hjärna har haft så många tankar och funderingar det senaste dygnet så min huvud gör ondare än ondast.
Mitt hjärta gör ont och kommer inom en snar framtid att explodera.
Mina ögon är söndergråtna och svullnaden runt omkring avslöjar sanningen.

Den här dagen kommer att bli en jävla skit dag.

Nu åker jag och jobbar...

11/8

Igår hann jag med lite packning. Det var tråkigt och jag ville bara bränna upp mina flyttkartonger och skita i allt. På eftermiddagen begav jag mig till stan för att umgås med Malin och Rebecka. Det blev en sväng på birsta där absolut ingenting roligt inhandlades. Bara strumpor och sånt tråkigt.
Vid halv 11 kom Empe hit och imorse vaknade jag av att telefonen ringde som en tok. Emil hade försovit sig och jag låg kvar och sov ytterligare 4 timmar.

Idag är det ingen bra dag. Jag ska ändå trottsa denna dåliga dag och gå till jobbet med ett leende.
Helst av allt skulle jag vilja ligga i min säng och grina hela dagen. Det går dock inte.

Hejdå

10/8 - No stress

Just take it easy cause there's no stress.......

Jag försöker intala mig själv att jag hinner. Sanningen är den att jag hinner INTE!
Jag är ledig idag, jobbar 4 dagar, ledig nån dag, jobbar 2 dagar sedan flyttar jag.
Jag har hur mycket som helst att göra.
Jag har svårt för att verkligen ta tag i saker.
Jag måste shoppa lite.
Jag måste packa.
Jag måste hinna umgås och säga hejdå till alla.
Jag måste sluta sitta vid datorn.
Jag måste fan ta tag i det här nu.

Puss och kram

9/8 - Bilder

Här kommer några få bilder av väldigt många från lördagen. Bilder från kvällen kommer vid ett senare tillfälle.
Återigen, tusen tack tjejer för en oförglömlig dag och kväll!

Nu ska jag snart bege mig mot Matfors för att laga mysmiddag och ha myskväll med Empe.<3
Vi hörs imorgon!



9/8 - 11 månader<3

Idag har jag och min älskling varit tillsammans í 11 månader. Fan vad tiden har gått fort!
Tack för att du är världens bästa och för att du alltid finns här för mig.
Det finns ingen som du.
Jag älskar dig<3


8/8

God kväll!
Gårdagen blev inte som planerat. Planen var en softar dag med härlig utgång på kvällen.

När jag och Katta precis hade bäddat ner oss på soffan med duntäcket så kom det en överraskning. En Malin och en Nattis i nya Audi A5. Jag förstod ingenting.
Dagen var en stor överraskning för mig eftersom jag flyttar. Synd att inte Erica och Rebecka kunde medverka bara. Tjejerna klädde ut mig i fotbollskläder och jag fick göra massa uppdrag samt att vi åkte runt i hela sundsvall för att ta minnesvärda bilder. Det blev även några shottar här och där. På kvällen kom det fler tjejer och vid åt god grillmiddag och drack massa gott vin. Det rullade även in fler folk under kvällen och det blev en riktigt härlig förfest. Vi rullade sedan ner på krollen och kvällen avslutades med kvart över 2 bussen hem.

Stort tack till mina älskade vänner som är så jävla underbara och gulliga som fixar sånt här! Jag blir fan rörd av att tänka på hur fina ni är. NI ÄR BÄST!!!!<3

Idag vaknade jag upp klockan 9 med världens huvudvärk. Efter en Resorb, 2 Ipren och 2 timmar mer sömn så var jag på benen igen. Jag och Pattan åkte till Birre för att inhandla lite saker till lägenheten. Vi hann även mer en kebab innan hon klev på bussen till Stockholm igen. Jag mötte sedan upp Katta för ännu en sväng ut till Birsta.

Vi precis avnjutit tacos och bytt bilder med varandra.
Nu rullar bilen mot Matfors till min underbara älskling!

Bilder utlovas imorgon eftersom blogg. se är hjärndöd.

7/8 - Nu vet jag hur det känns

Jobbdagen har gått mycket bra idag. Ett snabbt besök på Birre med pappa där jag införskaffade mig en hårinpackning samt salt&pepparkar till lägenheten. Hur fina som helst!!! Jag har insett att det mesta av det jag har köpt är onödiga saker som pincett, klädroller, förlängningssladdar med mera. Det är nog bara jag som tänker på sånt.

Vid nio åkte jag och plockade upp Katta sedan drock vi en välbehövd solning. Vi har nu avslutat dagen med fredagsmys innehållande chirre och film.

4 dagar ledigt nu!!!! Det firar vi med en redig utgång med mina kära vänner imorgon.
Puss på ledighet och puss på er!

6/8 - Från kylan in i värmen

Att gå från en helt världelösdag till en "helt okej"-dag, känns ibland helt omöjligt. Men icket! Idag har det varit en helt okej dag.
Jobbet gick bra.
Jag har inte varit sjukligt trött som alla andra dagar.
Jag har varit på bra humör och mina hormoner och humörsvängningar har varit där jag vill ha dom.
Jag fick spendera en hel timme med min älskling.
Min nya bilskiva är så bra så jag skulle kunna köra hur långt som helst.
I helgen firar jag min första helg på hela sommaren utan jobb och utan en dödlig förkylning.

Mer än så krävs det inte för att mina dagar ska bli bra, jag har inte så höga krav som ni kanske märker. Så fler dagar som denna tack!

Nu ska jag somna med ett leende på läpparna och hoppas på att morgondagen blir en fin dag.
Jobbet väntar 10-17 sedan är jag ledig 4 hela dagar!!!!!!!!!

Puss och godnatt!


4/8 - Jävla oflyt

Min dag har varit skit, skit och ännu mera kit.
Jag skulle kunna skriva en lång lista som visar precis allting som har gått fel idag. Jag tror inte att ni är intresserade men jag kan berätta att Nattis fick höra den via telefonen och hon tyckte synd om mig. Sedan berättade hon att hennes Sundsvallsbesök i helgen kanske inte blir av, då blev jag arg igen. Men hon lyckades snabbt ta bort det arga och fick mig lite gladare i alla fall. Hon är jävligt bra, min blivande sambo!

Nu ska jag försöka göra absolut ingenting. Äta lite ostkrokar till middag eftersom tacosen var slut.

hejdå

4/8 - Godmorgon!

Frågan är vad man gör vaken klockan 9 när man börjar jobba klockan 12?

Jag somnade 2 inatt efter att ha kollat på "Remember me", så jävla bra film! Det är väldigt sällan som filmer berör mig och får mig att tänka ett steg längre på det viset som den här filmen gjorde.

För övrigt så är det jobb idag. Funderar på att ta mig en skön dusch och lalla på lite innan det är dags för jobb 12-20.

Hörs senare!


3/8 - MIN NYA KÄRLEK!

Min älskade nya dator är äntligen i min famn. Denna underbara skapelse är min, min, min och härmed lovar jag att ta hand om den med kärlek och värme samt att jag alltid kommer att hantera den varsamt. Jag ska aldrig behandla den som min gamla HP. Aldrig lyfta den enbart i skärmen, aldrig låta den stå på golvet och samla damm, alltid tvätta händerna noga innan användning (påminnelse till mig själv: Köp våtservetter).

Jag är nog världens lyckligaste Anna just nu.
Härmed förklarar jag min nya dator invigd!

Nu ska jag försöka slita mig från min skönhet och åka till stan för att lämna tillbaks filmer som är lite drygt en vecka försenad....

PUSS


2/8 - Fiskelycka!

Idag har jag varit så jävla ledig! Det har varit jätte skönt, tråkigt att jag vaknade klockan nio bara...
Min lediga dag har jag spenderat med mamma. Vi har varit i Birsta och kollat runt på grejer till flytten. Inhandlade en massa roliga saker faktiskt, allt från ansiktsrengöring till köksgrejer.

När vi kom hem bytte jag snabbt om innan jag, pappa och affe mötte upp Emil vid Marmen för lite fiske. Jag slutade  på 2 fiskar, dom minsta men flest antal. Affe och Emil fick noll fiskar och pappa fick en jävligt mycket större än mina. Men jag är nöjd över min prestation ändå.

Imorgon står klockan på 9.00. Då ska pappa och jag iväg och inhandla en dator. =)

Nu är det sovdags. Emils klocka står på 05.00, stackars, stackars honom.





!


RSS 2.0