28 Januari 2009 - hejdå

Jag har inte tid med bloggen! Seriöst inte! Det är hemskt, tragiskt och mycket ledsamt.
Under de senaste dagarna har jag hunnit med massa saker, b.la:
- Målat mitt nya rum med MN
- Sovit hos Joel
- MQ
- Birsta med MN
- Öppet hus på JB
- Flyttat in lite grejer till mitt nya rum
- Matte C lektion
- Möte med Sundsvalls arena

m.m.

Ikväll ska jag också hinna med jävligt mycket. Och jag kommer inte att blogga förrän på Söndag.
Fram tills dess ska jag :
- Jobba på SM veckan (torsdag)
- Träning med små kidsen (torsdag)
- Matte C lektion (fredag)
- käk+mys+bio med SB och MN (fredag)
- Sova i kussens lägenhet (fredag, ev. Lördag)
- Jobb för NMV (Lördagmorgon)
- Jobb på Södra, SM-veckan (resterande Lördag)
- Jobb för NMV (söndagmorgon)
- Jobb på södra, SM-veckan (resterande Söndag)
- Fixa med rummet, ev birsta med M&P någon dag.
- Sätta i ny hårförlägning plus göra blonda slingor ( någon gång under helgen)
- PLUGGA!

Som ni ser har jag mycket att göra de kommande dagarna. HEHEHEHEHEHE.
Wish me good luck!
medlidande går också bra!
Ha en trevligt tors+helg nu!


25 Januari 2009 - Garderobsrensning

Jag ljög för er förut, jag skrev att jag skulle kolla klart på The Hills sedan göra ett ryck. Ärligt talat så somnade jag! Jag sov till klockan 2! Jag skulle garanterat kunnat ha sovit längre, men bestämde mig för att kliva upp. Jag har kommit en bit på vägen med min garderobsrensning/flyttning. Det kommer självklart bilder sen på det!  Jag går från att ha 2 garderober och 6 byrålådor till att ha 3 garderober som till och med är större, men jag förstår ändå inte hur allt ska få plats samtidigt som det ska vara ordning på skiten. jOppIkkt Läge!

Får se om Maria pallrar sig hit när hon kommer hem från Östersund. Skulle behövas hjälp!
Nu ska jag fortsätta.
PUSSSSSS


25 Januari 2009 - Sömnproblem?

Min första lediga helg på 1 månad. Mina planer var att sova ur ordentligt, igår lyckades jag bra men inte idag! Jag tror jag vaknade redan halv 10. Vad är det för fel på mig?

Igår blev det en väldigt lyckad kväll enligt mig. Vi åkte till Hudiksvall vid kvart i 4, nästan hela släkten på pappas sida var där för att fira kussen som fyllde 18 i onsdags. Det bjöds på god mat och vin och det gick verkligen ingen nöd på oss inte. Vi var inte hemma förrän klockan 1, då somnade jag så sött på soffan och vaknade miljoner gånger imorse när de andra skulle åka. Anton flyttar på riktigt idag. Pappa och Mamma åkte klockan 8 med honom och Filippa till Gävle där Anton och Jonas ska flytta till en större lägenhet. Så alla hans grejer är i princip borta. Känns väldigt konstigt, men samtidigt får jag överta hans rum, men det är sorgligt som sagt.

Nu ska jag ta och kika på The Hills innan jag gör ett ryck. Idag ska alla mina kläder/ skor / väskor rensas och flyttas in i Antons rum. Om någon vill komma och hjälpa mig är ni mer än välkomna!
Ha en bra dag!


24 Januari 2009 - Trött&Grinig

Trotts många timmars sömn så är jag ändå trött, som vanligt. När ska min trötthet vända?
Kom hem från Maria för en timme sen ungefär. Har suttit och kollat på grejer till mitt nya rum som i övrigt kommer att bli sjukt bra. Fast det går inte precis framåt.

Nu är det dags att slänga sig i duschen, ska till hudik om 1½ timme. Och jag är trötttttttt, nu måste jag rycka upp mig!
Ha det bra!

24 Januari 2009 - Tysta hjärtan

Ett tyst hjärta, precis som Jocke Berg sjunger, det är fan vad jag har.
Ett tyst jävla hjärta. Som aldrig kan bestämma sig för vad det vill.
Tankarna blir för många, samtidigt som det är dags för beslut.
Men det känns samtidigt som att allt jag vill är näst intill omöjligt.....

Nog om detta!
Kvällen har spenderats hemma hos Maria med trevliga tjejer. Det var jätte mycket skratt och prat, Party Alias som jag och Amanda var grym på! Vi åt gott, småkikade på Let's Dance m.m. Väldigt trevlig kväll i alla fall.
Imorgon ska jag sova ut så jävla mycket! Ska bli äckligt jävla skönt!
Sen hudik, sen vet jag inte.

Ha det bra nu!

Jag vill ha sommar och den 2 Juni!
 

23 Januari 2009 - KENT<3

Det är helt sjukt hur stor kärlek kan man ha till ett band. Håkan i all ära, men jag har kommit på att jag älskar Kent så jävla mycket. Deras texter, låtar, konserter, jag finner inga ord!
ÅHHHHHHHHHHH JAG VILL SE DOM NU!!!!!!!!!! <3<3<3<3<3<3


22 Januari 2009 - godnatt

Fy satan vad jag är trött! Jag förstår inte! Jag är tröttare när jag får mina 8 timmars sömn än när jag sover lite. Bajs.

Har kollat OTH, badat och försökt fått insperation till mitt nya rum ikväll, det går väl sådär om jag ska vara ärlig.

Dom här 2 dagarna som jag hade bloggpause har varit bra, och gått jävligt fort. I tisdags blev det först resebyrån och bokade resan, sedan MQ halv 11 till halv 5. Gick sedan på stan med MN en sväng, sen fort hem, packade sedan tillbaks till stan för bio med A. Vi såg Benjamin Buttons otroliga liv, bra film och bra sällskap. När filmen var slut så traskade jag upp till Kussen för att övernatta hos henne.


På onsdagen, alltså igår, fyllde världens bästa kusse 18 år! Grattis till dig igen! Jag hade överraskningar till henne hela dagen, cool som jag är. Eftersom hennes föräldrar skulle fira henne på fredagen och inte hade möjlighet att komma till Sundsvall på onsdagen så gick vi ut och åt med min familj. Hur mysigt som helst!  Sedan vidare upp till henne igen och kollade film och härjade på.

Idag vaknade jag så jävla tidigt. Började 9 på MQ, men det var jätte kul så det gick bra. Lunchade med Maria på Nancy's, och där blev jag kär. hehehehehehhehehehehehhehe. Nu undrar min gudmor säkert i vem? Men jag lovar att berätta det imorgon!  ;)
Har också hunnit med att träna tjejerna i matfors med SB.

Nu ska jag prata klart med MN, sedan skulle A ringa, sedan sova. godnatt.


22 Januari 2009 - Beroende?

Jag är beroende.
Jag har väldigt länge försökt att dölja det för mig själv, men sanningen är den att när inte mitt behov tillfredställs så kliar det inombords.
Tragiskt men sant.
Jag är beroende av internet!

Under 2 nätter har jag bott hos kussen i stan. UTAN INTERNET! Visserligen har det gått bra, men nu när jag kom hem var det första jag gjorde att ta upp datorn och kika igenom vad som har hänt i bloggvärlden utan mig!

Jag ska snart ta ett inlägg och berätta om mina dagar utan internet.....
Jag har inte riktigt tid till det nu, men ville bara berätta att jag lever! 

BOKAT OCH KLART! 2 JUNI<33333
 

19 Januari 2009 - Godnatt

Nu tänkte jag säga godnatt!
Är sjukt trött sen måste jag ladda för en lång dag. Ska vara på resebyrån vid 9, sedan MQ 10 till 5.
På kvällen blir det bio med A. =)
Sov gott!

19 Januari 2009 - HJÄLP?

Okej, nu ska ni läsare få hjälpa mig med en sak. Dom som jag vet läser det här och inte kommenterar kommer jag säga upp kontakten med!

Min bror har flyttat, jag ska nu överta hans rum. Det är 4 vita väggar. På den största väggen ska jag skriva en mening, stort och i brun färg. Frågan är vad fan ska jag skriva?
Det är nu eran uppgift att komma på en bra mening, det kan vara ett ordsspråk eller vad som helst.

ALLA ska kommentera! Annars lägger jag ner bloggen och säger upp kontakten med er.
Den som kommer med bäst förslag vinner en heldag med mig! =D

19 Januari 2009 - Sovmorgon och MQ

Som ni ser där uppe började jag sent idag, eller klockan 12 rättare sagt. Trotts 10 timmars sömn så var jag mycket trött idag. Dagen gick segt, men hade kul med tjejerna på MQ som vanligt. Dom är så otroligt sköna och snälla mot mig så det känns jävligt bra! Fick också mycket besökare idag, det var trevligt som vanligt. =) Fortsätt med det!

Slutade klockan 7, så nu är jag hemma. Har otroligt mycket att göra!
Nu är det matdags! Återkommer med ett inlägg efter, jag behöver tips och råd från er läsare!

18 Januari 2009 - jobb/joel

Igårkväll blev det mycket känslor för min del, först och främst fick jag ett telefonsamtal som gjorde mig grymt rädd. Jag var så orolig att tårarna var på väg! Det visade sig senare inte vara någon fara, vilket var skönt. Det var bara en sån konstig och oväntat kväll.

Jag och Maria somnade sent, försov oss imorse, käkade äckliga korvar till frukost på statoil klockan 7 imorse, jobbade,  sen gick vi upp till Joels lägenhet där vi har myst på med Anton och Joel hela dagen i princip. =) Kom hem för ca 45 minuter sen och har till och med hunnit duscha! Ska käka, städa osv innan jag beger mig mot erica vid halv 9 tiden. Jag räknar med att åka därifrån strålandes av glädje för ett beslut om utomlandsresan har tagits.

PUSS!

17 Januari 2009 - Jobb och matlagning

God dag!
Jag och MN anlände i mitt hem för ca. 45 minuter sen. Mina föräldrar är på ferre så jag och Maria har fått ansvaret att lagga middag till oss och Affe!
Jobbet imorse gick sjukt bra. Vi var nöjda och glada när vi lämnade stan! Vi åkte som vanligt hem, sov och kollade på OTH.
Jag kom just på den brilianta idén att vi skulle försöka koppla in min dator till tvn och högtalarna ute i vardagsrummet såatt vi kunde se de kommande avsnitten av OTH här. Efter många om och men tog vi fram sidor hos oss själva som ni aldrig har sett tidigare! Våra tekniska sidor! Det resulterade i att vi kan nu se och höra allt som händer på min dator på tvn. Jag har nog aldrig varit stoltare över oss! :')

Nu blir det matlagning!
Ha en trevlig Lördagskväll!

Vad tycker ni om vårat fina 4plushotell på Kreta då? ;) Inte helt fel eller?

16 Januari 2009 - KÄRLEK

Ikväll gott folk, har jag funnit min kärlek. En man över 40 vid namn Nicklas Wahlgren. Jag är kär!

Har segat på hos närsborrarna ikväll, men mycket humor,skratt och ret. Jag och Maria har lekt jagis över hela huset, kollat på let's dance och blivit vuxna genom espresso drickande med Eva!
En riktigt mysig kväll!
Jag måste också tillägga att Blondinbella gjorde ett jävligt bra jobb idag! Hon var riktigt bra! Även Laila, Morgan och Nicklas är några av favoriterna. Men en illoge till BB!

Nu ska vi se på OTH innan vi går och lägger oss.
Uppstigning tidigt imorgonbitti!

Bjuder självklart på en av Nicklas underbara låtar!

16 Januari 2009

Idag är det fredag! UNDERBART!
Kortisdag på MQ, sedan Matte C. Matten gick konstigt nog ganska bra idag, tror jag?.
Efter skolan gick jag, MN, Erica och Carro till Resebyrån och checkade upp ännu mer info angående utlandsresan. Det ser väldigt ljust ut och vi peppar redan. =)

Nu ska jag packa ihop mig lite snabbt innan jag ska bege mig till Näsborrarnas hem.
Ha en trevlig fredagkväll!

15 Januari 2009

Godkväll!
Har precis lagt mig i en nybäddad säng med rena lakan och sånt bajs. Det är det skönaste bajset jag vet!
Nu ska jag avnjuta några avsnitt av The Hills och invänta att min kära vän näsborren ska ringa mig! HAHAHAHA NÄSBORREN, Maria Nääs för er som inte förstod!

Handlingen med Pappa förut gick bra, men istället för att jag åkte med pappa och handlade borde det varit pappa åkte med Anna och handlade. Jag körde dit och hem, han pratade i telefonen hela resan, han kommenterade min körning en gång och då var det " kör Anna, det är höger-regeln här". Sen själva handlingen höll jag också i. Han pratade i stort sett i telefonen hela tiden också. Men det gör verkligen ingenting, för min pappa är lika go ändå! =)

MQ och Matte C imorgon!
GODNATT!

15 Januari 2009

Jag ska inte trötta ut er med mina tråkiga inlägg!
Hade en skitrolig dag på MQ, många roliga besökare. Snabbt iväg till Matfors och innabandyträning.
Jag och Sandra blev lite less på allt spring så vi körde ett allvarligt snack på slutet som inte blev så seriöst....

Anna: Tjejer, ni vet att jag och sandra aldrig brukar vara arga på er... Vi kommer nog aldrig kunna bli det heller., MEN grejen är den att har man ont i magen/foten/benet eller vad som helst, då är det självklart att man får sätta sig på sidan och vila. Men om t.ex. jag skulle ha ont i foten och skulle vilja sätta mig på sidan då innebär inte det att jag ska springa runt och härja på upp och ner för trapporna utan då ska jag sätta mig på sidan på bänken och kolla på. OKEJ?

*15 tjejer stirrar med frågande ögon på oss och en av tjejerna räcker upp handen och frågar försiktigt:
-Har ni någon pojkvän?

SERIÖS KONVERSATION! HAHAHA
Dom är för härliga!

Nu ska jag följa pappa på Ica K och handla och köra the car!
POUSSHAJ!


14 Januari 2009

Efter en slödag både från MQs sida och från JB's sida är jag konstigt nog trött ändå! 1½ timme på MQ och 10 minuter på JB! Har nyss avnjutit ett underbart skönt bad och nu ska sitter jag med en liten chokladpudding burk som jag ska dra i mig! Godis idag, chokladpudding nu, mitt menshumör är nog inte det allra bästa!

Idag var jag, Maria och Erica in på en resebyrå i stan! Hittade så otroligt fina resor! Vi pratade med en tjej där i säkert över en timme och berättade om våra önskemål.
Det som är klart är iallafall Greklan, Kreta, Chania kusten. 1 vecka, charterresa. Vi 3 är i alla fall klara för att åka, sen får vi se vilka av dom andra tjejerna som får klartecken!

Här nedanför kommer 3 av de hotellen vi väljer mellan. =) Visst ser det lockande ut? =D
Alla bilder tagna från ving.se.






13 Januari 2009

God kväll!
Det är som  vanligt en trött och sliten Anna Johansson som skriver. Har haft en skön kväll med OTH, AA och GG (One Tree Hill, Andra Avenyn och Gossip Girl för er som inte riktigt hängde med).
Började 10 imorse, slutade 5, hemma vid halv 6! En lång dag, men rolig som gårdagen. Alla är så jävla snälla och trevliga, det känns grymt skönt!

Imorgon blir det MQ först, sen lunch sedan skolan och första lektionen i Matte C. Hur det ska gå? -Fråga mig inte! Jag håller mina 2 tummar och ber till gud att det ska gå bra. Efter det blir det troligtvis så att jag drar tillbaks till MQ.
Jag peppar redan inför helgen då det blir en jobbhelg.
En jobbhelg innebär ungefär att jag och Maria inte har något liv på fredagkvällar, somnar tidigt, går upp 6 på lördagen, kommer hem 12, somnar, vaknar, hittar på nått eller konstaterar att vi inte har nått liv, somnar, går upp 6 på söndagen, kommer hem 11, somnar, hittar på nått eller konstaterar att vi inte har nått liv, somnar.
Det låter inte så mys, men det är ändå skönt på något vis, det är lite rutin i det hela! Jag ska inte klaga.

Nu ska jag sluta.
För er som undrar så har jag inte fått något livstecken från min kamera ännu. Jag är måttligt less på Elgiganten. Bajs på er!

Godnatt!

12 Januari 2009

Jag orkar inte ens be om ursäkt för mitt dåliga bloggande! Jag är för trött, helt död rättare sagt!

Gårdagen spenderades först med MN och jobb, sen en lite för lån powenap innan jag begav mig mot erica, vi har jätte mysigt och så. Sen kom även maria. Imorse åkte vi alla ner till stan för att sedan fortsätta själva mot våra APU ställen.
Första dagen på MQ gick skit bra! Så jävla roligt. Slutade vid halv 5, då plockade M&P upp mig och vi åkte vidare mot Birsta. Jag fick lite grejer, b.la. beiga chinos, linnen, baströjor, skor, m.m. Vi gick också och åt mysmiddag, sedan handling m.m.

Nu är jag dödödödödödödöd. Ska tvätta bort sminket, ringa Carro+MN sen sova!
Hörs imorgon!

PS. Min kamera är fortfarande på lagning.DS.


10 Januari 2009

Ett stort grattis till Julia Persson som vann 50 öre med hjälp av sin korrekta gissning!
Rätt svar var(såklart): Maria Nääs!

Vi på annamj.blogg.se (läs mig själv) gratulerar dig och du kan hämta ut vinsten i Tunbyn! You know where I live!

Nog snackat om min lillatävling, förresten kanske jag borde annordna fler sånna? Enligt mig var det ganska finurligt.
Nu är det färdig skrivet om det på allvar.
Jag vill sova, Maria vill vänta på OTH som håller på att laddas ner. Det är exakt 22.9% kvar.....
Imorgon bitti blir det jobb!

Maria tyckte vi skulle bada förut, det tyckte inte jag.... Men nu har jag ändrat mig, är du på Maria?



10 Januari 2009

Jag gillar verkligen att skriva hemlighetsfulla inlägg för alla blir så nyfikna! Och det gillar jag!
Mitt sällskap för kvällen blev sjuk, så istället ska en annan person komma hit och göra mig sällskap, den här personen är av kvinnligt kön, hon är en cutie, hon ser ut som en sexig ekorre med stora bröst!
Vem är tjejen jag beskriver?
Den som gissar rätt får 50 öre! (mer har jag inte råd med...)

Nu ska jag plocka ihop klart på mitt rum, sen laga mat (OBS! Endast för att M&P inte är hemma)!
Klev upp väldigt tidigt imorse, sen kom jag hem vid elva och ställde klockan på 3 så att jag inte skulle sova bort hela dagen. Jag känner mig ändå utvilad, underbart!
Hmm, undra om jag har nått mer roligt att berätta...... Provet igår gick bra! Min kamera lämnades in på lagning(fråga mig inte hur jag lyckas), och våran klass har startat en klassblogg! Ganska kul, tanken är att nu när vi ska på APU ska vi hålla koll på varandra och så att vi inte längtar ihjäl oss efter varandra. Ingen har skrivit något ännu, sen fick jag order om att kirra designen. Så sen återkommer jag med adress!


Ha en trevlig kväll nu allihopa!

9 Januari 2009

Jag ska, tro det eller ej sova nu....
Min klocka står på 05.45 imorgon bitti, och då är det ingen snoozning inräknat! Fyfan! Men pengar som pengar.
Efter jobbet blir det hem och städa och sova för sen får jag ev. besök.... Som jag hoppas blir av den här gången! haha ;D

Nu-------> OTH och sooooooova!

9 Januari 2009

Godkväll!
Vaknade 12.20 idag. Började halv 9, och andra lektionen halv 1. Jag blev lite försenad kan man säga.
Har plugga hela dagen, nu kan jag det fan! Har även hunnit med OTH såklart!

Nu ska jag fan sova!
Godnatt<3







7 Januari 2009

Nu sitter jag i min underbart sköna säng med papper liggandes runt omkring mig. Jag är helt slut i kroppen efter en skoldag! Det kan bero på att jag sov så dåligt inatt.... Jag har nyss avnjutit en god fruktdrink, hur kan frukt helt plötsligt vara så gott? Men nu svider det på mina läppar. =/

Har prov på 6 kapitel på fredag, just nu känns det bajs. Jag kan 1½ kapitel, bra Anna, jätte bra!
På måndag och 5 veckor framåt hittar ni mig på MQ i stan, kom gärna förbi och heja!
NU-----------> PLUGGA SOM ETT AS!

7 Januari 2009

Den här morgonen var hemsk! Riktigt jävla hemsk. Jag var så trött att jag ville dö! En hemsk känsla alltså.

Morgonen började med några jobbiga jävla idrottsuppgifter. Sedan blev det myskäk med Issa, Amanda, Katta och Carro. Blev tacotallrik som var sjukt god! Gick sedan på stan en sväng med Amanda och Katta.
Psykologi nu, sett en film, och nu väntar den sista feta jävla psykologiuppgiften som jag och Erica ska ta tag i.
Måste även på MQ och få papper underskrivna av dom där.
2 dagar kvar sedan APU i 7 veckor! Niiiiiiiiiiiiice.


6 Januari 2009

Tredje inlägget för den sjätte januari. Någonting att vara stolt över kanske! Sen har jag vissa grejer jag inte är lika stolt över, men dom ska vi inte dra upp!

Idag kom släkten för att fira Affe. Vi har stor släkt och det var trevligt enligt mig, trotts att inte kussen kom men henne får jag träffa imorgon istället!
När släkten hade lämnat oss åkte vi till stan för käk och kika på Saras lägenhet, jag är så avundsjuk som man kan bli! Tur att jag är hennes favorit och får sova där med henne någon gång då och då, kanske till och med har tur att jag får låna den när hon åker hem! (A)(A)(A) Den var jävligt fin i alla fall.

Nu ska jag fortsätta mitt liv som OTH nörd.







Affe är nöjd över alla pengar och grejer

Pappa och Lars vovve

Lägg märke till att det är en ramp och en skejtare!

6 Januari 2009

Imorse vaknade jag av att mamma kom in och sa att vi skulle fira Affe, jag trodde hon skojade eftersom det kändes som att klockan var 8! I själva verket var den halv 10.... Men jag var lika trött för det! Men han blev glad(tror jag?) och sedan gick jag och la mig igen och kollade på OTH och sov. Jag har sett alla säsonger av OTH men jag älskar serien och har därför också laddat ner början av säsong 4! Det gillas!

Nu ska jag fixa mig och hjälpa till lite, släkten kommer vid 3 så det är bara att lägga i en högre växel!

6 Januari 2009

Jag har inga roliga bilder att visa! Eller, jag har på kameran sen jag och maria dekorerade pepparkakshjärtan, men jag orkar verkligen inte lägga in dom. Ni får helt enkelt klara er utan!
Har haft en riktigt tuff kväll kan jag meddela, som jag avslutade med ett bad, så grymt skönt!
Nu är jag jävligt illamående, hoppas jag inte har drabbats av magsjuka eller nått sånt skit. Spänningshuvudvärk har jag också...

Borsta tänderna och The Hills står näst på schemat! Det tackar jag inte nej till!
Godnatt<3







    .

5 Januari 2009

Vad ska man göra när man har den där konstiga känslan i kroppen att ingenting kommer att bli bra? När man bara vill lägga sig under täcket och önska att man kunde försvinna ett tag.

Jag har så otroligt mycket känslor i kroppen, ledsen, besviken, jävligt arg. Jag vet vad jag behöver, men det är tyvärr näst intill omöjligt att få.

Har i alla fall spenderat dagen med Maria, sen kom även Sandra. Vi har kollat på Oth och softat sådär bra som bara vi kan. Pappa hämtade mig för en timme sen, och ikväll ska jag sova hemma.... Affe fyller år imorgon, den lilla killen är otrolig.

Funderar också på att lösenordskydda den här bloggen, fler och fler verkar hitta hit, vilket kanske inte var tanken.....
Men kul att så många är så intresserad av mitt liv! ;)

Nu ska jag sluta deppa, jag är expert på att göra det, men jag är också expert på att rycka upp mig och vända allt! Det ska jag göra nu, positivt tänkande.

5 Januari 2009

Ligger just nu i Marias säng, på min sida, hon blir så arg när jag lägger mig på hennes.... Också blir hon arg när jag snor hennes kudde ihopp om att hon inte ska märka någonting. Men förövrigt har vi hållit sams, trotts att det är den sjätte natten vi spenderar ihop. Vi skulle bli utmärkta roomies!

Middagen hemma hos mig var god och trevlig, det var mys att träffa och prata med M&P igen. Vi har hunnit med många OTH avsnitt denna kväll, vi har även lyckats bränt vitlöksbröd och gråtit en skrvätt(visserligen till OTH men tårar som tårar, eller?). Vårat mål var att vara uppe till 6, bara för att känna känslan "vi kan vara uppe hur länge vi vill för vi behöver inte må dåligt över att vi ska upp så tidigt och jobba imorgon bitti" känslan. Det fungerade bra tills klockan halv 2 då Maria somnade i soffan och jag väckte henne ca: 20 gånger. Men nu är hon vaken och jag är naken, HAHAHA skämt o sido. Jag är däremot trött, och det här är ett drygt inlägg. Maria är nere nu, och jag ska låtsas sova när hon kommer upp! FAN VAD JAG ÄR ROLIG HAHA.

hahahahah
hahah
hahaha
ha ha ha ha ha ha
godnatt?

4 Januari 2008

Jag erkänner att det har blivit en lam och tråkig uppdatering på senaste tiden, men jag prioriterar kanske inte bloggen först i alla lägen, trotts att jag vet att mina kära läsare vill det! Men just nu, i denna stund, blev bloggen prioritering nr.1!
Anna: JAAAAAAG VET! Vi rycker upp oss nu sen syr vi in byxorna!!!!!!
Maria: JAAAAAAA! Det gör vi fan!!!!
Anna: Ja, jag ska bara blogga först........

Kallar ni inte det där prioritering gott folk?

Imorse blev det jobb, som vanligt gick det bra, förutom att dammsugaren var paj så jag fick stå och sopa mattorna med en sop.... Inte så där jätte roligt!
Vi har sovit och kollat på OTH sen dog vi oss en välbehövd dusch. Nu ska vi som tidigare nämnt sy in byxor, sen ska vi ner till mig där vi är bjudna på middag. Sen får vi se vad vi hittar på, lediga imorgon så då blir det till att sova ut! Sen måste jag även in till stan för att köpa pressis till min lilla ponke som fyller 12 år på tisdag, måste även träffa kussen och checka in hennes lägenhet!

Grattis Victoria på 18-årsdagen! =)

Ha det bra!
<3


3 Januari 2009

Sitter som vanligt hemma hos MN.... Vi är kungen av alla lökarna!

Igår blev det jobb på morgonen nån timme innan vi åkte hem till MN och sov nån timme och kollade film. Vid 2-tiden åkte vi med Eva till stan och gjorde massa ärenden. På kvällen åkte jag till Sandra i matfors och umgicks med henne, Carro och Erica, vi såg lite Beck och hade deeptalk, riktigt skönt. Jag kom hem till Maria vid kvart i 11, då plockade jag ihop på hennes rum och riggade filmtittning sen gick jag och mötte henne vid bussen. Vi såg en usel film innan vi somnade!

Imorse blev det jobb igen, faktiskt flyt somfan för en gångs skull, innan maskinen gick sönder och jag fick ställa mig på knä i smutsvatten och leka mekaniker! Riktigt stolt över mig själv. Vi åkte hem till Maria efter jobbet, la oss i en varsin säng och kollade på OTH som vi har hyrt. Så jävla bra! Sen somnade vi, sen vaknade vi, sen såg vi OTH igen, vi är lökar.

hejdå


2 Januari 2009

Stort grattis till min barndomsvän Andreas Hansén som fyller hela 18 år idag!
Det aset firar sin födelsedagen i Mexico! Jag är inte ett dugg avundsjuk........


Ligger i Marias sköna säng nu med JB datorn. Tror fan att det är dags att sova nu!
Vi vaknade jävligt sent i dag, då åkte vi till stan och käkade pizza med rebecka, träffade upp Emma och Erica m.m. Sedan åkte jag hem med pappa och käkade mysmiddag med familjen innan jag packade väskan och gick(observera gick) till Maria. Vi har chillat hela kvällen, imorgon är jag egentligen ledig men inte Maria, och hon hjälpte mig förra veckan så då ska jag hjälpa tillbaks! C:

Maria, när du läser detta så sover vi, deal?
Godnatt


1 Januari 2009

Idag är det 2009! Det är helt sjukt!
Gårdagskvällen var jävligt rolig! Vi träffades hos Sandra klockan 11, då drog vi ut och åkte pulka och myste på i den fina vintersolen. Det var jätte mysigt trotts alla omkullkörningar.



Vi gick sedan tillbaks till Sandra där vi började förbereda maten och dukning osv. Vi duschade i omgångar och sprang runt och fixade oss och var smakråd. Tillslut var alla skit snygga och jävligt hungriga! Så vid 6 tiden började vi käka förrätten, sedan även supergod varmrätt och efterrätt. Mest cred för maten ska Emma och Erica ha!



Efter spel och prat tog vi 11.25 bussen till stan, vi gick först till Danne på fest innan vi gick mot hamnen på 12 slaget. Där träffade vi många goa människor. Efter 12 slaget gick vi tillbaks till Danne. Vid 3 tiden kom pappa och hämtade oss, vi skjutsade hem alla innan jag och maria kom hem och slocknade vid 4.
 

TACK FÖR EN UNDERBAR KVÄLL!<3

RSS 2.0