31/7 - Om exakt 3 veckor...

... är jag, nattis, mamma, pappa och alla våra grejer på väg till huvudstaden.

Igår blev det jobb, idag är det jobb och imorgon blir det jobb.

Lybb Emil som ligger kvar och sover medans jag ska upp. =(

Nu ska jag äta klart min frulle innan jag ska bege mig.

 

Pussiluss


30/7 - GRATTIS FERRY!

Idag fyller min underbara vän Ferry 20 år! Hon befinner sig i oslo och det är enormt tråkigt att inte få fira denna dag med henne. Men jag och Nattis är smarta, mer än så säger jag inte för tillfället.

I förrgår var det tänkt att jag skulle jobba 12-20. Men mina bihåler hade börjat göra ont igen så klockan 10 var jag på plats på vårdcentralen och där kunde vi konstatera att ännu en pencilinkur skulle behövas. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta och frågade hur fan mitt imunförsvar kunde vara så fruktansvärt dåligt? Då sa hon att jag måste vila och ta det lugnt, annars kommer jag tydligen aldrig bli frisk. Men hur ska man kunna vila och ta det lugnt när man jobbar och flyttar om 3 veckor och har 13249380 saker att göra? Jag blev hemma en dag mer klarade jag inte av. Så igår var jag på plats på Toys igen. Det var tänkt att mamma och jag skulle shoppa till flytten, men hon har också gått och blivit sjuk. Istället åkte jag och pappa och kollade på en ny bärbar till mig och troligtvis blir den min på måndag.

Nu ska jag börja göra mig i ordning, jobb 12-20.15.

puss

28/7 - VI ÄR MED LÄGENHET!

Jag och min sambo har nu en lägenhet. Efter en mycket lyckad vistelse i Stockholm så känns allt (nästan allt) helt rätt. Vi har haft sån jävla tur så jag har nog inte förstått det ännu. När jag ser mina grejer i den lägenheten så kommer det nog gå upp ett ljus.
Den var så jävla fin, VÅRAN lägenhet. Nyrenoverad, vita väggar, kaklat badrum, inglasad balkong  med mera. Jag är fortfarande i chock.

Pappa och jag gick ut och firade med en god bit mat och ett glas vin igår kväll. Sedan väntade en god natts sömn på Scandic Malmen, trodde jag. Min pappa har snarkat heeeeela natten så jag har inte sovit många timmar. Men det gjorde inte så mycket, jag har legat och kollat på kameran, på bilderna på lägenheten, om och om igen.

Idag har vi lekt turister, även lite shopping har hunnits med. Världens finaste höstskor har bland annat inhandlats. Vi har även plockat upp Aggi på tågstationen i huvudstaden för att kolla in hennes boende, vilket också var mycket trevligt.

Det blev en lång hemresa, men nu är jag äntligen på plats i min undebara säng.
Imorgon väntar vårdcentralen sedan jobb 12-20.

Såklart tänker jag bjuda på en bild. Mer än så får ni faktiskt inte förrän det är färdigt. ;)


25/7

Jag är så nervös inför morgondagen så jag kräks snart. Det ska bli så jävla spännande. Jag och min gode vän/sambo/åkan har smsat heela dagen och vi båda är så sjukt taggade. Jag hoppas verkligen att alla håller tummarna för oss imorgon.

Igår blev det som sagt jobb och släktparty. Vi åkte även bort till MHF där pappa skulle spela lite gitarr. På kvällen tvärdog jag som vanligt efter dessa arbetsdagar som faktiskt går riktigt bra.
Idag har jag också jobbat, 11-17, dock blev vi kvar lite längre.

Imorgon är ju som ni alla vet dagen med stort D! ÅÅÅÅÅH jag är så jävla ivrig/nervös/spänd/hoppfull/pirrig med mera. Det är så sjukt så jag vet inte vad.

Jag måste duscha och packa lite smått nu eftersom pappa och jag blir kvar i huvudstaden tills på tisdag.

ÖNSKA MIG LYCKA TILL OCH HÅLL TUMMARNA NU!!!!!!!!!


23/7

Jag är inte ens ledsen över att mina skor från Nelly som kom idag inte passade så jag fick beställa nya. Jag är inte ledsen över att jag ska jobba två helger i rad. Jag är inte ledsen över att min rygg dödar mig. Ingenting är dåligt just nu, av en enkel anledning:

JAG OCH NATTIS HAR MED 98% SÄKERTHET BLIVIT MED LÄGENHET!

En trea i Huddinge. 82 kvadrat. Underbart läge.

Pappa ringde mig som en tok på jobbet idag och jag insåg snabbt att jag måste ringa upp. Han berättade att han hade haft kontakt med en tjej som skulle hyra ut sin trea i andrahand. Hon ville att jag skulle ringa upp henne när jag slutat jobba. Jag smsade Nattis som blev lika ivrig som mig. När jag väl kom hem ringde jag till tjejen och hon berättade att hon skulle hålla lägenheten till oss. Så på måndag blåser pappa och jag ner till huvudstaden efter jag har jobbat, där kommer vi att möta upp Nattis för att sedan bege oss mot Huddinge. Jag är så pirrig så jag dör snart. Nattis och jag satt och pratade en timme förut och planerade, diskuterade och funderade ut möjliga scenarion.

Nu ikväll har Empe varit här. Även Jakob och Annelie och deras 2 små söta tvillingpojkar på 2 månader har varit här. Så sjukt söta små bäzisar. Anton och jag satt med en varsin hur länge som hellst, så kommer det att bli om några år, eller hur var det? ;) Så vi har suttit ute på altanen hela kvällen med vin och prat, riktigt mysigt.

Nu ska vi sussa för imorgon väntar jobb 10-17, sedan ska vi ut på Alnö och träffa tjocka släkten och ännu en bäbis.

Puss och kram


21/7

Jag får ju så lov att skriva 21/7 för klockan är efter 00.00.

Jag förstår inte hur så många har kunnat missat att jag hade namnsdag igår, den 20:e. Alla envisas med att kalla mig för Maggan istället för Anna, men trotts detta så har nästan ingen uppmärksammat Margaretadagen. Förjävligt!

Igår, eller förrgår då, blev det firning av Erica. Det blev fika, tårta och presenter. Därefter åkte jag, Malin och Rebecka till Rossi för grillning med lite brudar. Väldans trevligt. På kvällen åkte jag hem, packade om och begav mig till Empe. Jag var så sjukt trött även fast jag bara sovit 11 timmar den natten....
Imorse mådde jag jävligt bra när Emils klocka ringde 05.15, och jag insåg att jag skulle få sova ytterligare 3 timmar. Sen blev det jobb 10-15 för min del innan jag begav mig hemåt för att byta om. Shopping på Ikea stod på schemat! Jag åkte och plockade upp min gode vän Rebecka och vi begav oss mot Ikea. Jag har börjat drömma mardrömmar om flytten till huvudstaden för jag har insett att jag inte ens äger en smörkniv. Så Rebecka fick snällt följa med att dra min vagn. Vi hade ett jävla teamwork och inhandla lite drygt 3 påsar Så nu känner jag mig en aning lugnare.
På väg hem ringde en elev från Södertörn och ville prata med mig, om jag hade några frågor och funderingar inför att börja där. Vi pratade i 20 minuter och jag insåg att jag hade en jävla massa frågor att få ur mig. Men hon var otroligt trevlig och svarade på alla mina frågor, så nu känner jag mig också 123281389 gånger lugnare. Tusen tack till tjejen, vad hon nu än hette...

Nu ikväll har Emil varit här, så vi har grillat med familjen + mammas kompis från Umeå och hennes 2 pojkar som är här på besök. Jag har även hunnit med att beställa 2 par skor från Nelly, jag säger bara lybb Nattis som ska bli sambo med mig och mina nya skor. 

Det här blev ett långt inlägg, så nu ska jag klappa mig själv på huvudet och sova. 
Lägenhetsletning och jobb är vad som gäller imorgon!

Puss och godnatt!<3

Nedanför ser ni bilder på min shopping som bestod av allt från påsklämmare till decilitermått. (Helt seriöst)
Tack till Rebecka för hjälpen, guldvärt! <3
 

19/7

I fredags blev det som sagt jobb. På kvällen kom tjejerna hit och vi hade en sjukt rolig kväll tillsammans. Vi grillade, spelade spel, snackade skit, skrattade, spelade fotboll m.m. Kvällen bjöd på många roliga kommentarer och skratt. Jag och Katta satt uppe halva natten och fixade med bröllopspresenten.

På lördag ringde klockan tidigt. Vi hade planerat så vi så skulle slippa stressa. Men trotts våran tidiga uppstigning blev vi ändå tvungna till stress. Vid 12 befann vi oss ute vid Staoil Dingersjö för att sedan samåka till Jättendals kyrka. Bröllopet var så himla fint och många tårar kom. Lollo var världens vackraste!!!!
Sedan blev det bröllopsfest med god mat, skratt och underhållning. En väldigt lyckad dag.

Igår hade jag, Malin och Katta deppdag. Vi låg hemma hos mig och kollade på film och svullade chips och karra. På kvällen blev det kvällsbad med dom och Rebecka i Sidsjön.
Min kära familj som varit bortresta över helgen kom hem på kvällen och efter det åkte jag till Empe där vi såg film innan vi sussade.

Nu ska jag strax iväg på UM innan jag möter upp Mallan och Rebecka. Då blir det födelsedagsfirande hos Erica som fyller 19 idag! Stort grattis till dig stumpan. =) <3

Puss och kram


16/7 - Hard work

Nu ska jag snart kila iväg och jobba. Det blir ett kortispass idag, 10-16. Sedan ikväll blir det grillmys och kanske ett glas rosé eller två.

Igår var jag ledig och i förrgår efter jobbet firade vi Mallan. En annorlunda firning som bestod av många etapper.
Min lediga gårdag spenderade jag konstigt nog inte ute i solen, utan istället satt jag och letade ihjäl mig efter lägenheter. Håll tummarna!

Nu ska jag pussa på Emil så vi kan äta frukost någon himlans gång.

Puss och kram

13/7 - SAMBO!

Jag ska bli sambooooooooo! Med min älskade Nathalie Björklund i Sveriges huvudstad till hösten. Det är helt overkligt, men helt sant. Jag kom in på högskolan i Stockholm, Södertörn. Det känns helt sjukt, konstigt, knäppt, helt ofattbart. Det jobbiga är att vi måste få tag på en lägenhet inom cirka en månad. Inte okej.
Självklart är det blandade känslor angående flytten, det är mycket här som man inte vill lämna samtidigt som mycket nytt väntar.

Dagens jobb blev 2 timmar längre än beräknat när jag stannade till 19.00 istället.
Efter jobbet åkte jag hem, packade om och begav mig till Emil. Vi har varit och kvällsbadat, träffat Katta, duschat samt kikat lite lägenheter.

Nu blir det kvällsfika innan sängen väntar. Imorgon väntar jobb sedan lite firning av världens bästa Monkan som fyller hela 19 år.

Pussss

12/7

Dagen till ära började med att jag mådde skit imorse. Men med en alvedon och en ipren i kroppen så ansåg jag att jag mådde bättre så jag begav mig till Matfors för att sola solarium med Katta. Anledningen till varför vi valde solarium och inte utomhus är enkel - av lathet samt att min förkylning mår bättre av 20 minuter solarium istället för 3 timmar ute i solen. Vi avnjöt sedan en varsin glass innan jag begav mig hemåt igen. I brevlådan väntade ett paket från Nelly där min outfit inför lördagens bröllop låg, ni finner bilder på skorna men inte klänningen nedanför.

Nu ska jag göra ett ryck och försöka städa ut det sjuka ur mitt rum, sedan avnjuta en middag med familjen. Empe kommer även hit och gör mig sällskap under kvällen.

Imorgon, tro det eller ej, väntar jobb. 12.00 - 17.00, ett kortispass känns skönt! Så kom och handla leksaker.

puss!


11/7 - Spelar det längre någon roll

Jag mår fortfarande skit. Jag är snorig, hostig, tungandad samt att min drepressions nivå är på topp.
Det här blir inget roligt inlägg. Jag har tråkigt och är jävligt less på att ligga hemma sjuk nu. Nu är det fan dags att bli frisk och rycka upp mig sig.

Jag ska be till Gud ikväll innan jag går och lägger mig.
Nu är det fotboll.
Puss

9/7 - Long time no see

Mycket har hänt sedan jag senast uppdaterade, studenten, Spanien, jobb samt världens förkylning.
Bilder har förmodligen alla sett på facebook redan, det blir eventuellt bildbomb senare någon dag.

Designen är inte klar ännu, men jag känner inte för att fortsätta pillra på den för tillfället, jag får fixa det en annan dag istället.

Jag har som jag skrev åkt på en redig förkylning, har varit sjukskriven en vecka idag och får inte återvända till Toys förrän på tisdag. Bihåleinflammation, öroninflammation, infekterade och irriterade luftrör, förkylningsastma och världens hosta är vad som bekymrar mig och mitt liv. Ingen GF, ingen Kent, inget jobb, inget sol och bad.

Tur att jag har världens bästa älskling som alltid piggar upp mig.
Idag firar vi 10 månader,  med tanke på att jag är sjuk så blir det en lugn och mysig hemmakväll.

Älskar dig<3


RSS 2.0