30 maj 2009 - god morgon!

Tanken var egentligen att jag skulle befinna mig på birsta nu, men mammas fot är sämre så hon får åka till doktorn och jag börjar tvätta och packa istället. =) Ska även hinna lägga mig någon timme i solen är det tänkt. På eftermiddagen blir det istället birsta med pappa, har lite grejer som ska inhandlas inför resan och pappa får vara med som plånbok.

Gårdagen var mysig som vanligt, vi kollade på talang och spelade fotboll. Jag tyckte det var fruktansvärt synd att inte Julle gick vidare, Emma som är så jävla duktig! =)

Men nu ska ja fan börja tvätta och sånt bajs.
Ha en bra dag nu!
PUSS

29 maj 2009 - tröttttt och slut...

... är vad jag blir av pencilin! VIlket inte alls är någe bra.

Imorse var det dags för NP i Engelska B. Det gick riktigt bra för mig och Erica, som vanligt. ;-)
Klockan kvart i 10 var vi klara och då insåg jag att "fan, jag har sommarlov!": Det var en underbar kännsla.
På måndag blir det skolan endast för att lämna in datorn och snacka betyg.

Efter skolan satt jag, Maria och Erica och stekte. Köpte även med en varsin sallad som vi avnjöt i solen.
Vi mötte senare upp Carro och Sandra för presseinköp.

Ikväll blir det grillmys med familjen, sedan till Carro för talang och mys. =)<3

Ha en trevlig fredagkväll nu! =)


28 maj 2009 - godnatt

Ligger just nu i sängen, bredvid mig har jag Katta och Malte såklart.
Under kvällen har vi planerat bröllop och bal, slingrat mitt hår, sen har även moder hjälpt mig med håret.

Nu ska vi sussa.
Imorgon väntar NP i Engelska B. Det kommer att gå finnemang. Jag och Katta har övat heeela kvällen. (A)

As we say in english
GOOD NIGHT!
Peace

28 maj 2009 - happy face

Trotts min läkarvistelse så är jag en mycket glad flicka!
Våran filmredovisning fick dåligt för att ljudet hackade somfan, men det gick bättre än bäst för vi fick en 10=MVG till oss! WOHOOO! Fan vad vi är grymma tjejer!

PLussssss att den glada flickan fick ett mail från Filosofiläraren, ett VG kammade jag hem! Hur det gick till är ingenting ni behöver fråga mig, för jag har faktiskt ingen jävla aning..... Men jag är en happy girl endå! =D=D=D=D

Nu ska jag städa lite, sen inväntar jag min gode vän Katta som ska kom hit och joina mig.
Med lite tur så färjar mamma mitt hår sen också. =)

PUSS


28 maj 2009 - mot stan!

Ska nu bege mig till stan för att köpa hårfärg och redovisa våran film för Mallan klockan 15.45!

Hörs sen.!
PUSSS

28 maj 2009 - KAN MAN HA MER OTUR?

Jag är nog den personen i hela världen som har mest otur.
Som ni läste igår så är min hals ett helvete så mamma fixade en tid hos doktorn klockan 10.45.
Väl där så kollade han i min hals och konstaterade att dom hade missat en bit av min ena halsmandel.....
MISSAT????? HUR FAN LYCKAS MAN MED DET?!?!?!?!?!??!?!?!
Den lilla biten var iaf uppsvullen och inflamerad, så det blir pencilin..... i 10 dagar.....

skjut mig

27 maj 2009 - SJUUUK

Varför kan inte jag få vara frisk som alla andra?
Jag har haft världens smärta i halsen hela dagen och nu gör det så ont så jag vill dö. Har tagit verkisar nu så nu ska jag lägga mig i sängen och försöka vila.
Har en hals som ser förjävlig ut, skulle inte det bli bättre om man tog bort halsmandlarna? Kan inte prata eller ingenting, mitt liv som går ut på det!

Imorgon åker jag in till halv 1. Är ju ändå klar med allt.......(A)(A)(A) STOLT TJEJ!

27 maj 2009 - SÅ JÄÄÄVLA SKÖÖNT!

Igår gjorde jag som jag sa, jag gjorde klart MVG uppsattsen och skickade in skiten.
Idag har det varit en jävligt bra dag igen, jag har sånt jävla flyt nu. MVG:na i de olika avslutade kurserna bara rullar in. Jag älskar det! Jag känner mig faktiskt riktigt, riktigt nöjd och stolt över mig själv. Det är skönt att kunna känna den känslan.
Hade avslutningsprov på filosofin nyss som var hyfsat svår, men det gick helt okej. Alla restuppgifter och allting är fan klar. Det enda som är kvar är redovisning imorgon av våran film, sedan ett muntligt NP i engelska B på fredag. Sen är allt klart, då väntar Kreta och sommarlov. SÅ JÄVLA NICE.

Slutade egentligen för 45 minuter sen, men vi inväntar ett möte med Malin och Stefan om nå Entreprenörsvecka i Örebro(???). Får se vad det är för något.

Jag har även kirrat en date till balen nästa år! Haha! Det är bra att vara ute i god tid. ;D

Ha en trevlig dag nu!
PUSSSSSSSSS<3

26 maj 2009 - plugggg

Jag som trodde att jag inte hade någe plugg kvar! Helt plötsligt ändrades allt. INTE KUUUL!
Har ett muntligt prov i filosfi imorgon...... Jag som kan filosofi så bra.... Sen fick jag ett mail nu att jag ska göra en MVG grej i Administration A........ Sen ännu en grej i typ näthandel. BAJS OCH KISS.

Nu ska jag plugga, på allvar, JAG LOVAR PÅ HEDERSORD OCH SAMVETE! Annars får någon komma och slå mig riktigt hårt.

HEJDÅÅÅå

26 maj 2009 - 1 vecka

OM EN JÄvlA VECKA SITTER VI JUST NU PÅ ARLANDA!!!!!! DET FINNS JU INTE, JAG DÖÖÖÖR :D:D:D:D:

Idag har det varit en jävligt bra dag.
Carro klarade uppkörningen, jag fick MVG i kursen Webbdesign, vi är klar med våran jävla film på Svenskan och mina glajjer som jag beställde har kommit.


En bra dag helt enkelt!

Nu ska jag ut och övningsköra, sen är jag solsugen.

PUSS


25 maj 2009 - godnatt

Min packning gick bra. Det ramlade in fler rosa grejer och några svarta. Jag är långt ifrån klar med det är en bra början i alla fall.

Jag har en speciell spel-lista på Spotify som jag alltid lyssnar på. Det är ca 15 låtar som jag spelar om och om igen. Men sen, helt plötsligt , utan förvarning börjar Fairytail med Alexander Rybak att spelas. Jag börjar direkt känna hat, inte mot låten, men mot Katta som med flit har sabbat min spel-lista! FAN TA DIG!

Skoja, så allvarligt var det inte. =)
Men jag blev lite arg, så jag ska slå henne imorgon

Godnatt<3

25 maj 2009 - packning

Jaaa, jag har redan börjat packa..... Jag kanske är lite tidig, men Sandra och Erica ligger ändå före, så jag är den tredje att börja packa. Jag bestämde mig för att börja lägga fram det absolut viktigaste, saker jag absolut inte får glömma....

Av en ren jävla slump såg det ut så här...

2 st klänningar - rosa
2 st cityshorts - rosa
1 tunika - rosa
1 kjol - rosa
1 tubtop - rosa
1 väska - rosa
2 par skor - svart (TACK!)

HUR FAN TÄNKTE JAG HÄR??????


25 maj 2009 - Skola och shopping

Idag sov jag väldigt länge, det var grymt skönt och jag mådde lite bättre i mitt sjuka liv efter det. Trotts det att vi var lediga från skolan åkte jag och Maria in till JB och skrev över någon film till Svenskan. Det är den sista uppgiften innan vi avslutar kursen.

Vid  var vi klar och då tog vi bussen till Birsta. Vårat besök där blev betydligt längre än väntat. Köpte mina efterlängtade skor, sedan även lite andra grejer.

Nu ska jag ta och göra klart min hemsida som jag ännu inte har gjort, sen tänkte jag börja packa lite smått.....
EN JÄVLA VECKA KVAR!!!!!!<333333


24 maj 2009 - sjukling

Jag var för trött och upptagen för att blogga igår. Jobbet gick i alla fall jätte bra. När jag kom hem gick jag och la mig och vilade ett tag innan jag och Aggi fick världens ryck och begav oss till Birsta. Hittade 2 par skor som blir fin-fina utomlands. När vi kom hem var det en konstig kväll. Katta kom hit iaf, vi spelade fotboll med Affe och såg på Robinsson. Jag däckade på soffan klockan kvart i 11. Sköööönt!

Imorse var det jobb igen, som också gick bra frånsett en liten detalj. När jag kom hem var jag och min förkylning verkligen helt off. Jag var svimmfärdig och kände att jag och min kropp inte orkade mer. Så jag blev hemma från Hudiksvall och har legat på soffan och sovit i princip hela dagen. Trodde seriöst att jag skulle må bättre efter det men icket!

Imorgon är vi lediga, det behövs!

23 maj 2009 - godnatt

Kvällen har jag spenderat med middag ute med familjen. Anton är hemma sen en försenad födelsedagsmiddag för Aggi. Det är verkligen mysigt att ha hela familjen samlad. =)
Efter middagen åkte vi och plockade upp Erica sedan vidare till Allsta där vi har myst på med alla Kreta tjejer minus Emma. Fruktansvärt roligt att umgås med mina favoriter<3 Blir för länge mellan gångerna nu för tiden. Vi peppade Kreta och kollade på den nya Wallander.

Nu ska jag och Cookie krypa ner i sängen. Sjukt trött och imorgon ringer klockan halv 6.....

Godnatt<3

22 maj 2009 - sjuuuuuuuk

Jag är så frukansvärt sjuk min kära blogg och bloggläsare. INTE KUL!
Jag skulle inte ha dragit ut i onsdags....... Men ändå ångrar jag mig inte. Jag tycker att jag borde lära mig någon gång...

Igår som sagt släkten här och firade Aggi. Katta var också här och hon drog hem halv 11. Då tog det inte många minuter innan jag somnade så sött i min underbara säng.
Vaknade imorse vid halv 7, helt utan röst, då la jag mig och kollade på PB innan jag somnade om och sov fram tills nu. En mycket välbehövd sömn kan man ju konstatera.

Nu ska jag vara duktig och plugga det sista.



21 maj 2009 -

Fan vad roligt vi hade det igår! En fruktansvärt lyckad kväll enligt mig. Vi började som ni tidigare såg hos Freddan innan vi drog vidare till Oscar där vi träffade många godingar. Synd att det slutade som det gjorde, jag blev less och bad om att få åka hem till Malte (fråga mig inte). Så Kim skjutsade hem mig och Katta hit vid 3-tiden.
Imorse var det en ännu sjukare Anna som vaknade. Febrig, ont i halsen och bihålerna, hostig och allmänt hängig. Det är synd om mig.... Men ändå mötte jag upp Maria och vi åkte och jobbade. Det gick jätte bra trotts det att jag var sjuk.

Nu är det dags för släktkalas. Tur att jag har Katta vid min sida! =)

Bilder kommer sen,pusshej

20 maj 2009 - hos Freddan

Först och främst vill jag säga grattis dtill min älskade lillasyster som fyller hela 16 år idag! :D Grattis till dig lillgumman<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Nu sitter vi hemma hos Freddan i stan och dricker lite vin och myser på.

"Tjahey jag ehter fredric norman, kyrkogata  18, kom förbi om du är sugen? blan dar ihop en drink åt dig duvet.. soft.. ha en trevligt kväll.. ni vet anna ligger nere i trapphuset nu och raggar på min fastighetsskötare... soft det, alltid trevligt! tjo len"

"Glennnnnnie här maggan raggar som sagt på freddes fastighetsskötare, 50+, hon har druckigt 2,25 hela kvällen :s aja ska kila hejja , ps KB hälsar :D:D:D:D:D:D:D!"

Både Freddan ocyh Glennie boy ville gästblogga så dom fick några rader var.
FFör det första så är det inte sant. Jag vet inte vem Freddans fastighetsskötare är-
JAG VET ATT MINA BLOGGLÄSARE ÄLSKAR MIG OCH LITAR PÅ MIG TILL 110 PROCENT!!!!:D ;);););)

Vi hörs imorgon, nu väntar ännu mer vin och SPringbreak på Oscar.

GRATTIS IGEN AGNES!!!<3:D

19 maj 2009 - godnatt

Japp, ni läser rätt! Klockan är 21.32 och jag ska faktiskt sova. Jag är trött, förkyld och less.
ETT STORT GRATTIS TILL JULLANPULLAN SOM KLARADE KÖRKORTET!:D

Imorgon blir det grillning och mys med några kära klassisar, även Springbreak ska vi hinna med! :)
Godnatt!

19 maj 2009 - JB

John Bauer är världens jävla stekar skola.
Ett levande bevis är fan Chrillo.

19 maj 2009 - JB

Imorse ringde inte min klocka som jag ville.... Istället klev jag upp halv 8 och det kändes måttligt skönt eftersom jag somnade vid halv 3 inatt. Jag börjar fan få sömnproblem!


Vi åkte till Matfors och tog den där jävla sprutan som gjorde fruktansvärt ont! Sen åkte jag till skolan x antal timmar för tidigt. Jag, Katta och Theres drog en stadsrunda och jag köpte presse till Aggi som fyller hela 16 år imorgon. Plus att jag hittade universums snyggaste skor som jag la undan i Birsta för dom hade inte storleken här i stan.

Nu ska jag göra klart min absolut sista restuppgift. Sen börjar lektionen halv 1. Dock vet jag inte riktigt vad vi har...

Ha en trevlig dag nu! =)


19 maj 2009 - godnatt

Idag har jag hunnit med jävligt mycket. Jag har i princip jobbat bort alla mina restuppgifter! Det känns så jävla skönt att jag finner inga ord. Jag har insett att glasögonen inte beställer sig själva, utan jag gick istället till Specsavers, nån månad försent och beställde ett par glajjer.
Mamma och jag åkte till Birsta där vi hämtade ut min efterlängtade kamera som har varit på lagning. Vi gjorde miljontalsärenden och jag köpte nån sladd som innebär att jag kan koppla ihop tv:n och datorn. Ni som känner mig vet ju vilken jävla hacker jag är. ;-)

Nu på kvällningen har jag och Affe busat. Vi har lekt tekniker och spelat spel mot Magnus på internet.

En sak som inte är kul är att vi är lediga imorgon på förmiddagen, men bara för det så ska jag vara i matfors klockan kvart över 8 för att ta nån jävla spruta. INTE KUL! bajs

Godnatt
Nu när kameran är tillbaks så kan ni räkna med mycket bilder på dagarna!
Bjuder här på en på min dryga ekorre bror och mig.

18 maj 2009 - COLDPLAY!

Min kärlek till Coldplay är enorm. Min dröm att se dom går kanske i uppfyllelse med lite tur. Jag måste bara kolla om jag är hemma den 22 Augusti sen fan kirrar jag biljetter. ÅÅÅÅÅÅÅH JAG VILL!!!!!

Är det någon som är på?
3 ståplats biljetter för 2000?
DET ÄR BILLIGT!
KOM IGEN NU!
FÖR MIN SKULL?
SNÄÄÄÄÄÄÄÄÄLLA?

PUSS PÅ COLDPLAY
Nu ska jag till Birsta.

18 maj 2009

Igår hade jag seriöst planerat att jag skulle vara i skolan i tid. Men så blev det inte..... Jag har fan inte sovit mycket inatt. Min mage spökar igen. Jag fick super ont på samma ställe som jag fick sist när jag fick åka på sjukhuset. Har tagit verkisar nu så det börjar kännas helt okej. Men ångesten över att detta kan hända när vi befinner oss i Grekland är enorm!

Nu ska jag till skolan, sen blir det plugg och ikväll birsta med mamma. =)

17 maj 2009 - hata filosofi...

Jag har seriöst suttit och försökt gjort klart uppgiften som handlar om hur en dygdetiker skulle resonera i en viss situation. För det första så har jag inte en jävla aning om vad en dygdetiker är och för det andra så bryr jag mig inte särskilt mycket heller.
Istället ska jag nu gå och torka håret innan jag ska sova, jag har ju inte fått tillräckligt med sömn idag menar ja.....


Godnatt!

the truth is that I miss you

Vi har några gånger pratat om stunden då vår vänskap går åt olika håll. Men lika snabbt som samtalsämnet har dykt upp, lika fort har vi pratat bort det. Tanken av att inte ha er vid min sida är fel. Vi kommer aldrig att skiljas åt som ovänner, men vi alla väljer att gå olika håll här i livet. Alla har ett eget liv, det innebär att vi inte har lika mycket tid för varandra längre. Jag har alltid trott att dagen vi går åt olika håll är den dagen efter studenten då några av oss väljer att flytta och plugga vidare och några av oss väljer att bo kvar. Men om ärligheten ska fram så känner jag att den dagen vi väntar på ligger oss närmare än vad vi egentligen tror och vill erkänna.

Kreta resan närmar sig och om jag ska vara ärlig så skulle jag lika gärna kunna åka till härnösand. Poängen är att vi ska få vara tillsammans en hel vecka, bara vi, precis som förut.<3



17 maj 2009 -

Idag konstaterade jag att jag var less på killar. Men nu har jag ändrat mig, jag är fan less på att vara tjej. Jag har sällan humörsvängningar och sånt bajs men lika mycket känslor som jag brukar ha på en vecka har kommit på en timme. Varför är det så för?

Jag sov ju väldigt länge som ni kanske läste i tidigare inlägg. När jag väl klev upp gjorde jag ett ryck och plockade ihop på rummet innan det var dags för middag. Synd att middagen slutade i katastrof när mamma blev lite väl sur på mig för att jag berättade att jag tänkte tatuera mig när jag blir 18. Hon är så go och överbeskyddande.

Nu har jag precis duschat och tänkte faktiskt göra klart filosofi uppsattsen, mest för att Katta kommer att hata mig när jag sitter och ler och suckar över hur lycklig jag är för att jag har gjort klart den.

HEHEHEHEHEHE


17 maj 2009 - sliten

Jag har inte så mycket kommentarer om gårdagskvällen! Hade en sjukt rolig kväll iaf. Kan ha varit den roligaste på länge. Som ni läste i tidigare inlägg så började vi kvällen hos CarroL i stan. Det blev vin, Björn Gustavsson och Singstar.
Vid 12 tiden rullade vi ner mot stan och mötte upp Amanda. Efter många om och men tog vi oss till Irish där jag b.la. träffade födelsedagsbarnet! :D<3 Lite senare hann vi även ta en sväng på Svenssons innan dom stängde och sen begav vi oss mot Stadshuset. Där bjöd M på en massa drinkar, så det tackar vi för M. ;)  Vid halv 4 tiden begav jag och Katta oss mot Max med killarna. Vid 05.15 var vi på plats i lägenheten där vi spenderade natten.

Imorse hade Katta ställt klockan. Så vi hoppade upp och klädde på oss sen ringde Joel och hånade mig för ett mycket vackert röstmeddelande som jag hade lämnat in på hans telegon vid 5. Så vi gick till honom och sa hej sedan tog vi 11.15 bussen hem. Katta lämnade mig vid halv1 och någon minut senare låg jag däckad i min säng. Jag vaknade för 45 minuter sen och nu jävlar har jag mycket att göra.

Ha en trevlig dag!

Hade ingen kamera med oss så ni får nöja med lite halvkassa mobilbilder från Stadshuset.





 


16 maj 2009 - hos Carro

Sitter hos Carro Larsson nu i stan. Katta ska nu locka mitt hår och sen ska vi ta nått glas vin och mysa på.

Vi får se vad det blir sen. Katta tvingar med oss till Aveny för att kolla på nå skit liveband. ;-)

Ha en trevlig kväll!
PUSS!

16 maj 2009 - GRATTIS REBECKA!

Grattis på 18-års dagen snygging! :D


15 maj 2009 - JB

Jag och Katta somnade ganska sent igår sedan väckte hon mig klockan halv 7. Jag som tycker att det är jobbigt att gå upp halv 8.... Nu på förmiddagen har vi haft förberedelser inför Engelska B sista moment, NP i tal. Gjorde sedan klart de sista på årsredovisningen och hade betygsnack med Mallan. Jag ogillar hennes betygssystem... Det är det fler än jag som gör. Det resulterar i att jag har en mycket nedstämd Katta bredvid mig. Hon som är min solstråle!

Nu väntar 3 timmar filosofi som vanligt på fredageftermiddagar.
Hann med två tredjedelar av den förra uppsattsen igår så jag ligger inte sådär jätte mycket efter. Blir glad om jag får ett G i den här jävla kursen, och då är det andra gången i mitt liv som jag nöjder mig med ett G....

Ikväll ska Rebecka firas! Blir kul att få träffa alla mina favoriter igen, blir så sällan nu för tiden.

Vi hörs sen!

14 maj 2009 - hos Katta

Jag och katta har gått hur långt som helst. Nu har jag precis dragit i mig en Shake och nu ska vi göra Filosofi uppgiften. Om jag kirrar den så kan jag säga att jag har gjort sån jävla nytta idag så ni anar inte!

Vi hörs imorgon, mobben är med!
PUSS

14 maj 2009 - JB

Japp, ni ser rätt. Jag befinner mig på skolan nu och klockan är 17.22.
Jag och Maria har suttit i 5 timmar med MAJN-designs årsredovisning.
Katta är också kvar och jobbar med sitt och Erica anlände för att hjälpa till för ett tag sen.

Nu ska fika och avsluta skiten innan vi drar här ifrån.
Vi misstänker starkt att vi är inlåsta......


14 maj 2009 - godnatt

Fan vad arg jag är på äckel halebop! Jag försöker ringa till Katta, men då knäpper det till i luren och dom drar en öppningsavgift. Det kom jag på efter att jag hade gjort de 10 gånger! Kul 2 kronor kvar på telefonen. JÄVLA BAJS.
Sen går det inte att skicka sms heller. Jag hatar halebop......

Och nu ska jag sova, imorgon väntar om vanligt en lång dag.
Godnatt

13 maj 2009 - shopping och promenad

God kväll!
Min powernap som jag skulle dra i förgående inlägg resulterade i en powenap så blev lite väl lång. Vi han därmed inte plugga ett skit!

Så istället klev jag upp, slängde mig i duschen och begav mig sedan mot stan. Där mötte jag upp Sandra och Maria och myste på med dom innan jag och Maria tog en sväng på stan. Hittade en bikiniöverdel, ett partylinne och en klänning.

Jag hade ikväll tänkt att plugga, kolla prison break och sedan sova i hyfsad tid. Men min gode vän Carro smsade precis, så vi ska ta oss en promenad runt allsta. Plus för motion och för att jag får umgås med min älskade vän.

Vi hörs sen!



13 maj 2009 - hemma

Imorse övervägde jag och Katta starkt att skippa idrotten. Det var våran enda lektion för dagen och sen tänkte vi sitta kvar på skolan och plugga. Vid 10 var idrotten slut och vi kom på att vi kunde åka hem till mig och plugga istället. Så Kim skjutsade hem oss och än så länge har vi inte pluggat ett skit. Vi har ätit och nu står Katta i duschen. Jag är trött om ett litet as och ska fan dra en powernap nu.
Sen väntar plugg....

12 maj 2009 - jagad?

Ikväll har jag och Katta vandrat runt Sidsjön. Vi tog beslutet vid typ 9 tiden och tog min coola Peugeot Speedfight och åkte mot staden. Kim ringde och han och Freddan ville joina oss runt. Så vi väntade in dom innan vi drog ett varv.

När jag och katta nu, väldigt mycket senare, var på väg hem blev vi helt seriöst jagade. Det var ärligt talat riktigt obehagligt och jag grät när vi ramlade in genom dörren. Men samtidigt måste jag erkänna att det var skratt/gråt, vi skrattade och det var jävligt roligt. =D

Nu ska vi ta oss någe käk, sedan packa inför morgondagen. Det blir en lektion imorgon, idrott och innebandy väntar!

Godnatt.

Bara för att du är så jävla bra!


 


12 maj 2009

Katta och jag är fan dom roligaste som finns. Jag får ont i magen av skratt av att umgås med denna sjuka jävel.
Undra vad vi nu ska hitta på.... Plugga kanske?
Låter inte så lockande.

Men jag kan bjuda på en snygg bild på oss från i helgen.

¨

12 maj 2009 - JB

Sitter på skolan nu och har faktiskt slutat för dagen! Grattis till John Bauer!

Gjorde ett webbdesignprov på förmiddagen och nu har vi gjort en uppgift på stan angående praktiskmarknadsföring.

Ska gå med mina vänner och sola nu, sen blir det till att hjälpa Carro med psykologin, snäll som jag är! ;-)

Hörs ikväll.

11 maj 2009- TJEJER!!!!!!!!

TAXFREE KATALOGERNA ÄR HÄR!!!!!!!! :D:D:D:D::D::D:D
Fick dom ikväll. Jag tar med dom imorgon.

PUSS PÅ KRETA OCH PÅ ER!!<3
Inte många dagar kvar nu!

11 maj 2009 -

Helgen har varit kanon bra. Jag och Dansken vettni, vi kan vi! Bilder från helgen kommer en annan gång, jag orkar inte nu tror jag.

Idag blev jag lite sen till skolan, typ 3 timmar sen... Jag prioriterade att sova framför ett världelöst Webbdesignprov som jag lika gärna kan göra imorgon. Efter skolan gick jag och Katta en sväng på stan och jag inhandlade mig ett par skor och en klänning. Åkte sedan hem, drog i mig en shake och begav mig mot Carro. Vi tog en prommis runt allsta och pratade på. De senaste timmarna har jag och Aggi dunkat hög musik och städat hela huset, Affe har inte varit till sån stor hjälp... Han har enbart fastnat i fönstret.... Sen har vi dansat också! Affe är grym!

Mamma och Pappa kom för en halvtimme sen hem från Amsterdam där dom har spenderat helgen, dom berömde oss för att vi hade klarat av helgen så bra, "INGA PROBLEM"........ Lite dåligt samvete har vi nog.... ;)

Nu blir det till att sussa. Imorgon väntar en lång dag som vanligt. =)
Godnatt!





GRATTIS ÄLSKLING!<3

GRATTIS MIN ÄLSKADE ÄLSKADE LIDKÖPINGSBO PÅ 18-ÅRS DAGEN!







8 maj 2009 - JB

Jag har haft en tuff morgon med NP i Engelska B. Gick väl sisådär, vissa bitar gick riktigt bra medan vissa ville jag elda upp.

För tillfället sitter jag på filosofin, min uppsatts om Metafysik fick jag ett VG- på. Det är första gången i hela mitt liv som jag är riktigt nöjd med ett VG-.

Efterskolan knallar jag och Katta upp till lägenheten, drar en powernap. Sen blire tjejmiddag med kycklingsallad, vin och hockey! Så fruktansvärt manligt. Sen blir det väl krogbesök också.

Kommer troligvis inte har något internet i helgen så jag återkommer så fort jag får möjlighet.
Annars får ni ha en bra helg!

PUSS!


8 maj 2009 - Godnatt

Mitt golv blev färdiglagt vid halv 12, då bar vi in min säng igen. Jag måste säga att mitt nya mörka trägolv blev så jävla snyggt tillsammans med mina vita väggar. Underbart! Min pappa är bäst!

Sedan dess har jag packat och pratat med Katta. Jag flyttar in i lägenheten i helgen och Katta gör min sällskap.
Klockan är 01.23 och imorgon bitti klockan 08.30 är det dags för det andra NP i engelska B.
Wish me good luck!

PUSS<3
You make me smile


8 maj 2009 - INTE KUL!

Seriöst, imorse var mina glajjer försvunna.
Dom är så fan heller återfunna!
Jag har seriöst letat igenom hela huset och jag förstår inte vart dom har tagit vägen.
Jag är helt knäckt/förstörd/ledsen/förkrossad/irriterad/förvånad/chockad med mera med mera med mera med mera.

Jag överlever inte utan dom.


7 maj 2009

Ibland hatar jag blogg.se......

7 maj 2009 - JB

Seriöst, min klocka ringde inte i morse och jag redan less på min nya telefon.
Halv 8 klev jag upp och jag vet mycket väl om att bilen till skolan rullar kvart i 8.
Det resulterade inte i panik utan en Anna som inte orkade bry sig.

Jag är i alla fall på skolan i tid och det är det viktigaste. Vi har bajs administration med Chrille nu hehehehehhehehe.
Mina solbrillor glömde jag hemma, min dag kunde inte ha börjat värre. bajs.

6 maj 2009 - <3

Jag skäms nästan över att jag inte skrev grattis till Dogge på bloggen igår! Han fyllde 18 och kirrade körkortet på samma dag, inte illa. Så åter igen, grattis till dig! =)

Och på tal om grattis. Ett stort grattis till kusin Maria och hennes Rasmus som ikväll fick sitt andra barn, Axel. :D

Ikväll har jag och Katta varit ute och gått, jag har även spenderat min dyrbara tid framför tvn och Greys.

Nu blir det Prison Break och sussa för jag är så äckligt jävla trött!
För tillfället ligger jag inne i extrarummet i en bajs 90:s säng. Jag saknar min 120:s <3333
Och detta gör jag endast för att pappa lägger nytt golv inne hos mig.

Godnatt


6 maj 2009 - JB

Onsdag eftermiddag är lika med filosofi.
Vi sitter och diskuterar olika dilemman och moralfilosofi... Inte så där jätte intressant om jag ska vara ärlig.

Igår så blev det solning en sväng, sedan åkte jag och Katta hem till mig, vi hann med en hel del.
Pappa började även lägga golv på mitt rum, det kommer att bli sjukt snyggt!
Jag och Katta däckade på en varsinn soffa till Big Brother reprisen, det var jävligt skönt.

Lunchen idag käkades på Nancy's med tjejerna, det blev födelsedagslunch för Pullan. =)

Nu måste jag återigen ägnan min själ och mina djupa tankar till filosofin.
PUSS

6 maj 2009 - GRATTIS JULIA!

Idag  fyller denna snygging 18 år! Ett stort grattis till dig på 18-års dagen snygging!
Bjuder på en bild sen typ 7an... HAHAHA

PUSS PÅ DIG!

5 april 2009 - JB

Som vanligt när rubriken lyser JB så sitter jag på min älskade skola. Vi har praktisk marknadsföring med Chrille, och jag fattar ingenting och jag bryr mig inte heller om ärligheten ska fram..... Jag är ändå JB:s bästa barn!

Igår var jag på Fresks och Birsta med pappa och Affe. Vi köpte golv, lampor, tapet och sånna roligheter till mitt fina rum. Sen kirrade jag även en ny mobbe på Elgiganten. Eftersom min gamla knappt går att ringa från så var den väldigt välbehövlig.

Imorse kom jag i tid, vilket kändes mycket skönt.
Jag är sjukt trött och grinig idag, allt jag vill är att åka hem och sova.

Ni andra får ha en trevlig dag i alla fall


4 april 2009 - Affe får sin humor efter mig

Affe är fan världens roligaste!
Han har gått runt och pratat engelska på Elgiganten och sen nu kom springandes:

-Hurrni vill ni höra ett roligt skämt?
Vad heter Usama Bin Ladens glömske bror?
"VART VAR DET JAG LADEN!!"
HAHAHAHAHAHAHAHA

Personligen tyckte jag att skämtet var klockrent!


4 maj 2009 - JB

Katta och jag kom lite sent imorse, sen var det ett stenseriöst pass i Webbdesign. Min och Ericas hemsida är nu färdig, i tid! Bra jobbat oss.

Sen vill jag säga förlåt till Johan Nordin endast för att du är så himla arg på mig utan att jag har gjort någonting. Jag är din favvotjej och du vet de!

Nu ska jag kämpa på med detta. Efter skolan blir det plugg med Maria och Katta, filosofi på hög nivå sen blir det mobilköp och golvköp med pappa och Affe!

PUSS

3 maj 2009 - värsta dagen i mitt liv

Jag har seriöst aldrig varit så bakis i hela mitt liv som jag har varit idag. Det är helt jävla sjukt! Mamma har hånat mig hela dagen och tvingat mig att göra massa saker, t.ex. dammsuga. Hur skönt är det för mitt huvud att höra en dammsugare surra som en jävla idiot? Inte kuuyyl.

Gårdagskvällen var enligt mig jävligt rolig och lyckad. Först blev det middag hemma hos Katta med hennes föräldrar, det blev vin och grillat. Acke, Malin och Sandra kom och plockade upp oss för att sedan åka mot Emil. Där var det rätt mycket folk och vi käkade en världsgod tårta som Emil får väldigt mycket cred för. Efter paketöppning och annat mys hoppade vi in i Victorias bil och åkte mot söråker sedan vidare mot stan där jag och Katta hoppade av på Östermalm hos Utter och Johanna. Vi förpartajade ännu mer innan vi begav oss ner mot stan, där det blev krogen och träffade en massa trevliga människor.
Kvällen slutade som vanligt när det gäller mig och katta, helt jävla oväntat och spontant. Vi möttes upp i morse på stan för att käka en redig frukost på KC och diskutera gårdagen.Hade en trevlig kväll och natt i alla fall och det är det som är huvudsaken. Sen att jag har mått som jag har mått idag är smällar man får ta här i livet.

Nu är Katta här och vi ska kolla på film, snacka skit och äta chirre.
PUSSHEJ

2 maj 2009 - GRATTIS EMIL!

Idag blir Matfors coolaste kille hela 18-år och man! Ett stort grattis till dig ponken. =)
Igår kväll somnade jag i kattas säng klockan halv 11. Fattar ni hur tidigt det är?
Sen imorse kom vi fram till att vi hade sovit över 12 timmar. Det är mycket olikt mig.
Vi har legat ute och pressat hela dagen och nu är jag hemma och ska slänga mig i duschen.

Bjuder på en bild på födelsedagsbarnet!

1 maj 2009 - mot skogen...

Nu ska jag bege mig till Katta som bor så centralt att jag knappt kan sova på natten för all trafik.... Eller hur det nu var... ;)

Jag har faktiskt varit mammas bästa barn idag! Jag överraskade och hade plockat ihop på mitt rum, sen har jag varit övertydlig på hur ärlig jag är mot henne, och tro mig, hon gillar det!
Jag har också packat ner filosofiboken ifall jag och Katta av någon konstig anledning skulle vakna upp imorgon och vara på världens filosofihumör. Men det är jag dock mycket tveksam till....

Ha en trevlig kväll!

1 maj 2009 - sommar

Den jäveln som säger emot mig och att det faktiskt är sommar nu, den kommer att åka på fet jävla spö från mig och mina biffmuskler!

Gårdagen började med skolan och filminspelning. Jag kommer nog aldrig bli någon skådespelare kan jag ju säga..... haha ;-)

På eftermiddagen blev det stan och solning med Katta, umgicks även med J.N (Johan ser du vilken fin förkortning av ditt namn?) .

På kvällen åkte jag till Maria där vi grillade och myste på med lite roligt folk. Väldigt trevligt och en stor guldstjärna till männen som gjorde all mat! Jag tog bussen senare mot staden där jag mötte Katta och Amanda och senare Magnus. Vi skjutsade tjejerna till höglunda sen gled jag och Magnus runt lite innan han skjutsade ut mig till Alnö. En trevlig kväll trotts att jag inte kände i princip någon. Sov kvar på alnö och somnade väl vid halv 4.

Ikväll är det tänkt att jag ska umgås med Katta m.fl. Men dom där m.fl. får vi se vilka det blir!


RSS 2.0