30/9 - H.H

När de dunkade mitt huvud i stengolvet
Kändes det bara riktigt på nåt sätt
Jag hörde nån säga där inne
"Du kommer inte stanna här länge"
Några kvar att lita på
Och några kvar att tycka om







Godnatt.


30/9 - Plugga inför dugga!

Det är precis det jag gör för tillfället, pluggar (försöker i alla fall) som en tok.
Min dag har varit så jävla, jävla, jävla seg så jag förstår inte!

Jag vaknade imorse och mådde bajs, mitt huvud håller på att döda mig.
Jag pallrade mig iväg till skolan och gjorde mitt tal sedan gick jag hem och la mig på soffan. Men mina sömnsvårigheter är också värre än vanligt, för jag kunde konstigt nog inte somna.

Nu har jag äntligen tagit tag i pluggandet, bättre sen än aldrig...

Imorgon klockan 9 skriver jag min första dugga på högskolan. Håll tummarna!

Jag bjuder på bilder på mitt pluggstöd och min pluggtillvaro:

29/9 - Grattis till mig själv!

Idag blir jag hela 19 år!
Det här året har gått så jävla snabbt. Snabbare än alla andra år. Det kändes som igår då jag blev firad för att jag blev myndig och tog körkort, men tänk att ett helt jävla år har gått!

Den stora dagen har för det mesta spenderats i skolan. Först responsarbete och dugga-plugg, sedan en tråkig föreläsning om metaforer...

Jag tog bussen hem klockan 17.50 och började fixa käk. Nattis och Aggi anlände och vi åt go-käk, go-efterrätt, kollade på Idol och nördade.

Nu har jag suttit och stressat igenom min situationsanalys som ska vara inlämnad imorgonbitti klockan 08.00.
Jag har spänningshuvudvärk och är trött.

Imorgon är första torsdagen på en evighet(känns det som i alla fall) som jag inte åker hem till Sundsvall. Fast det inte har blivit en vana och fast jag kom hit igår så känns det konstigt.

Tusen tack alla för uppvaktningen! =D

Mina finaste minnen från denna födelsedag är:

1. Agnes fina blogginlägg som ni hittar här.
2. Alla "grattis på fejjan" och alla fina sms och samtal.
3. När Emil ringde klockan 00.00 inatt och sjöng.
4. När mina fina gruppmedlemmar sjöng för mig.
5. Nattis present och goda kladdkaka.

Sist men absolut bäst:
6. Ett brev som kom genom postfacket på dörren imorse (bilder hittar ni nedanför)



26/9

Jag är världens sämsta människa just nu. Jag måste plugga, men det går inte! Helt plötsligt är någon blogg uppe och jag förstår inte hur alla bloggarna som jag följer bara MÅSTE läsas nu. Min hjärna och mina händer vill inte plugga, dom vill läsa bloggar och se på alla nya, roliga avsnitt av alla tv-serier jag följer.

SKÄRPNING ANNA!

25/9

God eftermiddag!
Jag befinner mig just nu i min underbara säng i mitt underbara hur i underbara Sundsvall.

Jag anlände somsagt i Torsdags klockan 16.00 och på kvällen överraskade Emil mig med en mysmiddag på restaurang Viktoria.
I går så var det en stressig dag, jag åkte överallt och ingenstans och på kvällen gick jag och tjejerna ut på Bite Line och käkade och drack gott. Vi firade att jag fyller år på onsdag men jag hade gett dom en seriös tillsägelse om att jag inte ville ha några födelsedagspresenter men dom hade hittat på en massa roligt ändå. Vi satt och pratade och skrattade mellan klockan 7 och 11 då vi insåg att dom stängde. Så jävla mysig kväll!!! Tack tjejer för att ni är bäst!<3 Jag och Katta däckade framför CSI på soffan och vid 2 tiden kom Emil hit då la vi oss i sängen i stället. Imorse klev vi upp vid halv 11 och jag och Katta hämtade upp Rebecka sedan vidare mot Birsta där jag inhandlade presse till pappsen sedan 2 fin-fina grejer till mig själv, en t-shirt och en tubis.

Nu är det dags för myskväll med familjen. Vi ska fira mig och pappsen.
Sedan ska jag njuta av mina dagar i Sundsvall så uppdateringen blir fömodligen inte så jätte bra.

PUSS

22/9 - Dubbelliv

Jag har kommit fram till att jag lever ett dubbelliv.
Jag bor i Stockholm för att plugga, när jag är här så behöver jag inte fokusera på så mycket mer, förutom att laga mat, städa, längta hem med mera. Nu vet jag ju självklart om att jag inte är något geni och mina pluggtimmar går oftast åt till någonting annat onödigt som inte innehåller plugg. Men ändå så känner jag verkligen så, jag är här för att plugga, ingenting annat.

När jag kommer till Sundsvall så lever jag ett helt annat liv. Jag försöker klona mig själv så jag kan vara med familjen, Emil och mina vänner samtidigt, vilket såklart inte går. Det känns så sjukt konstigt, men ändå skönt och bra på något vis...

Nu ska jag sluta yra och fokusera på det jag ville ha sagt.

Imorgon är det tal seminarium mellan 8-11. Klockan 12.30 sätter jag mig på tåget hem till familjen, vännerna och Emil. Älskade, älskade Sundsvall. <3

Nu ska jag återgå till CSI!

Puss och godnatt!

PS: Älskar Stockholm, lägenheten och min sambo också! DS.

21/9 - Konstig dag

Till att börja med så har jag fått en kommentar:

Julia om 21/9 - Världens bästa överraskning!:

Vart bor Agnes nu då ? :)

Agnes själv hade till och med hunnit svara på den frågan, 2 gånger till och med (bra jobbat Agnes som mest åker"tog" till skolan). Varför är jag själv så rolig?

Svaret på det Julia och till er andra är att Agnes bor i Täby, norr om Stockholm, där hon går på Täby enskilda gymnasium eller vad det heter... Så jag har 1/5 del av min familj hyfsat nära mig. =)

Nog pratat om Agnes, även fast det är ett roligt samtalsämne.
Pappa var somsagt på besök förut, han var här en timme och fixade med golvet och medan lånade jag bilen och åkte mot Kungens Kurva och lämnade in ett CV på Toys. Förhoppningsvis så får jag några timmar där över jul.

När jag kom tillbaka så var pappa färdig och var tvungen att åka nästan på en gång. Men det gjorde inte så mycket eftersom vi ses på Torsdag. Jag var nöjd ändå, han lyckades ändå förgylla min dag. =)

Jag gick iväg och handlade sedan hem och lagade Tacos till mig och Sambon. Sen satte jag mig och verkligen försökte göra mitt tal. Det gick åt helvete. Idol var mer lockande.

Men nu, kära läsare, tro det eller ej, så är talet färdigt! Även fast jag inte är helt nöjd så får det duga för denna gång. Dock kan jag drömma och glömma att jag får samma fina respons som jag fick förra veckan.

Nu inväntar jag CSI som börjar om en timme!
Puss

21/9 - Världens bästa överraskning!

Jag somnade på fel sida igår. Min kväll bestod av hemlängtan och ångest. Jag saknar Sundsvall, min familj, mina vänner och min underbara Emil. Jag somnade med en klump i magen och hoppet om att morgondagen skulle kännas bättre. Jag vaknar på fel sida. Mitt humör kan inte bli mycket sämre. Jag inser sakta men säkert att jag har 237849 saker att göra idag och att tiden aldrig kommer att räcka till. Jag får ångest när jag loggar in på Swedbank och förstår att jag är en pengamissbrukare, jag har verkligen noll koll på min ekonomi och det ger mig återigen en stor klump i magen. Jag slänger ihop ett CV och känner ett starkt behov av extrajobb.
Mitt tal som ska vara klart imorgon bitti klockan 11 har jag såklart inte börjat med än, inte ens en början, inte ens en handling, inte ens ett ämne. 
Jag känner hur jag inte orkar mer, hur jag är nära på att ge upp även fast Sundsvall inte är mer än 2 dagar borta. Min telefon ringer och jag svarar. Det är min underbara pappa som ska till Agnes ikväll och tänkte hälsa på mig innan. Han kommer precis när jag behöver det som mest. Vid halv 3 anländer han och fy vad jag saknar honom. Helt plötsligt känns alla bekymmer så långt borta.

Förlåt till alla mina vänner för att jag är så urusel på att höra av mig. Ni ska veta att varje gång jag ser era namn dyka upp på mobilen så blir jag så fruktansvärt glad. Det är jobbigt att vara ifrån er, men det känns alltid så mycket bättre efter att jag har pratat mer någon av er. Ni är underbara!

Nu ska jag ta tag i mitt debatterande tal. Vad fan ska jag prata om? Nu måste jag rycka upp mig. Det här går inte!

19/9 - VAL 2010

Om någon timme är det helt avgjort. SPÄNNANDE!
Jag har inte så jätte mycket åsikter egentligen om jag ska vara ärlig. Sverige tar förhoppningsvis rätt beslut.

Nu är jag tillbaks till huvudstaden. Nattis och jag åkte tåget som gick 16.08, en jobbig tågresa....
På torsdag är jag hemma i Sundsvall igen. Det känns som att jag flänger fram och tillbaka och det går rätt bra, men frågan är hur länge jag kommer att orka med att hålla på så?

Nu ska vi avnjuta en sen middag framför tv och vår egna lilla valvaka!

PUSS

17/9 - Grattis pappsen!

Stort grattis på födelsedagen till min favvo!
Han är dock inte hemma i helgen, men jag tycker om honom ändå. =)

Tänkte bara slänga in ett inlägg om att jag lever och nu är det Fredagsmys på hög nivå.
Film med Emil och Mamma härnäst.

PUSS

15/9 - Tacktal

Situationsanalysen är färdig! Många klappar på huvudet till mig själv.
Jag vill först och främst tacka Nattis, min kära sambo som köpte med sig godis och Fanta hem till mig det fick mig att känna livsglädje och pluggmotivation.
Sedan vill jag tacka Peter Jihde och Idol teamet, ni gav mig ett mål. Ni fick mig motiverade och fanns där med öppna armar när jag var färdig.

Sen vill jag inte tacka så många mer.

Nu ska jag packa ihop lite grejer inför min helg i Sundsvall. Det blir nog ganska enkelt. Förra gången tog jag med mig kläder som om jag skulle vara borta i 2 veckor. Man lär sig av sina misstag....

Imorgon får jag äntligen träffa alla mina älsklingar igen! 15.55 landar jag i mitt älskade Sundsvall igen.

Syns då!
PUSS

15/9 - Någon som vill tjäna 500?

Den som kommer hit och skriver en situationsanalys åt mig får 500 spänn!

Någon som är på?

Snällarå?

SNÄLLAAAAAAAAAAAAA!

14/9

Helllllu!
Idag har jag legat i sängläget hela dagen och mått bajs. Min mage spökar och vill inte äta. Mitt huvud dunkar och kan inte fokusera.

Vi har haft besök av Nattis syster och kille, mycket trevligt.

Nu ligger jag och avnjuter CSI, min dagliga dos för att jag ska må bra.

Imorgon väntar skolan klockan 8.
PUSS

12/9 - fest, städning & shopping

Varje gång som jag länkar ett inlägg på Facebook så har jag helt plötsligt besöksrekord. Ändå är det nästan ingen av er som kommenterar? Hur tråkig får man vara? :O

Igår var jag på insparksfest, det var bara vi på Retorikkonsultprogrammet så det var en jätte trevlig kväll. Jag mötte upp Sara och Maria och sedan gick vi vidare till Jonathan där förfesten hölls. Vi drack vin och myste på, nästan hela klassen. Vid 8 gick vi vidare mot Broder Tuck där festen skulle hållas. Det blev underhållning med stand up och prisutdelning för en tävling som hölls tidigare i veckan som förövrigt min grupp vann. ;) Det blev dock en tidig kväll, vilket var tur. En vinglig Anna på Södermalms alla gator letandes efter Södrastationen i högklackat med väskan i ena handen och donkenpåsen i den andra, inte en allt för vacker syn... Vilken besvikelse det var när jag blev tvungen att äta en kall Big Mac när jag kom hem.

Idag har mått hyfsat. Jag och min sambo har sanerat hela lägenheten. Vi är äckligare än vad många tror att vi är. ;) Men rent och fint blev det. Vi belönade oss själva med pizza, vilket jag anser var mycket välförtjänt!

Vi har även hunnit med en rundvandring med Yvve. För er som inte vet vem Yvve är så är det våran "Husvärdinna" Yvonne, en lite äldre skånsk dam som inte gillar skräp på backen. Hon visade oss gymmet och helt plötsligt blev vi utsedda till gymvärdar. Vi fick även se grovtvättsugan, systugan samt hur man viker en papperstetra som vi även fick med oss hem som souvenir, det tackar vi för...

Vi har även hunnit med nätshopping på Nelly, så om 3 dagar anländer dessa fina saker hem till mig (bilderna nedanför inlägget som mest är till för att Empe ville se vad jag har införskaffat mig).

Nu står pluggning på schemat innan det är dags för min dagliga dos av CSI.
PUSS


12/9 - Äntlingen tatuering!

Nu kommer dom efterlängtade bilderna från förr-förra veckans tatuering. Den har dock inte läkt färdigt ännu.
Men här kommer i alla fall två bilder, hoppas det duger.


10/9 - 1 år och 1 dag

Jag ber om ursäkt för mitt dåliga bloggande men fan vad jag har stressat dom här dagarna. Det har varit mycket plugg osv.
Igår hölls första talet i skolan, allt gick bra men jag var jävligt nervös. Skönt att det första är över!

I onsdagskväll anlände min älskling hit vid 11 tiden. =) Och igår firade vi 1 år! Tänk att tiden har gått så jävla snabbt? Vi hade en jätte mysig dag och kväll. =) Vi lagade jätte god mat, skålade med Asti, myste, kollade på film och hade en sån underbar kväll bara vi två. <3 Vi hade berstämt att vi inte skulle köpa något till varandra pågrund av en viss persons, dvs min, bristande ekonomi. Men trotts detta så hade Emil brutit mot bestämmelsen och köpt två jätte vackra armband. Världens finaste armband av världens finaste älskling! =)

Just nu ligger Emil och sover, och jag är ledig från skolan idag men kan inte sova längre av någon konstig anledning. Idag funderar vi på att åka iväg på stan och strosa lite. Jag måste lämna tillbaks en jacka och såklart handla upp pengarna jag får tillbaka. ;)

Tack för ett underbart år hjärtan! Och som vi sa igår, tänk vad mycket minnen vi har delat tillsammans hittills, och många fler ska det bli. Jag älskar dig <3


7/9 - Natti

Superduper mega snabbt inlägg.
Jag har pluggat hela dagen, kollar nu ivrigt på CSI.

Bättre uppdatering kommer imorgon då blir det även skolan hela dagen.
Puss och godnatt

7/9 - Tack Facebook!

Vilken tur att Facebook finns, annars hade ju inte jag kommit ihåg veckans evenemang....



6/9 -Back to 08

Nu är jag tillbaks i huvudstadet igen. Eller jag anlände igårkväll om man ska vara exakt.

Helgen i Sundsvall var underbar, en aning för kort kan man tycka.
Jag hann vara med min älskling, familjen och mina underbara tjejer.

Idag var det bara att kliva upp och bege sig till Södertörn, där väntade en intressant föreläsning av en duktig föreläsare. På torsdag håller vi våra första tal, vad ska man prata om då?

Nu har jag kirrat internet, skypat med min underbara Emil, lagt tankarna om lunch bakom mig. Funderar starkt på att ta en prommis ner på affären för att inhandla och laga middag åt min kära sambo som är hemma om några timmar.

PUSS

3/9 - Bombade lite

Igår skulle jag och Katta åka 15.30 tåget hem till Sundsvall. Vi var vid spåret 40 minuter innan tåget skulle gå, men lyckades ändå missa tåget. Vi gick till Sj och krävde nya biljetter, vilket vi fick. Nästa tåg gick 16.30 och var ett x2000 tåg, utan byten. Vi fick lyxplatser hela vägen hem och var ganska nöjda över missen.

Väl hemma i Sundsvall så mötte Emil upp mig på tågstationen.<3 Vi åkte hem till mig och det dröjde inte många minuter innan jag valde att släppa bomben. Jag har tatuerat mig! Anledningen till att jag inte valde att skriva ut det här var för att jag ville berätta det för mamma och pappa innan. Pappa tog det bra och tyckte den var fin medan mamma satt och gapa.

Nu är det i alla fall gjort. Katta gjorde en text på armen och jag skrev tre ord på utsidan foten, bilder kommer.

Nu ska jag installera The Sims som min underbara älskling har köpt till mig! =D

Puss

1/9 - Då var det höst

Första september är det idag. Det innebär 28 dagar kvar tills min födelsedag, 26 dagar kvar tills nästa lön anländer samt att hösten i princip är här.

Idag fick jag och Katta en dummare idé än vanligt. Ni som vet hur sjuka vi är, tro mig, det här tar priset.
Tyvärr kan jag inte ännu uttala mig om vad det är ännu men en uppdatering angående detta kommer inom kort.

Vi var hemma runt 8 tiden. Då hade gullsambon min gjort middag. =)

Nu har vi intagit soffläget och är nöjd och glad. Chirre, dirre och film står näst på schemat.  

Puss och kram

PS: Jag har även hunnit med att tvätta håret i diskhon.... DS.


RSS 2.0