Give up the fight

Jag har för det mesta sovit idag, därav inget bloggande. Jag har även haft roliga samtal och sms stunder med mina kära vänner. Jag blev mycket piggare och på mycket bättre humör efter att ha pratat med dom.
Mamma råder mig att vara hemma imorgon också, vilket jag vägrar. Jag är bajsless på att vara hemma. Så vi hoppas på att jag är feberfri inatt så jag kan gå på skolan imorgon.

Nu ska jag hoppa i duschen sedan varva ner så jag kan somna ikväll....

Måste få skryta lite med denna coola bild som togs på arlanda!
Är det inte mina 2 bröder och en kändis så säg?


Natti Natti

Började kvällen med att kolla på "Män som hatar kvinnor", tyvärr orkade jag inte kolla på film så jag prioriterade Vänner och min säng istället.  Fick även ett snabbt, men mycket trevligt besök. Jag uppskattar alla som vill komma på besök i mitt sjuka liv. Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon, jag är sugen på någonting roligt!!! Någon som är på?

Nu ska jag ta hostmedicin, samt ipren så jag får sova inatt.
Det blir även ett sista avsnitt vänner!

Godnatt

Just pray the right way

Hmm, jag kom fram till att det här är ett uselt tillfälle att göra comeback i bloggen. Det händer absolut ingenting roligt. Det enda jag har gjort idag är att kolla på tv, pratat med Katta, sovit, hostat och duschat. Det mest välbehövliga måste ha varit duschen, den fick mig att känna mig lite mer frisk. 

Jag har trååååååkigt. Jag får nog tvinga med Affe på lite Guitarr hero, var ju ett tag sen.

Bjuder även på lite bilder från de senaste utgångarna.





My heart still beats

Back in business!

Jag har suttit och pillrat lite med designen nu när min JB-dator är tillbaks, har aldrig haft en sån ful och meningslös design men jag orkar inte och har noll fantasi, det kommer en vettigare så fort jag orkar.

Jag har tusen bilder att dela med mig av och tusen roliga saker att berätta, dock prioriterar jag bilderna högre och dom kommer väl någongång under dagen eftersom jag ändå inte har någonting bättre för mig.

För er som inte vet så ligger jag hemma i influensa, inte svininfluensa som dom flesta skämtar om. Tacka gudarna för de! Det är nästan så man är glad över att bara ha en vanlig hederlig influensa.... ;-)
Doktorn har beordrat mig att ta det lugnt, sova, vila hela helgen. Så here I am!

Min älskling åker till Turkland idag med, 1 jävla vecka. Hoppas du får skoj gomman!


RSS 2.0