28/2 - 2012 15 Timmar

Denna skrivuppgift om Fattigdomens villkor har tagit mig totalt 15 timmar. Det har varit dom längsta jävla timmarna i mitt liv och jag vill aldrig mer prata om detta arbete eller om någonting som berör arbetet.

Men nu, kära läsare, kan jag meddela att jag äntligen är klar.

Godnatt!



28/2-2012 En present

Jag har glömt att visa den fina presenten som jag fick av Emil på våran förlovningsdag. En till berlock till mitt Thomas Sabo armband. =) Tack igen fina du! <3



28/2-2012

Nu är vi på väg till skolan och ytterligare en dag full av plugg. Igår åkte vi mot Östersund vid 10 tiden där vi gick på en föreläsning innan vi satte oss för att göra den där jävla uppgiften. Vid 6 åkte vi ner på stan för att käka innan vi åkte tillbaka mot skolan för att fortsätta. Klockan halv 12 lämnade jag, Malin och jossan skolan och hade då suttit i över 7 timmar och är ändå inte klar..... Kul...


25/2-2012

Igår blev jag klar med boken som var mitt dåvarande mål. Idag gjorde jag misstaget att börja med en individuell skrivuppgift som är så jävla konstig. Jag förstår ärligt talat ingenting och blev på så dåligt humör när jag försökte och nu kan jag inte få ur den ur mitt huvud utan är bara stressad över den...

Vi kom precis hem efter att ha varit över till grannarna för att fira Kobbe som fyller 30-år imorgon. Fikade gofika och myste med Edvin och Arvid. Nu ska jag skynda mig att göra ett till försök med denna uppgift innan jag beger mig mot stan. Jag och Emil ska ut och fira våran förlovningsdag. =) Sedan blir det myskväll med film och mello. 

Imorgon jobbar jag 09.30-15.00, kom in och säg hej! 

/Anna 

24/2-2012

Har skjutit upp plugget dom senaste dagarna av olika anledningar. Men nu när jag insåg att jag egentligen bara har idag på mig så var det bara att sätta sig och börja läsa! Vi ska göra ett grupparbete på Svinalängorna på måndag så det blev först ut.

Jag har även hunnit med att skriva på papper på Vm, handlat åt mamma, solat och lekt med mina favoritpojkar.:-)
Imorgon väntar 30-års fest för Kobbe sedan ska jag mysa med mina fina älskling då vi firar 1-års förlovning imorgon, tiden för bröllop inom ett år går alltså ut imorgon och ni får tyvärr vänta några år till!

Nu ska jag läsa dom sista 100 sidorna innan jag ska belöna mig själv med en Tv-kväll.:-)

/Anna


21/2-2012

Jag har fått uppgifter om att min blogg ej går att kommentera och tänkte bara meddela att jag har informerat min bloggmanager detta och han jobbat stenhårt för att problemet ska lösas så fort som möjligt.

Eller nej, så var det inte riktigt va. Jag jobbar på problemet själv och misstänker att det är den här knepiga bloggappen som ligger bakom detta problem. Dessvärre är jag lite för o-teknisk för att lösa det därför väljer jag att sova istället. Jag måste dock vänta tills Malin har somnat för om jag somnar före henne så blir hon stressad och kan inte somna... Vad gör man inte för sin bästa vän?

/Anna


21/2-2012

Det känns som att det är slutet på denna vecka och tisdagen har inte ens passerat helt. 2 sjukt dåliga dagar! Igår var det info iför detta moment, någonting som inte kommer att vara min starka sida då jag varken gillar politik eller historia... Jag och Malin tog en sväng på stan men kom hem tomhänta. Vi plockade upp Jossan och världens sötaste Gizmo och åkte och köpte pizza för att sedan mysa hela kvällen i stugan.

Imorse blev det föreläsning innan det blev ytterligare en sväng på stan och återigen kom vi hem tomhänta. Vi gick tillbaka till skolan vid 3 för att ha värderingsövningar.
Ikväll har vi pluggat ytterst lite och nu nördar vi Top Model på tvn.

Imorgon väntar föreläsning och Sundsvall!

/Anna


20/2-2012 - mot östersund

Eftersom fredagens tenta gick så jäkla bra så är jag motiverad till ännu en vecka som student. För tillfället sitter jag på Statoil och inväntar Carro för att sedan plocka upp mallan innan vi beger oss mot Östersund där ännu en skolvecka väntar!


14/2-2012 Mina hjärtans dag!

Idag är det 14 februari och det betyder att alla mina hjärtan ska få lite extra uppskattning. Jag har lite hemlisar på gång men jag meddela mina fina vänner att ni är dom bästa jag vet, dock blir ni utan presenter...:-)

Helgen var den sjukaste på länge. När vi kom till Gävle så blev det lite shopping sedan hem och fixade oss inför showen. Klockan 20.00 var det dags för "Ljust och fräscht" på Läkerol arena. Det var så jävla bra och både Henrik Schyffert och Fredrik Lindström var grymma!
När det var slut så hämtade Anton oss. Vi åkte mot lägenheten och där var vi mycket osäkra på vad som väntade. Vi började förfesta och johan både Dj:ade och bjöd på skumpa för att fira hans nya jobb. Vid 12 drog vi på allstar och träffade Antons kompisar. Kvällen var mycket trevlig och när allstar stängde så drog vi till Tim för att efterfesta. Men på något konstigt jävla vis så splittrades alla och jag blev kvar själv med Tim och Johan. Det var mycket trevligt och det hela slutade med att jag vinglade hem halv 6 på morgonen. En sjukt rolig dag och kväll som jag fick lida för på söndagen... Jag kunde knappt stå för jag mådde så jävla dåligt. Jag kunde omöjligt åka tåg hem så sara skjutsade mig till gnarp där Emil snällt hämtade mig.

Igår blev det en snabbtripp till Östersund för att redovisa vårt grupparbete. Allt gick superbra och jag är jätte nöjd. På eftermiddagen åkte jag direkt ut till birsta för att jobba stängning.

Nu ska jag ta mig ett välförtjänt bad och läsa en tråkig skolbok...
Ikväll ska Emil kocka ihop en middag till mig, snäll som han är.:-)

Ha en fin dag allihopa!

/Anna

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/444424/images/2012/pic_189362740.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/444424/images/2012/pic_189362740.jpg" class="image">


11/2-2012 På ett tåg

God morgon! Klockan ringde redan vid halv 9 imorse då jag för första gången på mycket länge skulle sätta mig på ett tåg. Tåget är påväg mot Stockholm men jag ska hoppa av i Hudiksvall för att sedan åka bil med kussen till Gävle där vi ska spendera resten av helgen.

Igår så åkte jag ut till bredsand gör göra klart ett grupparbete som ska redovisas på måndag. På fredag är det första tentan också och jag är nervös redan...
På kvällen åt vi 3-rätter hemma hos mamma och pappa som för övrigt är dom finaste jag vet! Det finns ingen som hjälper och stöttar mig som dom gör, dom är helt otroliga.:-)

På tal om ingenting så åker jag baklänges och har försökt att plugga på tåget. Men nu är jag så jävla åksjuk så jag avlider snart. Jag har inte hunnit äta min pressbyrå frukost heller för gubben bredvid mig hostar så obehagligt så jag är rädd för att han ska hosta på min macka, stackars mig...

Ha en fin dag nu för det ska jag ja!

/Anna


9/2-2012 Plugg och punka

Det är jävligt konstigt att läsarantalet ökar medan kommentarerna minskar.... Hur förklarar ni det? Jag tycker detta är ett problem, ett väldigt tråkigt problem. Skärpning nu! Jag ska inte behöva tigga kommentarer...

Igår satt jag på vårdcentralen i tre timmar på grund av en massa missförstånd och skit. När jag sedan fick den sämsta doktorn i världshistorien så tog det ytterligare en massa tid. Jag förklarade för honom 3 gånger att jag har mag- och tarmsjukdom så jag kan inte äta det pencilinet jag åt sist för det kräks jag upp. Då letar han reda på ett nytt pencilin som jag ska kunna äta. Nu har jag ätit tre tabletter och blev skitdålig. Kräktes som ett as och skakade. När mamma sedan läser på bipacksedeln så stod det klart och tydligt " Ska inte ätas av personer med mag- och tarmproblem". Pucko.

På eftermiddagen hade jag och Malin studiecirkel, vilket gick mindre bra. Efter att vi hade gått igenom 1 och en halv föreläsning så tappade vi fokus, som vanligt. Vi är inte bra för varandra. Imorse tog vi bilen mot Östersund. Som vanligt så trodde jag att någon drev med mig när klockan ringde klockan 06.00. Men efter lite kaffe och en macka i bilen så blev jag människa. Det blev en föreläsning, en lunch med Therese och Jossan, och PPU-samtal innan bilen rullade hemåt vid 3-tiden. Jag släppte av alla passagerare och hämtade Affe och Pappa. Helt plötsligt börjar bilen låta konstigt och dra åt olika håll. Så jag stannade bilen och insåg att jag hade fått min första punka. Tur i oturen att detta inte hände halvvägs till östersund....

Imorgon väntar grupparbete i Sundsvall med mina kära gruppmedlemmar.

 Godnatt!

8/2-2012

Det blev ingen kastrering av Lillan imorse då jag är osäker på om hon ska bli mamma senare i livet eller inte.

Som ni läste så var gårdagen en hemsk dag. Efter all gråt och irritation så vaknade jag imorse upp med världens huvudvärk och magont. Jävla skit. Men det är tur att jag har världens bästa Malin, Emil och föräldrar som stöttar och hjälper.

Nu sitter jag på vårdcentralen och väntar på att någon ska kika på tån och ta bort stygnen. När jag kom hit strax innan ett så var jag nöjd över att jag var i så bra tid så jag och Malin hinner plugga mycket idag. Men det kunde jag ju glömma. Det är en miljon människor här just idag....

/Anna


7/2-2012

Den här dagen kan vara en av dom sämsta dagarna i mitt liv.
Om ni tänker er att ni tappar 13 000 kronor och aldrig mer ser dom igen, då vet ni ungefär hur jag känner....

Från dag 1 har det varit strul med CSN eftersom jag tidigare hade pluggat på högskolan men hoppat av. För att få pengarna för Januari och Februari så måste jag examinera 1.5 HP inom dom första 4 veckorna då terminen startar. Den 12 Februari går alltså tiden ut och den 17 Februari så har vi webbtenta. 5 jävla dagar och helt utan pengar.
Jag och min lärare har provat allt, men CSN är stenhårda.

Imorgon har jag dessutom bokat kastreringstid åt Lillan och har nu fått ångest då hon skulle få så otroligt söta kisseungar. Måste överväga detta en gång till...

Nu borde jag plugga men det tänker jag inte göra eftersom jag har tappat all motivation som finns här i livet.

/Anna

5/2-2012

Jag har fått fruktansvärt mycket finnar under helgen, någonting som är väldigt ovanligt för att vara jag. Anledningen till detta är att jag håller på att bli galen och lägger därför händerna över ansiktet och drömmer mig bort x antal gånger per dag. Min söta lilla Lillan har blivit ett monster. Hon som var så söt och oskyldig när jag först fick henne har blivit en ond, skrikandes katt. Ond är hon för att hon håller mig vaken på nätterna och skrikig är hon för att hon börjar bli könsmogen. Efter fyra dygn av konstant skrikande (detta är helt allvarligt) så håller jag på att avlida. Jag vet inte vad jag håller på med längre för att jag är så jävla trött. Och nu tänker ni säkert "Lägg en kudde över huvudet och somna om din idiot!", men för er så kan jag meddela att jag har provat allt. DET HJÄLPER INTE! Ingenting hjälper.
Imorgonbitti åker jag och Malin återigen till östersund där vi spenderar en natt. Det kommer att bli den skönaste natten på länge. Men jag är ändå väldigt orolig för Lillans del. Hur kommer mamma och pappa reagera av denna sömnlöshet, dom som har varit i stockholm i helgen? Kommer hon finnas kvar och vänta på mig eller har dom skänkt bort henne?

Nog om detta. Imorgon ska jag ringa till vetrinären det första jag gör när jag vaknar för att boka tid för kastrering (fast tänk så söta kisseungar hon kunde ha fått?)....

Nu ska jag göra ett jävligt tappert försök till att sova. Hörlurar i, musik på högsta volym och sedan ska jag be en bön till han där uppe om att jag ska få sova så underbart gott inatt.

/Anna

4/2-2012

I helgen är mor och far i Stockholm och eftersom jag nu förtiden bor i en Ikeakasse och lånar en säng av dom så klassas jag som att jag bor här. Därför är det mitt uppdrag att Alfred är helt tillfredsställd med mat på bordet, cola när han själv önskar och att han får sova hur länge han vill.

Eftersom min tå fortfarande gör fruktansvärt ont efter en mycket simpel operation så blir denna helg en hemmahelg för min del. Självklart vore det väldigt skoj med en efterlängtad utekväll men det blir svårt när den närmaste form av sko som tån vill acceptera att ha på sig är en foppatoffel. Dock vore det fruktansvärt festligt om jag skulle komma på krogen med en foppatoffel på ena foten och en klackis på den andra.

Tanken denna helg var också att plugga i mängder men eftersom min pluggmotivation inte har funnits där riktigt så har jag, som vanligt, skjutit upp det några dygn. Om jag hade en assistent så skulle denna inte behöva hjälpa mig med vardagssysslor eller hålla kolla på mitt liv, utan denna hade blivit tilldelad en piska för att tvinga mig att göra alla saker jag gärna skjuter upp.

Det roligaste som har hänt eller kommer att hända denna helgen är att jag besökte mina favoritpojkar idag och att Agnes och jag ska baka egna semlor imorgon.
Jag ska spendera kvällen hemma i Tunbyn med syster. Vi ska äta en massa onyttigt och kolla på mello(Agnes val) och gladiatorerna(mitt val). Det är inte illa pinkat det heller.

/Anna


1/2

Klockan är ju efter 12 så nu går vi in på februari.

Jag har varit jätte förkyld i en vecka men idag börjar jag äntligen känna mig mycket piggare.:-)

I helgen så var vi barnvakt till mina favoritpojkar dom är så himla mysiga!!!

Malin och jag satte oss i bilen vid 7 imorse för att åka till Östersund och gå på 2 föreläsningar. Den första varade en och en halv timme och den andra struntade vi i då dom som hade den föreläsningen igår sa att den var väldigt oviktig. Så vi åkte hem till sundsvall istället. En väldigt onödig tripp till Östersund blev det med andra ord.

Imorgon ska jag vara på kirurgen klockan 9 för att äntligen få fixa min tå. Det ska bli så skönt samtidigt som jag börjar bli jäkligt nervös nu.

Håll tummarna för mig.

/Anna


RSS 2.0