25/4

Jag tänkte överraska er alla med ett blogginlägg enbart för att bevisa att jag fortfarande är en bra bloggerska...

Igår jobbade jag från 9 till 15 på vm sedan åkte jag och Empe ut på Ikea för att inhandla mer saker till lägenheten. Jag får aldrig nog av Ikea. Finns det något bättre ställe på jorden? Vi hade lite presentkort som vi tänkte göra av med och jag lärde Emil att om man inte har något behov av några saker så får man automatiskt det när man kommer på Ikea. Man hittar alltid en massa roliga saker som man inte ens har tänkt på att man behöver, och det är just därför jag älskar det så mycket! Varför spara pengar när man kan göra av med dom?

På kvällen åkte vi till svärisarna på trerättersmiddag. Mysigt och gott. Vi har blivit så jävla bortskämda i påsk och jag skulle tippa på att jag har gått upp 10 kilo.

För tillfället så inväntar jag sambon. Vi ska (tro det eller ej) ta den tredje trippen till birsta på tre dagar. Det är fan inte dåligt. Den här gången ska vi leta lampor, gardiner och andra roligheter. Vi ska även införskaffa oss en grill så att vi kan grilla och mysa ikväll. =)

Imorgon väntar jobb på Toys. =)

Herråå

23/4

Nu var det återigen längesedan jag uppdaterade bloggen. Men jag kan börja med att meddela att flytten har gått bra och att vi idag firar 1 vecka på Bergsgatan.

Påsken är här och vi har blivit bortskämda med middagar med släkten och mys hemma och mamma och pappa.

Jag har klarat separationen mycket bra men just ikväll är jag världens mest ensamma människa. Jag har världens menshumör och ingenting är roligt. Jag är less på allt och vill bara lägga mig ner och grina. Jag tvingade ut Emil för att han skulle göra någonting roligt, han ska inte behöva sitta hemma men en jävla idiot som bara gnäller, surar och grinar. Jag bör gå och lägga mig snart eftersom jag ska upp och jobba imorgon men trotts detta så överväger jag att åka hem till mamma och pappa enbart för att få grina av mig lite. Men jag håller nog lite på det...

Imorgon väntar jobb på Vero Moda i stan vilket jag tycker ska bli super!
Nu ska jag trycka i mig lite ostkrokar, slå på en film och tycka synd om mig själv.

Inga bilder på lägenheter kommer att komma än så länge. Det blir bäst så eftersom då får alla en bra anledning till att komma och hälsa på. ;)

11/4

Idag har det varit en av dom mest händelserika dagarna på mycket länge. Jag har hunnit med att jobba ett kortispass på Toys, varit i lägenheten och skrivit kontrakt, beställt tapeter och varit på Birre.

Magen har spökat dom två senaste dygnen. Jag har kännt mig enormt stressad över det mesta och det har nog varit en bidragande orsak till att magonten. Nu har jag äntligen börjat varva ner och känna lugnet och insett varför jag är stressad men trotts detta så är det mycket småsaker som måste göras som snurrar runt i huvudet. Måste helt klart ta och skriva en "att göra" lista imorgon...

Jag är väldigt tacksam att jag har så fina människor runt om mig. Alla som grattar och alla som ställer upp och erbjuder sig att hjälpa till med packning, flytt med mera. Ni är guld!

Imorgon står packning högst upp på schemat.
På fredag börjar vi städa och måla. På lördag går förhoppningsvis flyttlasset om allt går som det ska. =)

Nu ska jag fortsätta nörda How I Met Your Mother, som för övrigt är min nya drog.

7/4

Det känns som att det mesta flyter på bra nu. Så ska man egentligen aldrig säga för då vänder det oftast igen.
Imorgon ska jag och Empe iväg och kika på tapeter och andra roligheter och på måndag skriver vi på kontraktet. Jag har även meddelat min chef att jag är redo att börja jobba lite lätt igen, vilket känns jätte skönt.

Igår var vi på Allstar med Anna och Fredrik och kollade på fotboll och åt gott. En väldigt trevlig kväll. =)
På kvällen när vi skulle sova så lärde Emil mig alla spelare i Uniteds startelva och för att få massage så blev jag tvungen att komma ihåg alla. Jag tror att det var ett av dom stoltaste ögonblicken under hela vårt förhållande....

Idag fortsätter jag med packningen och senare kanske jag ska träffa min gode vän Katta.

Ha en trevlig dag!

6/4

Kära läsare, någonting roligt har äntligen hänt i mitt liv, någonting  som till och med är värt att skriva om här i bloggen. Jag och Emil har blivit med lägenhet!!! Så jäääävla roligt! Vi har sökt några lägenheter via mitthem men det gav inget resultat. Därför tog jag saken i egna händer och bad pappa ringa runt till sina kontakter. ;) Och det gav resultat! Igår kväll åkte vi på en spontan lägenhetsvisning på en fin tvåa på Bergsgatan. Det är ett gammalt gult hus som ligger två hus från statoil (en förklaring till er Sundsvallsbor som undrar). Lägenheten har ett stort kök och vardagsrum, ett litet sovrum, balkong mer mera. Tjejen som bor där nu vill flytta där ifrån så snabbt som möjligt så vi får lägenheten redan den 15 april. Förstår ni? Jag måste ju börja packa idag!!!
Jag är så jävla pirrig!!!! Lite separationsångest har jag ju självklart. Mitt underbara hus här i Tunbyn. Som tur är så tar det inte lång tid att åka hem. Det är en väldigt stor skillnad på 4 timmar som det var från Stockholm, och 15 minuter som det är nu. Så trotts separationsångesten så känns det ändå super.

Nu har inte jag tid med detta längre. Nu ska jag seriöst börja förbereda inför flytten.

Herrrå

RSS 2.0