16/6

Okej, 20 dagar sedan sist, det är inte okej. Jag skyller min frånvaro på jobb och stress för att hinna med allt som ska hinnas med, det är en bra ursäkt tycker jag.

Sedan sist vi sågs har jag självklart hunnit med många roligheter, bland annat inflyttningsfest, mer fest, jobb, studentfirande osv.
Jag har även hunnit med tråkigheter till exempel att säga hejdå till Katta som flyttade till grannlandet.

En rolig nyhet är att jag har fått ett vikariat på VM ute i Birsta. Det känns helt underbart och jag trivs så jäkla bra. =) Dock började vikariatet den 16 och resan till Spanien var bokad och klar så vi skulle åka den 17. I början var det bara att glömma resan men sedan så ordnade min underbara chef så att jag fick åka ändå. Jag blev så glad och tacksam så jag började typ gråta. =)

Så imorgon bär det av till Spanien, dock utan Emil som inte fick ledigt. =(

Igår blev det en spontan utgång och som vanligt när jag har druckigt alkohol så slutar kvällen med magont. Jävla, jävla mage att den aldrig kan vara bra. I efterhand var det ändå värt det för det var jäkligt roligt. =)

Nu ska jag ta och kliva upp ur sängen och bege mig mot birsta för att inhandla lite nödvändigheter inför resan. Sedan måste jag hem och börja packa.

Vi hörs om en vecka!

RSS 2.0