29/12

Ni alla måste ju undra vart fan Anna Johansson har tagit vägen? Då måste jag tyvärr svara: Absolut ingenstans!
Jag har bara varit måttligt upptagen med jobb, jul, Emil, vänner, familj m.m.m.m.
Julafton var bra för er som undrar, jag fick en ny mobil, vilket var mycket behövligt.

Imorgon kära bloggläsare, ska jag först jobba, sedan vid 1-2 tiden rullar bilen mot Vemdalen, FAN VAD JAG LÄNGTAR! Jag längtar efter att få känna lungnet, inget jävla jobb att tänka på, umgås med mina fina vänner, dricka ett glas vin eller 2 eller 3 eller kanske till och med blir det fler än så! Men mest av allt längtar jag efter att få pussa på min fina pojkvän. När han åkte i söndags visste jag att jag skulle sakna honom, men inte så häääääär mycket.

Jag har även funderat fram och tillbaks om jag ska dra upp någon nyårsresumé som jag gjorde förra nyåret, men kom fram till att allt är inte värt att nämnas. Dock vissa saker:

- Kreta med tjejerna
En stor höjdpunkt detta år. Vi hade så sjukt kul, synd att jag har tappat kontakten med några av tjejerna, men den veckan var fruktansvärt rolig!

-Peace & Love + Leksand
1½ dygn innan avfärd mot Borlänge blev jag tillfrågad av Johanna och Nattis om jag ville följa med till P&L. Jag som länge varit sugen bestämde mig snabbt för att följa med. Där började resan med Ferry och Åkan! Det bästa med denna resa var att jag började umgås med dom igen. LÖVLI! Även Emma var med, så jävla skojjjjjjj! Den sjukaste, mest spontana resan jag har varit med om i hela mitt liv!

- Sommaren
Alla sjuka, galna utekvällar på stans alla uteserveringar, i största del med Katta. Den här sommaren kommer jag aldrig glömma. Det är helt klart den galnaste, vildaste, sjukaste, idiotiska, roligaste sommaren i hela mitt 18-åriga liv!

Spanien
I slutet av sommaren åkte familjen+filippa till Spain! Det var helt underbart!

Stockholm med Åkan och Ferry
Också helt klart en av dom sjukaste helgerna i mitt liv. Det blev shopping, god mat, grönan, lite för mycket alkohol, Softbar, efterfest hela natten med okända stockholmare. Helt jävla lööövlie.

Stockholm med Mallan, Katta & Mandy
Shopping + Håkan Hellström med underbart sällskap, behöver jag säga mer?

-18 år + körkort
Att fylla 18 innebar bara en stor förändring för mig, KÖRKORTET! Som jag 2 dagar efter min födelsedag tog. Det blev firande i mängder och det var såååååå jävla bra!

Sist men absolut inte minst, datumet jag kommer älska för alltid
-090909
Emil och mitt datum!<3

För att fylla ut lite extra så gör jag som alla andra bloggare:
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? 
Tog körkort! Var utomlands med vänner. Gick på krollen lagligt.
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Kommer inte ens ihåg vad jag hade för nyårslöfte?:O 
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nepp, bara släktingar.
4. Dog någon som stod dig nära? 
Nepp, vilket känns jävligt skönt 
5. Vilka länder besökte du? 
Spanien och Grekland 
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? 
Nej den kan jag väl inte påstå, är väldigt nöjd med det här året. 
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Dom jag har nämnt där ovanför
8. Vad var din största framgång 2009?
Körkortet! Vågade chansa mycket mer än vad jag har gjort förr.  Och min största framgång måste nog vara att jag för första gången i mitt liv kände mig stolt över mig själv .
9. Största misstaget?
Det vet jag faktiskt inte
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag har varit och är sjuk mest hela tiden tycker jag. Förkylningar hit och dit. Sen har min mage varit ur funktion p.g.a av stress.
11. Bästa köpet?
P&L biljetten! Samt ett par skor i stockholm och Kavajen för 70 spänn i Spanien! haha
12. Vad spenderade du mest pengar på?
hehehehe pass! Näerå, men alkohol, kläder m.m.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
När Johanna och Nattis frågade om jag ville följa med på P&L. När Emil skickade det där smset efter kattas fest i slutet av sommaren. Sedan en massa små grejer som har gjort mig väldigt glad.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
En jävla massa :O
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Stundtals har jag varit gladare och stundtals så nere så jag finner inga ord. Men i överlag så måste jag nog säga gladare.
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tog vara på tiden. Och umgåtts mer med mina vänner, ex. Malin och Erica.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Stressade!
18. Hur tillbringar du julen?
Men familjen och mormor, sedan med Emil på kvällen.
19. Blev du kär i år?
Så kär så jag är nog den käraste människan i hela världen!
20. Favoritprogram på TV?
Kollar inte så mycket på tv, men på datorn blir de OTH, GG och 90210.
21. Bästa boken du läste i år?
Fan vad svårt! Har många favoriter.
22. Största musikaliska upptäckten?
Hoffmaestro m.m.m.m.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Körkortet, ipod och massa mer.
25. Något du önskade dig men inte fick?
Bil, lägenhet i spanien
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Hade teoriprov, var ute och käkade med Familjen, var på skolan, var med Emil, fick tårta av Malin och Erica!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Såklart!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Som vanligt?
29. Vad fick dig att må bra?
Vänner, familj och Emil.
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Som alla andra år, Fredrik Ljungberg!
31. Vem saknade du?
Kreta tjejerna.
32. De bästa nya människorna du träffade?
PASS!


Nu måste jag sova, klockan står på halv 7!
Godnatt och puss




18/12

Jag fick för några timmar sedan reda på att mina 5 kommande mornar börjar klockan 6! Känns ju inte allt för roligt men vad gör man inte för pengarnas skull?  Jag funderar på att öppna ett sparkonto där jag kan sätta in lite pengar då och då, dock kommer Januarilönen gå på skulden, studenkryssningen, vemdalenstugan m.m. som ja har och kommer att få låna pengar till.

Igår var det skola! Jag, Maria och Johanna var jävligt flitiga så jag hoppas kunna lämna in vårat arbete nu. På eftermiddagen hade jag och Maria elevlektion i idrott, där vi kammade hem ett VG vilken vi var jäkligt nöjda med. Efter skolan plockade jag upp Emil och Aggi så vi åkte mot Prolympias och Affes julmarknad, där var vi i ca 15 minuter innan vi bestämde oss för att åka till birsta. Efter det åkte vi tillbaks till Prolle och plockade upp Affe innan vi åkte och käkade, sedan hem, träffade mamma, sen åkte jag och Emil till honom och hade pluggstuga.

Imorse vaknade vi av att Emils mobilringde. Sedan skulle jag till vårdcentralen och ta den sista gardacilsprutan. Den gjorde faktiskt ondare än dom andra 2.... Efter det åkte jag hem. Har i stortsätt spenderad dagen med bloggläsning och tv-tittande. Nu har jag precis tagit mig ett välbehövt bad.

Imorgon väntar jobb på Toy's, 07.00 - 15.00. Sedan ska jag till Carro och hon ska hjälpa mig med håret! NICE!
Söndag är det också jobb på Toy's sedan måndag, tisdag och onsdag blir det städning åt Norrlands!

Ha en trevlig fredagkväll!
PUSS


16/12

Det finns dagar som man mår bättre än vad man gör andra dagar. Ibland behöver man få ur allting som man har inom sig. Och vissa saker är inte alltid så lätt att prata om. Jag fick ett telefonsamtal förut av en vän till mig som jag egentligen inte står speciellt nära. Men den personen är en sån person som har gått/går igenom mycket skit så det kändes så enkelt och naturligt att ändå öppna sig lite för henne. Undra varför det är lättare att öppna sig för människor som inte står en sådär jätte nära än vad det är att öppna sig för dom som står en närmast? Jag har alltid varit så och kommer nog förbli så också...

Imorse var min ork slut så jag bestämde mig för att sova vidare bredvid Emil. När han åkte till skolan åkte jag hem till Maria där vi gick igenom våran elevlektion som vi ska ha på idrotten imorgon. Direkt efter det begav jag mig mot farmor där även pappa och massa annat folk var, hon fyller nämligen 80 år idag, så grattis till henne! Så trotts min orklöshet så blev det en dag fylld med folk runt omkring mig, vilket känns skönt eftersom jag inte känner för att vara själv just nu.

Nu är jag hemma, funderar på att ta mig någonting att käka med tanke på att det enda jag har ätit idag är frukost och en bit tårta. Jag skulle även försöka hinna med ergonomiuppgiften som ska vara inlämnad den här veckan. Men på något sätt lyckas jag skjuta upp den, om och om igen.

Det här blev ett mycket konstigt inlägg, men sånt får man ta ibland....
En extra tanke ägnar jag såklart till min älskade mamma som just nu är i Umeå nyopererad!<3

14/12

Idag har vi haft fotbollsturnering med skolan. Det gick väl inte som väntat. Men jag tyckte vi var grym. Det känns bara så jävla orättvist att man på 10 minuter ska lyckas göra 3 mål bara för att laget man möter är enbart tjejer och får börja matchen med 2-0... Det viktiga är att vi vet att vi var bättre och hade jävligt roligt.=)

Kom hem runt 1 tiden, då sa jag hejdå till mamma sedan duschade jag och åkte till Emil. Där vi har spenderat dagen med att kolla på Oth. Vi åt middag där, sen åkte vi och handlade och nu är vi hemma hos mig. Emil står i duschen och jag lägger in lite bilder på fejjan!
Nu blir det ytterligare några oth avsnitt innan vi ska sova. Imorgon blir det skola.

pusshej


13/12

Idag är det Lucia! Jag, Aggi och Affe tänkte göra ett luciatåg för mamma och pappa. Våra planer sket sig dock! Mamma fick nästan tårar i ögonen när vi berättade om våran plan!

Igår hade jag en mycket trevlig kväll med Katta, Josse och Ronica. Det blev vattenpipa, chirre, skratt och en massa prat.
Vid 12 åkte jag och plockade upp Emil innan vi åkte hem till mig, han tvärsomnade och jag låg vaken till 2 och spelade Helikopter och Winterbell. Slog nytt rekord på Helikopterspelet för er intresserade! ;-)

Idag hade jag och Emil en mysmorgon. Vid 1 åkte han hem, sen hade vi julstädning. "Hade inte eran familj julstädning för någon vecka sedan?"- tänker ni då! JO! Det är precis vad vi hade för någon vecka sedan. Men det var tydligen bara en liten julstädning. Idag gjorde vi riktiga....? ;S

Jag har även möblerat om på mitt rum samt slagit in några av julisarna. Och jesus vad jag är totalt superduper mega grym på att slå in julklappar, det är helt jävla sinnesjukt! Min dolda talang, att slå in paket!

Nu har jag packat bagen med fotbollskläder, för imorgon ska Freja spöa skiten ur alla andra JB klasser på John Bauers årliga fotbollsturnering!

Nu drar jag till Empeboy!

PUSS

12/12

Ber som vanligt om ursäkt för mitt bedrövliga bloggande. Men, men, sånt som händer!

I torsdags blev det först skola sen jobb från 13.00-20.00 på toys, efter det åkte jag hem, sen fick jag skjuts av fader till Emil.
Igår blev det först skolan och samhälle i 2½ timme innan jag begav mig mot pappas jobb för att få i mig lite föda samt hämta bilen. Vid halv 1 befann jag mig på Toys där det blev jobb fram till 20.00. Snabbt hem till Emil för att få se så mycket som möjligt av Idolfinalen! Erik vann, Emil stängde av Tv:n, Anna blev arg! Jag har ingenting emot Calle, tycker även han är riktigt bra, men jag tycker faktiskt att Erik var en värdig vinnare. Jag lyssnat på Eriks vinnarlåt minst 20 gånger idag. NOOOEERD.

Nu ska jag bege mig mot huset i ingenstans. Där ska jag spendera nån timme med min goda vän Katarina sen får jag se vart jag tar vägen.

Ha en trevlig lördag!
PUSS

Bjuder på en bild på dom fina blommorna som jag fick av min älskling<3

9/12

Idag är det ingen vanlig dag för Anna har namnsdag och Annaochemil firar 3 månader, lalalalala!

Har fått världens finaste rosor av min älskling! Sicken tur man har. Jag tycker att man borde fira 3 månader varje dag....

Nu ska vi se på 90210!
Imorgon väntar halvdag i skolan sen jobb på Toys mellan 13.00 och 20.00!

Pussochhej


8/12

Ledig idag!!!!!!!!! wohooo. Har degat på och kollat serier, samt spelat helikopterspelet. Var nära att slå mitt PB förut men icket!

Ska iväg på birsta med Katta nu, leta nyårsklänning står högt upp på listan.
Måste även köpa mig trosor för er som är intresserade, tvättmaskinen äter upp mina!
Efter birsta turen så åker jag mot matfors för mys med min finaste!<3

Ser ut som jag blir ledig även imorgon...

Pussochhej

7/12

Just nu ligger jag i min underbart sköna, efterlängtade säng. Emil springer runt med moderjord och letar någon kartong som han ska ha tills UF mässan imorgon. Jag tänkte hjälpa till att leta...MEN, blockocopter (helikopterspel) på internet lockade lite för mycket. Jag är bäst i klassen på det, och det tänker jag fortsätta att vara!

Dagen har spenderats på skolan, sedan stan med Katta för att leta nyårsklänning. Dock utan några riktigt bra resultat. Jag hittade en fin som jag la undan i birsta p.g.a. fel storlek. Så imorgon måste jag dit och ta mig en ny titt. Och ferry, jag vet att du läser det här, vi måste ta ett snack om vemdalen!!!!!!!! Så ring mig när det finns tid! =D

Efter stadsbesöken kom KB och hämtade upp oss. Vi åkte till han, lagade pizza, bubblade utomhus samt såg på Timråmatchen. Även Glennieboy var med. En mycket trevlig kväll faktiskt.

Min älskling kom och hämtade mig vid 9 tiden och nu är det faktiskt sovdags!
Imorgon är jag ledig. Mitt enda mål för dagen är att slå mitt PB i helikopterspelet! Uppdaterar imorgon om hur det går....

Godnatt!

6/12

Fan vad less jag blir på blogg.se. Hade skrivit ett jätte fint inlägg nu men icket, det sparades inte och blev inte publicerat.

Allt jag tänker skriva nu är att jag är trött, Emil är trött, så nu ska vi sova.

Godnatt

5/12

Godkväll!
Gårdagskvällen och morgonen har spenderats med min älskling.
Har sovit skit dåligt inatt, har haft kramper i magen, sånna som jag har fått förut, samt att en visdomstand är sugen på att ploppa upp, vilket gör jävligt ont. PLUS att Emil är sån täckestjuv så jag vaknar och fryser.

Nu ska jag dra på mig någonting finare och skjutsa Affe till stan, han ska på Polarlördag, lillplutten.
Sen ska jag hänga med min gode vän, och till hösten min SAMBO(!!!!!!!!!!!) Nathalie! Vi ska sola, troligtvis äta nått götta, prata Stockholmsflytten+lägenheten, kr, och massa annat mys.

Ni andra får ha en trevlig kväll!
PYSS

4/12

Idag har vi varit lediga! Och det älskar jag JB för!

I onsdag hade vi öppethus på skolan, rätt skoj faktiskt. Sen på kvällen kom Emil hit och jag tvärsomnade med sminket på och oborstade tänder. På Torsdagen så började jag halv 9. Då blev det plugg inför provet som vi hade klockan 10. Gick väl hyfsat tippar jag på. Dom ringde även från Toys och undrade om jag kunde jobba så de blev jobb mellan 3 och 8. Hann även med fotboll på idrotten innan de. När jag kom hem igår var jag dö trött. Jag åkte även och hämtade Emil så han sussade här med mig.

Så jävla skön dag det har varit, jag har softat och inte gjort någonting vettigt. Sånna dagar behövs ibland. Nu har jag precis ätit Tacos och ska snart bege mig mot matfors där jag ska ha myskväll med min bästa.<3

Med dig blev det här
en annan värld
och jag är så glad att du är här


2/10

När jag för en gångs skull hittar en mobiltelefon som jag verkligen vill ha! Som jag verkligen verkligen klickar med och skulle kunna döda för. DÅ FINNS DEN BARA PÅ ÄCKELTREEEEEE! med deras jävla äckelabonnemang som jag inte ens skulle vilja ha om jag fick pengar för det. JAG HATAR TRE!

Sen så inväntar jag posten, med min håkan DVD. jag har varit ner och kollat 2 gånger och nu tänkte jag åka ner och kika en tredje gång. Har den inte postgubben kommit nu så blir jag arg!

Ikväll är det öppethus på JB 18.00 - 20.00 wiiiee!
 

1/12

Godkväll!
Igår blev det somsagt birsta med tjejerna+ Crillo och Johan. Vi inhandlade gardiner, blommor, lampor och julstjärnor till vårat klassrum. Sedan begav sig killarna hemåt och vi andra mot Birsta City! Det blev mysmiddag och julklapp till Empe. Väl hemma dröjde det inte länge innan min älskling dök upp. Vi myste till ett OTH avsnitt innan vi somnade. Imorse stog klockan på 07.00 trotts att jag inte började förrän halv 1. Men vi båda insisterade på att se julkalendern. När emil hade åkt till skolan vid 8 gick jag och la mig igen och somnade om. Sedan åkte jag mot JB vid 12 tiden, då vi fixade och trixade upp alla nya fina grejor. Efter det blev det projektarbete i 3 timmar, det går framåt för mig och Erica! Tror det här kommer bli super bra. =)

Nu inväntar jag snyggemil som ska komma hit en sväng innan hans träning. Sen när han åker blir det plugg för min del, och senare beger jag mig mot matfors där jag planerar att spendera natten.

Nu när minneskortet till datorn är tillbaks så blir det självklart fler bilder.

PUSS


RSS 2.0