26/8

Jag blir så glad över nära mina fina vänner kommenterar bloggen. =) Saknar ferry och åkan så jag avlider snart! Mina kära, trogna följeslagare under sommaren 2009 då det bjöds på Peace and Love, Stockholm och andra roligheter. Vi delar så många fina stunder tillsammans och det är när man börjar tänka tillbaks på dom som man inser hur mycket man saknar sina frånvarande vänner.
Det tråkiga är att otroligt många av mina närmsta vänner har eller ska flytta ifrån mig. Nattis, Ferry och Katta har ju redan flyttat och nästa vecka är det Erica och Petras tur. Kvar blir jag. Tur att jag har Malin och Rebecka kvar i alla fall. =) Och Empe såklart!

Igår hade vi världens mysigaste middag här, jag och tjejerna. Vi gjorde trerätters, drack vin, spelade spel och mådde allmänt jävla bra. Imorse när jag vaknade så kände jag av gårdagen men klev upp och gjorde mig redo för att göra lite ärenden med Emil och Fredrik. Vi åkte på någon fiskebutik för att Emil skulle handla Fiskegrejor. Sen fick jag min vilja igenom och vi åkte på Cervera och inhandla lite roligheter för Emils presentkort. =) Det blev en pajform, chokladfondue och ölglas. =)

Nu är Empe på träning och jag ska laga mat. Sedan blir det film och myskväll med "Hur många lingon finns det i världen?".

Imorgon tänkte jag lyfta på lillrumpan och bege mig till Tunbyn för att måla klart min byrå och umgås. Sedan på kvällen får vi se vad som väntar, eventuellt en utgång med mina underbara om min mage för en gångs skull klarar av det.

/Anna


Kommentarer
Postat av: nattis

Jag saknar dig så jag avlider snarast! Åkan, emil, danne o simone. källaren i peace and love. hitta danne blodig i vår säng. "efterfest" med våra nyfunna vänner. Dela på ett leg för att komma in överallt. pizza, pizza (jag)... ey, du kör som en biltjuv. åka till leksand. bo i en lekstuga. engångsgrill. grannar som störde sig på oss. sitta full på en brygga. killen som sa att han va 23(?) men va inte alls det. röda läppar och finklänning. johanna som inte var svensk på peace and love. tappa bort varandra, hitta varandra. vara arg, vara ledsen, vara glad, vara party. sova på en parkering. nattis kommer mitt i natten/tidig morgon efter att ha varit hos en snubbe och fått tacos. nattis kräks. inbilla oss att dom vi ska bo med från östersund är hunkar. åka till sthlm. göra hyss. nattis mår dåligt åker till erik. johanna och anna på softbar. johanna snuskar sig på dansgolvet. johanna och anna på efterfest. komma hem sent. ses igen. skrattar åt det dagen efter. gå på grönan åka fritt fall tilt lullig. en kväll i busbacken. jag och carro får napp. anna åker moppe bort. kommer hem till nattis nästa morgon. skrattar åt det. nattis och anna på drakbåtsfestivalen. ha likadana kläder. chips och dipp. bo i lägenheten. städare båda två. svulla framför gilmore girls. svulla framför oc. svulla alltid. bada och sola. klipporna. fest, fest, fest. midsommar fest hos katta. ta taxi och anna ragga på taxichaufför - fru& barn. alla somnar sött hos mig. bråka och bli sams. åka moppe. åka bil. åka fort. spela innebandy. sitta i cafeet i matfors skola. måndagar - "vad ska vi göra i helgen?". festa och filmkvällar. ligga halvnaken i snö och ta kort. skratta, skratta, skratta.

Ja, vad mer kan jag säga Anna?

2011-08-29 @ 11:49:17
URL: http://nanatha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0