ÅRET SOM HAR VARIT 2008!

Januari
 Året började väl kanske inte som väntat med en tidig hemgång på nyårsafton. Jag fick spendera kvällen med många människor som betyder mycket för mig, men Maria var inte där. Trotts det så var det en bra kväll och 12slaget pussen fick jag fira med Sandra! Haha =) Och det jag känner nu när jag kollar tillbaks på bilder och sånt skit är att januari månaden spenderade jag väldigt mycket tillsammans med Sandra. Förövrigt tror jag inte att det hände någonting speciellt denna månad. Jag kollade Marias gamla blogginlägg och där stog det att vårat nyårslöfte år 2008 var att göra det vi ska på lektionerna... Hur gick det med det? Umgicks självklart mycket med Maria, som alla andra månader...

Ett stort plus till alla mysiga hemmakvällar under januari!

  

  

Februari
I februari hände det mycket småsaker. Umgicks även här flitigt med Sandra och Maria. Allahjärtansdag spenderades med dom 2 och Martins födelsedag var lätt en av höjdpunkterna, sjukt roligt! Även en till kväll kommer jag komma ihåg väldigt mycket, men den kan jag dock inte skriva om här. Nu blev ni nyfikna va?

Friluftsdag med världens bästa klass, allahjärtansdag, mys med tjejerna m.m, guldstjärnor till det!

  

  

Mars
Jag säger bara en sak, KENT på Eon arena den 8 Mars, jag och  Maria var på plats, en av årets bästa kvällar. Kent var grymma! Så obeskrivligt bra var dom!

I mars vad jag såklart mycket med maria, men också sjukt mycket med Sandra och Emma. I slutet av mars blev det middag och fest hos Malins Acke men mycket trevligt folk, ett extra plus till den kvällen. Också till dagen då jag, Sandra och Emma gjorde en utflykt!

  

  

April
Världsmysiga kvällar/dagar med brudarna, trevliga utekvällar och stockholmsresan 19 april.  Jag, Maria, Sandra, Amanda, Malin och Emma åkte till Stockholm för att se H.H, Shoppa och mysa på, en mega rolig resa som är oförglömlig! Sedan tog jag och Carro upp kontakten igen som vi av någon anledning hade tappat bort, det gillas! JUSTJA, MN FICK KATTUNGAR DENNA MÅNAD!



 

  

  

Maj
 
Emmas födelsedag+firande, sjukt kul. Drakgborgen med tjejerna, party, mys hos E's farmor. Massor i skolan på slutet. Den 25:e Maj åkte jag med familjen i spanien, hur mys som helst.

  

Juni Min bror tog studenten, mycket bad och sol, grillning i mängder, bredsandsklipporna och så jävla underbart. Skolavslutning, övernattningar, umgicks och bara va. Skit nice! Hade många trevliga dagar med klassen innan skolavslutningen. Midsommar spenderades med världens bästa kuss. Den 29 Juni drog jag till Italien med pappa och Aggi, och deras fotbollslag. Hur trevlig resa som helst måste jag säga.  Juni= UNDERBAR MÅNAD:

 

Juli
Jobb jobb jobb. Sedan självklart bad och mys, som alltid under sommaren. Den sista Juli åkte jag på den roligaste resan jag har gjort hittills i mitt liv, Östersund, Storsjöyran 2008, med Maria, Carro, Sandra och Emma. SÅ JÄVLA ROLIGT!

  

Augusti Y
ran fortsatte ändå in i augusti. 3 nätter spenderade vi i Östersund. UNDERBART. Så jävla roligt att jag inte finner några ord. Drakbåtsfestivalen, tältning med världens bästa. Cypern med Maria och Mr.H och Eva är en oförglömlig resa, så jävla roligt.  Sen hände en tråkig grej, Emma flyttade till Lidköping, knäckt,knäckt,knäckt. Sen började skolan, helt okej. En ensamhemma helg hos mig, en bror som flyttade till Gävle, ett framsteg som blev ett bakslag i kärlekslivet. Sammanfattning av Augusti= En händelserik månad. Plus att Kussen började skola i Sundsvall! Det gillades eftersom de kommande månaderna bodde hon till och från hos oss.
 


September
Skolan rullade på, Emma kom hem och hälsade på, Extrajobbade, party, klassdagar, övningskörningen gick rejält framåt. Den 25.e september åkte jag, Maria, Carro och Sandra till Lidköping för att hälsa på Emma, shoppa i Göteborg, kolla på älskade H.H som var bättre än någonsin. Även min födelsedag 29/9 var lyckad.




Oktober
Min födelsedag firades genom överrasknings fest hos SB, många kom och gick och det blev en riktigt lyckad kväll! Det viktigaste......-> Erica började i våran klass! Nicenicenice. Sa upp mig från extra jobbet...Inflyttningsfest hos Rebecka, somning i mängder med Johanna och Maria, öppet hus på mittuniversitetet som fick mig att tänkta ännu mer på Journalistutbildningen i framtiden, party kvällar+hemmakvällar, maria och jag tog en tripp till östersund. Emma kom hem och vi tillbringade ett mysigt höstlov tillsammans med alla tjejer<3<3 Bodde några dagar hos Sb med tjejerna m.m.

 

November
 
Månaden började i stort sett med att Ems åkte hem till äckel Lidköping. Det var sjukt mycket i skolan med plugg och UF och allting. Jag och maria var ambassadörer för de blivande entreprenörerna, Aggi tackade Ja till matfors Lucia, Obama vann ett val som jag inte vet så mycket om, Maria och jag var på Tiger Lou konsert. Det viktigaste för mig denna månad var att jag fick en riktig jävla tankeställare om mitt liv, vad jag ska prioritera och vad som är viktigt, det var skönt. Jag fick även extra jobb varannan helg, det bästa var att jag skulle jobba tillsammans med Maria. En storförändring i mitt liv hann jag också med, jag gick från blondin till brunett! Maria fyllde 17, det firade vi med en underbarkväll där vi bubblade, bastade m.m.

  

  

December
 
Hade NP i matteB och engelskaB någonting som jag helst inte vill prata om....haha! Det blev jobb, myskvällar, UF mässa. Julafton var grym, jag älskar mitt jul-lov, fast jag har varit grymt sjuk(är fortfarande). Har jobbat lite och varit med MN, även Emma kom hem. Sandra fyllde 17 år den 27, det blev firning av henne plus att jag köpte mig en kamera. En bra månad hittills och jag hoppas den får ett bra avslut imorgon!




Sammanfattning år 2008

Året har varit mycket givande, jag har lärt mig mycket av livet och av mig själv. Mina underbara vänner har jag delat många fina stunder med. Sommaren var den bästa i mitt liv hittills! UNDERBART!

Ett stort tack till alla som har gjort mitt år så jävla bäst!<3
Maria som alltid har funnits och lyst upp mina dagar, Sandra som är så jävla bra, Carro som är så jävla rolig, Emma som flyttade men jag blir alltid lika glad när du kommer hem, du är underbar, Rebecka är jag skitglad över att jag har börjat umgåts med närmare. Erica som ställer upp och finns där! Ni är dom som står mig närmast, jag älskar er<3


Inför 2009

Jag har sjuuuuukt mycket att se fram emot.

Håkan Hellström 12/2 och I Skövde den 6/3. Allas 18-års partaj, utomlandsresan med tjejerna<3 och Familjen<3, min egen 18-årsdag och körkortet!!!!!!!  Yran 2009! Pengarna som kommer rulla in!

Jag ser fram emot 2009! <3


Kommentarer
Postat av: SB

Du är så bra anna, ett kanon år har det varit med er bästa, jag älskar dig<3

2008-12-31 @ 10:52:07
URL: http://sandrabergstrom.blogg.se/
Postat av: Anonym

dethär året har varit helt underbart!=) PUSS PÅ DIG ANNA<3 loveeeee

2008-12-31 @ 16:27:30
URL: http://eemmajo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0